FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1342343344345346689»
cristy.steaua2110.07.2009 18:24
Aici e rubrica Stirile zilei ... cum ar fi: Gol Benarfa 1-0 haha multa muu la potai

Forza OM... 2-0

dar sa revenim la "oile" noastre

Prezentarea echipei care va avea loc maine de la 20:30 va fi transmisa de Sport.ro dupa care de la 21:45 va incepe amicalul cu Genclerbirligi care este transmis de Antena 1. :steag_sah_mic:

Meciul cu Ujpest va fi transmis in direct tot de Antena 1, pe data de 16 iulie, de la ora 20:30.

Robinson Rufay Zapata10.07.2009 18:38
Forza OM... 2-0

dar sa revenim la "oile" noastre

Prezentarea echipei care va avea loc maine de la 20:30 va fi transmisa de Sport.ro dupa care de la 21:45 va incepe amicalul cu Genclerbirligi care este transmis de Antena 1. :steag_sah_mic:

Meciul cu Ujpest va fi transmis in direct tot de Antena 1, pe data de 16 iulie, de la ora 20:30.

Pai sa castige fiecare o paine. Nu e logic in Romania?

razvan2810.07.2009 18:44

Si interviurile dinainte de meci le da Prima TV :D

D4v1dstelist10.07.2009 18:58

Sa uzezi telecomanda.Oricum,a marcat si Danciulescu,nu prea se omoara Marseille cu ei.

redondo10.07.2009 21:26

Fostul antrenor al Stelei,Dumitru Dumitriu spune,conform sport.ro,ca toti fotbalisti prinsi prin cluburi trebuie dati urgent afara,si ca nu in acest fel se face performanta .....in opinia mea,foarte corect.

**alex**10.07.2009 22:46

8371591292.jpg

Sursa: gsp

Lari10.07.2009 22:55

.|. Argaseala!

In tara asta totu' e mai scump ca in afara, aproape...

redondo10.07.2009 22:59
.|. Argaseala!

In tara asta totu' e mai scump ca in afara, aproape...

El decide preturile? Doar el?

Lari10.07.2009 23:04

El are primul si ultimul cuvant.

redondo10.07.2009 23:10

Inseamna ca e nesimtit.

bodanelu11.07.2009 05:19

Argaseala, costurile de productie de la nike, am impresia ca si dubac ala decide...

Daniel-Ionut11.07.2009 07:00
Din septembrie fac facultatea de aviatie la Cluj,si daca devin pilot de avion,peste 3-4 ani chiar o sa fac 200 de milioane pe an.

Sa nu pici cu avionul :D

8371591292.jpg

Cata nesimtire... pai mai bine mai pun 1 euro si il cumpar pe al Realului...

Trebuia sa fie cat este al lui Galatasaray... chiar vreo 20-25 de euro... in Turcia salariul este 400, si la noi 320... aia au pus preturile corecte.

D4v1dstelist11.07.2009 07:14

Iei de la Barca cu 60 de euro.Apropo,de ce are Real tricouri asa de scumpe ?26 de euro peste Barca?

Daniel-Ionut11.07.2009 07:27
Iei de la Barca cu 60 de euro.Apropo,de ce are Real tricouri asa de scumpe ?26 de euro peste Barca?

Pentru ca este REAL... numele spune totul :D

Hai veniti si bombardati-ma acum :tomato:

Maye, Ronnie, Mo... etc lista poate continua... cu acesti 'simpatizanti' ai Realului :)

Acum serios... din cate observ eu, toate echipele cu Adidas pe piept au preturi destul de ridicate la tricouri... :thumbdown: (Real, Milan, Benfica...)

predatorpulse711.07.2009 08:28

Eh,asta da aroganta din partea Europarlamentarului analfabet.Asta testeaza piata sa vada cat mai poate sa mulga de bani cohorta de oi behaitoare care se dau fani ai Stelei.Sunt sigur ca sunt si fani mai instariti care cred sincer in Steaua si pentru care nu e o problema sa dea 3,5 mil pe un tricou insa aia sunt in minoritate rau de tot.

Se tot vorbeste de continuarea protestelor insa daca vreti sa protestati,nu cumparati aceste tricouri,cel putin nu la aceste preturi mega-piperate.Cu pretul biletelor de CL am mai inteles-o pentru ca nu ai voie sa pui biletul mai ieftin de nu stiu cati euro pentru ca esti obligat de fifa insa faza cu tricourile este o aroganta cel putin la fel de mare ca prostia lui Jiji.Si ni se mai vara in fata optiunea cu replica de 1,5 milioane de lei,ca si cand asta ar fi mai buna.Asta imi aduce aminte ca atitudine de tupeistii ce guverneaza aceasta tara:hai ca nu furam 600 de milioane,incercam sa furam doar 450.

Doar un tricou original al Barcei sau al lui Real merita 1,5-3,5 milioane de lei.Faza trista este ca daca imbecilii astia le puneau la un pret mai rezonabil vindeau mult mai multe.Asa ne-au scuipat si pe noi pe fata si si-au tras si un glonte in picior.Majoritatea suporterilor Stelei sunt oameni din clasa mijlocie sau de jos care nu-si permit tricouri la asemenea preturi.Sunt destui imbogatiti peste noapte in Romania insa ia nu prea sunt fani infocati ai fotbalului,cel putin nu ii vad pe "afaceristii" nostri mergand cu tricoul cu Steaua pe strada.

Sper ca fanii adevarati ai Stelei sa vada,pentru a mia oara,ca nu valoreaza NIMIC,absolut NIMIC pentru cei ce conduc acest club.Faza cu tricoul e doar ultima dintr-o lunga serie de dezamagiri fata de modul in care e condusa Steaua.Si va rog sa nu veniti cu scuza ca asa a vrut Nike si mai stiu eu ce.Daca tu,conducerea Stelei,accepti un contract cu o firma de echipament prin care tricoul echipei pe care o reprezinti valoreaza 25% din salariul mediu al tarii respective,inseamna ca esti de vina pentru ca ai acceptat aceste conditii ridicole.

Stiti care e partea trista?Ca se vor gasi doritori si ca putini vor protesta la adresa acestei mari magarii.Pentru ca suntem romani,adica tacem si inghitim,cum facem de cel putin 20 de ani incoace...

cristy.steaua2111.07.2009 08:47
8371591292.jpg

la Steaua este cel mai scump.... pentru ca la real e 85 euro cu tot cu personalizare...

deci 85 + vreo 10 euro personalizarea la Steaua...ajungem la 95 euro ...

Lari11.07.2009 10:29
Argaseala, costurile de productie de la nike, am impresia ca si dubac ala decide...

Durbac.

Da, si nenea ala.

Dar Argaseala e sef peste marketing. El decide tot, da-l kkt.

KERATOCONUS11.07.2009 11:59
8371591292.jpg

Eu am trecut de perioada in care aveam idoli jucatori de la Steaua si imi sacaiam parintii sa-mi cumpere tricouri inscriptionate cu numele fotbalistilor care evoluau in perioada aceea la gruparea ros-albastra. Insa, parintii din ziua de azi care vor sa achizitioneze un tricou al Stelei pentru copiii lor trebuie sa faca multe sacrificii, deoarece acesta costa cat un sfert, sau poate cat jumatate dintr-un salariu pe luna in Romania. Lumea din tara moare de foame, iar ei vand un tricou al Stelei cu 85 de euro. Niste conducatori nesimtiti! :chair:

MoWeed11.07.2009 12:59

Preturile tricoului sunt inca o dovada ca pe conducatorii de la Steaua ii doare in p**a de fani. Ma indoiesc ca producerea tricoului Stelei costa mai mult decat producerea tricoului celor de la Inter

**alex**11.07.2009 13:02

Poate la noi se foloseste lana de oaie si de aceea au un pret mai ridicat :naughty:

Daniel-Ionut11.07.2009 13:14

Sunt captusite cu lana prin interior... oferta oferta :excl:

zloty11.07.2009 17:20

Sorry de offtopic

O replica interesanta a maestrului Argatseala la un atac al unui labar de impresar :".....sã își vadã de meseria lui, dar sã lase Steaua în pace. Chiar dacã Marius Ianuli nu îi place dumnealui, ar trebui sã știe cã el a jucat fotbal...", a declarat Argãsealã. Baaah deci el a jucat fotbal si stie ma cum trebuie facute transferuri.

**alex**11.07.2009 22:03

"În meciurile oficiale se joacã cu altã dãruire. Primul 11 nu e încã conturat. Nu e cel de azi. Cred cã vor fi mici retușuri. Bergodi e încântat de Onicaș. E posibil sã-l vedem pe Onicaș, în locul lui Bicfalvi. Cred cã Toja va rãmâne fixat, în centru, cã acolo a jucat și în pregãtire cu el. Ochiroșii centreazã bine pe stânga, a alergat bine, dar nu poți sã spui ceva sigur dupã un meci amical. La portar, în schimb, cu cine începi, ãla e titular, deci cred cã va fi Tãtãrușanul. E tânãr, e bun, e înalt, am dat bani mulți pe el și cred cã e mai valoros", a spus Becali, la gsptv.

Nup, nu se mai baga la echipa.. :wanker:

vlad12.07.2009 11:48

"Ultimul rãzboinic al boxului mondial" dupã cum era supranumit,, Arthuro "Thunder" Gatti, a încetat din viațã la numai 37 de ani. Italo-canadianul se afla în luna de miere!

Gatti, binecunoscut românilor dupã ce i-a încheiat practic cariera lui Leonard Doroftei printr-un upercut de stânga la ficat, în repriza a doua a meciului din 2004, a decedat ieri în condiții suspecte în Brazilia. Omul cu 40 de victorii (31 KO) și nouã înfrângeri la profesionism se afla cu soția sa și cu fiul sãu în luna de miere, la Pernambuco. Poliția a dezvãluit cã Gatti prezenta la nivelul capului o loviturã, conform siteului fightnews.com, însã cercetãrile sunt departe de a fi finalizate.

Pacat de el. Dumnzeu sa-l ierte.

bodanelu12.07.2009 16:26

Dumitru Dragomir despre contestatarii lui Becali: "Niște huligani, vor fi scoși din stadion"

«1342343344345346689»