FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1366367368369370689»
ady_ultras21.08.2009 09:12

"Incredibil cum ne`au fanii Stelei) la Romana...au intrat cu fulare alb rosii si au aruncat o fumigena si apoi ne`au luat la rand pe toti care eram in rosu...am nimerit fix pe una din usile pe care au intrat si mi`am luat vreo doua picioare...ii puneau pe astia care erau pe jos lesinati sa zica musetel Dinamo si tot felu de kkt`uri...erau balti de sange prin metrou si retardatii de gardieni fugeau de frica....ca sa vedeti cum ne`o luam si pe teren si in afara lui..." este un comentariu postat de userul red' dog aseara dupa meciul lui Dinamo pe site-ul dinamovistilor, dinamoprostia.net.

ALTE MARTURII SOCANTE!

"Au sarit 30-40 foarte organizati. Toti cei care s-au prins ce se intampla au fugit spre extremitatile metroului unde am inteles ca i-a batut.(in fata in special, in spate nu prea). Eu eram la mijloc cu prietena, principala grija a fost sa fie ea ok. Vad tot felul de viteji aici, ca cum au batut ei? Cand vin 30 organizati si ai 5 sec de aparare , nu prea ai ce face. A fost unul, in balta de sange. Alti 3 ochii vineti. Nimeni din cetateni n-a fost atins. Nimeni din cei care nu aveau insemne nu a fost lovit".

"Da, a dat torta!!!"

Vladimir (21.08.2009)

"Saracu un baiat blond la vreo 16 ani era tumefiat...avea vreo 5 taieturi pe fata...si un gardian d`ala il intreba: tu ce`ai ma????? huh?" =)) :)):)) asta asa inainte de derby =))

Bombonel9421.08.2009 09:54
daca asta ar insemna sfarstul oierului la Steaua eu as fi dispus sa fac sacrificiul asta.

tu?

si totusii...echipa are nevoie de sprijin si la bine si la rau.. e si un cantec..daca iti aduci aminte..pe care l-am cantat la acel protest "62 ne vrem clubul inapoi"

ytse jam21.08.2009 09:55

e aiurea ce se intampla la faze de genul asta. credeam ca numai ciorile fac d-astea in 41. sustin bataile intre galerii, dar nu si bataile de cetateni...

vlad21.08.2009 09:55

Cu violenta nu sunt de acord. Adica daca la mine in bloc sunt si dinamovisti ce sa fac? Sa le tai cauciucurile ,sa ne luam la omor?

De rahat a ajuns sportul in ziua de azi. Numai teribilistii pot face asa ceva. Si la tara prin discoteci mai sunt melteni din aia care cauta scandal :"hai frate,sa-l batem pe ala".

Cate pasiuni poate produce fotbalul asta! Mai putin rezultate.

StelistUltra21.08.2009 10:09

sincer imi pare rau si nu credeam vreodata sa imi para bine ca isi iau dinamovistii bataie! Acum ma simt razbunat dupa ce in urma cu 1 an dupa Steaua-Poli Timisoara , eu cu inca 3 prieteni am loat metroul pana la Eroii Revolutiei si acolo afara neau asteptat 20 de caini:| Neau batut pana am vomitat sange si miau rupt 2 coaste asta doar pt un fular! Deci nu numai stelistii sunt macelari! Mentionez ca ei nu au avut mila nici cu copii de 15-16 ani

1on21.08.2009 10:17
daca asta ar insemna sfarstul oierului la Steaua eu as fi dispus sa fac sacrificiul asta.

De acord, dar n-ai de unde sã știi 100 % cã așa se va întâmpla. Problema e cã opinia publicã îi va vedea pe cei care intrã în teren ca pe niște scursuri ale societãții, indiferent dacã urmașul zeului Pan ar pleca sa nu. ªi dacã n-ar pleca, el ar fi și mai puternic.

boozy7us21.08.2009 11:47
Am o intrebare: Cei care sunt la RCS-RDS, receptioneaza noul post DigiSport?

PS: Eu am marele "noroc" ca stau intr-o zona a UPC-ului...si am contract cu ei pe un an de zile. :wall:

salut,

si eu locuiesc tot intr-o zona a upc-ului, dar mi-am facut si abonament prin satelit la digi TV...ala cu 14 ron pe luna, si e o investitie foarte buna: fotbal din plin (Liga 1, primera, serie a, moto gp)

boozy7us21.08.2009 11:56
De acord, dar n-ai de unde sã știi 100 % cã așa se va întâmpla. Problema e cã opinia publicã îi va vedea pe cei care intrã în teren ca pe niște scursuri ale societãții, indiferent dacã urmașul zeului Pan ar pleca sa nu. ªi dacã n-ar pleca, el ar fi și mai puternic.

subscriu si eu: si daca nu pleaca? ati vazut ce atmosfera dezolanta e in Ghencea fara suporteri...si echipa sufera, si noi, suporterii suferim, doar pentru a incerca sa-i facem rau oierului sef?

aseara ma uitam la meciuri cu un cumnat si cu socru-meu (cumnatu stelist, socru-meu caine obsedat)...a facut criza de nervi aseara in fata televizorului, in timp ce noi jubilam :steagcruce: ...dar cu toate astea nu ne-am luat la omor prin casa. zic asta pentru ca eu, ca suporter al fotbalului si al Stelei, nu sunt de acord cu astfel de violente pe stadion. vreau sa ma pot duce si eu la meci cu baiatul meu, cu sotia...dar renunt la idee de fiecare data cand vad luptele de gherila dusa intre ultrasi!

ytse jam21.08.2009 13:03

uite ca Georgica nu ne-a uitat, si nu cred ca va face vreodata acest lucru. tot respectul pentru George Ogararu, un stelist adevarat. articol cules chiar de pe site-ul lui personal:

Steaua voastra!

Avand in suflet bucuria unei noi victorii a echipei noastre de suflet, nu m-am putut abtine din a va scrie cateva randuri.

Sunt fericit ca in acest inceput de sezon jocul echipei va aduce satisfactia de a visa din nou la Steaua de care va era dor! Se pare ca e tot mai aproape…dar, pentru a deveni ceea ce va doriti, are nevoie de voi cu "trup si suflet pentru culori" !!!

Multi dintre voi cunosc insemnatatea acestui club…faptul ca pentru mult timp a fost simbolul Romaniei. Stiu multi oameni, jucatori, copii care atunci cand aud ca sunt roman imi spun : - aaa Romania!!! Hagi, Lacatus, Steaua, Champion's League… Unii dintre jucatori nu au uitat atmosfera din Ghencea… Este un lucru extraordinar! Ma simt mandru sa fi facut parte din istoria acestui club! Ma simt privilegiat ca v-am ascultat cantand…live! Acestea nu sunt noutati pentru voi pentru ca le-ati auzit cu propriile voastre urechi si probabil v-au incantat la fel ca si pe mine, romani fiind, de recunoasterea adusa iubitelor nostre succese! Asa ca nu meritati nici voi, nici echipa, nici nimeni din cei care de-a lungul istoriei s-au considerat stelisti, sa fie comparati, asemuiti sau confundati, in tara sau in strainatate, cu ceilalti…

Cred ca v-a fost greu sa stati departe de stadion astazi… Ce meci frumos!!! Banel si-a revenit, Surdu e pe val, Stancu e de neoprit, tinerii incep sa capete "coaja", si totusi… ei erau tristi ca nu au avut cu cine sa sarbatoreasca victoria.

Nimic nu e mai trist in fotbal decat un stadion gol…

Am citit un mesaj pe blog in care unul dintre voi isi facea griji ca, odata plecat din tara, nu imi va mai sta gandul la suporterii Stelei. Va marturisesc sincer ca, desi Ajax-ul invingea cu 5-0 pe Slovan Bratislava, eu mai mult ma bucuram pentru succesul Stelei!

Mai degraba ma uitati voi pe mine decat sa uit eu de Steaua.

P.S. Fiecare adult are datoria de a fi un exemplu pentru cei mai mici din jurul sau. Peste tot un copil incearca sa copie ceva de la cei mari. Daca ne iubim tara si neamul, acolo unde ne aflam trebuie sa contribuim la cresterea lor!

Va doresc cat mai multe succese si sa fiti exemple demne de urmat!

Hai Steaua!

http://www.Ogararu.ro

Lari21.08.2009 16:40

"Fac pariu ca suporterii Stelei vor intra si ei pe teren pentru ca sunt unii dintre ei care vor sa se razbune pe Gigi Becali. Suntem o tara de salbatici, uitati ce ochi are suporterul lui Dinamo. Cei abilitati trebuie sa ia masurile necesare, doar nu vor sa murim toti pe stadion", a spus Dumitru Dragomir la GSP TV.

Daniel-Ionut21.08.2009 16:48

Cica FRF vrea sa aduca stewarzi din Anglia sa faca cursuri in Romania...

Mai bine ar aduce americanii cu tancuri, avioane, sa stea cu bazuka p umar, ca nu se mai poate cu dinamovistii astiarussian_roulette.gif

Si daca a miscat unu dp scaun, sa declanseze Jihadul!751.gif

spiridusu21.08.2009 17:45

nu stiu cat e de reala dar am gasit-o pe un site de sport.

http://www.imagehost.ro/pict/212053244a8edf14a01fc.jpg

Daniel-Ionut21.08.2009 18:15

Photoshop logic :P

The Game21.08.2009 18:18

E Photoshop toata ziua,nu arata scaunele de la Tribuna 1 asa bine,majoritatea sunt decolorate,probabil ca poza a fost facuta in 2004 sau 2005,cand au fost inlocuite toate scaunele din stadion,si prin Photoshop a fost adaugata acum acea sarma ghimpata :)

korynna21.08.2009 18:20

Mda hai sa sustinem juniorii daca avem cum :|

http://www.sport365.ro/Accesul_la_Dinamo_2...e_-n104693.html

radusteaua2321.08.2009 18:36

Becali: "Montez sarma ghimpata in Ghencea. O sa fie ca la puscarie

http://www.sport.ro/Liga-1/Becali-montez-s...l?autoplay=true

spiridusu21.08.2009 19:02

mda...se ingroasa gluma dar totusi parca vad un deznodamant al sarmei asemanator cu cel ai "custii" montate pentru oaspeti la sud :)

Guardian21.08.2009 19:32

Bai fratilor noi tot zicem de cioban ca e nebun ca nu stiu ce, dar incep sa ii dau dreptate. Astept Steaua-dinamoo

bodanelu21.08.2009 19:35

cu ce sa-i dai dreptate?

Maye21.08.2009 19:51

mai bine zis:

Ai cu ce?

grizzly22.08.2009 07:37

se pare ca Ionut Rada va parasi Steaua la sfarsitul saptamanii viitoare. cu ocazia asta aceasta ramanem cu 3 fundasi centrali de meserie, Ghionea, Baciu si Tudose. ura, ura.

The Flyer22.08.2009 09:41

e facuta si facuta prost!

spiridusu22.08.2009 10:04

"La mine in Ghencea nu o sa mai vina niciodata vreun dinamovist! Pe ei nu-i intereseaza sa vina mai multi sa-si incurajeze echipa. Ei nu spun "sa dea Claudiu gol", "sa dea Stancu gol", ei spun "cand va bateti cu noi!". Asta e "parola" lor. Eu am aflat ca baga glicerina, substanta de dinamita, in pixuri. Vor sa faca mici bombe, cum sa le dau bilete?! Aia nu sunt suporteri, sunt huligani!"

asta ori o ia razna ori deja a luat-o? nu pot sa cred ce aberatii scoate pe gura.glicerina =))) aia nici nu este substanta explozibila cred ca se referea la NITROglicerina care credetima ca nu se gaseste asa peste tot :))

oricum o sa fie nasol rau fara spurcati in ghenca

The Flyer22.08.2009 10:36

e un nebun,da-l dracu'!chiar a luat-o razna rau de tot!

MORI CIOBANE!IN CHINURI!

r3fl3x22.08.2009 11:55

ce poti sa ii ceri unui cioban ?

«1366367368369370689»