Si mai zice lumea de noi ca suntem tarani sau tigani... boz.goru (NU ar trebui sa cenzurati acest cuvant) e cea mai jegoasa natie de pe pamant. uitati-va la ei cat sunt de primitivi. ar trebui amanat meciul si sa nu se mai joace in ungaria.
Daca a fost intradevar amenintare cu bomba e clar ca ai nostri nu pot fi in siguranta acolo . daca a fost alarma falsa e vina autoritatilor ca nu au stiut sa reactioneze. 3 ore mi se pare prea mult sa cereceteze un hotel. si oricum s-au facut de ras clar : adica pe jucatorii Stelei ii trezim la 2 si pe ceilalti la 4 fara un sfert??? i-a mai lasat sa doarma putin de mila sau ce??? nu inteleg logica. si daca era o bomba pe etajul Stelei oricum trebuia evacuat tot hotelul. adica eu daca stau la et. 3 si astia zic ca e o bomba la et. 1 nu-i problema lasa sa caute ei la et. 1 si daca nu gasesc nimica poate evacuez si eu camera dupa 2 ore sa caute si la mine ca cine stie... wtf???? e strigator la cer !!! trebuia evacuat tot hotelul in cel mai scurt timp.
Si-au batut joc de noi pe fatza fara sa le faca nimeni nimic. sunt sigur ca nu o sa fie nimeni sancionat pentru asta . si stiti de ce ? pentru ca noi suntem romani ! daca se intampla asta unei echipe din anglia la noi in tara a doua zi eram executati !