FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1371372373374375689»
zamainmenu02.09.2009 11:46

Nu-mi vine sa cred ca au fost scosi de pe lista 2 mijlocasi - O. Petre si Grzelak! Dintre care unul chiar stie cu mingea si ma refer la Grzelak. In schimb, apar Vlad Rus si Dayro Moreno. Avem in lot 8 mijlocasi (cu tot cu Banel, cu deceptia Szekely, cu pictorul Bicfalvi si cu filfizonul nascut talent si mort speranta, numit Ochirosii) si 6(sase!) atacanti...daca n-ai mijlocasi capabili sa dea pase bune, cine le va servi mingea atacantilor?

Ma scuzati, dar ce a demonstrat pana acum Vlad Rus ca sa merite sa joace in E.L. ?

Suntem, la nivel de conducere, un amestec de amatorism si grobianism ciobanesc, asta este clar. Ne ducem tot mai in jos.

weeezer02.09.2009 15:53

Inca 2 etape. Cred ca sezonul asta batem toate recordurile.

Ragnarok02.09.2009 16:06
Inca 2 etape. Cred ca sezonul asta batem toate recordurile.

Si e doar inceputul :steag_sah_mic:

Daniel-Ionut02.09.2009 16:14

NU se poate... :cursing:

Iar delireaza astia de la LPF...

Am fost la mai mulet meciuri la Steaua 2 in sezonul asta...

La cate meciuri a fost suspendata Steaua......................

Guardian02.09.2009 16:40

Asa meritam daca ne mananca in fund.

Uite asa o sa ajunga Romania o tara civilizata , alte metode nu sunt

cristy.steaua2102.09.2009 19:55

FC Steaua Bucuresti va organiza joi, 3 septembrie, o conferinta de presa in care vor fi prezentate noile echipamente cu care ros-albastrii vor evolua in grupele Europa League din sezonul 2009-2010.

Evenimentul va avea loc la sala de conferinte de presa a stadionului "Steaua" si va incepe la ora 17:00.

@steauafc

nu le-au mai prezentat odata?? sau ce.. sunt altele?

parca vad... tot astea dar au emblema Europa League pe brat

AG02.09.2009 21:57

mai bn ne desfiinteaza

Maye02.09.2009 22:39

Conform GSP , tricourile pentru Europa League vor avea in plus fata de cele interne , tricolorul pe piept si cuvantul "Respect" pe brat.

Maye03.09.2009 00:16

Un drapel românesc, incendiat la Chișinãu

Un filmuleț apãrut miercuri pe Internet prezintã în detaliu momentul incendierii, luni, a unui drapel arborat pe fațada spitalului Clinic Municipal nr.4 din Chișinãu, care pare sã aparținã României, deși instituția afirmase marți cã steagul este unul moldovenesc, relateazã Pro TV Chișinãu.

Imaginile sunt montate și au ca fundal sonor o piesã criticã la adresa României

Deși marți administrația spitalului Clinic Municipal nr. 4 afirma cã drapelul arborat pe fațada instituției era al Republicii Moldova în imaginile postate pe Internet se vede foarte clar cã aceste este unul românesc, deoarece nu are stemã.

În imagini apar și persoanele care au incendiat drapelul, filmate însã de la distanțã, așa cã nu pot fi identificate.

Pentru moment nu se știe cine a postat imaginile pe Internet.

Drapelul a fost incendiat în seara zilei de luni, în jurul orei locale 23.00 (23.00 ora României), iar cazul este investigat de Comisariatul de Poliție Rãșcani. Serviciul de presã al Comisariatului general de Poliție a declarat miercuri cã deocamdatã se adunã probe și cã au fost identificați câțiva suspecți.

mediafax.ro

http://www.mediafax.ro/externe/un-drapel-r...u-video-4840861

http://www.youtube.com/watch?v=8aUlcIz1WSo...feature=related

_yang03.09.2009 09:05
Imaginile sunt montate și au ca fundal sonor o piesã criticã la adresa României

Nu stiu daca e locul stirii e aici, dar piesa nu e o critica la adresa Romaniei ci la adresa politicienilor romani...

Rusii care au incendiat drapelul nu reprezinta decat o minoritate care-si doreste granita la Prut. Majoritatea e aici :

Maye03.09.2009 09:28

Eu doar am citat din sursa respectiva.

Maye03.09.2009 09:59

Judecatoarea care l-a bagat pe Gigi dupa gratii: "As face si acum la fel".

Merita un loc in peluza doamna asta :D

red&blue_boy03.09.2009 10:58
Judecatoarea care l-a bagat pe Gigi dupa gratii: "As face si acum la fel".

Merita un loc in peluza doamna asta :D

Da,dar acum e mare europarlamentar.S-a ajuns Gigi.

cristy.steaua2103.09.2009 14:30

au prezentat noile tricouri...

si.... acum sunt disponibile si in magazinul online... dar costa cu 80 ron :cursing: mai mult fiecare decat cel fara drapeluyl Romaniei si pachul europa league...

7.jpg

acasa.jpg

acasa3.jpg

deplasare.jpg

sss.jpg

Daniel-Ionut03.09.2009 14:52

Puteau sa faca si ei in forma de cerc aia cu Romania...

Adrian03.09.2009 15:16

Iar au stricat tricourile.

Incredibil de scarbos acel galben de la numere si nume. Mult mai bine aratau cu rosu. Ma rog, se vede mana lu' Gigi.

Ce cauta si ministeagul ala fix in mijlocul tricoului nu inteleg. O sa le cada la jucatori scuipatul din gura fix pe el.

Gigi e un dobitoc. Se vede ca a inceput campania.

Intai suspendarea stadionului, ca sa nu mai fie injurat. Acum tricourile. Ce o sa urmeze? O sa plateasca oameni prin tribune sa faca bannere cu "Gigi presedinte"?

Jenant!

Daniel-Ionut03.09.2009 15:19

:ce_oameni:

UEFA a cerut ca numerele sa fie scrise cu GALBEN :excl:

David03.09.2009 16:03

Gigi presedinte?Ar fi ziua in care m-as sinucide.

David03.09.2009 16:36

Gigi Becali: "Eu am cerut ca Dayro Moreno sã fie pe lista UEFA, iar cu Bergodi nici nu am vorbit"

Finanțatorul Stelei, Gigi Becali, a recunoscut cã atacantul Dayro Moreno a fost trecut pe lista UEFA pentru meciurile din Liga Europa la cererea sa, dar nu s-a consultat în aceastã privințã și cu antrenorul Cristiano Bergodi.

"Pe Dayro Moreno eu am zis sã îl treacã pe lista UEFA, iar Bergodi nu cred cã a comentat nimic, pentru cã nici nu am discutat cu el. Acum, nu știu dacã Dayro va fi sau nu folosit, asta rãmâne de vãzut", a spus Becali intr-o conferinta de presa, preluat de NewsIn.

"Ceilalți jucãtori nu au de ce sã fie supãrați sau sã comenteze ceva, pentru cã dacã o fac se duc la echipa a doua și gata. Nu pot ei sã creeze conflicte, pentru cã nu mai au voie. Trebuie doar sã munceascã și sã îndeplineascã obiectivele", a mai comentat patronul Stelei.

Vlad Bogdan03.09.2009 19:54

Cu galben ? :ce_oameni:

Daca jj va iesi vreodata presedinte eu o sa emigrez in secunda 2!

Acum ... revenind la subiect :

1. Tricourile sunt jalnice : steagu fix pix (oricum ma doare fix undeva de Romania) , numerele cu galben ciobanesc (oare de unde le-o fi venit ideea? :-? ) , pret imens ( ma rog , oricum nu cumpar nimic atata timp cat il imbogatesc pe handicapatu` asta)

2.Nu conteaza tricourile atata timp cat suntem varza (de la 0ier-cretin-handicapat-bou-gibon-m*ist , pana la Ciordel Tricoitza , titular etapa de etapa - o fi oare coincidenta sau ... ? nu o sa stim niciodata asta)

3.(punctul cel mai important al postului meu) : Becali, cretinule PLEACA!

cristy.steaua2103.09.2009 20:03
Cu galben ? :ce_oameni:

Acum ... revenind la subiect :

1. Tricourile sunt jalnice : steagu fix pix (oricum ma doare fix undeva de Romania) , numerele cu galben ciobanesc (oare de unde le-o fi venit ideea? :-? )

Becali, cretinule PLEACA! :steag_sah_mic:

numele si numaru au fost cu galben vreo 5 ani si nimeni nimic......

asa a fost si cu lansarea noilor tricouri la inceput... la nimeni nu le placea... dar acuma... sunt frumoase/reusite...

peste 1 luna va arata OK si steagul Romaniei pe piept

si apropo...vlad, esti ungur?

Catalyn0703.09.2009 20:04
1. Tricourile sunt jalnice : steagu fix pix (oricum ma doare fix undeva de Romania) , numerele cu galben ciobanesc (oare de unde le-o fi venit ideea? :-? ) , pret imens ( ma rog , oricum nu cumpar nimic atata timp cat il imbogatesc pe handicapatu` asta)

De la asociatia aia....nu imi vine numele, UEFA parca? :ce_oameni:

Maye03.09.2009 20:05
1. Tricourile sunt jalnice : steagu fix pix (oricum ma doare fix undeva de Romania)

Noua ne pasa de Romania.

Vlad Bogdan03.09.2009 22:03

NU , NU sunt ungur. Chiar nu ii suport ... am scris intr-un post cata admiratie le port dar nu ai cu cine :ce_oameni:

ma refeream in sensul ca mi-e scarba deja de toate mafiotismele astea din tara ...

Maye03.09.2009 22:28

Daca iti e scarba de "mafiotismele" din tara nu trebui sa iti fie scarba si de tara.Oamenii strica tara nu invers.

«1371372373374375689»