FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1334335336337338689»
Lari18.06.2009 23:06

Avem niste echipamente oribile, sa moara ma-sa...

Ce dreaq, bah, astia se uita pe intuneric la ele?

Fan FC Steaua19.06.2009 05:36

Au aparut poze cu noul echipament? Daca da, va rog postati link sau pozele direct!

Apropo, eu cred ca va arata fi similar cu echipamentul folosit de Barcelona in sezonul 2008-2009.

Asa arata echipamentul barcelonei pe 2009-2010 ... oribil zic eu... deci asa va arata si al nostru in 2010-2011

barcelona_0910_home_shirt.jpg

barcelona_0910_away_shirt.jpg

mircea_1019.06.2009 08:11

Roz??????????????? :puke:

O sa rada lumea de noi si cu, c*ru' :spank:

axl19.06.2009 08:19

I like big butts and I can not lie.

Guardian19.06.2009 08:41

pacat ca nu o sa scrie UNICEF :)

razvan2819.06.2009 12:39

E culoarea pepenelui...un rozaliu

Cat despre cel de acasa al Barcei nu e diferit fata de cel actual decat ca are mai multe linii...ca sa nu ii copiem pariu ca va fi echipament portocaliu cum a avut Barca sezonu asta :))

Fan FC Steaua19.06.2009 12:57

Are Argaseala pix sa scrie UNICEF, si sa deseneze cruci... Oare vom avea tricou jumate rosu, jumate albastru? Sau vom avea tricou dupa design-ul lui Gigi Becali? Ceva de genu:

steaua.JPG

Robinson Rufay Zapata19.06.2009 15:36
Are Argaseala pix sa scrie UNICEF, si sa deseneze cruci... Oare vom avea tricou jumate rosu, jumate albastru? Sau vom avea tricou dupa design-ul lui Gigi Becali? Ceva de genu:

Chiar arata bine tricoul , doar crucea strica. Da si tu de veste , poate le fac asa :D

maye19.06.2009 16:28
Sau vom avea tricou dupa design-ul lui Gigi Becali? Ceva de genu:

Hai ba ca am ras cu lacrimi la asta :laugh:

razvan2820.06.2009 11:36

Faza cu Preafericitul Dayro e tare :))

O idee ar fi sa facem cum are Croatia cu acele carouri , dar ros albastre sau cu niste prisme cum e Nokia 7500 prism forma aia asa de romb

Virgil22.06.2009 12:06

Comitetul Executiv al FRF a decis astazi sa ierte clubul FC Timisoara pentru incidentele provocate de fani la finala Cupei Romaniei disputata la Targu Jiu.

Timisoara va putea participa in editia urmatoare a Cupei Romaniei. Salvarea lui Poli a venit de la Dumitru Dragomir, cel care si-a cerut scuze in numele echipei lui Marian Iancu pentru incidentele de la Targu Jiu.

Membrii Comitetului Executiv au hotarat astfel ca Poli sa nu fie suspendata pentru doi ani de zile din Cupa Romaniei, insa au dat un avertisment echipei timisorene.

sport.ro

Ce credeti? Si-a luat Dragomir dreptul de la Iancu? Ba ce banditi! Daca era Steaua o suspenda pentru cel putin 2 ani. Timisoara isi face de cap.

dangeor22.06.2009 12:21
Salvarea lui Poli a venit de la Dumitru Dragomir, cel care si-a cerut scuze in numele echipei lui Marian Iancu pentru incidentele de la Targu Jiu.

Cum dracu'isi cere asta scuze in numele lui Poli?

Virgil22.06.2009 12:26

Chiar asa. Cu ce drept a cerut Dragomir scuze in numele Timisoarei? Cu acela al sefului Ligii? Nu se potriveste. El trebuie sa serveasca intereselor echipelor din Liga, dar numai atunci cand au dreptate. In cazul de fata n-au avut. DNA-ul ar trebui sa se sesizeze.

razvan2822.06.2009 12:58

Steaua a cazut cu Ujpest....echipa din Ungaria.

Ca istorie nationala au 20 de titluri si 8 cupe , este printre cele mai iubite cluburi din Ungaria.

Sezonul trecut au terminat pe locul al doilea.

Iata aici cateva informatii despre viitoarea noastra adversara in Europa League:

http://en.wikipedia.org/wiki/FC_Ujpest

Din ce am vazut vedeta lor este mijlocasul ofensiv Tibor Tisza , care dupa parerea mea ar trebui urmatit , are un procentaj destul de bun.Ar putea fi o optiune pentru mijlocul nostru.

http://en.wikipedia.org/wiki/Tibor_Tisza

pytycrys22.06.2009 14:01
Steaua a cazut cu Ujpest....echipa din Ungaria.

Ca istorie nationala au 20 de titluri si 8 cupe , este printre cele mai iubite cluburi din Ungaria.

Sezonul trecut au terminat pe locul al doilea.

Iata aici cateva informatii despre viitoarea noastra adversara in Europa League:

http://en.wikipedia.org/wiki/FC_Ujpest

Din ce am vazut vedeta lor este mijlocasul ofensiv Tibor Tisza , care dupa parerea mea ar trebui urmatit , are un procentaj destul de bun.Ar putea fi o optiune pentru mijlocul nostru.

http://en.wikipedia.org/wiki/Tibor_Tisza

Pe asta l-ai gasit pe youtube?

Mai il luam si p-asta?

Deja nu stiu unde o sa mai joace toate "vedetele" astea.

Tataursanu,Golanski,Goian,Ghionea,Bozovici,Cesinha,Toja,Tiago,Szekely,Kapetanos,

Dayro.

Nasol,cam multi meseriasi pe afara.

razvan2822.06.2009 15:39

Nu pe YouTube.....m-am uitat pe Wikipedia la cativa jucatori si asta mi se pare a fi cel mai bun.24 de ani , cateva meciuri la nationala , procentaj bun de goluri...mie mi se pare un jucator interesant.

Daniel-Ionut23.06.2009 06:05
Au aparut poze cu noul echipament? Daca da, va rog postati link sau pozele direct!

Apropo, eu cred ca va arata fi similar cu echipamentul folosit de Barcelona in sezonul 2008-2009.

Asa arata echipamentul barcelonei pe 2009-2010 ... oribil zic eu... deci asa va arata si al nostru in 2010-2011

pozelele_6cceb85.jpg

Echipamentul oficial va fi prezentat pe 9 iulie!

Sper sa nu arate ca asta cel din deplasare :thumbdown:

red&blue_boy23.06.2009 07:25

Cica Besiktas ar fi interesata de Goian.Sper sa nu fie adevarat,sa nu plece.

Sper sa nu fie asa echipamentul Stelei.Naspa!

mountytoma23.06.2009 11:10

Echipamentul oficial va fi prezentat pe 9 iulie!

Sper sa nu arate ca asta cel din deplasare :thumbdown:

conteaza mai putin daca ne place sau nu cum arata echipamentul.

una din explicatiile succeselor "portocalei mecanice" a fost ca purtand echipamentul acela portocaliu strident jucatorii isi vad/vedeau foarte bine si repede coechipierii pe teren. asta ma face sa sper ca ai nostri nu vor renunta la echipamentul ala galben-verde fosforescent.

cu ungurii nu ne va fi usor. Becali iar se pricepe la fotbal, vezi decretarea lui tatarusanu ca titular in poarta. sper ca bergodi sa i-o dea in bot si sa faca ce stie el. ca el e antrenor si el raspunde de rezultate.

_yang23.06.2009 11:46
cu ungurii nu ne va fi usor. Becali iar se pricepe la fotbal, vezi decretarea lui tatarusanu ca titular in poarta. sper ca bergodi sa i-o dea in bot si sa faca ce stie el. ca el e antrenor si el raspunde de rezultate.

Acum cateva zile era Rossi(secundul) la Zona Verde si spunea ca Bergodi nu se baga la alegerea portarului si lasa asta la latitudinea antrenorului de portari... Asa ca probabil o sa fie Tatarusanu titular cel putin la inceputul sezonului.

Virgil24.06.2009 07:58

Deschid un nou topic, pentru a concentra toate stirile despre Steaua aici si a ne fi astfel mai simplu sa fim la curent cu ce sa intampla la nivel major cu Steaua. Va rog sa cooperati pentru a strange cat mai multe astfel de stiri si pentru a le comenta.

Steaua pleaca joi in Austria.

Iata lotul pe care Steaua il va deplasa in cantonamentul din Austria. Plesan, Moreno, Litu, Semedo, Cernea, Vatca, Emeghara, Ovidiu Petre si Mustata au fost lasati acasa.

Portari: Zapata, Tatarusanu, Lungu

Fundasi: Balan, Baciu, Goian, Ninu, Ghionea, Rada, P. Marin, Filip, Golanski, Tudose

Mijlocasi: Nicolita, Szekely, A. Ionescu, Bicfalvi, Onicas, Ochirosii

Atacanti: Kapetanos, Stancu, Surdu, Rusu

Cam subtire.

Iacov: "S-ar putea ca Bergodi sa nu mai vina la Steaua"

Fostul presedinte al clubului FC National, Constantin Iacov, omul care l-a adus pe Cristiano Bergodi in Romania, sustine ca tehnicianul italian nu este inca hotarat sa vina la Steaua.

Nemultumit ca Steaua nu a parafat inca nici un transfer, Cristiano Bergodi ar putea sa nu mai vina in Ghencea, ipoteza confirmata si de Constantin Iacov.

"S-ar putea ca Bergodi sa nu mai vina la Steaua. Cu el trebuie sa discuti cu cartile pe fata. Nu e genul cu care sa discuti ca mergi cu masina la Constanta, iar apoi sa mergi cu elicopterul. El nu va accepta niciodata compromisuri. Din cate se vede in ultimul timp, Bergodi se gandeste daca se vina la Steaua. Iar daca acest lucru se intampla, cel mai probabil nu va veni. Daca nu are un lot cu care sa atace titlul, nu vine la Steaua", a spus Iacov la gsptv.

Gigi Becali a precizat ca nu stie nimic despre intentia tehnicianului italian, explicand ca Steaua va transfera in curand jucatorii ceruti de Bergodi.

"Ce jucatori vrea Bergodi? I-am adus pe Surdu, Rada si Tatarusanu! Vor mai veni jucatori, dar nu discutam ca apoi se umfla preturile! E o inventie ca s-a suparat Bergodi, vor sa bage raca, sa faca strambe", a recplicat Becali.

Cristiano Bergodi nu a semnat contractul cu Steaua inca, lipsind totodata si de la primele antrenamente ale "ros-albastrilor", deoarece si-a prelungit vacanta.

Sanmartean nu s-a inteles cu Steaua: "Ramane de vazut daca voi semna"

Mijlocasul Lucian Sanmartean a declarat, marti, agentiei NewsIn, ca a purtat o discutie cu presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, in privinta transferului sau in Ghencea, insa deocamdata nu au vorbit despre detaliile contractului.

"Marti dimineata am purtat o prima discutie cu presedintele Valeriu Argaseala despre transferul meu. M-a intrebat daca vreau sa joc pentru Steaua, daca imi surade ideea, dar nimic mai mult. Urmeaza ca in perioada urmatoarea sa mai discutam despre detaliile financiare ale unui viitor contract. Steaua ma vrea, eu vreau sa joc, dar nu pot sa spun deocamdata ca sunt transferat, ramane de vazut", a spus Sanmartean.

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat luni ca isi doreste sa-l aduca la formatia sa pe mijlocasul Lucian Sanmartean, care a evoluat in sezonul trecut la Gloria Bistrita. "Poate il iau pe Sanmartean, sa vedem. Are clauza de reziliere 50.000 de euro, trebuie doar sa ne intelegem asupra salariului. Mai mult de 120.000 nu ii dau, poate sa adaug ceva la semnatura", a spus patronul Stelei.

Lucian Sanmartean are 29 de ani, iar sezonul trecut a evoluat la Gloria Bistrita, formatie pentru care a bifat doar 11 partide. La aceeasi gruparea, mijlocasul a debutat in Liga I, iar intre anii 1998 si 2003 a jucat 89 de meciuri si a marcat 12 goluri. Apoi, fotbalistul a mai evoluat in Grecia, la Panathinaikos Atena, dar si in Olanda, la FC Utrecht.

Becali: "Dayro o sa fie suspendat"

Pentru ca nu s-a prezentat la reunirea Stelei, columbianul Dayro Moreno va fi suspendat pe un termen nedeterminat de conducerea "ros-albastrilor".

"E problema lui ca n-a venit la reunire. O sa fie suspendat! La revedere cu Dayro! Ori pleaca, ori o sa fie suspendat! Dayro este doar unul dintre transferurile ratate de Steaua", a spus Gigi Becali.

Gigi Becali a mai afirmat marti ca nu a ajuns inca la un acord cu Lucian Sanmartean. "Cred ca o sa vina, dar nu pot sa il oblig. Eu ii platesc clauza, dar sa vedem si daca vrea el sa vina", a explicat Becali.

De asmenea, nici in negocierile cu Rapid pentru Vladimir Bozovici si Carlos Cesinha nu exista noutati. "Nu vor sa ii dea la pretul meu. Daca bateam palma, ii vedeati la antrenamente", a mentionat patronul Stelei.

sursa: onlinesport

Daniel-Ionut24.06.2009 07:59

Pai ce sa se inteleaga Sanmartean cu Steaua?

Asta are salariu de 60.000 la Gloria, si la Steaua vrea 250.000 :thumbdown:

Virgil24.06.2009 08:02

Vrea 250. 000 ca sa-l lase Gigi in pace. Eu consider ca 120.000 cat ii oferise ciobanul era salariul corect. In plus avea sansa sa joace la un club de renume.

Virgil24.06.2009 08:14

Vadim Tudor are cale deschisa la Steaua

Gigi Becali este pe cale sa faca o mutare surprinzatoare. Patronul Stelei ar putea extinde colaborarea politica pe care o are cu Corneliu Vadim Tudor, propunandu-i acestuia sa ocupe functia de presedinte al echipei din Ghencea.

Cotidianul Cancan sustine ca Gigi Becali i-a propus aliatului sau din politica sa ocupe functia de presedinte. Becali este incantat de calitatile de orator pe care 'Tribunul' le are, dorind sa il trimita pe acesta cu pieptul dezgolit in fata presei, pentru a apara echipa din Ghencea.

Cunoscut ca un mare sustinator al Stelei, Vadim Tudor a ezitat sa dea un raspuns concret, deoarece se teme ca razboiul pe care Gigi Becali il are cu suporterii s-ar putea restrange si asupra sa.

Pe de alta parte, Vadim ar putea profita de iminentele sale aparitii televizate pentru a-si face imagine inaintea alegerilor pentru presedentie de la sfarsitul acestui an.

In cazul in care l-ar numi presedinte la Steaua, Gigi Becali i-ar intoarce astfel lui Vadim serviciul pentru alianta pentru europarlamentare datorita careia ar putea scapa de restrictia de a parasi tara.

sursa: onlinesport

Daniel-Ionut24.06.2009 08:21

Mda...

Acuma sa aucem toti minerii la club...

De ce nu il ia si pe Victor Ciorbea, Constantinescu, Iliescu...

:ce_oameni:

«1334335336337338689»