FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1338339340341342689»
Robinson Rufay Zapata08.07.2009 18:59
Absolut logic!

Si daca ar retrograda-o si pe Steaua pentru cazul Valiza , ar mai fi logic? Atunci sariti cu totii din cur in sus.

MoWeed08.07.2009 19:22

@Robinson Rufay Zapata

FC Arges merita sa retrogradeze; ce pedeapsa ai fi vrut? Sa-i lase in pace pentru a creea un precedent extrem de nociv fotbalului?

Daca s-ar dovedi ca Becali a mituit arbitrii, nu as injura comisia care a respectat regulamentul(se pare ca din cand in cand mai se si respecta regulamentul) ci l-as injura pe cel care a mituit arbitri. Cazul "Valiza" este o pata pe blazonul Stelei dar nu se compara cu cazul "Penescu"

Robinson Rufay Zapata08.07.2009 19:27
@Robinson Rufay Zapata

FC Arges merita sa retrogradeze; ce pedeapsa ai fi vrut? Sa-i lase in pace pentru a creea un precedent extrem de nociv fotbalului?

Daca s-ar dovedi ca Becali a mituit arbitrii, nu as injura comisia care a respectat regulamentul(se pare ca din cand in cand mai se si respecta regulamentul) ci l-as injura pe cel care a mituit arbitri. Cazul "Valiza" este o pata pe blazonul Stelei dar nu se compara cu cazul "Penescu"

Nu am zis ca nu e bine ca au retrogradat-o , insa si Steaua dupa regulamentul din acea perioada , cand Gigi a fost prins , zicea acelasi lucru , retrogradarea echipei sau depunctarea ei.

MoWeed08.07.2009 19:30

Pai daca Penescu nu are aceleasi legaturi in Liga ca Becali ce sa-i faci?

Oricum cazul "Valiza" pare a fi fost doar un scandal politic. Nu ca sa-l discrediteze pe Becali, ci ca sa arate "prostimii" ca DNA-ul lucreaza...

Robinson Rufay Zapata08.07.2009 19:36
Pai daca Penescu nu are aceleasi legaturi in Liga ca Becali ce sa-i faci?

Oricum cazul "Valiza" pare a fi fost doar un scandal politic. Nu ca sa-l discrediteze pe Becali, ci ca sa arate "prostimii" ca DNA-ul lucreaza...

Iar Gigi a facut in asa fel ca el sa cada de bun. Si lumea l-a crezut. Dovada? E europarlamentar.

Maye08.07.2009 20:36

Valiza e foarte diferit de Penescu pentru simplu fapt ca echipa Steaua nu era implicata direct in meci, fiind doar pentru motivarea alteti echipe intr-un alt meci , in timp ce in cazul Penescu se dorea ca echipa FC Arges sa aiba anumite beneficii.

razvan2808.07.2009 20:38

Parerea mea eu zic ca nu trebuia retrogradata.

Adrian08.07.2009 20:43

Cum dracu sa nu fie retrogradati? Normal ca trebuiau retrogradati. Au dat bani la arbitrii, in Liga 3 direct cu ei. Hai sa nu mai stam la povesti si treburi. Legile sunt facut sa fie respectate. Si da, era normal sa fim si noi retrogradati. Nu cunosc regulile dar, daca in perioada aia regulamentul zicea ca Steaua trebuia retrogradata, trebuia retrogradata. Nu se poate sa fim ipocriti si, cel mai important, nu se poate sa ne batem joc de legi.

De aia nu se ajunge nicaieri. Ca toti fac dupa cum ii duce capu'.

Salut revenirea Gazului in A. Dupa meciurile facute in ultimele etape, au aratat ca joaca fotbal si ca meritau sa stea in A. Chiar meritau mai mult decat argesul care a facut blaturi. Nu zic asta din ura fata de respectiva echipa. Doar mi se pare corect. Daca gazul a retrogradat jucand corect, e normal sa fie reprimiti in locul unei echipe care nu a jucat doar pe teren.

Ronnie08.07.2009 20:46

Cand a fost cazul valiza regulamentul nu specifica ca Steaua trebuie retrogradata. Anul imediat urmator s-a introdus acest articol in lege.

Maye08.07.2009 21:07

Eu salut berea de la Medias Adi :)) .

cristy.steaua2108.07.2009 21:22

sa speram ca de la anul se mai cumintesc patronii.. si arbitri...

:steag_sah_mic:

sau cine stie, poate vor sa-i faca o "vizita" de cativ a ani lui penescu.. :))

MoWeed08.07.2009 21:40
Salut revenirea Gazului in A. Dupa meciurile facute in ultimele etape, au aratat ca joaca fotbal si ca meritau sa stea in A. Chiar meritau mai mult decat argesul care a facut blaturi. Nu zic asta din ura fata de respectiva echipa. Doar mi se pare corect. Daca gazul a retrogradat jucand corect, e normal sa fie reprimiti in locul unei echipe care nu a jucat doar pe teren.

Tu zici asta ca sa poti merge la Medias si sezonul viitor :)

weeezer09.07.2009 06:15

Meciul retur contra ungurilor de la Ujpest va fi transmis de, tineti-va bine, DIGI SPORT :ce_oameni::death::chair::wall:

dangeor09.07.2009 06:55

ce kkt!

Robinson Rufay Zapata09.07.2009 06:58
Meciul retur contra ungurilor de la Ujpest va fi transmis de, tineti-va bine, DIGI SPORT :ce_oameni::death::chair::wall:

Serios? Si de unde sa iau DIGISPORT?

_yang09.07.2009 07:05

Tre' sa ne tragem cate 100 de cabluri prin casa sa fim siguri ca vedem si noi meciurile care ne intereseaza... Ori vor sa ne oblige sa plecam toti la BUDApesta...

bodanelu09.07.2009 07:26

ce bine e sa vezi meciurile pe stadion :D

cristy.steaua2109.07.2009 08:05

DigiSport asta e ca si Gsptv... adica prin satelit :|

cristy.steaua2109.07.2009 08:10
DigiSport asta e ca si Gsptv... adica prin satelit :|

catsg.jpg

MoWeed09.07.2009 08:11

E tot un post al RCS-RDS? Daca am cablu de la ei, il prind?

gio_stgloria09.07.2009 08:15

pai ba cine se uita la meci atunci ? noi ce facem ? :|

kaycee09.07.2009 08:25

panarama de echipament! atata caz pt nimic. uite cum vor creste preturile pt noile tricouri cand abia erau reduse cele vechi. culmea e ca ne vand echipamentul de acum 2 ani, ca eu nu vad nicio diferenta fata de cel din 07/08.

cristy.steaua2109.07.2009 08:29
panarama de echipament! atata caz pt nimic. uite cum vor creste preturile pt noile tricouri cand abia erau reduse cele vechi. culmea e ca ne vand echipamentul de acum 2 ani, ca eu nu vad nicio diferenta fata de cel din 07/08.

ala de acum 2 ani avea 3 dungi...asta are 5 dungi ca si emblema...

dar daca ai citit cu ceva timp in urma un interviu pe stelisti.ro cu Bobby Durbac,directorul de marketing intr-un moment a zis ca echipamentul se va schimba in fiecare sezon, deoarece este o strategie de marketing, suporterii dorind sa aiba intotdeauna cel mai nou kit.. :steag_sah_mic:

Deci...sa curga banul de la suporteri... :cursing:

INFO: Pretul tricoului original este de 349,99 lei, iar replica se vinde cu 149,99 lei. iar cel de rezerva 99.99 lei

mircea_1009.07.2009 08:33
pai ba cine se uita la meci atunci ? noi ce facem ? :|

ne uitam pe Duna :D

kaycee09.07.2009 08:42

@cristy

imi aduc aminte interviul respectiv, omul dadea impresia ca ar avea o lista de prioritati bine conturata si un plan de marketing solid, in schimb s-aleaga prafu' daca va plati cineva 349,99 lei pe un tricou. prevad si o promotie pt cei care-si cumpara tricoul in ziua prezentarii lotului: "ocazie unica pt doritorii noului echipament; cumparati tricou, sort, trening si mingea lu dracu' si veti avea posibilitatea sa va inscriptionati numele pe tricou GRATUIT"!

«1338339340341342689»