din start mentionez ca eu nu sunt adeptul violentei, chiar sunt foarte pajnic in viata de zi cu zi, dar m-as bucura foarte mult ca Jiji sa nchida Peluza Sud, pentru ca asa mai mult ca sigur ne-am duce la T2. de ce m-as bucura? pentru ca ar iesi un scandal de toata frumusetea intre tarani si suporteri (nu ma consider suporter adevarat, dar o tentativa de suporter tot sunt). sa vedem daca taranii mai au tupeu sa comenteze. lasand caterinca la o parte, vin si eu cu o stire luata din Onlinesport.ro:
Steaua asteapta bani de la 'Salupa'
Un gest teribilist il costa pe un tanar suporter al Stelei 25 de mii de euro. Conducerea Stelei il va actiona in instanta pe Ciprian Morar, poreclit Salupa, dupa ce acesta a intrat pe teren la meciul tur cu Ujpest.
Rupt de beat, dupa cum chiar el recunoaste, cel poreclit Salupa a patruns pe teren in meciul tur cu Ujpest, lucru sanctionat aspru de oficialii UEFA, care au amendat Steaua cu 50 de mii de euro.
Conducerea Stelei a anuntat ca il va actiona in instanta pe respectivul suporter, cerandu-i daune de 25 de mii de euro. "Jumatate din amenda am primit-o din cauza acestui fan. Il dam in judecata, sa plateasca el acum!", a declarat Gigi Becali.
Pe langa suma pe care i-o solicita oficialii Stelei, 'Salupa' a mai fost sanctionat cu o amenda de 2.000 RON si interdictie de a patrunde pe stadioanele din Romania pentru doi ani.
"Frate, am 19 ani si fac ce vreau!", si-a explicat suporterul gestul din meciul cu Ujpest.
Onlinesport