Dacã se calificã în Europa League, Steaua va fi aproape sigur prima echipã româneascã ajunsã în urna șefilor de grupe. Asta nu s-a întîmplat niciodatã în cei 18 ani de cînd cupele europene se desfãșoarã cu sistem de grupe.
Dacã va trece de irlandezii de la St. Patrick's, Steaua are un culoar favorabil sã ajungã în primãvara europeanã. Motivul? Formația din Ghencea se va afla aproape sigur printre cele 12 echipe ce vor intra în prima urnã la tragerea la sorți care va stabili grupele Europa League. Aceasta înseamnã cã roș-albaștrii vor pica în grupe cu adversari mult mai accesibili, scãpînd din start de 11 trupe extrem de tari.
Kapetanos și colegii sãi pot pierde acest avantaj doar dacã se îndeplinesc simultan urmãtoarele douã condiții:
1. Cel puțin douã echipe dintre Arsenal, Lyon, Sporting sau Panathinaikos sã rateze calificarea în grupele Champions League. În acest caz, ele o vor depãși pe Steaua, avînd un coeficient mai bun.
2. Toate cele 10 formații aflate în fața Stelei în clasamentul UEFA și care vor juca în play-off-ul Europa League se vor califica în grupe. Dintre acestea, cele mai dificile dueluri le au ªahtior (cu Sivasspor) și Zenit (cu Nacional Madeira).
53,781 este coeficientul UEFA al Stelei
25,781 este coeficientul UEFA al lui Dinamo
13,781 este coeficientul UEFA al CFR-ului
9,781 este coeficientul UEFA al Vasluiului
7,781 este coeficientul UEFA al Timișoarei
URNA A
Werder Bremen (Germania)
Villarreal (Spania)
AS Roma (Italia)
PSV Eindhoven (Olanda)
ªahtior Donețk (Ucraina)
Zenit St. Petersburg (Rusia)
Hamburg (Germania)
Benfica (Portugalia)
Valencia (Spania)
Ajax (Olanda)
Steaua (România)
Fenerbahce (Turcia)
gsp.ro
Da,ar fi frumos ca Steaua sa fie in prima urna la tragerea la sorti.Dar,cu toate acestea,nu va fi usor in grupe.
Astfel, clubul nostru demonstreaza inca o data ca este alaturi de fostele mari glorii ale Stelei, care au adus numeroase satisfactii suporterilor nostri si au imbogatit colectia de trofee a echipei noastre.
pe naiba!
De unde se astepata sa scoata doua milioane?![]()
Il ajuta Mutu,caci unde merg 17 milioane,nu se baga de seama alte 2!!! ![]()
Gigi Becali a stabilit conditiile in care Dayro Moreno se poate intoarce la Steaua!
"Dayro Moreno s-a intalnit azi cu Argaseala! I-am comunicat ca se poate intoarce la Steaua pe un salariu de 5000 de euro pe luna, dar la echipa a doua. Daca va avea evolutii bune acolo se va intoarce la prima echipa, dar pe un salariu de 10.000 de euro!"
Mai bine ar roda tinerii la a 2-a echipa, nu sa exileze toate "vedetele"
Moment istoric: Jiji s-a luat de Banel ca a gresit la gol ![]()
Mircea, te vad om serios, tu chiar ai crezut ca e pe bune?
Moment istoric: Jiji s-a luat de Banel ca a gresit la gol![]()
Asta nu schimba nimic, cu regret. El l-a mustrat pe Banel și dupã meciul cu Ujpest .. daq nu greșesc, nimic nu a schimbat ![]()
Mircea, te vad om serios, tu chiar ai crezut ca e pe bune?
l-au auzit eu la TV...
BNQ...stiu ca nu schimba cu nimic, dar totusi, e un inceput...
Astea-s sperante desarte... ![]()
Maine-poimaine zice ca Baciu e cel mai bun fundas din Europa...
Moment istoric: Jiji s-a luat de Banel ca a gresit la gol![]()
Eu cred ca gibonul vrea sa-i scada din salariu si lui Nicolita. ![]()
Argãsealã: "Tãnase îi ia locul lui Toja pe lista UEFA"
nu prea e corect , pentru ca Toja a inceput sa se miste super bine pe teren , plus pase foarte bune de gol
Argãsealã: "Tãnase îi ia locul lui Toja pe lista UEFA"
nu prea e corect , pentru ca Toja a inceput sa se miste super bine pe teren , plus pase foarte bune de gol
De parca Ionescu si Onicas sunt indispensabili!!!!
Tanase ii ia locul lui Toja pe lista UEFA pentru play-off pentru ca sud-americanul nu poate evolua fiind accidentat... Cu siguranta Toja va reveni pe lista pentru grupe si va inlocui pe altcineva.
Nu trece Timisoara de Sttugart.
Nu trece Timisoara de Sttugart.
Timi si mai cum?...i-au linistit nemtii in 2 minute. ![]()
Tanase ii ia locul lui Toja pe lista UEFA pentru play-off pentru ca sud-americanul nu poate evolua fiind accidentat... Cu siguranta Toja va reveni pe lista pentru grupe si va inlocui pe altcineva.
Pe Banel? ![]()
Pe Banel?![]()
Pe Plesan. Are salariu mare.
<H2 class=titlu-articol> Interviu Dayro Moreno:"Am comis-o,dar voi plati pentru gresala!"</H2>Ieri-dimineațã, Dayro Moreno s-a prezentat spãșit în biroul președintelui Valeriu Argãsealã pentru a negocia termenii revenirii în Ghencea dupã absența nemotivatã de 60 de zile. La capãtul a trei ore de discuții, columbianul a acceptat micșorarea salariului de la 15.000 la 5.000 de euro lunar, plus faptul cã va trebui sã se antreneze cu echipa a doua pentru o perioadã nedeterminatã
- Dayro, cum au decurs tratativele privind revenirea ta la Steaua?
- Am ajuns la un acord cu șefii clubului, iar de acum trebuie doar sã mã pregãtesc foarte bine, pentru cã am nevoie de acest lucru. Voi da totul la antrenamente, chiar dacã pentru moment voi fi la formația secundã.
- Regreți cã nu te-ai întors la timp?
- Nu vreau sã mã mai gîndesc la asta acum. Toți oamenii greșesc, am comis-o și eu, dar o sã plãtesc pentru greșeala pe care am fãcut-o. Cel mai important e cã situația mea s-a clarificat.
- Cum stai cu pregãtirea?
- Sînt un pic în urmã, pentru cã eu m-am pregãtit de unul singur. Îmi doresc din suflet sã ajung rapid la sutã la sutã din capacitate pentru a dovedi cã mai am multe de arãtat la Steaua.
- Ești la curent cu tot ce s-a întîmplat în Ghencea vara asta?
- Bineînțeles, am urmãrit totul pe internet. Bãieții au fãcut meciuri foarte bune în Europa League și sînt convins cã vor intra în grupe.
- Te-ai întors ca sã rãmîi pînã la expirarea contractului, în 2012?
- Categoric! De la Steaua voi mai pleca doar cu fruntea sus. Sînt convins cã bãieții mã vor primi bine, cu ei n-am avut absolut nici o problemã.
- Una dintre achizițiile verii, polonezul Grzelak, ți-a luat tricoul cu numãrul 10...
- ªtiu, dar nu-i nici o problemã. ªtii bine cã nu joacã numãrul de pe spate!
stelisti.ro
- Una dintre achizițiile verii, polonezul Grzelak, ți-a luat tricoul cu numãrul 10...
- ªtiu, dar nu-i nici o problemã. ªtii bine cã nu joacã numãrul de pe spate!
stelisti.ro
de cand a luat tricou' cu 10 n'a mai jucat nimic...bine nici inainte nu era cine stie ce.Totusi ramane o "VEDETA" ![]()
Serie A va fi pe Digisport incepand cu sezonul acesta. nu-mi vine sa cred cat noroc am avut acum 4 ani cand am trecut pe DigiTV. Liga 1, Primera, Premier League si Serie A. ![]()
Nici mie nu imi vine sa cred cat "noroc" am avut ca tocmai m-am abonat la Boom Sport One.