Glicerina se foloseste si ca medicament...![]()
Glicerina se foloseste si ca medicament...![]()
se pare ca Ionut Rada va parasi Steaua la sfarsitul saptamanii viitoare. cu ocazia asta aceasta ramanem cu 3 fundasi centrali de meserie, Ghionea, Baciu si Tudose. ura, ura.
Si Ninu e fundas central de meserie, plus ca mai e si Iacob care poate juca acolo...
e un nebun,da-l dracu'!chiar a luat-o razna rau de tot!MORI CIOBANE!IN CHINURI!
mi-e de-ajuns sa moara..chiar si fara sa o faca in chinuri...
@ yang : emil nici nu cred ca mai stie de cand nu a mai jucat central. Iacob este mijlocas toata ziua. imi place sa se promoveze tinerii, dar cu cap, nu toti deodata. in plus rada era parfum pe langa Ghionea si mai ales Baciu si gb si-a batut joc de el.
Eveniment petrecut ieri , care zic eu ca e interesant in contextul actual al Stelei . La sfarsitul meciului pierdut de Saint Ettienne cu Boulogne , "derbedeii" francezi au intrat pe teren cerand demisia conducerii .
Plin de derbedei in lumea asta.
Mortii lor de conducatori.
Niște radicali, niște huligani, niște extremiști !
Francezii au fost întotdeauna un popor înapoiat, spre deosebire de poporul român, deontolog, pașnic, civilizat și mioritic.
Steliștii sã nu facã precum ei, eventual sã solicite o autorizație de la Primãrie, sau mãcar aprobarea domnului George Becali.
Care stiti ma , ce a facut Romania in finala Euroligii la fotbal pe plaja?
Nu vedeti ma ca sunt 10-20 de huligani??Niste derbedei!!!Aia nu sunt ma suporteri !!
da aia in albastru , unde sunt aia in albastru ?? iar lipsesc de la datorie ![]()
Becali, injurat si in SUA: "Pleaca din Ghencea puscarias incult!"

sport.ro
"Forțele de ordine sunt total în afara fenomenului. Îmi aduc aminte ce s-a întâmplat acum câțiva ani, atunci când jandarmii au fãcut cel mai mare mãcel din istoria Ligii 1! Pãî trãgeau în suporterii care mergeau pe stradã, au lovit femei și copii, ajunseserã dinamoviștii sã coboare din blocuri pentru a-i salva pe steliști din calea jandarmilor! A fost un mãcel în toatã regula și nimeni n-a luat nicio mãsurã!", a spus Meme la gsp TV.
Becali: "Am visat oi cu lînã de aur, cu ugerul plin de lapte"
Patronul Stelei, Gigi Becali, a dezvãluit la Contraatac un vis straniu pe care l-a avut în urmã cu o searã.
![]()
)![]()
Si eu i-am visat familia in frunte cu el in cosciuge,aliniati frumos in fata cimitirului,cu giulgiu pe fata si o lumanare in maini....pacat ca era vorba doar de un vis....
The Game , exagerezi mai ceva ca ciobanu ![]()
Suporterii "liliecilor" au cumpãrat acțiuni în valoare de 19 milioane de euro pentru a scãpa clubul de datorii
Solidaritatea și dãruirea fanilor au scãpat Valencia de la faliment. 26.000 de suporteri au contribuit la stabilizarea financiarã a echipei, dupã ce clubul a fost pãrãsit de sponsorul principal în plinã crizã financiarã.
Puternic loviți de crizã, care i-a prins exact când își construiau un nou stadion, și fãrã sponsor principal, membrii din conducerea Valenciei au apelat la fani pentru a-și putea acoperi mãcar o parte din datoria de 500 de milioane de euro. Cum toate bãncile au refuzat sã le mai acorde credit, suporterii nu au stat pe gânduri și 26.000 dintre ei au scos din buzunar câte 750 de euro pentru o parte din acțiuni. Au reușit sã strângã 19 milioane de euro, o garanție suficientã pentru ca banca sã-i acorde Valenciei un nou împrumut cu care sã poatã sã-și refinanțeze o datorie care trebuia achitatã urgent.
prosport.ro
![]()
Asta ar trebui sa se faca si la noi.Ceva cum e in Spania "socios" fiecare suporter sa fie intr-un fel actionar al clubului.Valencia e un club prea mare ca sa fie ingropat in datorii.Sper sa isi revina curand.E pacat ca nu se mai califica in UCL...
Suporterii "liliecilor" au cumpãrat acțiuni în valoare de 19 milioane de euro pentru a scãpa clubul de datorii
Solidaritatea și dãruirea fanilor au scãpat Valencia de la faliment. 26.000 de suporteri au contribuit la stabilizarea financiarã a echipei, dupã ce clubul a fost pãrãsit de sponsorul principal în plinã crizã financiarã.
Puternic loviți de crizã, care i-a prins exact când își construiau un nou stadion, și fãrã sponsor principal, membrii din conducerea Valenciei au apelat la fani pentru a-și putea acoperi mãcar o parte din datoria de 500 de milioane de euro. Cum toate bãncile au refuzat sã le mai acorde credit, suporterii nu au stat pe gânduri și 26.000 dintre ei au scos din buzunar câte 750 de euro pentru o parte din acțiuni. Au reușit sã strângã 19 milioane de euro, o garanție suficientã pentru ca banca sã-i acorde Valenciei un nou împrumut cu care sã poatã sã-și refinanțeze o datorie care trebuia achitatã urgent.
prosport.ro
asta ar putea fi o solutie extraordinara si pentru noi. scapam de oierul sef, si, cred eu, clubul ar fi cu mult mai puternic atunci cand nu va fi condus de Prostia Sa Din Loja!!! cred ca fiecare suporter adevarat ar putea contribui cu 5-10 euro pe luna, ca si actionar al clubului. adunand apoi veniturile astea cu banii din bilete, drepturi de televizare, sponsorizari, vanzari de produse promotionale....cred ca Steaua ar avea un buget cu mult peste ce ofera jijinho
ps: i-am batut cu echipa 2...cu prima echipa le inrosim... ![]()
Minciuni marca Fanatik
FC Steaua Bucuresti isi exprima dezaprobarea totala fata de articolul aparut in editia actuala a saptamanalului Fanatik, in care s-a scris ca jucatorii Sorin Ghionea, Petre Marin si Eugen Baciu l-ar fi avertizat pe antrenorul Cristiano Bergodi ca va iesi "revolutie in vestiar" daca Dayro Moreno va fi reprimit in lotul echipei mari. Atat jucatorii, cat si antrenorul Cristiano Bergodi neaga o astfel de discutie si o plaseaza in categoria inventiilor publicate, din pacate, de prea multe ori in presa sportiva.
Facem un apel catre jurnalistii Fanatik sa se documenteze temeinic inainte de a publica informatii fara niciun fond in paginile saptamanalului pe care il reprezinta.
Mai jos puteti citi reactia capitanului Stelei, Sorin Ghionea, cu privire la acest subiect:
Noi nu am discutat niciodata asa ceva cu antrenorul. Niciodata nu s-a pus problema ca unul sau mai multi jucatori sa impuna cine vine si cine pleaca de la Steaua. Ne-am saturat de astfel de minciuni, prin intermediul carora se incearca destabilizarea atmosferei din sanul echipei. Fac un apel catre Fanatik si, in special, catre domnul Horia Ivanovici, sa nu mai accepte publicarea acestui gen de articole mincinoase si tendentioase la adresa mea si a colegilor mei. Noi nu cerem decat sa fim respectati si sa se scrie doar adevarul in ceea ce ne priveste - Sorin Ghionea
steauafc.ro
Dinamo: trei meciuri în Europa fãrã fani, 0-3 cu Slovan și 50.000 de euro amendã.
SI noi 2 meciuri pentru un banner.
A luat-o sus lupescu.
Funny thing.
Sa se califice Dinamo direct in grupele Champions League la anul si sa joace toate cele trei meciuri de acasa fara spectatori. ![]()
mi-ar fi placut ca Dinamo sa fie suspendata cativa ani buni din cupele europene. nu neaaparat pt a le vrea raul, ci pt a vedea toata lumea faptul ca suporterii pot schimba multe la o echipa si ca acesti conducatori trebuie sa tina cont si de parerea lor... bine, ce-i drept, daca Dinamo era exclusa vreo 3 ani, stateam foarte linistit in acest timp...
Funny thing.
Sa se califice Dinamo direct in grupele Champions League la anul si sa joace toate cele trei meciuri de acasa fara spectatori.
tare faza asta. dar parca este mult mai bine ca cele 3 etape de suspendare sa se termine in minim 3 ani. suna mai frumos asa ![]()
Acum il vad pe Belo la tvr1 si realizez inca o data ca fundas ca el nu o sa mai avem noi!
Veac!