FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1352353354355356689»
Fane30.07.2009 12:09

http://www.LPF.ro/comunicate.htm

Mitica de ziua ta...sa ne sugi la toti ****

MoWeed30.07.2009 12:11

O decizie mai tampita si lipsita de logica n-am mai vazut in viata mea.

Acum, in loc de galerii care sa faca deplasari organizate si sa vizioneze meciul in sectoare speciale, vor fi suporteri care vor face deplasarea pe cont propriu si vor fi amestecati printre suporterii gazdelor. S-ar putea sa se ajunga la violente mai mari....

razvan2830.07.2009 12:21

Doamne in ce tara traim...dupa ce au bagat taxa pe Autostrada Soarelui acuma interzic si asta...de ce eu ?

ady_ultras30.07.2009 12:23

ce mortii masi ma ma nene, a dat dracii in ei X(

_yang30.07.2009 12:33

Libera circulație

ARTICOLUL 25

(1) Dreptul la liberã circulație, în țarã și în strãinãtate, este garantat. Legea stabilește condițiile exercitãrii acestui drept.

Fane30.07.2009 12:42

@_yang

Crezi ca stie asta si boului de la LPF ?

Adrian30.07.2009 12:45

Din pacate boul nu interzice dreptul la libera circulatie. Interzice doar deplasarea suporterilor in mod organizat.

E destul de evident ca legea asta de rahat o sa duca la violenta si mai mare pe stadioane. Suporterii tot isi vor cumpara bilete si vor merge pe stadion si, fara gard despartitor, e clar ca o sa rezulte macel!

Maye30.07.2009 12:55
Doamne in ce tara traim...dupa ce au bagat taxa pe Autostrada Soarelui acuma interzic si asta...de ce eu ?

Nu Romania a inventat taxa pentru autostrada.Se practica si in tari mai mari.

Cat despre legea asta..nu va interzice deplasarea libera a omului.Dar sa vedeti acum violente in tribune!

Daniel-Ionut30.07.2009 12:59
Din pacate boul nu interzice dreptul la libera circulatie. Interzice doar deplasarea suporterilor in mod organizat.

E destul de evident ca legea asta de rahat o sa duca la violenta si mai mare pe stadioane. Suporterii tot isi vor cumpara bilete si vor merge pe stadion si, fara gard despartitor, e clar ca o sa rezulte macel!

Si in Anglia de ce nu iese macel, ca tot fara gard despartitor este :hmmm:

Oricum... legea trebuia formulata altfel... nu stiu cum, dar in alt mod!

Maye30.07.2009 13:03

In Anglia e macel in afara stadionului.

Daniel-Ionut30.07.2009 13:11
In Anglia e macel in afara stadionului.

Mai frumos... te intalnesti ca tot omu' pe un teren viran, te omori (daca tii neaparat), si pe urma mergi la meci :D

_yang30.07.2009 13:12
@_yang

Crezi ca stie asta si boului de la LPF ?

Stie, nu stie, ar trebui sa afle...

Ba da... Interzice dreptul la libera circulatie... Ca eu daca ma intalnesc cu tine si cu inca 2,3 sau 500 de oameni si mergem si ne plimbam prin tara sa vedem un meci, sa mancam un mic sau sa bem o bere la Costinesti nu ne poate opri nimeni atat timp cat nu incalcam vreo lege...

Dar din pacate... astia sunt banditi...

Maye30.07.2009 13:15

Uita-te totusi in urma cu cativa ani ce se intampla pe stadioanele din Anglia.Acolo macel.

Dobitocu` de mitica pulica s-a luat dupa Italia.

Kellerman30.07.2009 13:22
Gigi Becali s-a împãcat cu galeria: "Mã înjurau cã mã luam de simbolurile Stelei. Nu știam cã îi deranjeazã"

Mananca rahat GSP-u sau e adevarat? :O inclin sa cred ca mananca rahat ca deobicei, si Becali si GSP.

fredysteaua30.07.2009 13:44
Mai frumos... te intalnesti ca tot omu' pe un teren viran, te omori (daca tii neaparat), si pe urma mergi la meci :D

nu e chiar asa... aia se duc frumos la meci stau cumintei si dupa meci se bat NU INAINTE...s-ar bate si aia in meci ca nu ii desparte nici dreaq dar problema e ca sunt filmati oriunde ar fii in incinta stadionului si se face puscarie pt combaterea sau sabotarea nush cum a unui eveniment de interes public ... numai stiu exact.

ady_ultras30.07.2009 13:45

Becali ar trebui sa faca o spovedanie publica unde sa invite toate persoanele care le-a insultat dealungul anilor, in special jucatori de legenda ai Stelei, si sa-si ceara scuze public fata de acestia

bodanelu30.07.2009 13:56

Daniel iti convine sa fi la o terasa sa mananci o inghetata cu prietena si 20vs20 de suporterii sa se bata langa tine? sidint-o gresala sa-ti sara un bolovan si sa-ti rupa dintii? Si apoi pe stadion sa-i vezi aplaudand? :D

Daniel-Ionut30.07.2009 14:06
Daniel iti convine sa fi la o terasa sa mananci o inghetata cu prietena si 20vs20 de suporterii sa se bata langa tine? sidint-o gresala sa-ti sara un bolovan si sa-ti rupa dintii? Si apoi pe stadion sa-i vezi aplaudand? :D

Pai ce tu te duci sa mananci inghetata cu prietena pe un teren viran? :D

Am specificat de prima data: "teren viran"

VIRÁN ~ã (~i, ~e) (despre terenurile din raza unei localitãți) Care este liber, neîngrãdit și fãrã vreo construcție, este fãrã clãdiri, nelucrat, necultivat!

Maye30.07.2009 14:10

Pai poate mananci o inghetata pe un teren viran , ca poate vrei ceva dupa inghetata. :naughty:

bodanelu30.07.2009 14:18

@Daniel batai au fost in mall, la Lizeanu, la romana sau Diham.

Daniel-Ionut30.07.2009 14:21
@Daniel batai au fost in mall, la Lizeanu, la romana sau Diham.

lasa alea... eu m'am referit strict pe camp :P

ady_ultras30.07.2009 14:46

ti-a ramas asta in minte din green street hooligans

Daniel-Ionut30.07.2009 14:50
ti-a ramas asta in minte din green street hooligans

:D

Da' mai era si o emisiune p Discovery la care ma uitam eu... tot ceva de genul...

La Celtic - Rangers sa vazi omor :) sau Zagreb - Hajduk

ady_ultras30.07.2009 15:18

nu stiu daca se mai gaseste p youtube am cautat, dar nu am mai gasit, bataie intre fanii lui Manchester si fanii lui Chelsea, a lui Chelsea erau in tren mergeu in deplasare via Manchester, fanii diavolilor s-au inarmat cu bare de otel iar la iesirea din oras au oprit trenul si de afara au inceput sa-i atace pe cei din interior cu acele bare, prin geam direct, ca si cum ai strapunge pe cineva cu un cutit asa faceau :death:

Daniel-Ionut30.07.2009 15:20
nu stiu daca se mai gaseste p youtube am cautat, dar nu am mai gasit, bataie intre fanii lui Manchester si fanii lui Chelsea, a lui Chelsea erau in tren mergeu in deplasare via Manchester, fanii diavolilor s-au inarmat cu bare de otel iar la iesirea din oras au oprit trenul si de afara au inceput sa-i atace pe cei din interior cu acele bare, prin geam direct, ca si cum ai strapunge pe cineva cu un cutit asa faceau :death:

:ce_oameni:

«1352353354355356689»