Astea sunt poze facute pe calculator. Cum drq sa fie asta echipamentul?!
Astea sunt poze facute pe calculator. Cum drq sa fie asta echipamentul?!
Astea sunt speculatii, mai bine am astepta sa vedem echipamentul inainte sa ne dam cu parerea...
uhhm:D meciurile de pregatire, amicalele
sunt difuzate?![]()
si daca da, pe ce program?![]()
Asta nu a fost televizat. Speram ca urmatoarele vor fi.
Stie cineva cand se pun in vanzare abonamentele pentru sezonul urmator?
Am fost azi pe la Steaua si m-am bagat in vorba cu cel care lucreaza la magazin....din ce a inteles si el pe 11 iulie Steaua va avea meci de prezentare cu o echipa din Turcia care nu este Fenerbahce(a spus ca i-a contactat dar ca au dat raspunsul prea tarziu).
Scuze de dublu post dar asta e....dragi stelisti informatia mea s-a confirmat dar de la sperantele mele ca vom avea amicale cu Besiktas sau Sivasspor am ajuns sa avem amical cu Genclerigbi , echipa care a terminat pe locul 14 in Turcia.Asa ne tratam noi suporterii , cu amicale cu echipe de locul 14...Pacat ca asa a ajuns o legenda ca Steaua sa faca amicale cu echipe de santier cand altadata Lazio sau Napoli se rugau de noi sa facem un amical cu ele.
Eu spun sa ne calmam cu meciul de prezentare. Si Valencia a jucat cu FC National si Mestalla a fost plina.
Io spun cã-i cam aiurea sã mai facã amical de prezentare acuma, când noul sezon începe dupã ce vechiul abia s-a terminat, nu se poate face o perioadã de pregãtire așa cum ar trebui și cum s-a fãcut în ultimii ani iar turul cu Ujpest bate la ușã.
Asta cu meciul de prezentare mi se pare o fita.
Joci primul meci unul oficial , nu asa de dragul de a juca.
Joci direct intr-un oficial si altcumva te daruiesti!
Asta cu meciul de prezentare mi se pare o fita.Joci primul meci unul oficial , nu asa de dragul de a juca.
Joci direct intr-un oficial si altcumva te daruiesti!
Asa e...anul trecut am batut Roma dupa ce am jucat ca intr-o finala si cu Vaslui am jucat ca si cum am fi stiut ca vom castiga meciul.
Asa e...anul trecut am batut Roma dupa ce am jucat ca intr-o finala si cu Vaslui am jucat ca si cum am fi stiut ca vom castiga meciul.
Roma a venit anul trecut direct de pe plaja...fara perioada de pregatire.Iar in amicale se urmareste rezultatul doar in Romania.
Postul GSP TV a anuntat in urma cu scurt timp ca urmatoarele doua jocuri de verificare pe care le va disputa Steaua in cantonamentul din Austria vor fi televizate.
Roș-albaștrii vor mai avea însã douã "amicale" pînã la meciul oficial cu Ujpest Budapesta, din turul II preliminar al Europa League: cu Dinamo Zagreb (5 iulie) și cu ÞSKA Sofia (7 iulie), de la ora Romaniei 19:30. Ambele vor fi televizate in direct de GSP TV.
Partida de diseara, cu Bohemians Praga, nu va fi transmisa in direct.
Avand in vedere ca Steaua va juca meci de prezentare cu cei de la Genclerigbi m-am uitat putin pe lotul lor si nu ma mir ca au terminat pe locul 14.Nu au jucatori buni in echipa , insa unul din ei mi-a captat atentia.Este vorba de un mijlocas de 20 de ani , international Australian , pe nume James Troisi.
Mai jos puteti vedea cateva informatii despre el:
http://en.wikipedia.org/wiki/James_Troisi
Avand in vedere ca Steaua va juca meci de prezentare cu cei de la Genclerigbi m-am uitat putin pe lotul lor si nu ma mir ca au terminat pe locul 14.Nu au jucatori buni in echipa , insa unul din ei mi-a captat atentia.Este vorba de un mijlocas de 20 de ani , international Australian , pe nume James Troisi.Mai jos puteti vedea cateva informatii despre el:
Si ce propui, sa-l transferam?
nu-i de ajuns ca am luat jumatate de lot de pe DVD, acum ii luam si de pe wiki. marea stire a zilei, ca transferam un atacant de 150 de mii de euro...
Acum m-am linistit, cu un atacant de 150 de mii de euro sigur luam campionatul...
nu-i de ajuns ca am luat jumatate de lot de pe DVD, acum ii luam si de pe wiki.
Cum dupã dvd, mã??? gıgı nu ia jucãtori de pe dvd-uri. Îi ia de pe casete!!!
Transferul lui Tiago a cazut definitiv. Jucatorul a refuzat sa semneze. Multa bafta unde te duci, Tiago, si multumim pentru ce ai facut la Steaua!
In locul lui Tiago, conform GSP Steaua e interesata de internationalul sarb Nemanja Matici. Baiatul are 20 de ani si 1.94m inaltime. Si stau si ma intreb, cum naiba poate fi sarbul asta "solutia ideala" IN LOCUL lui Tiago? Cum compari un carlan de aproape 2 metri (poate baiatul stie fotbal, dar fotbalistii inalti si care stiu cu mingea, gen Kaka, sunt foarte putini) cu un jucator de ~1.77, tehnic si cu ceva viteza?
A, stiu. Le convine salariul cerut.
sincer nu-i chiar asa rea optiunea. are si 2 meciuri la nationala mare deci rau n-are cum sa fie. eu unul ma asteptam la cineva gen Falemi ca "varianta de rezerva" sau vreun brazilian de prin K-League.
daca l-ar lua pe matici ar fi cel mai bun transfer al Stelei de cand a plecat MM, dar nu cred ca vine el in Romania, din cate am inteles s-a inteles deja cu Udinesse.
Poate il readuce pe blocnotes ![]()
cum sa zici ca matici nu e bun pt Steaua, in primu rand nu prea are cum sa vina la noi , fiind in negocieri avansate cu Udinese , a fost si la c.e din suedia , si s-a miscat destul de bine .Tiago din cate am vazut nu mai vine la Steaua , avand alte oferte, iar de atacant , cu 150 000 nu prea ai ce sa cumperi :- (
Unu liber de contract , dar bun cu salariu de 120 000 maxim , pe luna ![]()