FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1341342343344345689»
Adrian10.07.2009 11:36

Calmeaza-te. Eu il consider pe Tiago 100% de Steaua. E un jucator tanar si talentat. Imi place ceea ce joaca pe teren si sunt sigur ca poate progresa. Si Lovin a progresat la Steaua. Si Paraschiv. Foarte multi au facut-o. Si el ar putea sa ajunga mult mai bun decat e acum. Nu degeaba a fost international de tineret Portughez. Dar ma rog... daca a zis Gigi ca nu e bun, asa e.

p.s. Sa nu uitam ca Steaua l-a vrut. Doar zgarcenia ciobanului a impiedicat venirea lui la echipa.

In conditiile in care tiganul Nicolita e platit cu 200 de mii de euro pe sezon, nu vad de ce Tiago(care e mult peste tigan) nu ar putea sa ceara un salariu asemanator.

Daniel-Ionut10.07.2009 11:43

Pai daca vroia bani, multi bani de ce i-a refuzat pe Manchester City, asa cum sustine el...? ?

120.000 + prima de instalare 70,80.000 +bonusuri cred ca era suficient...

E criza financiara bre' :D

redondo10.07.2009 11:47

Sunt destul de calm....iar aici nu ar fi trebuit sa excluzi varianta conform careia Adrian Ilie chiar ar fi impiedicat transferul...nu cunoastem noi toate dedesupturile acestea.

Pe de alta parte nu are rost sa ironizezi modul meu de a ma documenta. Eu nu am crecut cu netul in fata ca altii...mai era si un dial-up pe vremuri... Acum exista Wikipedia sau cartea lui Oprisan si e totul simplu. Acum 10 ani m-am bucurat enorm cand inainte de meciul cu Flora Talin a fost publicat in ziar palmaresul Stelei in Europa...alte surse nu prea erau. Si iti mai spun ceva...fotbalul evolueaza si va evolua mereu...de aceea e bine sa cunosti istoria acestui sport inainte de a crede ca intelegi prezentul.

Adrian10.07.2009 11:54
Sunt destul de calm....iar aici nu ar fi trebuit sa excluzi varianta conform careia Adrian Ilie chiar ar fi impiedicat transferul...nu cunoastem noi toate dedesupturile acestea.

Pe de alta parte nu are rost sa ironizezi modul meu de a ma documenta. Eu nu am crecut cu netul in fata ca altii...mai era si un dial-up pe vremuri... Acum exista Wikipedia sau cartea lui Oprisan si e totul simplu. Acum 10 ani m-am bucurat enorm cand inainte de meciul cu Flora Talin a fost publicat in ziar palmaresul Stelei in Europa...alte surse nu prea erau. Si iti mai spun ceva...fotbalul evolueaza si va evolua mereu...de aceea e bine sa cunosti istoria acestui sport inainte de a crede ca intelegi prezentul.

Hai nu imi da citate din Iorga ca nu ma intereseaza. Repet, faptul ca stii povesti despre fotbal nu inseamna ca stii fotbal. Si eu cunosc foarte multa fizica cuantica dar asta nu inseamna ca sunt un teoretician in campuri de warp. Nu am criticat faptul ca citesti. Doamne fereste! E foarte bine ca o faci. Ca e vorba de net sau ziare sau carti, e foarte bine. Dar asta nu te face expert in ceva.

iar aici nu ar fi trebuit sa excluzi varianta conform careia Adrian Ilie chiar ar fi impiedicat transferul

Pe Adi Ilie nu il suporta aia 2 boi numiti verii becalii. De aia il ataca Gigel asa de dur. Adi Ilie nu e o scursura care sa faca lucruri din razbunare si nici nu e asa puternic ca sa poata influenta oameni. Adi Ilie e in momentul de fata doar un "scape goat", ala pe care dau toti vina desi e nevinovat.

redondo10.07.2009 11:57

Si pana la urma mai vrei sa ne bata ungurii? Sau ai revenit la sentimente mai bune?

bodanelu10.07.2009 12:12

@redondo in toata poveste Ilie-Becali eu ii dau dreptate lu` Ilie.

vlad10.07.2009 13:29

Ia nu va mai certati din cauza lui Tiago!

Ca fac urat!

......

Mai da-l in plm pe portughez. E jucator profesionist?

Daca plangem si dupa Tiago inseamna ca ne ducem pe cursa rau.

Ne-a frecat zilele astea si mai merita sa ii ducem dorul?

Daca nu primea nicio oferta,venea in limba la Steaua.

Ati vazut ca si Sanmartean a procedat la fel ca portughezul si a luat-o in mana.Dupa aia se autopropunea la Steaua.

Mi-a rupt inima in doua Tiago ca a plecat de la Steaua. Sper sa trec peste acest soc vreodata!

Lari10.07.2009 13:50

Vlade, duma e ca Becali si-a batut joc de Tiago prin declaratii tot sezonul si acum nu stia cum sa-i mai intre pe sub piele.

Pe mine asta ma deranjeaza enorm.

Mie unu' imi pare tare rau ca am pierdut un astfel de jucator: unica noastra sansa e sa crestem promisiuni si sa le facem certitudini, nu vom avea prea curand puterea financiara sa cumparam mari valori.

redondo10.07.2009 13:58

Adica Tiago e o mare valoare sau n-am inteles eu bine?

D4v1dstelist10.07.2009 14:16
@Adrian & redondo propun sa mergeti diseara la Dan Diaconescu sa rezolvati problema :judge:

Nu are rost sa va certati pentru Tiago... ala isi ia sute de milioane pe luna si voi va certati dintr-o prostie...

Sute de milioane de ce?Lei vechi?Nu valoreaza TOATE echipele din Bucuresti la un loc sute de milioane de euro,si asta e salariul lui Tiago.

cristy.steaua2110.07.2009 14:17

Bilete online pentru suporteri :steag_sah_mic:

FC Steaua Bucuresti organizeaza luni, 13 iulie, de la ora 11.00, o conferinta de presa in cadrul careia va fi prezentat noul sistem de ticketing online, ce va fi disponibil incepand cu data de 14 iulie, ora 12:00. Steaua este singurul club de fotbal din Romania care va avea un sistem propriu de ticketing online, care va fi integrat cu cel existent deja la casele de bilete ale stadionului. In cadrul conferintei de presa, noul sistem va fi prezentat in detaliu, impreuna cu toate facilitatile de care vor beneficia suporterii nostri. Acesta a fost dezvoltat impreuna cu firma DEC, partener traditional al clubului nostru, ce promoveaza brandul key ticket stadium.

steauafc.com

redondo10.07.2009 14:22
Sute de milioane de ce?Lei vechi?Nu valoreaza TOATE echipele din Bucuresti la un loc sute de milioane de euro,si asta e salariul lui Tiago.
Mare lucru...se referea la lei vechi.Si daca ar avea plafonul impus de Gigi de maxim 120.000 pe an,ar face 420 milioane lunar. Nu stiu daca suntem multi dintre cei care ne certam pe forum care castigam 42 milioane lunar...
cristy.steaua2110.07.2009 14:25

Nu stiu daca suntem multi dintre cei care ne certam pe forum care castigam 42 milioane lunar...

pai fotbalistii nu intra pe forumuri..... ei pierd noaptea in cluburi..:D

Lari10.07.2009 14:55
Adica Tiago e o mare valoare sau n-am inteles eu bine?

N-ai inteles tu bine.

Am afirmat doar ca Tiago e un jucator talentat.

Daniel-Ionut10.07.2009 15:46

Sute de milioane de lei vechi logic ;)

redondo10.07.2009 16:10

Stie cineva cand se va trage la sorti turul urmator?

Ronnie10.07.2009 16:23

Vineri.

redondo10.07.2009 17:03
Vineri.

Deci peste o saptamana. Cum ar fi oare sa cadem cu Honved...

Daniel-Ionut10.07.2009 17:28
Deci peste o saptamana. Cum ar fi oare sa cadem cu Honved...

Perfect... :)

weeezer10.07.2009 17:58

Igen :)

redondo10.07.2009 18:05

Exista o sansa din 40 sa se-ntample asta. Doar sa nu fie interzis sa cada doua echipe din aceiasi tara si atunci UEFA va evita acest lucru.

D4v1dstelist10.07.2009 18:09
Nu stiu daca suntem multi dintre cei care ne certam pe forum care castigam 42 milioane lunar...

Din septembrie fac facultatea de aviatie la Cluj,si daca devin pilot de avion,peste 3-4 ani chiar o sa fac 200 de milioane pe an.

Ronnie10.07.2009 18:13

@DavidStelist

La cati ani te-au dat ai tai ma la scoala? :)

Guardian10.07.2009 18:17

Aici e rubrica Stirile zilei ... cum ar fi: Gol Benarfa 1-0 haha multa muu la potai

razvan2810.07.2009 18:20

Doar 1-0 :))

Sigur nu e OM II ?

Sa-l vedeti acum fericit pe Banciu ca el e mort dupa Olympique Marseille

«1341342343344345689»