FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1339340341342343689»
Maye09.07.2009 08:45

NU e sigura treaba ca meciul va fi transmis de Digi sport.Cel putin nu inca.

SI da Mo , daca ai RCS o sa prinzi si ala.

**alex**09.07.2009 09:54

Din cate stiu eu postul DigiSport va fi lansat dupa returul cu Ujpest, asa ca nu prea vad cum o sa transmita meciul.

In caz ca lansarea are loc mai devreme, postul se regaseste in pachetul de baza RCS.

red&blue_boy09.07.2009 10:01

Da,cam asa e.

Adrian09.07.2009 21:07
Altfel, Sorin Strãtilã, unul dintre fotbaliști pe care Gigi Becali spera sã se bazeze pe viitor la Steaua, a decis sã semneze pentru nou-promovata Astra Ploiești, locul lui urmând sã fie ocupat la juniori de M. Nicolae.

Ahahahhahahahhahahahhah!!!!! :))

Am inceput sa pierdem si din juniori! Bravo profesionistii lu' Gigi!! Bravo!!!

ady_ultras09.07.2009 22:58

senzational, se duce la nou promovata, k in Liga a 2-a nu ii placea :|

Maye09.07.2009 23:00

Se duce la Astra ca e painea mai alba!

ady_ultras09.07.2009 23:10

Sondaj gsp.ro

Cine crezi cã ia titlul sezonul acesta în Liga I?

Unirea Urziceni - 622

Poli Timișoara - 2375

Dinamo - 4046

CFR Cluj - 3226

FC Vaslui - 704

Steaua - 12721

Rapid - 1653

U Craiova - 1686

Nr. total votanti: 27033

in fiecare an e la fel :-j e clar k toata tara stie la fiecare inceput de sezon cine va iesi campioana,Steaua zic toti, si noi ne taram in noroi k sa scapam de minte creatza din pipera

Lari09.07.2009 23:52
Se duce la Astra ca e painea mai alba!

Nu neaparat! Asa are posibilitatea sa debuteze in Liga I: mai multi bani, mai multe posibilitati de avansare in cariera.

Maye10.07.2009 00:38

Eu nu prevad nicio posibiliate de avansare in cariera la o viitoare echipa retrogradata.

Virgil10.07.2009 08:06

Tiago la Dinamo!

S-a dus la Dinamo care a inteles ca jucatorul are valoare si i-a dat un salariu de 200.000 euro, desi si la ei limita oficiala este de 120.000 euro.

Oricum un gest urat al portughezului. E un caz asemanator cazului in care Figo a fugit de la Real la Barca. Tot un portughez. Sa tragem de aici concluzia ca portughezii sunt tradatori?

bodanelu10.07.2009 08:09

de ce sa fie tradatori? ca alnostru iubit conducator nu i-a dat un salariu normal?

dangeor10.07.2009 08:11

E profesionist, nu tradator.

Dupa un an la curtea oierului, te asteptai sa fie "stelist pana la moarte"?

Ronnie10.07.2009 08:13
Oricum un gest urat al portughezului. E un caz asemanator cazului in care Figo a fugit de la Real la Barca. Tot un portughez. Sa tragem de aici concluzia ca portughezii sunt tradatori?

Si ce preferai? Sa stea un sezon pe bara si sa devina sef de galerie in Ghencea?

@bodanelu

Si Dinamo din cate am inteles tot 10000 pe luna ii da. Tiago nu vine la Steaua din cauza lui Jiji.

Meciurile Stelei cu Genclerbirligi si Ujpest, netelevizate?

Fanii Stelei ar putea avea parte de doua surprize neplacute in acest debut de sezon, netelevizarea partidelor cu Genclerbirligi si Ujpest.

Desi presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, a declarat ca va anunta televiuziunile ce vor transmite aceste meciuri pana sambata, Prosport anunta ca ros-albastrii au cedat drepturile TV unei companii specializate, care nu s-a inteles cu posturile TV.

Important Media, firma care trebuie sa vanda cele doua partide ale Stelei, ar solicita 80.000 de euro, suma considerata mult prea mare de reprezentantii televiziunilor.

"Este criza, piata a scazut foarte mult. Nimeni nu da atat", a spus Ioan Todan, directorul departament sport al TVR, mentioneaza sursa citata.

Steaua va disputa sambata, 11 iulie, meciul de prezentare impotriva turcilor de la Genclerbirligi iar joi mansa tur din preliminariile Cupei UEFA cu FC Ujpest.

ziare.com

Daniel-Ionut10.07.2009 08:16
Tiago la Dinamo!

S-a dus la Dinamo care a inteles ca jucatorul are valoare si i-a dat un salariu de 200.000 euro, desi si la ei limita oficiala este de 120.000 euro.

De la barca la Real :P

Da' totusi... nu gaseste si el alta echipa in lumea asta? doar Dinamo? :no:

Trebuie scos de la sectiunea 'fosti jucatori' daca ajunge la Dinamo: verdict definitiv si irevocabil: mercenar... :judge: (dar un mercenar bun :( )

Virgil10.07.2009 08:18

Tiago ar fi fost titular in mod sigur. Steaua l-a asteptat si el i-a dat cu tifla. In Ghencea tot atat ar fi primit. 70 000 la semnatura si 120 000 salariu. In plus primele ar fi fost consistente daca rezultatele ar fi fost pozitive. Problema e ca la Steaua a cerut un bonus de 2000 euro de meci. Credeti ca Dinamo i-l va da? Dupa parerea mea a tradat. Nu pe Becali, pe noi. Toti am asteptat cu emotie ca negocierile cu fostul lui club sa se rezolve favorabil.

redondo10.07.2009 08:46

Dar cine e ma acest Tiago sa i se dea 200.000? Daca s-a luat hotararea ca sa se dea maxim 120.000 de ce sa primeasca el mai mult? Daca hotararea e buna sau nu(eu zic ca da) vom vedea in acest sezon. Cand am jucat semifinala de UEFA n-aveam mercenari de la echipe de mijlocul clasamentului din Portugalia si totusi echipa juca fotbal. Daca el a decis sa plece la Dinamo,e treaba lui...noi sa ne concentram pe ce avem.

bodanelu10.07.2009 08:56

@Virgil e un jucator profesionist. Daca era roman si spunea ca din prima secunda de cand s-a nascut visa sa joace la Steaua mai ziceam. Dar asa? E un profesionist si nu a vrut la Steaua din cauza jegului din loja.

Virgil10.07.2009 09:31

In mod sigur. Nu i-a placut cum a fost tratat.

red&blue_boy10.07.2009 09:37

Pacat de Tiago ca nu a ramas la Steaua,dar si mai urat e ca a mers la Dinamo.Asta e,mergem inainte.Daca s-a dus la Dinamo cam tot pe aceeasi bani ca si pe care i-ar fi primit la Steaua,cred ca in primul rand pt Becali n-a ramas,cum s-a purtat cu el...Dar pe de alta parte,la cat zicea ca i-a placut la Steaua,de suporteri,putea sa ramana la noi.

Adrian10.07.2009 09:39
Dar cine e ma acest Tiago sa i se dea 200.000? Daca s-a luat hotararea ca sa se dea maxim 120.000 de ce sa primeasca el mai mult? Daca hotararea e buna sau nu(eu zic ca da) vom vedea in acest sezon. Cand am jucat semifinala de UEFA n-aveam mercenari de la echipe de mijlocul clasamentului din Portugalia si totusi echipa juca fotbal. Daca el a decis sa plece la Dinamo,e treaba lui...noi sa ne concentram pe ce avem.

Este vreo decizie de-a lui Gigi despre care sa zici tu ca nu e buna?

p.s. Am fost foarte fericit cat ai fost plecat. Pacat ca te-ai intors.

redondo10.07.2009 09:42
Este vreo decizie de-a lui Gigi despre care sa zici tu ca nu e buna?

p.s. Am fost foarte fericit cat ai fost plecat. Pacat ca te-ai intors.

Am criticat si destule decizii ale patronului....deh mai pleaca omu' si-n concediu,poate o faci si tu.

Daca decizia luata de Gigi e buna sau nu,ramane de vazut,asa cum am mai spus.

bodanelu10.07.2009 09:53

@Adrian daca tiago s-a dus la javre pe un salariu asemanator nu mai e decizia jegului. DIn cate stiu a fost dorinta se se cumpere dar nu s-a vrut depasirea baremului de 120.000. Si asa am piedut un jucator bun.

Jegul trebuie criticat ca nu mai scoate bani

red&blue_boy10.07.2009 09:57

@ bodanelu : exact,de ce nu da bani,ca se lauda ca este cel mai bogat,de ce nu i-a dat bani mai multi ca Dinamo?Asa,in curand nu mai sta si nu mai vine nimeni de valoare la noi.

redondo10.07.2009 09:59

1. Avem fotbalisti mai buni pentru postul de mijlocas la acoperire si ma surprinde ca nu ati facut atata caz pe seama faptului ca Paraschiv nu a fost adus,jucator net superior lui Tiago.

2. Poate vedem lucrurile in mod diferit,dar eu cred ca 120.000 pe an pentru niste fotbalisti mediocri pana la urma e suficient. Face cam 10.000 pe luna,deci 420 milioane lei vechi... De ce sa i se dea lui Sanmartean 300.000? Sa joace 3 meciuri si apoi sa se accidenteze? Sau sa tinem nulitatea adusa de Hagi,Plesan pe 300.000? Oricum echivalentii lui Torje si Pulhac de la noi,Toja si Szekely se pare ca i-au facut deja botezul noului polonez prin cluburi...i-a lasat Gigi fara bani,saracii!

Adrian10.07.2009 10:08
Am criticat si destule decizii ale patronului....deh mai pleaca omu' si-n concediu,poate o faci si tu.

Daca decizia luata de Gigi e buna sau nu,ramane de vazut,asa cum am mai spus.

Zi o decizie pe care tu ai criticat-o.

1. Avem fotbalisti mai buni pentru postul de mijlocas la acoperire si ma surprinde ca nu ati facut atata caz pe seama faptului ca Paraschiv nu a fost adus,jucator net superior lui Tiago.

Am criticat noi si asta. Dar tu erai atunci in "concediu" si nu aveai acces pe site. :D

2. Poate vedem lucrurile in mod diferit,dar eu cred ca 120.000 pe an pentru niste fotbalisti mediocri pana la urma e suficient. Face cam 10.000 pe luna,deci 420 milioane lei vechi... De ce sa i se dea lui Sanmartean 300.000? Sa joace 3 meciuri si apoi sa se accidenteze? Sau sa tinem nulitatea adusa de Hagi,Plesan pe 300.000? Oricum echivalentii lui Torje si Pulhac de la noi,Toja si Szekely se pare ca i-au facut deja botezul noului polonez prin cluburi...i-a lasat Gigi fara bani,saracii!

Aaaa...deci recunosti ca Gigel aduce la echipa doar jucatori de rahat...hmmm...si tot il pupi in cur...oare de ce?!

«1339340341342343689»