FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1340341342343344689»
redondo10.07.2009 10:17

1.Nu sunt jucatori de rahat,dar nci nu merita peste 120.000. Iar daca ne aducem aminte,marile performante s-au facut cu jucatori fara fite care chiar luptau pe teren.

2.Decizii pe care le-am criticat...an de an Radoi sa aiba cel mai mare salariu desi juca putin fata de altii...batjocorirea lui Elton...aducerea lui Semedo...

3.Repet...avem jucatori peste Tiago,deci discutam inutil pe teme asta.

4.Ranjetul tau smecheresc nu ma enerveaza...cunosc problemele.

@bodanelu...e usor in viata sa vorbesti cand e vorba de banii altuia. Si, a propos, anul trecut a scos destui bani si la ce a folosit? Am facut cacatu' praf.

Daniel-Ionut10.07.2009 10:18
1.Nu sunt jucatori de rahat,dar nci nu merita peste 120.000. Iar daca ne aducem aminte,marile performante s-au facut cu jucatori fara fite care chiar luptau pe teren.

2.Decizii pe care le-am criticat...an de an Radoi sa aiba cel mai mare salariu desi juca putin fata de altii...batjocorirea lui Elton...aducerea lui Semedo...

4.Ranjetul tau smecheresc nu ma enerveaza...cunosc problemele.

Deci nu conetaza daca ajunge la Dinamo nu? :confused:

redondo10.07.2009 10:21
Deci nu conetaza daca ajunge la Dinamo nu? :confused:

Ma bucur pentru ca il consider un jucator slab,si am spus asta de multa vreme.

MoWeed10.07.2009 10:22

Zi-mi un inchizator din lotul nostru peste Tiago

redondo10.07.2009 10:25

Ovidiu Petre.

Ronnie10.07.2009 10:27

De acord ca Ovidiu Petre este un inchizator mai bun decat Tiago. Si poate si un mijlocas mai bun, mai util, avand in vedere ca si inscrie destul de des, dar pana revine el pe gazon este posibil ca noi sa ratam toate obiectivele din acest sezon.

red&blue_boy10.07.2009 10:29

@ redondo : da,si eu cred ca Paraschiv trebuia adus,e peste Tiago.Dar de ce nu l-a ofertat Gigi?Putea Paraschiv sa se autopropuna?Dar in lotul nostru actual nu avem inchizator peste Tiago,poate nici Ovidiu Petre,care oricum e accidentat,cine stie cand revine si cat rezista.

Daniel-Ionut10.07.2009 10:30

Onicas, Bicfalvi :))

Apropo cand revine 'ceasul' :whistle: ?

redondo10.07.2009 10:33

Inchizatorii pe care Steaua i-a avut in ultimii ani sunt : Petre,Radoi,Paraschiv si Lovin. Din motivele bine cunoscute,il exclud pe ultimul si vorbesc doar de ceilalti. Poate ca Tiago era superior in ceea ce priveste driblingul celor 3 (nu tehnica,deoarece asta nu inseamna doar dribling),dar era inferior ca realism in teren. Cei 3 nu se bagau aiurea in driblinguri ci pasau la timp...stiau exact ce trebuie sa faca.Tiago este dezordonat,reuseste un dribling dar apoi greseste in majoritatea cazurilor. Cei 2 veneau la sut din afara careului foarte des si nimereau poarta,de multe ori marcau. Tiago ori trimite mingea-n plopi,ori mai incearca un dribling(gen Oprita),pana se raceste faza.

@redsiblue boy

Ar mai fi o discutie aici. Pe Paraschiv nu l-a dat nimeni afara,din contra i s-a spun in 2007 ca face o mare greseala plecand in divizia B in Italia. Iar noi ne gandim la vechiul Paraschiv...cine stie cum este acum...l-a mai vazut cineva jucand? Stim cu totii diferenta dintre Neaga din 2004 si cel intors din Corea.

Marius10.07.2009 10:34

Tiago e inchizator? :blink: La ce echipa?

Daniel-Ionut10.07.2009 10:38

@redondo... ai si tu dreptate... da' cu cred ca Tiago nu era chiar un inchizator... el era mai mult un mijlocas CENTRAL... nici ofensiv, da' nici defensiv... nici un Gattuso dar nici un Deco... un Scholes acolo :)

redondo10.07.2009 10:40
@redondo... ai si tu dreptate... da' cu cred ca Tiago nu era chiar un inchizator... el era mai mult un mijlocas CENTRAL... nici ofensiv, da' nici defensiv... nici un Gattuso dar nici un Deco... un Scholes acolo :)

Nu era suficient de tehnic pentru a fi un mijlocas ofensiv. Jucatori de profilul lui Scholes sunt foarte rari.

Adrian10.07.2009 10:44

redondo asta s-a uitat bine de tot la fotbal si stie despre ce vorbeste...not!

Auzi ca Tiago e inchizator! Vai de capu' meu. E mijlocas central bah!

Tocmai de asta e bun. Ca face amandoua fazele spre deosebire de Ov Petre sau alti inchizatori care stiu doar in aparare. Ma rog, nu are rost sa discutam asta. Tu esti expert in fotbal si stii mai bine.

Daca ai ajuns sa zici ca Ovidiu Petre dadea drumul la timp la pase...sau Lovin...e clar.

Da' de ce nu zici unde dadeau drumul la timp la pase. Oare in spate?

Aici e buba. Tiago mai baga o verticalizare, mai dadea o pasa de gol...da' nu e bun mah! Nu mai vorbiti prostii si nu il mai contraziceti pe redondo ca el e zeul fotbalului.

Macar a recunoscut ca la Steaua nu sunt jucatori de rahat. Aaaa... ca nu isi merita salariile mici(sunt mici in comparatie cu cele de la alte echipe din jumatatea superioara a clasamentului) asta e altceva. Dar nu sunt de rahat.

Mai redondo, tu nu te saturi sa te contrazici atat?

razvan2810.07.2009 10:44

Foarte tare...abia a venit Grzelak in Romania ca s-a si dus cu Toja in Player :))

Ma oricum eu zic ca daca isi fac datoria pe teren nu e nicio problema daca se duc in cluburi , numai sa nu se duca cu o zi inainte de meci.Sunt tineri trebuie sa-si traiasca viata nu sa stea si sa se duca la opera si la teatru.

redondo10.07.2009 10:52

Este prea lent si rigid pentru a fi mijlocas central. Exact cum ai spus este un jucator care face ambele faze,dar nici una corect.Iar eu sunt de parere ca e mai buna o pasa-n spate,dar corecta decat o verticalizare gresita. Intram prea mult in amanunte insa, si vad ca incerci din nou sa ma provoci asa cum obisnuiesti.

Pe Lovin l-am exclus din acea discutie.

Ultima intrebare as pune-o eu pentru tine....iar de fapt aici alta e problema...ca s-a legat Gigi de el,ca daca ar veni Hagi sa zicem patron (ipotetic) si ar zice ca Tiago nu e de Steaua,toti ati aplauda decizia. Pe mine nu ma intereseaza ca Gigi s-a legat de el sau nu,eu sunt de parere ca nu e de Steaua. E vreo problema cu asta?

Daniel-Ionut10.07.2009 10:54
Foarte tare...abia a venit Grzelak in Romania ca s-a si dus cu Toja in Player :))

Ma oricum eu zic ca daca isi fac datoria pe teren nu e nicio problema daca se duc in cluburi , numai sa nu se duca cu o zi inainte de meci.Sunt tineri trebuie sa-si traiasca viata nu sa stea si sa se duca la opera si la teatru.

Pai nu trebuia sa cunoasca si el orasul? :D

razvan2810.07.2009 11:03

Da....aici ai dreptate.Lasa ca Player e totusi un club decent fata de Maxx unde se vand droguri in prostie.

Poate ca am io o mentalitate mai libertina dar mie totusi nu mi se pare ceva rau ca a iesit in club.E tanar si trebuie sa isi traiasca viata.Atata timp cat nu merg in cluburi de striptease e ok :))

redondo10.07.2009 11:08

Poate frate sa se duca peste tot in cluburi...face ce vrea pe banii lui si in timpul lui liber. Problema e ce face in teren.iar din cate am auzit e un jucator care are probleme cu pregatirea fizica.Dar in sfarsit,sa asteptam meciurile,sa nu ne legam de ei aiurea.

Adrian10.07.2009 11:19

redondo

E clar ca nu stii fotbal. Hagi, daca ar fi patron la Steaua, nu ar da niciodata afara un jucator ca Tiago. Doar tu il vezi lent si imobil. Ma rog. Ti-am zis ca nu stii fotbal. Doar tu crezi ca stii. Crezi ca, daca ai citit niste carti si daca ai dat un serci pe wikipedia, esti maestru. Nu e asa. Habar nu ai fotbal. Mai bine lasa-te si lasa-ne. Tine-te de istoria fotbalului. Aia imi place si mie sa citesc, cand postezi. Dar nu iti mai da cu parerea despre ce se joaca. Esti pe langa.

Daca ai ajuns sa zici ca Tiago face prost ambele faze, e clar...

redondo10.07.2009 11:24

Doar eu il vad lent si imobil?! Eu ti-am spus de cand am postat ca nu te pricepi la fotbal.Tu esti bun ca ultras,la organizari,la altele. Nu are rost sa ma contrazic pe o teme aiurea. Tiago sau oricare alt fotbalist poate fi bagat titular de un antrenor sau poate sa nu fie nici retinut in lot de altul...asta nu inseamna ca un antrenor care a vazut problema in alt mod nu stie fotbal....Pana una alta,Hagi s-a certat si cu sefii de la galatasaray pentru Optarul lui Plesan....asa ca....

Ronnie10.07.2009 11:27

Si incepem...

Ba, voi doi iar incepeti sa va certati pe tampenii? Si eu sunt de parere ca Liverpool e de tot rasul si nu ma cert cu Mo :)

Fiecare cu parerea lui!

Daniel-Ionut10.07.2009 11:29

@Adrian & redondo propun sa mergeti diseara la Dan Diaconescu sa rezolvati problema :judge:

Nu are rost sa va certati pentru Tiago... ala isi ia sute de milioane pe luna si voi va certati dintr-o prostie...

redondo10.07.2009 11:32

Eu nici macar nu sunt sunt sigur ca el il considera pe Tiago de Steaua.El doar incearca sa fie anti-deciziilor lui Becali. Nu m-ar fi mirat sa fi zis ca Gigi isi bate joc de Steaua cu astfel de jucatori daca portughezul ar fi fost oprit in lot.

DelPiero1010.07.2009 11:35

Nu inteleg cum niste baieti destepti,cum sunt redondo si Adrian,se pot certa pe forum.Lasati frate certurile si intalniti-va la o bere si vorbiti acolo de aveti de vorbit.

Daniel-Ionut10.07.2009 11:35

Impresarul lui Tiago: "Dinamo nu l-a ofertat!"

«1340341342343344689»