Am vazut lotul pentru UEFA si neintroducerea lui Tudose mi se pare o idiotenie, deoarece in aparare avem doar 7 jucatori, doar 3 fundasi centrali si unul la improvizatie, Ninu. Grzelak nu stiu ce sa spun nici pe mine nu m-a convins.
Am vazut ca Stelistii de aici, si am ceva timp de cand citesc pe siteul asta, au un sindrom : Orice jucator este criticat de Becali, devine automat favoritul tribunelor indiferent daca are valoare sau nu, iar orice jucator laudat de Becali devine automat hulitul stadionului. Asta este cea mai mare prostie pe care puteti sa o faceti vizavi de jucatori. Am vazut ca Sudul se crede mai presus decat orice alta parte a stadionului. Ei detin adevarul suprem, ei au cheia rezolvarii tuturor problemelor, dar nu este asa. Este adevarat ca Sudistii sunt cei mai fideli echipei, indiferent de rezultat, in deplasari, coregrafii....etc. insa de ceva timp ei nu mai sunt suporteri ai Stelei, ei sunt obsedati de un cioban, de un om care gandeste prea putin decat cred ei ca gandeste si automat cei care nu gandesc la fel sunt numiti Becalioti, pupincuristii ciobanului....etc.
Mi se pare o situatie grava ca atunci cand un suporter al Stelei lauda evolutia lui Banel Nicolita, sau pur si simplu' ii place jucatorul respectiv, el este numit fan al gibonului, antistelist, cocalar....etc.
Am ajuns la un punct la care trebuie sa gandim limpede nu se ne aruncam cu capul inainte in a acuza in stanga si in dreapta, a acuza ceilalti suporteri care nu gandesc la fel ca sunt antistelisti, a acuza Peluza Nord ca nu a parasit stadionul in semn de solidaritate fata de sud, si nu a lasat Ghencea goala, dominata de spurcati. In ciudat tuturor vorbelor despre Peluza Nord, au respectul meu pentru ca indiferent de situatia de la club au inteles ca Steaua trebuie sustinuta in orice momente.
Cat despre lotul Europa League, curioasa este introducerea lui Vlad Rusu....ca sa nu mai spun ca Dayro Moreno este clar mana gibonului.
Sper din tot sufletul sa nu fie asa dar Bergodi capata din ce in ce mai mult o aura de antrenor USOR INFLUENTABIL !