FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1347348349350351689»
bijoux_bz23.07.2009 06:42

Si mai zice lumea de noi ca suntem tarani sau tigani... boz.goru (NU ar trebui sa cenzurati acest cuvant) e cea mai jegoasa natie de pe pamant. uitati-va la ei cat sunt de primitivi. ar trebui amanat meciul si sa nu se mai joace in ungaria.

Daca a fost intradevar amenintare cu bomba e clar ca ai nostri nu pot fi in siguranta acolo . daca a fost alarma falsa e vina autoritatilor ca nu au stiut sa reactioneze. 3 ore mi se pare prea mult sa cereceteze un hotel. si oricum s-au facut de ras clar : adica pe jucatorii Stelei ii trezim la 2 si pe ceilalti la 4 fara un sfert??? i-a mai lasat sa doarma putin de mila sau ce??? nu inteleg logica. si daca era o bomba pe etajul Stelei oricum trebuia evacuat tot hotelul. adica eu daca stau la et. 3 si astia zic ca e o bomba la et. 1 nu-i problema lasa sa caute ei la et. 1 si daca nu gasesc nimica poate evacuez si eu camera dupa 2 ore sa caute si la mine ca cine stie... wtf???? e strigator la cer !!! trebuia evacuat tot hotelul in cel mai scurt timp.

Si-au batut joc de noi pe fatza fara sa le faca nimeni nimic. sunt sigur ca nu o sa fie nimeni sancionat pentru asta . si stiti de ce ? pentru ca noi suntem romani ! daca se intampla asta unei echipe din anglia la noi in tara a doua zi eram executati !

gby1023.07.2009 06:49

pai cum mama dracu sa nu dureze mult cand tu cercetezi tot hotelul cu un singur caine :ce_oameni:

si inca ceva ...prima data au fost scosi stelistii din camere...si apoi dupa 1 ora au fost evacuati si ceilalti...doar ca sa fim obositi...

Dat b0z.g0r1l0r ....sa va zic...ceva...o sa luati bataie si mai rau fraerilor...ca D-zeu e Sus

fularultras

Guardian23.07.2009 07:07
TANASE 90 % AL Stelei
Ronnie23.07.2009 07:12

Ca si Armenteros, Didy, Thereau...

mircea_1023.07.2009 07:19
Ca si Armenteros, Didy, Thereau...

Era Dady :)) ... si pe langa astia mai era Camus si multi altii pe care nu mi amintesc acum :thumbsup:

Ronnie23.07.2009 08:34

Asa, Dady. Pe Camus l-am uitat.

gby1023.07.2009 08:58

ce bine ar fi sa vine Tanase si Thereau....da nu cred ca se va intampla...poate cu Tanase da dar cu Thereau nu prea cred

Fan FC Steaua23.07.2009 10:37

Tot mai plangeti dupa cel mai prost jucator din ultimele sezoane din belgia? Thereau asta? Eu sper sa nu vina ! Nici Armandero ala, nici Campus ala, nici Didi a lui dexter, nici Thereau, nici pepene moreno, nici dimitrov si nici alte balerine..

red&blue_boy23.07.2009 11:48
TANASE 90 % AL Stelei

Mai e 10% la nu! :blush: Da,ar fi bine,dar nu prea cred.Doar zvonuri,ca si cu Bozovic sau Cesinha.

ady_ultras23.07.2009 12:10

nu vine tanase la Steaua

razvan2823.07.2009 12:26

De ce nu ? Decat la Arges sa se scoale la 9 :D

1on23.07.2009 13:56

gigii becalii își schimbã pãrerile dupã o zi, pe alta. Dupã ce declarase cã vrea sã se împace cu galeria, frustrãrile și stresul pe care i le-au dat suporterii din Ghencea în campionatul trecut, dar mai ales bannerul de la partida tur cu Ujpest, l-au determinat pe patronul Stelei sã spunã hotãrât cã va închide Peluza Sud.

"Am zis cã trebuie sã tac din gurã pentru cã începe campionatul și sã nu mã mai cert cu bagabonți. Dar gata! Chestia asta cu bannerul nu se face! Voi închide Peluza Sud și cu asta basta! I-am zis lui Vali sã facem asta mai demult, dar el îmi tot repeta: 'Hai gigii, cã poate o sã fie bine! Sã mai așteptãm și sã vedem ce se întâmplã!'", și-a dezvãluit Becali planul la gsptv.

"Dacã eram șeful Jandarmeriei sã vezi ce cuminți erau. Nici mãcar o palmã nu mai dãdeau! Dacã știam ce scrie pe bannerul ãla în timpul meciului, închideam peluza de atunci!", a mai completat boss-ul roș-albaștrilor la Sport.ro.

prosport

A vãzut cineva declarațiile în direct? Eu l-am auzit la Telesport cum zicea cã ce mare lucru cu bannerul ãla. Nu dãdea 2 lei.

ady_ultras23.07.2009 13:57

nu vine mah, astea-s basini

mircea_1023.07.2009 14:31
A vãzut cineva declarațiile în direct? Eu l-am auzit la Telesport cum zicea cã ce mare lucru cu bannerul ãla. Nu dãdea 2 lei.

l-am auzit eu...la gsptv...faza a fost umpic diferita...

jibonul se agita ca o maimuta in calduri si ii facea pe suporteri cum ii venea la gura, cand, lingaul de Tudor Silviu SaMUILA, sau cum draq l-o chema, la intrebat daca exista riscul sa inchida peluzele, la care babuinul a raspuns: "Bineinteles ca voi inchide Peluza Sud." Apoi a contiinuat in stilul lui caracteristic cu jigniri :puke:

vlad23.07.2009 14:33

Cristi Tanase la sport.ro : "daca ar fi sa aleg intre Koln si Steaua,as alege cu sufletul si alege Steaua,evident."

Pentru cei care il injurau pe Lita Dumitru,acesta a spus ca pentru Tanase ar fi cel mai bine sa vina la Steaua si-i recomnda sa aleaga Steaua.

Banciu,evident ca e contra acestei idei si-l sfatuieste pe Tanase sa aleaga Kolnul!

Sper sa ajunga la Steaua pentru ca are calitati de fotbalist si mai important,Steaua are antrenor care nu-si va bate joc de el.

axl23.07.2009 14:53
nu vine tanase la Steaua

Cum naiba??!! Sunt siderat. Doar era al Stelei 90%!!!

Mister24.07.2009 06:33

Bulangiul de cioban vrea sa inchida peluzele...E scandalos...

El are cea mai mare boala pe PS...

Daniel-Ionut24.07.2009 07:13
Bulangiul de cioban vrea sa inchida peluzele...E scandalos...

El are cea mai mare boala pe PS...

Peluza Sud!

Nu se va inchide nimic... stai tu calm :)

Fane24.07.2009 07:25
Mister24.07.2009 07:36

lol....Unii spun ca accidentul a fost premeditat...de conducerea echipei Steaua

ady_ultras24.07.2009 07:43

cum sa nu aibe boala pe PS, adevarata galerie a Stelei, nu aia care incearca el s-o manipuleze prin mustatza

korynna24.07.2009 12:13

De unde a plecat Sudul puisor?

Esti "tru"....

De fapt tu esti galeria Stelei, aia adevarata.

Marius24.07.2009 12:15
ady_ultras24.07.2009 13:28
De unde a plecat Sudul puisor?

Esti "tru"....

De fapt tu esti galeria Stelei, aia adevarata.

m-ai ginit sa stii , ce a ramas la nord dupa ce mai multe brigazi s-au mutat la sud ?? la nord este skimb de generatii acum.nu mai este ce a fost odata,si stiti si voi care sunt aia ce pretind k ei conduc galeria Stelei, dar pe cealalta parte iau si bani de la cioban, ma refer strict la lideri, nu brigazi

korynna24.07.2009 14:14

Ideea e ca si Nord si Sud, impreuna formam galeria Stelei. Sincer stiind ca mai sunt o gramada de oameni care pun suflet, nu imi place sa aud sau sa vad ce ai scris tu mai sus. Poti spune ca adevarata galerie a Stelei a fost AU, unita si puternica, nu cum suntem acum, rasfirati peste tot cu n-spe mii de opinii si suferinte.

«1347348349350351689»