Dinamo: trei meciuri în Europa fãrã fani, 0-3 cu Slovan și 50.000 de euro amendã.
imi bag puIa-n Dinamo si eu si toti cei de pe forumu asta,jegosi astia umbla peste tot, ei mereu scapa de suspendari si toate cele, MUlE Dinamo
Dinamo: trei meciuri în Europa fãrã fani, 0-3 cu Slovan și 50.000 de euro amendã.
imi bag puIa-n Dinamo si eu si toti cei de pe forumu asta,jegosi astia umbla peste tot, ei mereu scapa de suspendari si toate cele, MUlE Dinamo
ACUM PE GSPTV UN NOU IMN AL Stelei !!
wtf
nu stiu cati ati auzit dar e foarte marfa !! sincer mi sa facut pielea de gaina
Prefer ca imnul sa fie ceva mai linistit si mai patrunzator. O melodie gen soundtrack-urile din Gladiator ar fi excelente. Sunt de rahat astea dance, parerea mea.
ce dance, ce mama naibai??nu am prins .cum suna, cine l-a compus ?? observ k lu cocosul d fredy ii s-a facut d gaina
)
sa facut plua din el. ii naspa. parca ar fi voodoocoderul (sau cum se numeste) lui puya ...
frate eu cred ca va prinde pt ca noi nu suntem linistiti si pasnici si nu venim la opera noi vrem ceva TARE exact cum e toata echipa si istoria noastra. eu cel putin asa gandesc...si mi se par foarte tari versurile si mai ales pt ca omu nu vrea sa faca bani de pe seama imnului asta sau ceva...el a spus ca A FACUT ASTA PT SUPORTERI si crede ca ei DECID DACA VA FII SAU NU IMNUL ECHIPEI !! CEL PUTIN SPERA SA FIE ADANC IN INIMILE NOASTRE si mie 1 mi-a placut foarte mult...
a spus ca il va mai baga odata pe gsptv dupa publicitate...daca sunteti curiosi va puteti uita
haha mi-a citit ala mailul =)) am zis ca nu se poate canta pe un stadion "IEEEEI IEEEEI" dar am mai scris acolo si altele...dar el citeste doar ce-i place in emisiune. ![]()
e dragutz,o sa prinda la public, nu si la noi, cei din peluze, cel putin in Peluza Sud nu o sa prinda,este un produs de marketing ce se potriveste perfect imaginii pe care Steaua si-a creeat-o ( lanturi de magazine, fcsb tour, fcsb kids, online shop , etc )
Ma eu stau la Sud, dar mie imi place, adica "Imi place" este mult spus, da chiar suna bine. Pai pe ce ritm vroiati ma, pe manele?
pe muzica de opera?
Partea cu ieeei, nu-mi place nici mie.
eu zic k e cam nashpa imnul....
se putea si mai bine..
Ma eu stau la Sud, dar mie imi place, adica "Imi place" este mult spus, da chiar suna bine. Pai pe ce ritm vroiati ma, pe manele?pe muzica de opera?
Partea cu ieeei, nu-mi place nici mie.
frate.. eu i-as fi pus pe cei de la pheonix sa ne faca un imn , fara nici o katerinka
ady da-mi voie sa te contrazic eu zic ca din contra peluzelor o sa le placa pentru ca tribunarii vor ceva linistit sa vina ca la opera sa sparga seminte....ei vor sa copiem pe Liverpool si pe mai stiu eu cine nu sa fim originali...in fine eu cel putin il apreciez pe omu asta Mihai Alexandru pentru ca face ceva DIN SUFLET !!! nu face pt bani sau pt altceva...TOT RESPECTUL !
Ce plm e imnu ala?
ady da-mi voie sa te contrazic eu zic ca din contra peluzelor o sa le placa pentru ca tribunarii vor ceva linistit sa vina ca la opera sa sparga seminte....ei vor sa copiem pe Liverpool si pe mai stiu eu cine nu sa fim originali...in fine eu cel putin il apreciez pe omu asta Mihai Alexandru pentru ca face ceva DIN SUFLET !!! nu face pt bani sau pt altceva...TOT RESPECTUL !
aaa... bbbb .. wtf ?? T-urile noastre sa vrea k la Liverpool ? iti zic eu la tribune o sa prinda si pe la PN
Ce plm e imnu ala?
+1
o mizerie, Mo.
Unde pot asculta si eu imnul?
LE: ms...l-am gasit
pe gesepe.
o mizerie, Mo.
Cam tot ce e la momentul actual legat de clubul Steaua e o mizerie
fixed:
Cam tot ce e la momentul actual legat de clubul Fc Steaua e o mizerie
Parca behaie unul... ni s-ar potrivi, sincer ![]()
ar fi bine sa vb in numele tau ca nu cred ca esti vreun reprezentant al suporterilor stelisti
Si daca tot am ajuns aici...
Astia care fac imnuri parca sunt batuti in cap. Compun tot felul de melodioare pop si se asteapta sa fie adoptate de catre suporteri. Numai ca un imn de stadion necesita linii melodice simple, pentru a fi cantat vocal de cateva sute/mii, concomitent, fara instrumente...
Nici imnul rapidului nu e un imn adevarat. E dragut ca sa il pui la victorii, inaintea si la finalul jocului... dar nu il poti canta in timpul meciului... Din punctul asta de vedere, hauhau-ul spartanilor dinamovisti era mai bun... indeplinea sarcina de a fi un sunet primordial, un rezultat al instinctului, al trairii profunde...
Mai mult, nu sunt de acord cu versuri maneliste ori nationalist-prolecultiste... gen sus patria, jos mafia. Nu folosesti adjective ori substantive in exces....verbul, interjectia, astea sunt instrumentele perfecte pentru a realiza un imn de razboi...
ar fi bine sa vb in numele tau ca nu cred ca esti vreun reprezentant al suporterilor stelisti
Probabil nu sunt nici reprezentant al suporterilor ce fac naveta stadion-discoteca... Ala nu e imn, e cantecel de bar...