Argaseala intr-un club profesionist cu adevarat (noi doar ne credem profesionisti) nu ar fi pus nici manager la departamentu curatenie ![]()
Argaseala intr-un club profesionist cu adevarat (noi doar ne credem profesionisti) nu ar fi pus nici manager la departamentu curatenie ![]()
Polițistul italian care a omorât un suporter al formației Lazio Roma în urmã cu doi ani fost condamnat la 6 ani de închisoare, informeazã Reuters.
Fanii lui Lazio prezenți în sala de judecatã au fost foarte furioși la aflarea sentinței, pentru cã procurorii ceruserã pentru Polițist o pedeapsã de minin 14 ani de închisoare.
Luigi Spaccarotella l-a împușcat mortal pe Gabriele Sandri în luna noiembrie a anului 2007. Suporterul lui Lazio se afla într-o benzinãrie, iar incidentul a venit dupã ce mai mulți fani ai lui Lazio și Juventus s-au încãierat în aceeași searã. Vestea morții lui Sandri a generat revolte din partea suporterilor laziali, care au dus la o escaladare a huliganismului în Italia.
NewsIn
gaborii sunt de rahat peste tot prin lume!
io nu inteleg o chestie de ce toata lumea prefera sa creada presa cand e vb de fotbalisti care ies in cluburi...pana la urma are dreptate toja e timpul liber pot sa faca o gramada lucruri atata timp cat a doua zi la antrenament nu se vede vreo urma de oboseala.Acuma ce ca sunt fotbalisti gata tre sa duca viata de manastire...Prima oara cand a aparut tampenia aia in cancan au zis ca au stat ei pana la 5 dim.Acum cateva zile era 6 dim...si observ ca sunt destui creduli printre noi...
gaborii sunt de rahat peste tot prin lume!
Isi facea meseria!
Nu inteleg de ce l-au arestat pe Rimaru! Ca si el isi facea meseria!
Lovin e la Munchen.
http://www.tsv1860.de/de/aktuell/news/2009...vin_djokaj-.php
Cum de l-au cumparat aia ?
TSV e echipa cu traditie.Poate vedeti ca devine Lovin jucator de baza acolo ![]()
Bine c-a plecat de la Steaua.Lasa sa ajunga titular acolo,sa-i incante pe nemti cu tehnica lui!
Bine c-a plecat de la Steaua.Lasa sa ajunga titular acolo,sa-i incante pe nemti cu tehnica lui!
Multi inca nu intelegeti ca mijlocasii defensivi nu sunt niste tehnici.
Nu am avut noi mijlocasi defensivi tehinici, asta nu inseamna ca nu sunt. Tiago Gomes nu era tehinc?
Nu am avut noi mijlocasi defensivi tehinici, asta nu inseamna ca nu sunt. Tiago Gomes nu era tehinc?
Este. Dar e o exceptie. Insa in fotbal mai trebuie si niste "distrugatori" , cum era Lovin. Numai ca Lovin distrugea de multe ori si jocul Stelei.
Este. Dar e o exceptie. Insa in fotbal mai trebuie si niste "distrugatori" , cum era Lovin. Numai ca Lovin distrugea de multe ori si jocul Stelei.
Nu inteleg de unde e mentalitatea asta. Intr-adevar echipele mari ale Europei au inchizatori "distrugatori" si atehnici: Xabi Alonso, Xavi(nu joaca mereu la inchidere, dar a jucat si la inchidere, la fel ca Iniesta), Iniesta, Pirlo, Yaya Toure, Vieira, Denilson, Senna, etc...
In special la o echipa ca Steaua, cu care jumatate din adversare se apara aglomerat, este nevoie de un inchizator care sa aiba macar o tehnica decenta. Nu de alta, dar degeaba recuperezi mingia daca nu esti in stare sa o dai decat coechipierilor aflati la 2-3 metri de tine
Nu inteleg de unde e mentalitatea asta. Intr-adevar echipele mari ale Europei au inchizatori "distrugatori" si atehnici: Xabi Alonso, Xavi(nu joaca mereu la inchidere, dar a jucat si la inchidere, la fel ca Iniesta), Iniesta, Pirlo, Yaya Toure, Vieira, Denilson, Senna, etc...
In special la o echipa ca Steaua, cu care jumatate din adversare se apara aglomerat, este nevoie de un inchizator care sa aiba macar o tehnica decenta. Nu de alta, dar degeaba recuperezi mingia daca nu esti in stare sa o dai decat coechipierilor aflati la 2-3 metri de tine
Normal ca ar trebui sa fie si un mijlocas defensiv tehnic. Bicfalvi a aratat in amicale ca stie sa mai si dribleze. Onicas se pare ca e un viitor distrugator. Toja care e folosit si el mijlocas central dar ofensiv , e tehnic. Sa vedem cum se va descurca Steaua cu 2 mijlocasi centrali tehnici , Bicfalvi si Toja.
Tiago nu este mijlocas defensiv. Pacat ca nu pricepeti asta. Doar pentru ca un antrenor de rahat l-a pus pe postul ala si el a dat cat de cat randament, nu inseamna ca e mijlocas defensiv. Tiago e mijlocas central.
Daca pastram proportiile, Tiago este un fel de Carrick. Un mijlocas care este pus langa un jucator mai ofensiv. Automat el devine jucatorul care se ocupa mai mult de partea defensiva.
PS: Hai sa ne bagam p... in legende Adriane. Daca nici pe ele nu le respectam atunci Becali are dreptate cand ne face in toate felurile.
Tiago, pana sa vina la Steaua, a avut doar rol de mijlocas ofensiv(jucand in cateva meciuri si mijlocas dreapta si avand si un meci ca mijlocas stanga). Dar nu a jucat niciodata mijlocas defensiv. S-a trezit sclavul ala (el singur s-a facut sclav la cioban, nu l-am facut eu sau altcineva. Deci nu ai ce sa imi reprosezi mie. Reproseaza-i lui!) sa il foloseasca inchizator ca era prea fricos sa joace ofensiv.
Rusinos pentru Steaua sa joace in campionatul Romaniei cu un singur atacant!
Poate ai vazut mai multe meciuri ale Estrelei Amadora. Eu nu prind programul care televizeaza Liga Portugaliei asa ca vorbesc doar de ce am vazut la Steaua si ce mai este prin Football Manager.
Eu vorbesc din lista de prezentare a lui Tiago Gomes, lista publicata in ziare cand a venit asta la Steaua si preluata de la agentii sai sau de la scouteri. Omul a venit la Steaua cu surle si trambite fiind anuntat ca inlocuitorul lui Dica, adica playmakerul. Apoi a venit Adi Ilie sa zica ca Dica nu era playmaker, era mai mult atacant si ca de fapt Tiago e adevaratul playmaker, ca joaca in spatele varfurilor si paseaza bine si ca fanii sa nu se astepte la multe goluri de la el pentru ca pasa e arma lui cea mai tare, nu golul.
Apoi s-a trezit Lacatus sa il puna la inchidere si gata a fost.
S-a alaturat unei liste de jucatori pe care fosta "Fiara" i-a terminat(Szekely, Dayro, Semedo, etc) reusind totusi sa iasa cel mai bine din toata prostia reprofilarilor.
Tocmai de asta trebuia pastrat Tiago. E un jucator foarte bun care mai poate sa se si adapteze. Ca sa nu mai vorbim ca era un mijlocas central care se completa bine cu Toja si care era foarte util. Dar ma rog...
Daca sursa este ce scrie in ziare... ![]()
Prefer sa cred ce vad, nu ce scrie pe net.
Ronnie
Sa stii ca, daca purtam ochelari de cal, nu inseamna neaparat ca suntem mai destepti.
Multi inca nu intelegeti ca mijlocasii defensivi nu sunt niste tehnici.
Nu asteptam de la Lovin sau de la un alt mijlocas defensiv sa fie tehnic ca si Kaka sau Messi,dar totusi trebuie si pe postul asta sa ai ceva tehnica.Poti sa distrugi jocul,dar aia nu inseamna ca nu prea stii sa dai o pasa cand si cum trebuie,sa faci un stop rezonabil etc...De multe ori aceste lucruri afectau si jocul echipei.Si,de exemplu si Ovidiu Petre e ca tehnica peste Lovin.Si distruge si jocul.
@ Adrian : desi nu cred ca trebuie injurat Lacatus,cam ai dreptate cu reprofilarile.Si eu cred ca Semedo,Szekely,chiar si Dayro,n-au fost jucati pe posturile lor,asta afectandu-le randamentul.Iar daca Tiago n-o fi fost inchizator,s-a adaptat destul de bine,avand si o tehnica destul de buna.Pacat ca n-a ramas.
Mircea Lucescu a suferit un infarct. Era sa scapati de el , voi cei ce-l urati.
Pacat de ce-a patit.Din ce am inteles,a fost operat la Donetsk,iar starea lui e buna.
Iar incepeti mah sa va para rau de ala si de chestii. Da-l in plm de jeg. A avut bulan, a scapat, asta e.
Sa zica lumea ce vrea despre mine. Ca sunt insensibil, ca sunt om rau, ca bla bla bla. Mie nu imi pasa de il muce, il urasc, nu ma intereseaza soarta lui.
Nu stiu de ce ati postat informatia aia aici. Suntem cumva la caini pe site ca sa ne pese?
Asa numa', ca nota informativa, pe mucescu l-ar fi durut fix in gaura poponetului daca ati fi patit voi ceva.
Si acum, o stire adevarata:
Steaua l-a imprumutat pe Tudose la Inter Curtea de Arges.
Sa speram ca Ninu sa faca fata. El e singura rezerva de fundas lateral din lot si probabil ca va juca deseara titular. Asta daca nu e impus panarama de Banel.
Astia de la Steaua fac numai tampenii sa imi bag picioarele in toate neamurile lor!
E al 4lea an in care Tudose e imprumutat. Nu au de gand chiar niciodata sa ii dea o sansa.
Era perfect pentru postul de fundas dreapta. Putea sa fie o rezerva foarte buna pentru Golanski.
Daca nu iti convine , sterge-o , ca si pe mine ma doare in cur daca o stergi.
E al 4lea an in care Tudose e imprumutat. Nu au de gand chiar niciodata sa ii dea o sansa.Era perfect pentru postul de fundas dreapta. Putea sa fie o rezerva foarte buna pentru Golanski.
Il avem pe Ducu Ninu ca fundas dreapta, despre care Hagi spunea ca va fi cel mai bun din Romania pe postul lui in cativa ani.
E adevarat ca Tudose putea juca si in centru si ca era bine sa avem mai multa grija de el.