FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1349350351352353689»
_yang25.07.2009 20:17
Nu sunt pesimist, sunt realist si mi se face rau cand vad ce optimisti sunteti voi. Fara suparare, nu avem absolut nici un motiv care sa ne faca sa speram la mai bine. NICI UNUL!

Tu sincer cand ai crezut in echipa asta...? Eu zic ca esti cam pesimist...

Cat despre Rada, pot doar sa sper c-o sa plece de manuta cu Goian...

Daca un antrenor nu vede primul 11 asa cum il vezi tu inseamna ca ar trebui sa plece...?

1on25.07.2009 22:55

CNCD face plângere și contra bannerului care ne face țigani!

Consiliul Național de Combatare a Discriminãrii(CNCD), reprezentat de Csaba Asztaloș, a declarat astãzi cã va depune un protest și împotriva suporterilor maghiari, care au scris despre români cã sunt țigani. De asemenea, CNCD a precizat cã așteaptã dovezile cu bannerul depus de fanii lui Ujpest.

"Pentru mine comportamentul nesportiv e similar, indiferent de cine il sãvãrșește. Vom face o adresã și în legãturã cu suporterii lui Ujpest, care au strigat împotriva țiganilor. În momentul în care voi avea dovezi cu bannerele suporterilor lui Ujpest, voi face o adresã. Luni voi formula adresa. În contextul în care a fost folositã sintagma 'țiganii' la meciul cu Steaua a fost în sens peiorativ și e condamnabil. Eu nu neg cã am origini maghiare, dar sunt cetãțean român și sprijin aceastã țarã. Nu am probleme de identitate. Ambele cluburi au fost luate în discuție pentru eliminarea pentru un an din competițiile internaționale, din cauza incidentelor", a spus Astaloș la sptfm.

prosport

Mã mir.

Adrian26.07.2009 06:53
tie nu ti se pare ca orice antrenor vine la Steaua e sclav?

Ochirosii a facut un meci tur urat cu ungurii, a intrat Banel ca polonezul nu era apt. Trebuia sa joace tot Ochirosii? chiar daca da cu bata in balta.. tre sa facem ca lui Banel, titular oricand?

Ghionea accidentat. A jucat Baciu care intodeauna a fost prima rezerva. Ce e rau in asta?

rada afara. ok... Eu unul il prefer pe Baciu. A facut un meci urat cu ungurii dar de fiecare data a intrat in teren si si-a facut datoria. In rest nu a comentat ca e rezerva. Plus Ninu.

la chestia cu transferurile iti dau dreptate. Doar acolo.

hai mai da-mi exemple ca bergodi e sclav si-ti dau si contra exemple.

Frate, Banel a facut n meciuri urate si pentru asta nu l-a schimbat nimeni niciodata. Tot titular e. Acum, dupa un meci slab facut de Ochirosii, nu, dupa o repriza slaba facuta de Ochirosii, gata? Sa nu ii mai dam nici o sansa?

Parca cu Banel era vorba ca sa i se dea sanse ca sa nu se piarda. Ochirosii nu e la fel? Asta nu se poate pierde? Probabil ca nu. Probabil ca are **** mai mari ca ale tiganului si un caracter de n ori mai puternic. De aia nu se pierde.

Nu voi ziceati ca e normal ca un jucator sa mai joace si rau? Acum de ce sariti pe Ochirosii?

A jucat Baciu care intodeauna a fost prima rezerva.....In rest nu a comentat ca e rezerva.

Da' unde scrie ca Baciu e intotdeauna prima rezerva? E una din legile vestiarului Stelei? Ca nu inteleg. Chiar, pe voi nu va deranjeaza aceasta lege? Cine a stabilit-o? Oare?

Stii ce imi aduc eu aminte? Eu imi aduc aminte ca si pe vremea lu' Hagi, Baciu era prima rezerva. Era rezerva lu' Rada. Ca ala juca titular langa Goian...UPS!

Asta va trebuie voua? O rezerva careia sa nu ii pase daca e sau nu rezerva? Asta e modelul de jucator pe care il vreti in Ghencea? Sclavul care accepta banii indiferent ca joaca sau nu?

Bravo. Foarte tare! Asta inseamna ca si voua va place performanta. Ca, din cate stiu eu, doar cu jucatori ca Baciu, jucatori care nu au mari asteptari de la viata, se face performanta mare.

Rada era cam pizdulica. Nici nu se compara cu Ghionea. La plasament Rada e ceva mai sus de 0.

Cu Goian-Rada am primit doua goluri de la Sparta Praga, echipa de bucatari si amatori. Noroc de Zapata ca plecam si noi de pe Emirates cum a plecat Slavia Praga acum 2 ani, cu vreo 7 boabe.

Si eu il prefer pe Baciu in fata lui Rada. Dar recunosc ca mi-ar fi placut sa ramana Rada la echipa.

Cum bine a spus si bodanelu, la meciul retur cu ungurii a fost randul lui Nicolita sa i se acorde o sansa. Ochirosii a fost depasit clar la meciul din Ghencea iar polonezul nu poate sa joace 90 de minute.

Si antrenor care nu e sclav sunt doar eu la Football Manager. Si asta de a venit acum la Real Madrid. Daca ar pleca toti antrenori pentru ca le pleaca vedetele sau nu vin jucatorii doriti atunci fotbalul ar fi un haos total. In fotbal daca nu lasi si de la tine atunci ramai in anonimat.

Ti-a fost greu sa aduni tot subiectivismul folosit in postarea de mai sus?

Bai, nu pune tu semnul egal intre Ghionea de acum si cel de acum 3 ani. Ca nu se compara. Ghionea de acum se da cap in cap cu Goian si il lasa pe Tisza ala sa scape singur cu Tatarusanu. Aia face Ghionea de acum.

Ghionea de acum se ia la bataie cu toata lumea, cu Goian, cu Plesan, etc. Ghionea de acum nu mai e de ceva vreme fotbalistul in care puteai avea incredere. E gata. E terminat.

Asta cu sparta praga e foarte tare. A fost fix vina lu' Rada ca s-au luat alea 2 goluri. Fix vina lui. Bine ca nu ai zis ca, daca nu era Baciu sa il anihilze pe Adebayor, ne rupeau aia. Super tare logica asta a ta. Super tare.

Despre Banel am vorbit mai sus. I s-au dat sanse. Gata. Destul. Steaua nu e o fundatie de caritate ca sa tot dea sanse lu' Banel. Steaua sa faca bine sa dea sanse si lu' Ochirosii si alti jucatori. Ca nu numai Banel e la Steaua.

Si antrenor care nu e sclav sunt doar eu la Football Manager. Si asta de a venit acum la Real Madrid. Daca ar pleca toti antrenori pentru ca le pleaca vedetele sau nu vin jucatorii doriti atunci fotbalul ar fi un haos total. In fotbal daca nu lasi si de la tine atunci ramai in anonimat.

Continua sa iti spui asta. Probabil ca o sa ajungi sa o crezi la un moment dat.

p.s. Ia uita-te la Guardiola ce compromisuri face, cum lasa de la el.... cum lasa de la el sa plece toti jucatorii pe care nu ii vrea si ii aduce pe cei pe care ii vrea. Sau la Wenger. Ala e cel mai bun exemplu de sclav. Ii baga clubul pe gat toti jucatorii pe care nu ii vrea. Sau Fergusson. Ce fraier! De fapt nici nu antreneaza el.

Tu sincer cand ai crezut in echipa asta...? Eu zic ca esti cam pesimist...

Cat despre Rada, pot doar sa sper c-o sa plece de manuta cu Goian...

Daca un antrenor nu vede primul 11 asa cum il vezi tu inseamna ca ar trebui sa plece...?

Eu nu cred in vorbe. Eu cred in fapte. Si la fapte domnul Bergodi sta cam prost. A zis ca ii vrea pe cesinha si bozovici si ca nu semneaza daca nu vin aia, nu au venit, a semnat. A zis ca nu lasa sa se bage patronul peste el, s-a bagat, nu a zis nimic. El e singurul care face echipa dar tot echipa "propusa" de Gigi e in teren. Ce mai vreti?

Oare eu sunt singurul care vede ca becalii se poarta exact cum s-a purtat pe vremea lu' Lacatus?!

Plesan si Lovin out in conditiile in care nu mai ai nici un mijlocas central. Tiago lasat sa plece desi aia cereau 270 de mii de euro pe el.

Toti jucatorii de care vrea sa scape becalii sunt bagati in grupul "ala face atmosfera".Atat stie jegul. Zice aia cu atmosfera si ii da afara.

Pai ce vreti ma? Oi? Aia vreti la echipa? Oi care sa stea si sa faca tot ce zice nea Gigi?

Normal ca prefer un jucator ca Rada care sa isi ceara dreptul de a juca, care sa vrea sa se bata pentru locul de titular, decat o oaie ca Baciu, care se complace cu postul ala si sta doar pentru bani la Steaua.

De ce sa am incredere in echipa asta? Mi-a dat vreun motiv serios sa am incredere in ea?

p.s.

Un mic p.s. la faza cu sansa pentru Banel. O sa vedeti, la primul meci slab al lui Szekely, Banel o sa primeasca inca o sansa. Si daca joaca slab, inca o sansa si inca o sansa. Si, cat Banel primeste sanse, ca sa nu se piarda, Szekely sau Ochirosii sau oricine altcineva vor face tusa si o sa se piarda.

Deja a si stabilit ciobanul un nou post pentru Ochirosii, fundas stanga. Oare de ce? Oare ca sa omoare 2 iepuri cu o singura piatra? Oare ca sa nu mai trebuiasca sa aduca un fundas stanga de valoare si sa ii si faca lu' Banel loc in echipa?

Bah, sa imi zica si mie cineva, cu ce il are Banel pe cioban la mana de tot insista oierul ca tiganul e fotbalist?

bodanelu26.07.2009 06:57

mda... m-am lamurit si cu tine...

Adrian26.07.2009 07:00
mda... m-am lamurit si cu tine...

mda...si eu

"Trebuie sã priceapã și fanii cã e nevoie sã tragem o linie. Sã nu ne mai uitãm înapoi. Haideți sã facem pace și sã plecãm de la zero, sã uitãm ce a fost pentru cã dacã vom privi doar înapoi nu vom putea construi nimic în viitor! Am încredere cã ei pot fi alãturi de echipã" e rugãmintea cuplului Bergodi-Rossi și cãtre suporteri.

Pentru cei care se indoiau, uitati aici ce urmareste italianul. Il doare in cot de Steaua sau de suporteri. Pe el il intereseaza doar sa ii mearga lui bine. De aia vrea liniste la echipa. De aia vrea pace.

Cum sa stergem tot cu buretele si sa incepem de la 0? Cum sa ne ceara sa uitam tot raul pe care l-a facut becalii?

Discursul lui seamana mult cu cel al lui Lacatus.

NonMollareMai8826.07.2009 07:02

Bah, sa imi zica si mie cineva, cu ce il are Banel pe cioban la mana de tot insista oierul ca tiganul e fotbalist?

ciobanu e idolu tiganilor, il iubeste pt simplul fapt ca-i tuciuriu . 

Ronnie26.07.2009 07:21
Bai, nu pune tu semnul egal intre Ghionea de acum si cel de acum 3 ani. Ca nu se compara. Ghionea de acum se da cap in cap cu Goian si il lasa pe Tisza ala sa scape singur cu Tatarusanu. Aia face Ghionea de acum.

Ghionea de acum face un cuplu de fundasi centrali foarte bun cu Goian. A fost un rahat de faza in tur cand a scapat ala singur cu portarul dintr-o neintelegere.

Dar stai, dupa ce s-a ciocnit de Goian cine era ala de alerga ca nebunul sa ajunga dupa Tisa? Era Goian? Goian cu numarul 24? Bai ce nesimtit Ghionea asta, dupa ce cade mai vrea sa si salveze mingea in loc sa stea si sa se uite la faza.

Ghionea de acum se ia la bataie cu toata lumea, cu Goian, cu Plesan, etc.

Da, atunci propun ca atunci cand sare cate unul cu gura mare in vestiar Ghionea sa se duca la el si sa il f*** in c**. Ce zici?

Asta cu sparta praga e foarte tare. A fost fix vina lu' Rada ca s-au luat alea 2 goluri. Fix vina lui. Bine ca nu ai zis ca, daca nu era Baciu sa il anihilze pe Adebayor, ne rupeau aia. Super tare logica asta a ta. Super tare.

Oricum e mai buna decat logica ta: "Rezerva lui CS Otopeni, baiatul care a reusit performanta sa primeasca 3 cartonase rosii intr-un retur de campionat, jucatorul care nu a mai prins un meci la Steaua de 1 an si jumatate este cel mai bun fundas central al Stelei".

Despre Banel am vorbit mai sus. I s-au dat sanse. Gata. Destul. Steaua nu e o fundatie de caritate ca sa tot dea sanse lu' Banel. Steaua sa faca bine sa dea sanse si lu' Ochirosii si alti jucatori. Ca nu numai Banel e la Steaua.

Banel a reusit sa faca multe lucruri individual. Mai multe decat multi alti jucatori din lotul Stelei. Cat timp este la Steaua o sa primeasca sanse. Bergodi este un antrenor care acorda sanse tuturor jucatorilor.

Daca unele idei ale lui Bergodi coincid cu unele alea ciobanului pentru tine devine sclav. Buna logica.

.s. Ia uita-te la Guardiola ce compromisuri face, cum lasa de la el.... cum lasa de la el sa plece toti jucatorii pe care nu ii vrea si ii aduce pe cei pe care ii vrea. Sau la Wenger. Ala e cel mai bun exemplu de sclav. Ii baga clubul pe gat toti jucatorii pe care nu ii vrea. Sau Fergusson. Ce fraier! De fapt nici nu antreneaza el.

Corect, greseala mea! Cand ai scris exemplul Barca, Manchester sau Arsenal ai cautat pe net sa vezi ce bugete au?

Dar staaai, ce spunea Murinho acum o luna? Ceva de genul ca nu vrea sa plece Ibrahimovic de la Inter? Vaaai, si acum sclavul ala de Murinho mai ramane la Inter? Vaaai, ce sclav, ce sclav, ce sclav. Sunt socat!

PS: Iisuse, ce sclav!

vlad26.07.2009 07:28

Amandoi se trag din Braila.

Adrian26.07.2009 07:28
Daca unele idei ale lui Bergodi coincid cu unele alea ciobanului pentru tine devine sclav. Buna logica.

Nu are rost sa iti raspund la celelalte chestii pentru ca sunt copilarii asa ca o sa ma leg doar de ultimul paragraf.

Gresesti cand zici ca unele idei ale lui Bergodi. Nu exista unele idei.

Aici e vorba ca toate ideile lui Bergodi coincid intr-un mod ciudat cu cele ale ciobanului.

Oare unde am mai vazut filmul asta? Cumva anul trecut?

MoWeed26.07.2009 07:34
Pentru cei care se indoiau, uitati aici ce urmareste italianul. Il doare in cot de Steaua sau de suporteri. Pe el il intereseaza doar sa ii mearga lui bine. De aia vrea liniste la echipa. De aia vrea pace.

Cum sa stergem tot cu buretele si sa incepem de la 0? Cum sa ne ceara sa uitam tot raul pe care l-a facut becalii?

Discursul lui seamana mult cu cel al lui Lacatus.

Pai si nu e normal sa-l intereseze binele lui? Sau crezi ca a venit la Steaua pentru ca iubea echipa asta de mic?

E normal sa vrea liniste si suportul fanilor, doar nu te astepti ca antrenorul echipei sa roage fanii sa continue protestul...

In alta ordine de ideei sunt de acord cu tine ca Ochirosii trebuia sa joace in meciul de la Budapesta, macar si pentru faptul ca era cam singurul mijlocas stanga apt(Banel fiind mijlocas dreapta). Banel a fost titular tot sezonul trecut fara sa fi facut mai nimic; deseori era cel mai slab de pe teren. Acum nu stiu daca l-a bagat pe Banel ca sa-i demonstreze lui Ochirosii ca nu e titular incontestabil(cum il vedea mai toata lumea) sau ca l-a impus Jiji. Oricum, cred ca, daca l-ar fi impus Jiji pe Banel, mai degraba l-ar fi impus in locul lui Szekely.

Cat despre Baciu, acesta si-a facut treaba de fiecare data cand a jucat. Rada n-a facut mai nimic sezonul trecut la CS Otopeni, ba chiar a reusit performanta sa ia 3 rosii intr-un retur. Daca vroia asa de mult sa se lupte pentru postul de titular la Steaua, de ce a ales sa plece imprumutat la Otopeni? Plus ca noi n-avem de unde sti cum se comporta cei 2 la antrenamente, poate ca Baciu este mai muncitor la antrenament.

Am mai spus-o de cateva ori: cat timp va fi Becali la Steaua, antrenorul va trebui sa accepte ca Jiji se mai baga peste el. Nu e normal, dar asta este situatia. Declaratiile lui cum ca n-o sa se bage peste Bergodi sunt vrajeli, nu cred ca mai pune nimeni botul la ele.

Ronnie26.07.2009 07:39
Nu are rost sa iti raspund la celelalte chestii pentru ca sunt copilarii asa ca o sa ma leg doar de ultimul paragraf.

Evident. Nici nu ma asteptam la altceva.

Daca ii iese, din partea Bergodi poate sa joace si cu 2 portari, cum spunea ciobanu'.

Adrian26.07.2009 07:43

Eu nu am zis niciodata ca Bergodi e stelist. Bergodi e mercenar. Atat am zis. Voi sunteti cei care incercati sa faceti din el ceva antrenor care a venit cu sufletul aici. Si asta e un mare bullshit. Omul a venit la Steaua doar ca sa aiba ce bifa in CV. Tineti minte lucrul asta inainte sa il numiti stelist sau alte treburi.

Va legati de performanta lui Rada de la Otopeni. Ce plm va legati de aia?!

Vreti sa incep si eu sa enumar meciurile proaste facute de Baciu la Bacau? Ca imi aduc aminte cateva gafe memorabile dintr-un meci cu rapid... si sa nu mai vorbim despre meciurile cu dinam0...hohohoho... cum se terminau meciurile alea cu scoruri de 6 sau 7 la 3...hohohoho

MoWeed26.07.2009 07:51
Eu nu am zis niciodata ca Bergodi e stelist. Bergodi e mercenar. Atat am zis. Voi sunteti cei care incercati sa faceti din el ceva antrenor care a venit cu sufletul aici. Si asta e un mare bullshit. Omul a venit la Steaua doar ca sa aiba ce bifa in CV. Tineti minte lucrul asta inainte sa il numiti stelist sau alte treburi.

Corect, ai dreptate. Atunci de ce te miri ca doreste liniste din partea fanilor? Steaua este cel mai mare club care l-a antrenat italianul pana acum si este normal sa vrea liniste ca sa profite de ocazia asta. De vreme ce el este un mercenar, nu inseamna ca e sclav daca doreste asta

Va legati de performanta lui Rada de la Otopeni. Ce plm va legati de aia?!

Vreti sa incep si eu sa enumar meciurile proaste facute de Baciu la Bacau? Ca imi aduc aminte cateva gafe memorabile dintr-un meci cu rapid... si sa nu mai vorbim despre meciurile cu dinam0...hohohoho... cum se terminau meciurile alea cu scoruri de 6 sau 7 la 3...hohohoho

Meciurile dintre dinam0 Bucuresti si dinam0 bacau, aaaa pardon FCM Bacau, au fost mereu mai "speciale". Nu ma leg de contraperformanta lui Rada de la Otopeni, dar vroiam sa punctez ca, daca intr-adevar Rada ar fi fost jucatorul acela extraordinar care merita sa fie titular(ca pe vremea lui Hagi), ar fi facut si el ceva notabil la Otopeni. Macar ar fi iesit in evidenta cu altceva decat cartonasele rosii.

Plus ca meciurile lui Baciu de la Bacau au fost acum 5 ani sau mai mult, meciurile lui Rada de la Otopeni au fost in sezonul trecut. Nu tu ziceai ca trebuie sa conteze valoarea jucatorilor la momentul actual, nu ce au fost candva?

Adrian26.07.2009 08:03

Voi faceti din domnul Bergodi un om mare. Nu este asa. E doar un alt mercenar care a vazut in Steaua o oportunitate de a-si face CV-ul mai stufos. De aceea omul nu trebuie sa fie bagat in seama. Mai ales cand zice ca fanii trebuie sa se potoleasca.

MoWeed

Eu iti propun ceva. Sa fie Baciu imprumutat la Otopeni 6 luni. Sa vedem ce face. Sa vedem daca va avea mai multe sau mai putine gafe atunci cand nu joaca langa oameni ca Goian sau Golanski. Sa vedem cum o sa se comporte intr-o echipa slaba. Sa vedem daca va iesi el in evidenta prin prestatiile remarcabile sau daca va juca in nota echipei.

Steaua e pe cale sa piarda inca un jucator bun. Si pe voi va doare in cot. "Lasa ca e Ghionea acolo, ca isi revina. Lasa ca e Baciu rezerva, ca el nu face atmosfera."

MoWeed26.07.2009 08:09
Voi faceti din domnul Bergodi un om mare. Nu este asa. E doar un alt mercenar care a vazut in Steaua o oportunitate de a-si face CV-ul mai stufos. De aceea omul nu trebuie sa fie bagat in seama. Mai ales cand zice ca fanii trebuie sa se potoleasca.

Cine l-a bagat in seama cu declaratia aia? :D

MoWeed

Eu iti propun ceva. Sa fie Baciu imprumutat la Otopeni 6 luni. Sa vedem ce face. Sa vedem daca va avea mai multe sau mai putine gafe atunci cand nu joaca langa oameni ca Goian sau Golanski. Sa vedem cum o sa se comporte intr-o echipa slaba. Sa vedem daca va iesi el in evidenta prin prestatiile remarcabile sau daca va juca in nota echipei.

Steaua e pe cale sa piarda inca un jucator bun. Si pe voi va doare in cot. "Lasa ca e Ghionea acolo, ca isi revina. Lasa ca e Baciu rezerva, ca el nu face atmosfera."

Din pacate eu nu am putere de decizie la Steaua sa pot sa-l imprumut pe Baciu la alta echipa.

Pana una-alta, mai este si un Tudose la Steaua, care este mult mai tanar ca Rada si este un jucator de perspectiva. El ar trebui sa fie prima rezerva, macar si pentru faptul ca trebuie sa castige experienta odata si odata.

Vreau doar sa spun ca, asa cum Ghionea nu mai e jucatorul de acum 3 ani, asa si Rada s-ar putea sa nu mai fie jucatorul de acum 3 ani.

Adrian26.07.2009 08:16

"s-ar putea" fiind exprimarea corecta. S-ar putea sa fie slab dar s-ar putea si sa fie mai bun decat Goian. De unde stim asta daca omul nu primeste nici o sansa si e dat afara doar pentru ca oierul cu testicole in loc de barba nu il place.

MoWeed26.07.2009 08:21
"s-ar putea" fiind exprimarea corecta. S-ar putea sa fie slab dar s-ar putea si sa fie mai bun decat Goian. De unde stim asta daca omul nu primeste nici o sansa si e dat afara doar pentru ca oierul cu testicole in loc de barba nu il place.

Corect, s-ar putea sa fie cel mai bun fundas din lotul Stelei, s-ar putea sa fie cel mai slab. Asa ca nu putem fi siguri ca Baciu a fost introdus doar pentru ca Jiji a vrut asta(la Banel e alta treaba; probabil acolo s-a bagat si Jiji).

Rada a fost adus de Hagi, asta e problema lui Jiji cu el. Nu ar fi primul jucator care pleaca pentru ca Jiji are gandirea asta tampita(Elton, Neaga) si sunt mari sanse sa nu fie ultimul.

Ronnie26.07.2009 08:22

@Adrian, Bergodi nu e bun ca e mercenar, Lacatus nu era bun ca era simbol.. Vine 2012 pana il gasim pe fat-frumos.

Adrian26.07.2009 09:24

Bergodi nu e bun ca e sclav. Un sclav niciodata nu o sa faca treaba la Steaua. PUNCT!

Atat de tare va e dor de o victorie incat sunteti gata sa ignorati anumite lucruri. Nu pot sa spun ca va condamn.

Pana una alta, o mostra de profesionalism:

Gruparea FC Barcelona a anunțat, vineri, cã a înregistrat un profit net sezonul precedent de circa 9 milioane de euro, iar pentru anul competițional 2009/2010 se așteaptã ca bugetul sãu sã ajungã la un nivel record de 405 de milioane de euro, informeazã AFP, citatã de MEDIAFAX.

Clubul catalan a precizat, pe site-ul sãu de internet, cã luni vor fi prezentat detaliat rezultatele economice.

Barca a anunțat pentru sezonul 2007/2008 (încheiat în iunie 2008) un beneficiu net de 10,1 milioane de euro, la o o cifrã de afaceri de 309 milioane de euro, astfel cã bugetul pentru sezonul 2008/2009 a fost estimat la 380 de milioane de euro.

Campioana Spaniei și a Europei a plãtit sezonul trecut prime totale de peste 40 de milioane de euro cãtre jucãtorii sãi, ceea ce explicã de ce câștigurile nete nu s-au ameliorat, precizeazã presa ibericã.

Real Madrid a lãsat sã se înțeleagã cã sezonul trecut a înregistrat venituri de peste 400 de milioane de euro și câștiguri înainte de impozitare de aproximativ 60 de milioane de euro, dar încã nu a confirmat aceste cifre, nici nu a indicat care va fi bugetul sãu pentru acest an competițional. Clubul condus de Florentino Perez a cheltuit aproximativ 220 milioane pentru transferurile lui Cristiano Ronaldo, Kaka, Karim Benzema și Raul Albiol.

Dupa cum se vede, Barca a inregistrat un profit aproape nesemnificativ in comparatie cu investitiile facute. Aparent nesemnificativ. Zic asta pentru ca profit inseamna doar +.

Barcelona a investit in sezonul 2008/2009 un buget aproximat la 380 mil Euro. Castigurile au fost atat de mari incat au reusit sa acopere investitiile si sa aduca si un mic profit clubului: acei 9 mil euro.

Asadar Barcelona a reusit sa faca si performanta si bani.

Cei de la Steaua ar trebui sa ia totusi seama si sa vada care e strategia cea mai buna.

Dupa cum am mai zis, Steaua merge pe strategia de "profit maxim". Asta presupune investitii minime cu castiguri maxime. Or, in momentul de fata, asa ceva e imposibil la Steaua. Pierderile la care e supus clubul nostru sunt imense daca stam sa ne gandim cum s-au dus aiurea banii de pe anumite transferuri facute pentru a aduce jucatori dar si pentru a da jucatori(banii de pe Lovin nu vor veni la Steaua. Badea a fost lasat sa plece gratis. Dayro e absent. Semedo la fel, etc.). Acestea sunt toate gauri care vor creste tot mai mari pana cand clubul va falimenta. In becalii nu putem avea incredere sa salveze echipa.

Strategia lui e sa suga pana nu mai are nimic de supt.

S-ar putea ca ratarea calificarii in grupele Europa League sa fie un lucru bun pentru Steaua. La fel si clasarea pe un loc mai sub locul 6 in sezonul urmator.

In momentul in care Steaua nu va mai aduce nimic, becalii va fi nevoit sa vanda si, la cat de ahtiat dupa bani e el, s-ar putea sa accepte si un pret mai mic pentru Steaua. Ceva la 20-10 mil euro sau poate chiar mai putin.

MoWeed26.07.2009 09:54
Bergodi nu e bun ca e sclav. Un sclav niciodata nu o sa faca treaba la Steaua. PUNCT!

Atat de tare va e dor de o victorie incat sunteti gata sa ignorati anumite lucruri. Nu pot sa spun ca va condamn.

Atata timp cat Becali va fi la Steaua, orice antrenor va fi mai mult sau mai putin sclav sau va zbura. PUNCT!

Cine se astepta ca in cazul lui bergodi sa se schimbe ceva, era cel putin naiv. Jiji se va baga la echipa in continuare pentru ca-i sta in caracterul lui infect.

Dar asta nu inseamna ca acum orice decizie cu care nu sunt de acord majoritatea fanilor este neaparat venita de la loja. Unele din ele sunt, dar nu toate

**alex**26.07.2009 11:20

Banel e un jucator folosit pentru marketing. Lumea vine la stadion ca sa-l vada pe Banel. De ce crezi ca s-au colorat tribunele in ultima vreme? E ca si cum am avea un asiatic in echipa si vin compatriotii lui care locuiesc in Bucuresti sa-l vada(cum e Park la Manchester de exemplu).

Lui Banel i s-a creat de la bun inceput o imagine de baiat sarac, cuminte, linistit, timid, care joaca sa-si ajute parintii care stau intr-o casa ce sta sa cada etc. Banel apare la Mondenii, Banel apare in reclame, Banel apare la prezentarea echipamentului, Banel apare in emisiuni televizate, Banel daca nu era fotbalist aparea la OTV!

Nu joaca Banel, nu vine lumea la meciuri, incasari mai mici. Pac-pac, m-ai inteles?

Adrian26.07.2009 11:27

**alex**

Foarte bune explicatie. Cea mai buna de pana acum.

Sunt foarte serios.

Chiar as fi curios sa vad cifrele la tricouri vandute in functie de jucatori. As cam baga mana in foc ca tricourile cu "Nicolita" se vand mai bine ca cele cu "Goian" sau "Zapata" sau "Kapetanos".

Deci, pana la urma, Banel e Beckham al nostru. Trebuie sa joace ca vinde tricouri.

Fantastic ce a ajuns echipa asta!

bodanelu26.07.2009 12:16

@Adrian care e profilul antrenorului din era Becali? Care sa te multumeasca si pe tine si pe suporterii cunoscatori si pe patron?

da-mi exemple de astfel de antrenori

razvan2826.07.2009 12:52

Cred ca Oli ca altul nu vad...

Adrian26.07.2009 15:54
@Adrian care e profilul antrenorului din era Becali? Care sa te multumeasca si pe tine si pe suporterii cunoscatori si pe patron?

da-mi exemple de astfel de antrenori

Protasov a fost singurul antrenor din era becalii care a antrenat Steaua singur.

Cu asta cred ca am spus tot.

"E imposibil sã se întîmple asta. Bergodi nu va pleca de la Steaua, sînt foarte încîntat de felul cum lucreazã și de lucrurile pozitive pe care îmi spun oamenii cã le-a adus el.

În plus, îmi place cã are bãrbãție, nu știu cîți antrenori s-ar fi încumetat sã înceapã cu Ninu și Onicaș în meciul cu Ujpest. ªi-a asumat riscul și i-a ieșit", a spus Gigi Becali, care și-a permis sã-i ofere italianului și un sfat tactic:

"O sã-i spun și lui, personal, sã foloseascã sistemul 4-4-2. Nu-mi place 4-4-1-1".

Intrebarea nu e "cati antrenori ar fi avut curajul sa joace cu Ninu si Onicas?" ci "cati antrenori ar fi preluat Steaua in conditiile in care becalii e patron?". Bergodi chiar are sange-n el. S-a dus acolo, a cerut niste lucruri, a fost refuzat, a ramas. hmmm...de ce?

A jucat cu Onicas si Ninu. Da' putea sa joace cu altcineva?

You gotta love Gigi!!!

Cel mai mult mie imi place sfatul ala de la final. Ca doar e sfat mah, nu se baga Gigi peste bergodi la echipa. Doar ii da un sfat din vasta lui experienta. Ca doar Gigi, la fel ca mache si verii, e expert in fotbal. Toata famiglia becalii e experta in fotbal. De fapt, becalienii se nasc experti in tot.

«1349350351352353689»