mai dai in rahat, astia nu mai stiu cum sa scoata bani, federatia pizdii
asta e...!!!
traim in Romania
, tot vor bani nu conteaza ca meciul il vad doar 10 oameni....sa vina banuuu!!!!
http://www.libertatea.ro/stire/sa-va-facet...sta-248060.html ... se vede ca ungurii sunt un popor de migratori asiatici, nu si-au pierdut din proastele obiceiuri cum ar fi vanatul, obiceiuri specifice omului din epoca de piatra, de bronz etc.
Comportamentul lor lasa de dorit nu numai pe stadionul de fotbal, ci si in viata sociala, au uitat ce zicea d-na invatatoare (asta in cazul daca au trecut prin scoala primara, ca de liceu nu cred ca poate veni vorba) cand cineva vorbeste tu trebuie sa taci si sa asculti, au huiduit discursul petrecaretului de la goldenspritz(nu ca nu ar merita huiduit in alte circumstante, dar acum cand a vorbit de autonomie chiar nu merita).
Cica va fi 7 lei pe luna acel program special pt DigiSport
Se merge la casieria RDS se face cerere , apoi vine unu sa vada daca se poate pune decodor , apoi il pune si platesti apoi 7 lei/luna
Cica va fi 7 lei pe luna acel program special pt DigiSportSe merge la casieria RDS se face cerere , apoi vine unu sa vada daca se poate pune decodor , apoi il pune si platesti apoi 7 lei/luna
Io ma F*T in Digiul lor ~X( o sa ma duc la un prieten sa ma uit , daca nu , o sa stau si o sa frec tastatura 2 ore pe www.UEFA.com dand refresh din minut in minut la partida Ujpest - Steaua !!
Si am auzit ca meciurile din Champions League vor fi date de Tvr 1 iar cele din Europa League de Pro TV ~X( O cacanareala , nu stiu de ce sia bagat si Tvr 1 coada , ca-i un program expirat . Era frumos ca meciurile din Chmapions League sa fie tot pe Pro TV , iar cele din Europa League , ori Antena 1 , ori acelasi Pro TV !! Dar s-au trezit alti destepti sa difuzeze , Digi TV .
Stie cineva ceva despre deplasarea in ungaria? As fi interesat.
Vezi la club....
Digi Sport va emite optiunile 3 si 4 din Liga 1 dar si Moto GP si mai ales ce ma intereseaza pe mine mai mult Primera Division si Bundesliga.As plati 7 lei/luna sa vad meciurile Barcei etapa de etapa.
Staff-ul tehnic al Stelei dã asigurãri cã la începutul campionatului echipa va sta mult mai bine din punct de vedere fizic: Jucãtorii vor alerga 90 de minute nonstop
Steaua a dominat tactic și fizic meciul cu Ujpest Budapesta. Antrenorul Cristiano Bergodi spune însã cã echipa sa mai are de lucru din punct de vedere fizic și cã elevii sãi vor fi pregãtiți sutã la sutã abia la începutul campionatului!
Nu puteam face minuni în doar douã sãptãmîni, dar în perioada urmãtoare vom face alergãri de acumulare pentru cã aceastã pregãtire va trebui sã ne ținã pînã în luna decembrie. Sînt sigur cã nu este o perioadã ușoarã pentru bãieți, dar de la meci la meci sînt sigur cã aceștia vor fi mai proaspeți. Cel mai important lucru este cã nu avem jucãtori accidentați, susțin membrii staff-ului tehnic.
În schimb, roș-albaștrii doresc sã îi punã pe picoare cît mai repede pe Grzelak, Bibișkov și Tininho.
Polonezul stã cel mai bine din punct de vedere fizic în acest moment, dar mai dureazã și la el încã douã sãptãmîni pînã va fi la același nivel pe care îl au coechipierii sãi. Bibișkov și Tininho au venit mai tîrziu și de aceea perioada de acumulãri fizice va fi mai mare la ei, a spus președintele Valeriu Argãsealã.
Jucãtorii Stelei au alergat foarte mult în partida cu Ujpest. Oricum, mai au de muncã pînã vor fi pregãtiți din punct de vedere fizic - Mircea Rãdulescu, directorul ªcolii de Antrenori
Jucãtorii progreseazã pe zi ce trece în ceea ce privește pregãtirea fizicã. Sînt sigur cã în cel mai scurt timp vor fi apți sutã la sutã din punct de vedere fizic - Valeriu Argãsealã, președinte Steaua
"Mulțumit de lot"
Venirea unui ultim jucãtor la Steaua pentru postul de mijlocaș central este din ce în ce mai puțin probabilã. ªi asta dupã ce Cristiano Bergodi s-a arãtat mulțumit de randamentul lui Onicaș cu Ujpest. Mai mult, Ovidiu Petre va reveni în scurt timp, iar Bicfalvi este și el o soluție. "Cristiano este mulțumit de lotul actual, chiar dacã nu va mai veni nici un mijlocaș central, așa cum a cerut inițial", a spus secundul Renzo Rossi.
gsp
Fostul mijlocaș al Stelei, Ladislau Boloni, l-a atacat dur pe patronul echipei, Gigi Becali, despre care a spus cã a distrus formația "roș-albaștrilor".
"Nu îmi place sã vorbesc despre Gigi Becali. Nu este genul meu. Dupã pãrerea mea, a fãcut numai rãu unei echipe renumite cum este Steaua. În România este fotbal și circ, iar dacã ultimul ingredient lipsește, au grijã finanțatorii de acest aspect. Așa este și Becali, iubește circul", a spus Ladislau Boloni pentru evz.ro
Stelistii adevarati spun totdeauna adevarul!
Pãcat cã niciunul n-a dat nicio declarație prin care sã fi sprijinit mitingul. În afarã de Jenei, dar și el cu jumãtate de gurã.
Robert Neagoe ala mai traieste? mai e la Steaua II?
si-a reziliat contractul la sfarsitul sezonului
Unirea Urziceni mutã din nou pe piața transferurilor. Oficialii clubului ialomițean au bãtut palma cu omologii de la NK Maribor pentru transferul atacantului brazilian Marco Tavares.Sud-americanul are 25 de ani, 1,75 m înãlțime și a marcat 19 goluri în ultima stagiune din Slovenia, primind la final și titlul de "cel mai bun fotbalist din campionat".
Tavares va parafa astãzi un acord pe trei ani
Daca e adevarat, inca o palma peste fata nesimtitilor nostri din conducere.
Daca e adevarat, inca o palma peste fata nesimtitilor nostri din conducere.
NU. Gresesti. In acest moment, Steaua nu are nevoie de atacanti. Dupa foarte, foarte multa vreme, avem si noi atacanti buni. Kapetanos, Surdu si Stancu sunt perfecti pentru Steaua.
Forta, rapiditate, tehnica, creativitate, simtul portii. Plus ca sunt complementari.
Noi nu avem nevoie in acest moment de atacanti. Noi avem nevoie de un mijlocas.
Cea mai mare lovitura pe care Urziceniul a dat-o Stelei a fost transferul lui Paraschiv.
Para venea si pe jos la Steaua, sunt sigur de asta. Si era fix genul de jucator de care aveam nevoie pentru a acoperi golul ala de la mijlocul terenului. Pacat ca a semnat cu Urziceniul.
Balena ugicasa.

De acord cu Adrian.Totusi daca ar veni un mijlocas ,,cu sclipiri",adica unul fantezist si fara inhibitii ar fii mult mai de folos.
Bine ca nu a plonjat in mare, ar fi crescut nivelul apelor atat de mult incat inunda Delta Dunarii
Daca plonja...salut pelicani!
eu nu am spus ca nu ar fi mai de folos un mijlocas, eu am spus doar ca aveam nevoie de un atacant care sa marcheze multe goluri, tipul atacantului care incearca sa il transfere Unirea.
Nu stiu cum e Bibiskov, insa parerea mea este ca ne punem prea multe sperante in Surdu si Kapetanos, oricum, eu nu ii vad pe nici unu de valoarea Stelei ( desi stau si ma intreb, care o mai fi ea)
eu nu am spus ca nu ar fi mai de folos un mijlocas, eu am spus doar ca aveam nevoie de un atacant care sa marcheze multe goluri, tipul atacantului care incearca sa il transfere Unirea.
Nu stiu cum e Bibiskov, insa parerea mea este ca ne punem prea multe sperante in Surdu si Kapetanos, oricum, eu nu ii vad pe nici unu de valoarea Stelei ( desi stau si ma intreb, care o mai fi ea)
Noi avem nevoie de 2 mijlocasi centrali, degeaba aduci un atacant care a marcat nush cate goluri daca la noi nu are cine sa ii dea o pasa calumea, cu ujpest Surdu si cu Stancu au facut singuri fazele golurilor, de la mijloc nu a venit nimic ,nicio pasa mai de doamne ajuta nimic.
g.b :
"Eu am jucat in Liga Campionilor, am facut performanta in Ghencea. Boloni e tampit, cum sa fie fotbalul romanesc in coma? Avem 7-8 echipe in Europa in acest moment, cum sa spui asa ceva despre fotbalul romanesc? Va dati seama cam cat fotbal cunoaste daca a vrut sa il ia pe Tamas", a spus Gigi Becali la Sport.ro
Boloni a declarat pentru Nemzeti Sport, citat de Evenimentul zilei, ca fotbalul romenesc a trecut prin perioada de coma si ca seful Stelei a facut numai rau echipei!
"Becali a facut numai rau Stelei, ii place circul", a declarat Boloni.
tocmai ti-ai pus sare pe rana ciobane, pleaca in gm din Ghencea
Hai mai Gigi,ce,nu-i adevarat ca-ti place circul?Bine zis Boloni.
Cat priveste situatia lotului la ora actuala,in primul rand avem nevoie de un mijlocas central.Poti tot sa aduci atacanti,daca n-are cine sa-i paseze...Dar,din ce-am auzit,Bergodi a declarat ca n-ar mai avea nevoie de nici un jucator.Cred ca e fericit Becali.
nu pot sa ma abtin sa nu rad cand Dinamo mai cumpara cate o petarda de jucator a carui prima declaratie e ca vine sa joace cu Dinamo in Champions League
mai mult chiar, asta de azi a declarat ca a venit la cel mai mare club din Romania. nu prea inteleg insa prin ce criteriu a ajuns el la concluzia asta (palmares,numar de fani, participari in Champions League, etc )
Da,cam asa-i.Dar mai are de asteptat! ![]()