OK.Cum propui sa-l dam jos?In rest daca ar exista staf si reguli stricte,Steaua s-ar putea autofinanta.Cel mai frumos lucru care s-ar putea intampla Stelei ar fi:MM Stoica presedinte,Dan Petresu antrenor,fara patron,bugetul sa fie al clubului.Fiindca in momentul de fata,in Steaua nu intra bai de la patron.Din pacate e chiar invers.Interesant cum Becali termina pe locul 6,se plange ca nu are bani de bagat in club,toti jucatorii sunt gratuiti,pleaca jucatori pe bani grei,banii aia dispar iar apoi in vacante Gigi e prin Monaco.Echipa lui Bucsaru a castigat campionatul.A fost el printro vacanta de lux cu toata presa in spate?A scazut salarii?EI doar au investit in club.
e clar ca ciobanul nu va pleca...si mai ales fortat de noi, suporterii. o idee ar fi sa ne indepartam de echipa...toti suporterii, indiferent de ce ne roaga jucatorii, antrenorul, un sezon intreg sa nu calcam in Ghencea, in magazinele clubului, sa nu cumparam 1 bricheta cu Steaua.
stiu ca e dureros pentru noi sa facem asta, si pentru jucatori...dar in momentul in care oierul nu va mai putea scoate bani din Steaua, o va da.
iar daca va iesi ca in iarna cu declaratii ca o da celui care banii sa sustina financiar clubul...atunci noi, suporterii sa ne strangem si sa punem intr-un cont, ceva, macar 3-4 euro de fiecare suporter (o suma suportabila, zic eu, si rezonabila)...la cati suporteri are Steaua...faceti voi calculele! (edit: ma refer aici la o suma de minim 3-4 euro lunar de fiecare suporter)
dar, repet, ideea la care ma gandesc eu e greu de aplicat, si asta din cauza ca nu toti suporterii vor dori sa stea departe de meciurile Stelei.
sunt sigur ca daca am reusi sa scapam de cioban, oameni competenti si care iubesc Steaua se vor gasi...din lumea sportului, sau, de ce nu, din randul nostru, al suporterilor. sunt sigur ca sunt suporteri ce au capacitatea de a conduce un brand, un club, o echipa!