FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1372373374375376689»
ArmyLand04.09.2009 00:26

Galbenul este impus de UEFA ca sa fie mai vizibil cica si pentru a evita incidente gen campionatul mondial din Germania. Trebuie sa folosesti culori complementare asa ca.... La fel ca si cuvantul RESPECT tot de ei impus. Cat despre steag e un lucru frumos, italienii joaca cu steagul in piept chiar si in campionat. Lasa sa stie toata lumea ca Steaua e din Romania, nu ma refer la tarile din Europa ci la cele mai indepartate.

red&blue_boy04.09.2009 08:54

Cred ca este o chestie faina imprimarea steagului Romaniei pe tricouri.Ar trebui si-n campionat sa fie asa.

s0r1n11104.09.2009 13:14

Atata timp cat nu jucam nimic,ce mai conteaza echipamentul?

Eu unul mi-as dori cel mai jalnic echipament,cu steagul lui Zimbabwe pe el,dar echipa sa joace fotbal.

bijoux_bz04.09.2009 14:43
Atata timp cat nu jucam nimic,ce mai conteaza echipamentul?

Eu unul mi-as dori cel mai jalnic echipament,cu steagul lui Zimbabwe pe el,dar echipa sa joace fotbal.

Sa fim seriosi. Cred ca ar fi mai bine cu steagul Papua Noua Guinee .

steagro steagro steagro steagro steagro steagro steagro

Astristul04.09.2009 20:51

Galbenul este impus de UEFA ca sa fie mai vizibil cica si pentru a evita incidente gen campionatul mondial din Germania. Trebuie sa folosesti culori complementare asa ca.... La fel ca si cuvantul RESPECT tot de ei impus. Cat despre steag e un lucru frumos, italienii joaca cu steagul in piept chiar si in campionat. Lasa sa stie toata lumea ca Steaua e din Romania, nu ma refer la tarile din Europa ci la cele mai indepartate.

In Italia este o diferenta si o onoare in acelasi timp sa porti steagul tarii timp de 1 an. Doar 2 echipe (sau una daca acea echipa a facut eventul) au acest privilegiu. Castigatoarea campionatului (scut) si castigatoarea cupei (cocarda).

Campiona Italiei:

scudetto.jpg

Castigatoarea Cupei Italiei:

cocarda.png

La noi cRapidul a avut o tentativa de cocarda (in culorile tricolorului romanesc, bineinteles) in sezonul 2002-2003 dupa ce au castigat Cupa Romaniei in sezonul 2001-2002. De atunci n-am mai vazut la nimeni asa ceva.

Apropo, am spus tentativa deoarece normal cocarda (la fel ca scutul) trebuie sa fie la aceeasi dimensiune cu stema echipei, iar la ei cocarda avea 1/2 din stema echipei. Era destul de mica, abia o vedeai pe tricou.

Marius04.09.2009 20:57

a mai jucat si Craiova cu tricolorul, atunci cand au promovat.

1on05.09.2009 05:33

Da. Si cu 4 stele pe el. Noi suntem mai saraci. Jucam doar cu 2.

cristy.steaua2105.09.2009 06:55
Da. Si cu 4 stele pe el. Noi suntem mai saraci. Jucam doar cu 2.

:)) ei au 4 de la 4 titluri...

noi nu puteam sa punem 23... am pus doar prefixul...

Kapetan0s05.09.2009 08:44

Bai ce conducere de kko are Steaua :| uitativa ce au vrut sa ii faca lui Goian http://www.prosport.ro/fotbal-extern/stran...pacalit-4860250

:ce_oameni:

_yang05.09.2009 09:09
Bai ce conducere de kko are Steaua :| uitativa ce au vrut sa ii faca lui Goian http://www.prosport.ro/fotbal-extern/stran...pacalit-4860250

:ce_oameni:

Mai grav e ce i-au facut lui Nesu... Ce-ar fi sa se alature protestului acesti jucatori care simt ceva pentru Steaua cum ar fi Mihaita, Paraschiv si Ogararu...?

Fan FC Steaua05.09.2009 11:31

Niște scârbe și niște hoți, ce sã le ceri....jigodi ordinare din clanul fecali.

Daniel-Ionut05.09.2009 12:16
In Italia este o diferenta si o onoare in acelasi timp sa porti steagul tarii timp de 1 an. Doar 2 echipe (sau una daca acea echipa a facut eventul) au acest privilegiu. Castigatoarea campionatului (scut) si castigatoarea cupei (cocarda)

Ar fi chiar calumea sa fie si la noi asa :yes:

radusteaua2305.09.2009 16:44

AS ROMA

Fanii Romei au protestat la cantonamentul echipei. Ultrașii vor plecarea Rosellei Sensi

http://www.gsp.ro/international/campionate...nsi-154138.html

David05.09.2009 20:02

"Situația lui Ovidiu Petre este bunã, am vorbit și cu medicii de la Bologna, jucãtorul poate reveni pânã la sfârșitul lui septembrie. El face antrenamente pe teren, cu mingea, la fel și Emeghara. Dintre cei doi, Ovidiu poate reveni mai devreme, iar Emeghara probabil cu 15 zile mai târziu.

Toja a început deja sã facã alergãri de joi, vineri se va pregãti în continuare separat și probabil cã va intra la antrenament cu echipa înaintea meciului cu Gaz Metan, cu 2-3 zile înainte de acest joc. Am vorbit cu Tãnase și cred cã, probabil, sãptãmâna viitoare se va putea antrena cu echipa, pentru cã pânã acum s-a pregãtit separat", a declarat Cristiano Bergodi pentru NewsIn.

cristy.steaua2106.09.2009 20:36

Steaua a învins Dinamo în derby-ul handbalului românesc 41-31

"Din cauza incidentelor din Cupa României, cînd suporterii Stelei au scandat împotriva federației, partida se va desfãșura cu porțile închise." :ce_oameni:

BNQ07.09.2009 07:39

Hercules Alicante a castigat cel mai asteptat duel din Segunda in fata lui Betis Sevilla, cu scorul de 3-2. Fostul stelist, Tiago Gomes a fost vedeta meciului.

De ce dreaq toti jucãtorii care pleaq de la noi, face meciuri mari, Lãcãtuș nu a putut sã vadã în acest jucãtor tînãr ce talent are? 2 goluri.. bravo Tiago.

sport.ro

David07.09.2009 09:37
aici noi suporterii gresim, ar trebui sa-l fortam pe handicapat sa plece cu toata sleahta lui de la Steaua, si sa ne-o lase noua, suporterilor. de ce nu se poate organiza Steaua pe modelul barcei sau a realului...eu unul as cumpara actiuni la Steaua, si as cotiza cat pot pentru buget...dar tot noi suporterii sa ne alegem o conducere competenta pentru acest club pentru care suferim!!!!

OK.Cum propui sa-l dam jos?In rest daca ar exista staf si reguli stricte,Steaua s-ar putea autofinanta.Cel mai frumos lucru care s-ar putea intampla Stelei ar fi:MM Stoica presedinte,Dan Petresu antrenor,fara patron,bugetul sa fie al clubului.Fiindca in momentul de fata,in Steaua nu intra bai de la patron.Din pacate e chiar invers.Interesant cum Becali termina pe locul 6,se plange ca nu are bani de bagat in club,toti jucatorii sunt gratuiti,pleaca jucatori pe bani grei,banii aia dispar iar apoi in vacante Gigi e prin Monaco.Echipa lui Bucsaru a castigat campionatul.A fost el printro vacanta de lux cu toata presa in spate?A scazut salarii?EI doar au investit in club.

David07.09.2009 09:51

Imi place!!!Nu apre in lotul UEFA Grzelak si apare Emeghara.

Kapetan0s07.09.2009 11:21

Imi place!!!Nu apre in lotul UEFA Grzelak si apare Emeghara.

Atata timp cat o sa fie marele expert in fotbal Gigi Becali la Steaua sa nu ne asteptam la mari performante si la profesionalism :(

Fan FC Steaua07.09.2009 13:51
OK.Cum propui sa-l dam jos?In rest daca ar exista staf si reguli stricte,Steaua s-ar putea autofinanta.Cel mai frumos lucru care s-ar putea intampla Stelei ar fi:MM Stoica presedinte,Dan Petresu antrenor,fara patron,bugetul sa fie al clubului.Fiindca in momentul de fata,in Steaua nu intra bai de la patron.Din pacate e chiar invers.Interesant cum Becali termina pe locul 6,se plange ca nu are bani de bagat in club,toti jucatorii sunt gratuiti,pleaca jucatori pe bani grei,banii aia dispar iar apoi in vacante Gigi e prin Monaco.Echipa lui Bucsaru a castigat campionatul.A fost el printro vacanta de lux cu toata presa in spate?A scazut salarii?EI doar au investit in club.

De ce Dan Petrescu si Meme ? Nu ar veni ei, si nici n-ar fi corect. De ce sa strice o asa echipa frumoasa si sa vina la Steaua? Dupa ce au muncit atat acolo, au urcat echipa incredibil de mult, au parte de liniste, s-au implicat sentimental, au patron bun... ce motive ar avea ei sa vina la Steaua? Ti-ar placea sa vezi o echipa atat de frumoasa ca Urziceni cum se duce de rapa? Ei au muncit si merita sa fie in Liga 1 mai mult decat TOATE echipele din aceasta Liga. Cand echipele din Liga se jucau cu milioanele pe jucatori si faceau blaturi ordinare, urziceniul cumpara jucatorii talentati carora nu le sufla presa in fund ca sa le urce pretul, si a reusit in 3 ani cant n-au reusit celelalte echipe. Felicitari lor, sunt jucatori profesionisti si fara fite, si isi merita locul. N-as vrea sa se strice o asa echipa.

Pentru Steaua mai sunt antrenori si manageri. Singura noastra sansa sa devenim ce am fost, e sa plece ciobanul ordinar si sa-si ia si rudele.

David07.09.2009 19:20

Henry: "România e puternicã, are un portar extraordinar!"

Atacantul francez al Barcelonei, Thierry Henry, a declarat dupã meciul contra României cã "tricolorii" formeazã o echipã puternicã, care a jucat așa cum se aștepta. Francezul nãscut în Martinica a precizat cã România a avut un portar în zi extraordinarã care le-a fãcut misiunea francezilor mult mai dificilã.

"Echipa României a jucat exact cum mã așteptam, este o echipã puternicã și mã așteptam sã se apere. Cred cã am fost cam ghinioniști astãzi, puteam sã înscriem mai multe goluri, dar portarul României a fãcut un meci extraordinar, iar când nu era la post l-a ajutat bara. La finalul meciului am înscris un autogol și astfel nu am mai câștigat", a spus Henry dupã meci.

_yang07.09.2009 21:16
De ce Dan Petrescu si Meme ? Nu ar veni ei, si nici n-ar fi corect. De ce sa strice o asa echipa frumoasa si sa vina la Steaua? Dupa ce au muncit atat acolo, au urcat echipa incredibil de mult, au parte de liniste, s-au implicat sentimental, au patron bun... ce motive ar avea ei sa vina la Steaua? Ti-ar placea sa vezi o echipa atat de frumoasa ca Urziceni cum se duce de rapa? Ei au muncit si merita sa fie in Liga 1 mai mult decat TOATE echipele din aceasta Liga. Cand echipele din Liga se jucau cu milioanele pe jucatori si faceau blaturi ordinare, urziceniul cumpara jucatorii talentati carora nu le sufla presa in fund ca sa le urce pretul, si a reusit in 3 ani cant n-au reusit celelalte echipe. Felicitari lor, sunt jucatori profesionisti si fara fite, si isi merita locul. N-as vrea sa se strice o asa echipa.

Pentru ca au o mai mult decat o datorie fata de acest club... Din punctul ambilor de vedere Steaua e mai presus decat orice in fotbal. Pentru ca amandoi au lasat lucruril neterminate, au fost aproape de un trofeu european si visele le-au fost spulberate de fiecare data de cate 4 goluri...

Daca ar pleca ciobanul, sunt sigur ca atat MM cat si Petrescu ar lasa Urziceniul pentru a o lua de la capat in Ghencea. Eu sincer as fi mai mult decat dezamagit daca ar refuza, si pentru ambii ar fi picatura care ar umple paharul...

razvan2807.09.2009 21:46

Si Boloni a spus ca nu ar avea nimic impotriva sa lucreze cu Becali si tot nu a venit.Dan Petrescu va face cariera la Urziceni si abia pe la 50 de ani va pleca la o echipa din strainatate , cred eu.

red&blue_boy08.09.2009 05:55
Daca ar pleca ciobanul, sunt sigur ca atat MM cat si Petrescu ar lasa Urziceniul pentru a o lua de la capat in Ghencea. Eu sincer as fi mai mult decat dezamagit daca ar refuza, si pentru ambii ar fi picatura care ar umple paharul...

Si eu cred la fel,ca n-ar refuza cei doi Steaua.Dar,mai e o problema,Becali.Asta nu vrea sa plece.

boozy7us08.09.2009 08:27

e clar ca ciobanul nu va pleca...si mai ales fortat de noi, suporterii. o idee ar fi sa ne indepartam de echipa...toti suporterii, indiferent de ce ne roaga jucatorii, antrenorul, un sezon intreg sa nu calcam in Ghencea, in magazinele clubului, sa nu cumparam 1 bricheta cu Steaua.

stiu ca e dureros pentru noi sa facem asta, si pentru jucatori...dar in momentul in care oierul nu va mai putea scoate bani din Steaua, o va da.

iar daca va iesi ca in iarna cu declaratii ca o da celui care banii sa sustina financiar clubul...atunci noi, suporterii sa ne strangem si sa punem intr-un cont, ceva, macar 3-4 euro de fiecare suporter (o suma suportabila, zic eu, si rezonabila)...la cati suporteri are Steaua...faceti voi calculele! (edit: ma refer aici la o suma de minim 3-4 euro lunar de fiecare suporter)

dar, repet, ideea la care ma gandesc eu e greu de aplicat, si asta din cauza ca nu toti suporterii vor dori sa stea departe de meciurile Stelei.

sunt sigur ca daca am reusi sa scapam de cioban, oameni competenti si care iubesc Steaua se vor gasi...din lumea sportului, sau, de ce nu, din randul nostru, al suporterilor. sunt sigur ca sunt suporteri ce au capacitatea de a conduce un brand, un club, o echipa!

«1372373374375376689»