FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1348349350351352689»
ady_ultras24.07.2009 17:53

ai dreptate , dar originile AU sunt la sud,aici e chestia de mentalitate, in galeria mare poate merge oricine, pentru k de acolo se presupune k vine cea mai mare incurajare pentru echipa, insa la sud este vorba de mentalitate, astazi Jiji ciobanul declara k noi cei de la sud suntem niste extremisti care venim la meciuri pentru scandal, uite ce-ti propun eu , vin-o la meciu cu motherwell in Peluza Sud, si ai sa observi de departe devotamentul si dragostea pentru culori .

korynna24.07.2009 18:07

Eu merg la meciuri in Nord si acolo o sa raman orice s-ar intampla. Nu e nicio origine AU in Sud, spune-mi tu pe privat cati din AU sunt in Sud si se impun, nu doar asa sa dea pe la meciuri. Exact cum spuneam, suferinte...dragostea si devotamentul le simt cel mai bine in peluza mea, unde am venit de prima data si acolo sunt ai mei, care inca n-au plecat si se lupta sa ne tinem pe linia de plutire. Nu prea ar trebui sa discutam asta pentru ca suntem foarte off topic si pana la urma ar trebui sa conteze numai Steaua, dar asta e...Forza mentalitatea! ;)

Astristul24.07.2009 18:33
ai dreptate , dar originile AU sunt la sud,aici e chestia de mentalitate, in galeria mare poate merge oricine, pentru k de acolo se presupune k vine cea mai mare incurajare pentru echipa, insa la sud este vorba de mentalitate, astazi Jiji ciobanul declara k noi cei de la sud suntem niste extremisti care venim la meciuri pentru scandal, uite ce-ti propun eu , vin-o la meciu cu motherwell in Peluza Sud, si ai sa observi de departe devotamentul si dragostea pentru culori .

Despre ce meci cu Motherwell vorbesti in PS? Tu n-ai auzit ca boul inchide PS-ul?

Maye24.07.2009 19:27

Nu inchide ma nimica.Ala ar tufe-o si pe ma-sa pentru banii care vin din biletele si abonamentele de acolo.

Astristul24.07.2009 19:56

S-a si vazut ca ala ar muri daca n-ar mai juca Steaua in cupele europene. Nu mai are de unde sa "pape" bani. :)

Maye24.07.2009 20:07

Na atunci sa il pape viermii pe el si gata.

Astristul24.07.2009 21:18

N-avem noi norocul ala ...

ytse jam24.07.2009 21:42

din start mentionez ca eu nu sunt adeptul violentei, chiar sunt foarte pajnic in viata de zi cu zi, dar m-as bucura foarte mult ca Jiji sa nchida Peluza Sud, pentru ca asa mai mult ca sigur ne-am duce la T2. de ce m-as bucura? pentru ca ar iesi un scandal de toata frumusetea intre tarani si suporteri (nu ma consider suporter adevarat, dar o tentativa de suporter tot sunt). sa vedem daca taranii mai au tupeu sa comenteze. lasand caterinca la o parte, vin si eu cu o stire luata din Onlinesport.ro:

Steaua asteapta bani de la 'Salupa'

Un gest teribilist il costa pe un tanar suporter al Stelei 25 de mii de euro. Conducerea Stelei il va actiona in instanta pe Ciprian Morar, poreclit Salupa, dupa ce acesta a intrat pe teren la meciul tur cu Ujpest.

Rupt de beat, dupa cum chiar el recunoaste, cel poreclit Salupa a patruns pe teren in meciul tur cu Ujpest, lucru sanctionat aspru de oficialii UEFA, care au amendat Steaua cu 50 de mii de euro.

Conducerea Stelei a anuntat ca il va actiona in instanta pe respectivul suporter, cerandu-i daune de 25 de mii de euro. "Jumatate din amenda am primit-o din cauza acestui fan. Il dam in judecata, sa plateasca el acum!", a declarat Gigi Becali.

Pe langa suma pe care i-o solicita oficialii Stelei, 'Salupa' a mai fost sanctionat cu o amenda de 2.000 RON si interdictie de a patrunde pe stadioanele din Romania pentru doi ani.

"Frate, am 19 ani si fac ce vreau!", si-a explicat suporterul gestul din meciul cu Ujpest.

Onlinesport

fredysteaua24.07.2009 22:08

ce om jegos si infectuos mi-e scarba de el! CAT DE CIOBAN SA FI SA CERI 25 000 EURO la un om care poate pentru un salariu mediu munceste de ii sar capacele! Doamne cat de tampit om nu pot sa cred... daca intr-adevar este adevarat si intr-adevar o sa castige ciobanul si o sa trebuiasca sa plateasca saracu` om ar fi bine ca cineva in masura sa organizeze o cheta...daca ar pune fiecare cate 2 euro ar trebui sa fie 12.500 de oameni nu cred ca este greu...

korynna25.07.2009 01:56

Mda....cred ca 12 500 de oameni si-ar baga **** si eventual ar fi suparati ca nu a ajuns la inchisoare.

fredysteaua25.07.2009 06:36

nu e chiar asa...sunt sigur ca baietii in din peluze vor ajuta cu ce au ... dar oricum nu cred eu ca se va ajunge sa ceara 25 000 de euro la om pentru ca vina este a organizarii...daca firma de paza isi facea treaba nu se ajungea acolo...lui i-a dat amenda cred ca ia facut si dosar...

Astristul25.07.2009 07:14

Mda, se pare ca ceea ce parea un zvon sau doar o frustrare impotriva suporterilor tinde sa devina realitate. :angry: Ciobanul a anuntat ca PS va fi inchisa, iar abonatilor din acel sector li se va permite accesul in alta zona a stadionului.

SS Lazio25.07.2009 08:42

25.000 de euro.

Fereascã bunul Dumnezeu!

Ar fi o dramã totalã pe bãiatul ala sã se concretizeze zvonul acesta. Gigi are și avocați buni, și legãturi și și vrea sã dea o "lecție" de neuitat. Dorința lui revanșardã și punitivã de cioban prost cred cã îl face consecvent în asta...

Încã o datã: Fereascã Dumnezeu!

ady_ultras25.07.2009 09:19

ciobanul asta e nebun.... zice k anuleaza toate ab de la ps si ne inkide..

I.N.Money25.07.2009 09:33

Tactica pumnului in gura incepe sa nu mai mearga. Nu o sa inchida nimic, acum se lauda in stilul lui clasic, dar e prea prost sa aibe habar macar o farama din justitie, noroc cu Argaseala care il mai trage de maneca.

A pus in vanzare abonamentele, atunci este obligat sa permita accesul acolo, iar refuzul acestuia nu o sa ii aduca nimic altceva decat intalniri in istanta cu fanii, asa ca nu prea il vad pe Gigilica sa fie prea incantat de vreo cateva sute de procese. Pe langa asta, nu are niciun drept sa mute suporterii din Sud in alta parte, daca tot vrea sa inchida peluza.

Oricum, in trecut primeai un contract la abonament, acum primesti o amarata de chitanta.

1on25.07.2009 11:00

Așa îmi doresc sã batã Motherwell, dupã tot cãcatul pe care-l mãnâncã zilele astea... Așa, ca sã i se prãbușeascã mica perestroikã și sã înceapã sã-l înjure toatã lumea. Sã închidã tot stadionul.

bodanelu25.07.2009 11:01

UEFA a amendat clubul ca nu au respectat normele de securitare. E vina strict a clubului ca nu si-a pazit suporterii.

I.N Money s-a dat contract si anul asta.

mihaita1325.07.2009 11:10

stiam asta :) ca doar am site de sport ... oricum cam naspa :(:steag_sah_mic:

I.N.Money25.07.2009 11:21

@bodanelu

Eu l-am facut lunea trecuta si nu mi-au dat decat o amarata de chitanta.

bodanelu25.07.2009 11:22

mie mi-au dat. Saptamana trecute facute, marti inainte de meciul tur cu ungurii

I.N.Money25.07.2009 11:23

Ma tu ai pile ? :naughty:

razvan2825.07.2009 12:22

Probleme de securitate clare.A angajat infectu asta alta firma ca e mai ieftina asta cred.Nu am auzit nicaieri de firma asta SAS , plus ca pe mine la intrare m-a controlat un burtos si langa era unu mai mic decat mine de inaltime cu o palma si cred ca avea maxim 20 ani...cu asa o paza vrem noi sa fim "club de talie europeana".

Adrian25.07.2009 17:27
"Rada va merge luni în Germania sã discute cu Karlsruhe. Din câte știu, el va juca acolo un an sub formã de împrumut. Am discutat cu Bergodi despre situația lui și am luat decizia sã îi dãm voie sã plece.

Nu are rost sã îl oprim. Avem deja 5 fundași centrali, iar unul dintre ei va rãmâne sigur în afara lotului", a zis Rossi

Fundașul Stelei, Ionuț Rada, este foarte aproape de un transfer la gruparea germanã de ligã secundã, Karlsruhe, care oferã în schimbul jucãtorului de 26 de ani suma de 300.000 de euro.

Deci, da! Rada nu are valoare de Steaua. Ce conteaza ca Baciu si Ghionea joaca tot mai prost si dovedesc in fiecare meci ca nu se poate conta pe ei? Rada sa plece, ca el nu avea rost sa fie tinut, ca ar fi facut tusa. De ce ar fi facut tusa? Pai pentru ca lu' bergodi ii face altcineva echipa. Oare cine!?

Cine naiba zicea pe aici ca bergodi pare un sclav?

Aaa....da! Eu am zis.

Ce enervant sunt! Deja ma enervez si pe mine ca tot am dreptate. De vreo nu stiu cati ani incoace tot am dreptate cand vorbesc despre Steaua.

Fucking great! Inca un an de rahat!

p.s.

Nu ma frecati la cap cu:

1. Bergodi e antrenor de valoare.

Eu nu am zis ca nu e antrenor bun. Eu am zis doar ca e sclav. Daca l-a lasat o data pe cioban sa calce peste el, sa fie sigur ca ciobanul il va mai calca inca o data si inca o data si inca o data, de fiecare data cand vrea el. Deja s-a si vazut:

a)Banel titular

b)Baciu titular

c)rada afara

d)0 transferuri dorite de bergodi

etc.

2. Ca eu sunt prea pesimist.

Nu sunt pesimist, sunt realist si mi se face rau cand vad ce optimisti sunteti voi. Fara suparare, nu avem absolut nici un motiv care sa ne faca sa speram la mai bine. NICI UNUL!

bodanelu25.07.2009 17:54

tie nu ti se pare ca orice antrenor vine la Steaua e sclav?

Ochirosii a facut un meci tur urat cu ungurii, a intrat Banel ca polonezul nu era apt. Trebuia sa joace tot Ochirosii? chiar daca da cu bata in balta.. tre sa facem ca lui Banel, titular oricand?

Ghionea accidentat. A jucat Baciu care intodeauna a fost prima rezerva. Ce e rau in asta?

rada afara. ok... Eu unul il prefer pe Baciu. A facut un meci urat cu ungurii dar de fiecare data a intrat in teren si si-a facut datoria. In rest nu a comentat ca e rezerva. Plus Ninu.

la chestia cu transferurile iti dau dreptate. Doar acolo.

hai mai da-mi exemple ca bergodi e sclav si-ti dau si contra exemple.

Ronnie25.07.2009 20:10

Rada era cam pizdulica. Nici nu se compara cu Ghionea. La plasament Rada e ceva mai sus de 0.

Cu Goian-Rada am primit doua goluri de la Sparta Praga, echipa de bucatari si amatori. Noroc de Zapata ca plecam si noi de pe Emirates cum a plecat Slavia Praga acum 2 ani, cu vreo 7 boabe.

Si eu il prefer pe Baciu in fata lui Rada. Dar recunosc ca mi-ar fi placut sa ramana Rada la echipa.

Cum bine a spus si bodanelu, la meciul retur cu ungurii a fost randul lui Nicolita sa i se acorde o sansa. Ochirosii a fost depasit clar la meciul din Ghencea iar polonezul nu poate sa joace 90 de minute.

Si antrenor care nu e sclav sunt doar eu la Football Manager. Si asta de a venit acum la Real Madrid. Daca ar pleca toti antrenori pentru ca le pleaca vedetele sau nu vin jucatorii doriti atunci fotbalul ar fi un haos total. In fotbal daca nu lasi si de la tine atunci ramai in anonimat.

«1348349350351352689»