tie nu ti se pare ca orice antrenor vine la Steaua e sclav?
Ochirosii a facut un meci tur urat cu ungurii, a intrat Banel ca polonezul nu era apt. Trebuia sa joace tot Ochirosii? chiar daca da cu bata in balta.. tre sa facem ca lui Banel, titular oricand?
Ghionea accidentat. A jucat Baciu care intodeauna a fost prima rezerva. Ce e rau in asta?
rada afara. ok... Eu unul il prefer pe Baciu. A facut un meci urat cu ungurii dar de fiecare data a intrat in teren si si-a facut datoria. In rest nu a comentat ca e rezerva. Plus Ninu.
la chestia cu transferurile iti dau dreptate. Doar acolo.
hai mai da-mi exemple ca bergodi e sclav si-ti dau si contra exemple.
Frate, Banel a facut n meciuri urate si pentru asta nu l-a schimbat nimeni niciodata. Tot titular e. Acum, dupa un meci slab facut de Ochirosii, nu, dupa o repriza slaba facuta de Ochirosii, gata? Sa nu ii mai dam nici o sansa?
Parca cu Banel era vorba ca sa i se dea sanse ca sa nu se piarda. Ochirosii nu e la fel? Asta nu se poate pierde? Probabil ca nu. Probabil ca are **** mai mari ca ale tiganului si un caracter de n ori mai puternic. De aia nu se pierde.
Nu voi ziceati ca e normal ca un jucator sa mai joace si rau? Acum de ce sariti pe Ochirosii?
A jucat Baciu care intodeauna a fost prima rezerva.....In rest nu a comentat ca e rezerva.
Da' unde scrie ca Baciu e intotdeauna prima rezerva? E una din legile vestiarului Stelei? Ca nu inteleg. Chiar, pe voi nu va deranjeaza aceasta lege? Cine a stabilit-o? Oare?
Stii ce imi aduc eu aminte? Eu imi aduc aminte ca si pe vremea lu' Hagi, Baciu era prima rezerva. Era rezerva lu' Rada. Ca ala juca titular langa Goian...UPS!
Asta va trebuie voua? O rezerva careia sa nu ii pase daca e sau nu rezerva? Asta e modelul de jucator pe care il vreti in Ghencea? Sclavul care accepta banii indiferent ca joaca sau nu?
Bravo. Foarte tare! Asta inseamna ca si voua va place performanta. Ca, din cate stiu eu, doar cu jucatori ca Baciu, jucatori care nu au mari asteptari de la viata, se face performanta mare.
Rada era cam pizdulica. Nici nu se compara cu Ghionea. La plasament Rada e ceva mai sus de 0.
Cu Goian-Rada am primit doua goluri de la Sparta Praga, echipa de bucatari si amatori. Noroc de Zapata ca plecam si noi de pe Emirates cum a plecat Slavia Praga acum 2 ani, cu vreo 7 boabe.
Si eu il prefer pe Baciu in fata lui Rada. Dar recunosc ca mi-ar fi placut sa ramana Rada la echipa.
Cum bine a spus si bodanelu, la meciul retur cu ungurii a fost randul lui Nicolita sa i se acorde o sansa. Ochirosii a fost depasit clar la meciul din Ghencea iar polonezul nu poate sa joace 90 de minute.
Si antrenor care nu e sclav sunt doar eu la Football Manager. Si asta de a venit acum la Real Madrid. Daca ar pleca toti antrenori pentru ca le pleaca vedetele sau nu vin jucatorii doriti atunci fotbalul ar fi un haos total. In fotbal daca nu lasi si de la tine atunci ramai in anonimat.
Ti-a fost greu sa aduni tot subiectivismul folosit in postarea de mai sus?
Bai, nu pune tu semnul egal intre Ghionea de acum si cel de acum 3 ani. Ca nu se compara. Ghionea de acum se da cap in cap cu Goian si il lasa pe Tisza ala sa scape singur cu Tatarusanu. Aia face Ghionea de acum.
Ghionea de acum se ia la bataie cu toata lumea, cu Goian, cu Plesan, etc. Ghionea de acum nu mai e de ceva vreme fotbalistul in care puteai avea incredere. E gata. E terminat.
Asta cu sparta praga e foarte tare. A fost fix vina lu' Rada ca s-au luat alea 2 goluri. Fix vina lui. Bine ca nu ai zis ca, daca nu era Baciu sa il anihilze pe Adebayor, ne rupeau aia. Super tare logica asta a ta. Super tare.
Despre Banel am vorbit mai sus. I s-au dat sanse. Gata. Destul. Steaua nu e o fundatie de caritate ca sa tot dea sanse lu' Banel. Steaua sa faca bine sa dea sanse si lu' Ochirosii si alti jucatori. Ca nu numai Banel e la Steaua.
Si antrenor care nu e sclav sunt doar eu la Football Manager. Si asta de a venit acum la Real Madrid. Daca ar pleca toti antrenori pentru ca le pleaca vedetele sau nu vin jucatorii doriti atunci fotbalul ar fi un haos total. In fotbal daca nu lasi si de la tine atunci ramai in anonimat.
Continua sa iti spui asta. Probabil ca o sa ajungi sa o crezi la un moment dat.
p.s. Ia uita-te la Guardiola ce compromisuri face, cum lasa de la el.... cum lasa de la el sa plece toti jucatorii pe care nu ii vrea si ii aduce pe cei pe care ii vrea. Sau la Wenger. Ala e cel mai bun exemplu de sclav. Ii baga clubul pe gat toti jucatorii pe care nu ii vrea. Sau Fergusson. Ce fraier! De fapt nici nu antreneaza el.
Tu sincer cand ai crezut in echipa asta...? Eu zic ca esti cam pesimist...
Cat despre Rada, pot doar sa sper c-o sa plece de manuta cu Goian...
Daca un antrenor nu vede primul 11 asa cum il vezi tu inseamna ca ar trebui sa plece...?
Eu nu cred in vorbe. Eu cred in fapte. Si la fapte domnul Bergodi sta cam prost. A zis ca ii vrea pe cesinha si bozovici si ca nu semneaza daca nu vin aia, nu au venit, a semnat. A zis ca nu lasa sa se bage patronul peste el, s-a bagat, nu a zis nimic. El e singurul care face echipa dar tot echipa "propusa" de Gigi e in teren. Ce mai vreti?
Oare eu sunt singurul care vede ca becalii se poarta exact cum s-a purtat pe vremea lu' Lacatus?!
Plesan si Lovin out in conditiile in care nu mai ai nici un mijlocas central. Tiago lasat sa plece desi aia cereau 270 de mii de euro pe el.
Toti jucatorii de care vrea sa scape becalii sunt bagati in grupul "ala face atmosfera".Atat stie jegul. Zice aia cu atmosfera si ii da afara.
Pai ce vreti ma? Oi? Aia vreti la echipa? Oi care sa stea si sa faca tot ce zice nea Gigi?
Normal ca prefer un jucator ca Rada care sa isi ceara dreptul de a juca, care sa vrea sa se bata pentru locul de titular, decat o oaie ca Baciu, care se complace cu postul ala si sta doar pentru bani la Steaua.
De ce sa am incredere in echipa asta? Mi-a dat vreun motiv serios sa am incredere in ea?
p.s.
Un mic p.s. la faza cu sansa pentru Banel. O sa vedeti, la primul meci slab al lui Szekely, Banel o sa primeasca inca o sansa. Si daca joaca slab, inca o sansa si inca o sansa. Si, cat Banel primeste sanse, ca sa nu se piarda, Szekely sau Ochirosii sau oricine altcineva vor face tusa si o sa se piarda.
Deja a si stabilit ciobanul un nou post pentru Ochirosii, fundas stanga. Oare de ce? Oare ca sa omoare 2 iepuri cu o singura piatra? Oare ca sa nu mai trebuiasca sa aduca un fundas stanga de valoare si sa ii si faca lu' Banel loc in echipa?
Bah, sa imi zica si mie cineva, cu ce il are Banel pe cioban la mana de tot insista oierul ca tiganul e fotbalist?