"Incredibil cum ne`au fanii Stelei) la Romana...au intrat cu fulare alb rosii si au aruncat o fumigena si apoi ne`au luat la rand pe toti care eram in rosu...am nimerit fix pe una din usile pe care au intrat si mi`am luat vreo doua picioare...ii puneau pe astia care erau pe jos lesinati sa zica musetel Dinamo si tot felu de kkt`uri...erau balti de sange prin metrou si retardatii de gardieni fugeau de frica....ca sa vedeti cum ne`o luam si pe teren si in afara lui..." este un comentariu postat de userul red' dog aseara dupa meciul lui Dinamo pe site-ul dinamovistilor, dinamoprostia.net.
ALTE MARTURII SOCANTE!
"Au sarit 30-40 foarte organizati. Toti cei care s-au prins ce se intampla au fugit spre extremitatile metroului unde am inteles ca i-a batut.(in fata in special, in spate nu prea). Eu eram la mijloc cu prietena, principala grija a fost sa fie ea ok. Vad tot felul de viteji aici, ca cum au batut ei? Cand vin 30 organizati si ai 5 sec de aparare , nu prea ai ce face. A fost unul, in balta de sange. Alti 3 ochii vineti. Nimeni din cetateni n-a fost atins. Nimeni din cei care nu aveau insemne nu a fost lovit".
"Da, a dat torta!!!"
Vladimir (21.08.2009)
"Saracu un baiat blond la vreo 16 ani era tumefiat...avea vreo 5 taieturi pe fata...si un gardian d`ala il intreba: tu ce`ai ma????? huh?" =)) ![]()
) asta asa inainte de derby =))