Pacat ca nu i se da credit lui Tudose. Nu avea cum sa fie titular, dar putea sa fie macar rezerva.
Pacat ca nu i se da credit lui Tudose. Nu avea cum sa fie titular, dar putea sa fie macar rezerva.
Tudose a cerut sa plece. Se pare ca baiatul asta nu vrea perfomanta.
Pur si simplu vroia sa joace, atata tot. Eu il inteleg. In centru nu avea cum sa joace, pe dreapta era a treia varianta.
Pur si simplu vroia sa joace, atata tot. Eu il inteleg. In centru nu avea cum sa joace, pe dreapta era a treia varianta.
De ce a treia? Daca juca bine in meciul din seara asta avea sanse mari. Bergodi din cate vad , da sanse tuturor.
Pai inaintea lui era si Ducu Ninu, titularul postului la nationala mica.
Pai inaintea lui era si Ducu Ninu, titularul postului la nationala mica.
Odata ce Bergodi a vrut sa il titularizeze pe Tudose , inseamna ca Ninu e varianta a treia.
De unde esti tu atat de sigur ca fix pe Tudose ii picase pata sa joace? Tudose are o experienta mai mare ca fundas central, Ninu joaca de o caruta de vreme pe dreapta.
Iar Tudose s-a gandit cu siguranta ca, odata cu revenirea lui Emeghara ar putea sari din schema si mai usor, nigerianul putand juca si pe stanga, si pe dreapta, iar Banel are experienta si de fundas stanga, si de fundas dreapta.
Oricum ai da-o, Tudose si Ninu nu ar fi putut juca in mod constant la Steaua, iar fostul capitan de la Buzau exact asta vrea: sa joace meci de meci.
De unde esti tu atat de sigur ca fix pe Tudose ii picase pata sa joace? Tudose are o experienta mai mare ca fundas central, Ninu joaca de o caruta de vreme pe dreapta.
Iar Tudose s-a gandit cu siguranta ca, odata cu revenirea lui Emeghara ar putea sari din schema si mai usor, nigerianul putand juca si pe stanga, si pe dreapta, iar Banel are experienta si de fundas stanga, si de fundas dreapta.
Oricum ai da-o, Tudose si Ninu nu ar fi putut juca in mod constant la Steaua, iar fostul capitan de la Buzau exact asta vrea: sa joace meci de meci.
Pai daca toate ziarele (acum nu ma lua ca ziarele mint) scriu ca la antrenamente Tudose era folosit pe dreapta foarte intens , nu inseamna ca el ar fi fost titular pe dreapta?
Doamne! Mai renuntati sa credeti orbeste in ziare. Ziarele nu fac decat sa manipuleze minti si sa scoata bani. Inventeaza si creeaza cu o nesimtire extraordinara. Ba Tudose titular, ba Tiago mijlocas ofensiv, ba transferuri non-stop...
Doamne! Mai renuntati sa credeti orbeste in ziare. Ziarele nu fac decat sa manipuleze minti si sa scoata bani. Inventeaza si creeaza cu o nesimtire extraordinara. Ba Tudose titular, ba Tiago mijlocas ofensiv, ba transferuri non-stop...
Nu cred toate idioteniile ziarelor , dar daca spre exemplu ai fi tu jucator si antrenorul te antreneaza pentru fundas , crezi ca in meci te va baga atacant?
Nu. Dar nu inteleg unde bati. Fiecare jucator participa la un antrenament, nu doar primul 11.
Nu. Dar nu inteleg unde bati. Fiecare jucator participa la un antrenament, nu doar primul 11.
Si nu ai vazut vreodata imagini de la antrenamente? Vestele de o culoare sunt probabilii titulari , in veste de alta culoare rezervele. Oare chiar asa idioti sa fie sa confude jucatorii?
Daca ar fi asa atunci ziarele ar anunta primul 11 cu 2-3 zile inainte de meciuri fara sa se insele. Bergodi a spus ieri in conferinta de presa ca are unele dubii in privinta unor posturi de titular si probabil acesta era unul dintre ele. De unde esti tu asa sigur ca Bergodi vroia sa il bage pe Tudose? Si Ninu si Tudose sunt 2 jucatori tineri fara experienta. Nu exista un avantaj unul asupra altuia.
PS: Ninu a fost fundas dreapta la nationala Romaniei de tineret.
Daca ar fi asa atunci ziarele ar anunta primul 11 cu 2-3 zile inainte de meciuri fara sa se insele. Bergodi a spus ieri in conferinta de presa ca are unele dubii in privinta unor posturi de titular si probabil acesta era unul dintre ele. De unde esti tu asa sigur ca Bergodi vroia sa il bage pe Tudose? Si Ninu si Tudose sunt 2 jucatori tineri fara experienta. Nu exista un avantaj unul asupra altuia.
PS: Ninu a fost fundas dreapta la nationala Romaniei de tineret.
Nu sunt sigur. Nu am de unde sa fiu sigur. Stiu ca a fost Ninu titular , dar si Tudose a fost titular la nationala.
Dar ce o fi o fi. Sper sa isi faca meseria si Ninu si Steaua sa castige.
Forza Steaua!!!
Si Tudose a fost fundas dreapta la Nationala de tineret in foarte multe meciuri. Era din cauza ca Sandoi avea pitici pe creier si ii folosea in centru pe ratatii aia de Scutaru si Mardare, sau pe cine dracu mai folosea.
Si Ninu si Tudose sunt 2 jucatori tineri fara experienta.
La cate sanse primesc tinerii in Ghencea, nu e surprinzator chiar deloc faptul ca la 23 de ani(atat au amandoi) nu au experienta. LA 23 DE ANI!!!
La 23 de ani alti fundasi din el valoreaza milioane de euro.
Returul cu Ujpest va fi transmis de digi TV
... care va emite prima data chiar in ziua meciului ![]()
sper ca "internautii" isi vor face "treaba" si vom vedea si noi pe net digi ![]()
Admirabila atitudinea lui Bergodi aseara. Dupa o eliminare, italianul a scos un mijlocas si a bagat un atacant. Cine pariaza ca intr-o situatie asemanatoare un antrenor roman facea in pantaloni si baga repede un "distrugator" - "ca sa nu luam goluri" ?
Cine pariaza ca intr-o situatie asemanatoare un antrenor roman facea in pantaloni si baga repede un "distrugator" - "ca sa nu luam goluri" ?
Eu eram gata sa pariez ca asa ar fi facut si italianul. Cred ca e prima schimbare de felul asta de la Protasov incoace.
adevarat de la Protasov incoace
Cine pariaza ca intr-o situatie asemanatoare un antrenor roman facea in pantaloni si baga repede un "distrugator" - "ca sa nu luam goluri" ?
Dan Petrescu nu ar fi facuto.
Returul cu Ujpest va fi transmis de digi TV... care va emite prima data chiar in ziua meciului
sper ca "internautii" isi vor face "treaba" si vom vedea si noi pe net digi
wa.....ce p*** , sobolanii astia fac incercari pe jocul Stelei ? X(X( Poate nu vad meciul , ca de nu-i fac pe toti de la televiziune sa sughitze ![]()
Totusi e meci de Europa League.Am RDS nu ma plang,insa tot nu e corect pentru multi.Putea fi prea bine pe Antena1.
credeati ca a-ti scapat de el ??? neah
Nicolita VA REVENI TITULAR:
"Ma doare ca nu il vad pe Nicolita titular, e un baiat sufletist, sensibil, care a pus mult suflet la Steaua. El nu a spus niciodata ca vrea sa plece. Daca el va fi mai mult timp rezerva, probabil ca va vrea sa plece, pentru ca este un jucator cunoscut. Nu vreau sa se supere Szekely, Banel sau Bergodi, dar va spun parerea mea, Banel va reveni titular, pentru ca are valoare. Banel e un jucator despre care imi spunea Radoi ca, atunci cand Steaua nu avea solutii, arunca mingea pe Banel!"
Totusi e meci de Europa League.Am RDS nu ma plang,insa tot nu e corect pentru multi.Putea fi prea bine pe Antena1.
trebuie sa ai cablu digital la RDS si doar 10 % au. Restul au cablu analogic si nu pot vedea meciu.... ![]()