FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1351352353354355689»
Lari27.07.2009 20:05
Protasov nu a avut parte de valize ca Lacatus.

Chiar daca a pierdut trofee cu Protasov,jocul Stelei arata ca exista fotbal si-n Romania.

Nene, lasa basmele cu zane si feti-frumosi!

Steaua-FCM Bacau: 1-0, gol Paraschiv, meci jucat de la ora 14 sau 15, unul din cele mai jenante blaturi ale Stelei. Antrenor era Oleg. Cam dupa vreo 3 saptamani a fost meciul cu Lens.

Si ma opresc aici.

Si vezi ca valizele apar in retur.

Si vezi ca valizele au existat dintotdeauna in fotbalul nostru. Becali nu a facut altceva decat sa le arate presei, atata tot. Iar presa a facut ce stie ea mai bine.

vlad27.07.2009 20:30
Nene, lasa basmele cu zane si feti-frumosi!

Steaua-FCM Bacau: 1-0, gol Paraschiv, meci jucat de la ora 14 sau 15, unul din cele mai jenante blaturi ale Stelei. Antrenor era Oleg. Cam dupa vreo 3 saptamani a fost meciul cu Lens.

Si ma opresc aici.

Si vezi ca valizele apar in retur.

Si vezi ca valizele au existat dintotdeauna in fotbalul nostru. Becali nu a facut altceva decat sa le arate presei, atata tot. Iar presa a facut ce stie ea mai bine.

hai bai Lari ,continua cu valizele lui Protasov.

Ce drac' fotbal spectaculos ai vazut tu la Lacatus??

Daca citeai mai cu atentie ce-am vrut sa zic nu te inflamai asa repede.

S-a zis ca Lacatus a dus echipa pana pe locul 2 cu mari sanse sa ia campionatul De ce ai tacut la afirmatia aia?

Sa ma scuzati ca mi-a placut fotbalul spectaculos . Hai ca ma duc sa visez in continuare.

Lari27.07.2009 21:21

Nene Vlade, nu m-am inflamat deloc, pe bune.

Stiu exact la ce te-ai referit si nu cred ca pot fi banuit ca l-am apreciat prea mult pe antrenorul Lacatus.

Nu am facut decat sa atrag atentia ca, desi Oleg a retrezit in noi amintiri extraordinare, prin multe jocuri fabuloase - mai ales in cupele europene!!! - a fost si el ajutat in competitia interna de unele chestii de culise.

Asta nu inseamna ca Protasov a fost un zero, nu inseamna ca de-asta a adunat el puncte.

Incerc doar sa aduc niste nuante in discutie, atata tot.

Si ca sa vezi ca nuantele astea pot fi duse si mai departe, imi permit, cu voia lui, sa aduc aminte ce a spus THE RADICAL in urma cu cateva luni: Ion Alecsandrescu insusi a dat un meci Craiovei in 1987 pentru ca Lung si Ungureanu sa ajunga in Ghencea, asa cum tot Sfinxul s-a ocupat de jumatatea echipei Craiovei care a facut 2-2 cu Rapid, in '98.

Iar acele 6 titluri din anii '90 nu ar fi putut fi castigate fara o stransa legatura cu dedesubturile fotbalului romanesc.

(Vorbesc doar despre Steaua, nu despre altii, pentru ca ailalti nu ma intereseaza.)

Vorbesc despre valize pentru ca presa a bagat in capul multora ca Becali a bagat valizele in fotbalul romanesc, chestiune extrem de idioata.

Guardian27.07.2009 21:57

Ce se mai aude de Tanase ? nu am fost acasa vreo 2 zile.

Maye27.07.2009 22:23

Nu se aude nimic.SI nu ai pierdut nimic in 2 zile.

Poti sa te duci inapoi acolo :)

SuperstaR1828.07.2009 08:04

ªefii din Ghencea au gãsit o nouã modalitate de a-i atrage pe micii steliști la stadion. Mâine vor inaugura zona FCSB Kids, un mini parc de distracții cu teren de fotbal, piscinã cu bile roș-albastre și multe alte surprize.

Programul in zona FCSB Kids va fi urmatorul:

- de luni pânã sâmbãtã, între 10:00 și 18:00

- in zilele de meci accesul va fi permis doar pânã la ultimele trei ore de dinaintea partidei

Sursa: GSP.ro

Interesant. Se pare ca Argaseala mai face si lucruri bune pe langa faptul ca pupa stim-noi-ce zi de zi.

Bine, de fapt nici acuma nu sunt sigur ca Argaseala controleaza departamentul de marketing :whistle:

ady_ultras28.07.2009 08:08

ai ramas in urma cu calendarul, asta e treaba de cateva saptamani

KuzMaN28.07.2009 08:57

de abia astazi a fost deschis.

SuperstaR1828.07.2009 09:41

"FC Steaua Bucuresti anunta ca incepand de marti, 28 iulie 2009, zona FCSB Kids din incinta stadionului Steaua va fi deschisa pentru micii suporteri stelisti de luni pana sambata, intre orele 10.00 - 18.00. In zilele de meci, accesul in FCSB Kids Zone va fi permis cu trei ore inainte de inceperea partidei.

Imagini cu punctele de atractie din FCSB Kids Zone gasesti AICI"

ok B0$$, daca 28 iulie a fost acum cateva saptamani :notangel:

1on28.07.2009 09:41
Ce se mai aude de Tanase ? nu am fost acasa vreo 2 zile.

La mulț ani, Cecinha! La mulți ani, Bozovici! La mulți ani, Tiago! La mulți ani, Tãnase!

La' anul' și la mulți ani!

TbC2528.07.2009 09:57
ªefii din Ghencea au gãsit o nouã modalitate de a-i atrage pe micii steliști la stadion. Mâine vor inaugura zona FCSB Kids, un mini parc de distracții cu teren de fotbal, piscinã cu bile roș-albastre și multe alte surprize.

Programul in zona FCSB Kids va fi urmatorul:

- de luni pânã sâmbãtã, între 10:00 și 18:00

- in zilele de meci accesul va fi permis doar pânã la ultimele trei ore de dinaintea partidei

Sursa: GSP.ro

Interesant. Se pare ca Argaseala mai face si lucruri bune pe langa faptul ca pupa stim-noi-ce zi de zi.

Bine, de fapt nici acuma nu sunt sigur ca Argaseala controleaza departamentul de marketing :whistle:

Ha , asta nu-nimic , sa vedem cum arata stirea asta putin modificata , ....de mine , binenteles :steag_sah_mic:

Seful din Ghencea a gasit o noua modalitate de a atrage oițe noi la stadion . Maine va inaugura zona FCBS Sheep , un mini parc de distractii cu teren de fotbal , piscina cu bile ros-albastre , lectii de muls oi de la insusi patronul Stelei , Gigi Becali , lectii de marș pentru viitoarele oițe ale Stelei , lectii de injurat "bagabonzii" :)):)) , lectii de limbi straine , cu care Gigi Becali a declarat ca deja le cunoaste , si , ghiciti , terminand in forta cu lectii despre fotbal . Programul in zona FCBS Sheep va fi urmatorul :

- de luni pana sambata , intre 10:00 si 18:00

- in zilele de luni , marti , miercuri , joi , micutele oițe vor vedea o adevarata demonstratie de muls , condusa de insusi G.Becali , care va mulge cele 300 de oi din curtea sa , in fata micutelor oițe , la ora 5:00 dimineata , declarand ca el asa e obisnuit .P.S: Pentru admiratoarele domnului Becali , acestea il pot vedea pe domnul Becali in halat de baie , atunci cand mulge oile .......... P.S : Domnul Becali a declarat ca la lectiile de muls de la ora 5:00 , accesul ziaristilor va fi interzis , pentru a nu i se fura secretul....

razvan2828.07.2009 13:16

Tare asta :))

TbC2529.07.2009 09:41

Mancatorul de rahat , Becali G. , a spus ca Goian e fundas de marcaj si ca nu s-a transferat ca e fundas de marcaj . Pai ba ,ne apucam acuma sa facem scheme ? A zis ca Goe nu stie sa paseze decat cu fundasii , cu Ghionea si Ogararu , si ca trebuie sa paseze cu mijlocasii centrali, si sa ajute la atac , asa cum e Chivu, sa dea goluri , asa cum da Chivu " am incheiat citatul gibonului . Nu va suparati , dar , mai multe lovituri hole-in-one am dat eu la golf decat goluri a dat Chivu in cariera sa . E cel mai penibil jucator pe care l-am vazut , isi aranjeaza parul de pe ochi la interviu , si cu o voce zici ca are un bat in fund , zice : "da, va fi greu , da , Romania are sanse , da , sa nu uitam , da , e un meci greu , daa?" El si cu Mutu , sau Piturca ,da , sa nu uitam ca el e Victor Piturca , nu , ca el a calificat Romania la EURO , nu ? si ca nu isi da demisia , da ? , ca el e Victor Piturca...

Virgil29.07.2009 11:21

Fundașul echipei Steaua București, Sorin Ghionea, se aflã în atenția clubului italian Livorno, nou promovat în Serie A, a anunțat, miercuri, site-ul tuttomercatoweb.com, citând cotidianul Gazzetta dello Sport.

"Livorno se gândește sã-l achiziționeze pe Sorin Ghionea, fundașul român fiind foarte aproape, în trecut, sã fie cumpãrat de Catania. Ideea celor de la Livorno este ușor de pus în practicã, mai ales cã prețul românului este de 1,2 milioane de euro", a scris sursa citatã.

sursa: mediafax

E oficial! Antonio Semedo a rupt orice legãturã cu Steaua. Azi in jurul orei 12.30, portughezul a fost prezent în Ghencea, unde s-a întâlnit cu conducerea Stelei. Portughezul a fost însoțit de impresarul sãu și împreunã cu conducerea Stelei a convenit sã-și rezilieze contractul cu echipa din Ghencea.

Reamintim cã mijlocașul a venit de Becali de la CFR Cluj pentru un milion de euro, acum plecând liber de contract din Ghencea.

bijoux_bz29.07.2009 13:14
Reamintim cã mijlocașul a venit de Becali de la CFR Cluj pentru un milion de euro, acum plecând liber de contract din Ghencea.

traiasca ciobanul nostru cu talentul lui innascut de manager de club. bine macar ca se face de ras pe banii lui.. ce sa faci.. prostia costa

cristy.steaua2129.07.2009 13:20
traiasca ciobanul nostru cu talentul lui innascut de manager de club. bine macar ca se face de ras pe banii lui.. ce sa faci.. prostia costa

tot cu astia luati gratis sau imprumutati am facut ceva treaba...( Tiago, Kapetanos, :steag_sah_mic: Ogararu)...etc

ady_ultras29.07.2009 20:08

d-asta nu mai pot eu k a plecat Semedo moca, ce erau banii mei ? erau banii ciobanului, valiza s-a dus, Semedo s-a dus, 3 milioane teapa, sa mai tot aibe d-astea sa plece dreacu odata

PLEACA DIN Ghencea, Becali PLEACA DIN GHENCEAA

razvan2829.07.2009 22:21

Asa e Adi

Pana Becali nu va pleca nu vom avea performante notabile.Si asa e bine la cata minte are asta.Incepuse azi sa vorbeasca la TV de fotbalisti ca a vazut el ca unii nu se daruiesc si ca nu stiu ce...vorbea ca un mare cunoscator al fenomenului.Se crede destept rau Becali o sa moara crezand ca i se va ridica statuie in Cismigiu dar singurul omagiu pt el va fi branza Gigi....branza de bou :))

TbC2530.07.2009 09:19

A aparut in Prosport azi un articol cum ca Nea Gibonu a facut pace cu suporterii , ba chiar a aparut si o poza in care ciobanu da bani la niste oameni , desi nu cred ca sunt suporteri stelisti . Stie cineva de aceasta intalnire ?

Fane30.07.2009 09:54

Cica : Arpad Paszkany a fost trimis in judecata pentru sprijinirea constituirii unui grup infractional organizat si santaj :D

gio_stgloria30.07.2009 09:57

Microsoft si Yahoo au batut palma

10 ani de-acum incolo, Microsoft si Yahoo vor lupta impotriva lui Google pe piata cautarilor web si pe cea a publicitatii. Parteneriatul ar trebui sa sporeasca cota de piata a motorului de cautare Bing si sa aduca bani grei in buzunarele Yahoo din publicitate. A inceput oficial goana dupa bani si dupa Google.

Ultimele date dezvaluie faptul ca Google detine in acest moment 65% din piata cautarilor, in timp ce Yahoo si Bing acopera doar 28%. Asadar noua alianta a fost creata pentru a lupta pentru locul 2 pe piata, ceea ce vor si reusi. Insa pana la locul 1, mai sunt multe paini de mancat. Poate chiar prea multe.

Ronnie30.07.2009 10:00

Si ce treaba are asta cu Steaua, fotbalul etc.?

gio_stgloria30.07.2009 10:02

plm..am crezut ca va intereseaza. pe mine da .

da totusi , daca nu exista topic pentru stiri din alte domenii de ce nu faceti unu ?

Ronnie30.07.2009 10:04

Poti sa deschizi unul la Discutii libere daca vrei. Pe topicul asta sa vorbim totusi despre Steaua si fotbal in general. :)

Pentru Michael Jakson, Google sau Bahoi exista alte locuri. :)

cristy.steaua2130.07.2009 12:03

LPF interzice deplasãrile galeriilor!

:cursing:

Sursa: LPF

«1351352353354355689»