FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1333334335336337689»
redondo16.06.2009 10:46

Plesan afirma...eu mi-am rupt piciorul pentru Steaua. Nu Mihaita,ti-ai rupt piciorul ca ai avut ghinion si ai fost platit regeste la aceasta echipa desi n-ai aratat nimic in 2 ani.Asta nu e o scuza. De altfel cum vreti sa se mai gandeasca acest baiat (care si acum traieste fotbalistic din acel gol cu Germania intr-un amical),la fotbal cand el are un salariu urias pentru fotbalul romanesc? Face foarte bine Becali ca vrea sa scape de cei cu salarii mari chiar daca el se gandeste doar la buzunar.Eu spun ca e bine deoarece e nevoie de jucatori modesti care sa faca tot posibilul pe teren pentru a spera ca vor ajunge vreodata sa fie foarte bine platiti.

bodanelu16.06.2009 11:37

@redondo gresit. Sa scape de jucatorii cu salarii mari care nu fac nimic prin metodele legale nu prin miscari de genul: dormi in masina.

Te contrazic, Plesan juca la Timisoara cand a venit la noi. Si chiar a facut cateva meciuri bune pana l-a accidentat Semedo. Apoi s-a terminat...

MoWeed16.06.2009 13:23
Face foarte bine Becali ca vrea sa scape de cei cu salarii mari chiar daca el se gandeste doar la buzunar.Eu spun ca e bine deoarece e nevoie de jucatori modesti care sa faca tot posibilul pe teren pentru a spera ca vor ajunge vreodata sa fie foarte bine platiti.

Problema este modul in care vrea sa scape de cei cu salarii mari. E clar ca unii din ei nu au ce cauta la Steaua insa trebuie respectat contractul. Nu cred ca i-ar conveni lui sa nu respecte jucatorii contractele

@bodanelu

Daca nu ma insel avea 4 goluri in 3 meciuri, din care 2 impotriva chefereului. Pacat de intrarea aia "salbatica" a lui Semedo...

mountytoma16.06.2009 14:02
Eu nu sunt fan Becali,dar in acest campionat a fost mai putin daunator echipei decat ati fost voi.

bai si eu care credeam ca mai prost decat Becali nu se poate!

MoWeed16.06.2009 14:03
bai si eu care credeam ca mai prost decat Becali nu se poate!

Se poate mah. E scris chiar in semnatura ta :)

mountytoma16.06.2009 14:22
Problema este modul in care vrea sa scape de cei cu salarii mari. E clar ca unii din ei nu au ce cauta la Steaua insa trebuie respectat contractul. Nu cred ca i-ar conveni lui sa nu respecte jucatorii contractele

felul in care scapa Gigi de jucatorii care nu-i plac (asta e adevaratul motiv, nu ca nu au valoare, ca au salarii prea mari, ca se loveste mingea de ei ca de iapa dar intra in poarta ...) este explicatia seriei interminabile de transferuri de kkt ale Stelei. cu un astfel de comportament fata de jucatori cu care exista niste contracte, la Steaua vor veni ori prosti, ori naivi. si cu astfel de jucatori in echipa, vom trai mult si bine performante de genul victoriei cumparate cu Otelul, dar si "supervictorii" cu ultimele doua clasate, pe propriul teren. buzaul si otopeniul abia vor astepta sa vina in Ghencea din nou!

Gigi tata, sa traiesti 100 de ani, ca morcovul: la un metru sub pamant! si daca poti sa iei cu tine acolo si sleahta asta de pupincuristi care ne polueaza moral site-ul si tribunele, ar fi super. sa iti faci tu campionat acolo, intre schelete, tu faci echipele, tu le antrenezi, tu centrezi, tu dai cu craniul. oricum intre craniul si capatana ta nu e nici o diferenta... aranjezi tu totul, ca esti jmecher. dar tot mai putin decat o balega de oaie valorezi!

redondo16.06.2009 22:32

@Mo Weed

Plesan nu are ce cauta la Steaua.De ce s-o mai lungim aiurea? Normal ca i se va respecta contractul...daca nu se va ajunge la o intelegere si se va realiza.Daca Plesan va refuza va ajunge pana la incheierea contractului la Steaua2. Spune-mi un fotbalist de la Steaua caruia nu i s-a respectat contractul?

bodanelu17.06.2009 07:17

sunt destui.

razvan2817.06.2009 09:21

Sunt destui dar sa fim atenti ca din cei care au avut contractul nerespectat putini au facut ceva pentru Steaua.Ce au facut Plesan sau Croitoru pentru Steaua...nimic.Mie imi pare insa rau de Cristocea , era un jucator bun.

maye18.06.2009 08:37

Pawel Golanski: "Dayro e slab psihic și nu vorbește!"

De asta imi place mie jucatorul asta!

anti gigi18.06.2009 10:51

auzi stire.....cica oaia beata a inchis forumul de pe siteul oficial pt ca il contestau bagabonzii

bodanelu18.06.2009 10:54

unde scrie? :D

razvan2818.06.2009 11:00

@maye: si mie imi place golanski.e genul de jucator care nu se ascunde , spune verde in fata.

Despre forumul de pe siteul oficial nu stiu nimic dar oricum este forumul asta pe care intra mult mai multi.

O stire de ultima ora insa care nu este confirmata de siteul oficial , insa as fi foarte foarte fericit daca s-ar confirma ar fi ca Pepe Moreno a semnat cu Steaua , din postura de jucator liber de contract

mircea_1018.06.2009 11:03

sper, dar ma indoiesc...

razvan2818.06.2009 11:07

E adevarat faza cu forumul...la siteul oficial la sectiunea suporteri erau rubricile FCSB Fan Club , FCSB Kids

Download si Forum.Acum sectiunea Forum nu mai apare...ce ma bucur ca infectu nu poate sa inchida si alte forumuri.Aici il putem injura din toata inima...

mountytoma18.06.2009 11:14

decat pepe moreno mai bine il luam inapoi pe Victoras Iacob! e si mai ieftin, si macar vorbeste romaneste.

adevarul e ca sunt tare curios ce va face bergodi la Steaua. eu nu vad decat doua variante: ori foarte bine, ori foarte prost.

autentificare18.06.2009 11:34
auzi stire.....cica oaia beata a inchis forumul de pe siteul oficial pt ca il contestau bagabonzii

exista un ceva care se crede mielul mieilor !

este doar un bou !

vlad18.06.2009 11:46

In curand il vom vedea si pe Azzido cu "Maibah" si cotineațã in Pipera iar noi injurand de mama focului ca nu mai putem accesa fcsteaua.ro. :greedy:

Ciupalacul nu poate parasi Ilfovul si Bucurestiul. SMF.Speram sa fac circ pe la "Brusel"

. Mai scapam si noi de tonti,vorba lui Montoya.

bodanelu18.06.2009 11:58

Ciupalacul nu poate parasi Ilfovul si Bucurestiul. SMF.Speram sa fac circ pe la "Brusel"

si cum a fost la Urziceni?

_yang18.06.2009 12:29
anti gigi18.06.2009 12:46

el declara ca tot pleaca........deci o sa l inchida astia pt ca omul e prea cretin si se crede Dumnezeu

vlad18.06.2009 13:03

si cum a fost la Urziceni?

Atunci i-a dat voie sa iasa putin din cusca,sa faca pishu'. Dar acum au bagat maimuta la locul ei. Decizia a fost luata astazi. El zice ca s-a nascut "free" si ca oricum pleaca. Speram sa le faca o aroganta celor de la Tribunal si sa plece.

razvan2818.06.2009 18:52

Si eu sper :D

Poate il baga de tot de data asta si nu-l mai scot

ady_ultras18.06.2009 19:07

:) am vazut la stiri cum ca parlamentul european analizeaza situatia fiecarui europarlamentar ales si abea apoi il va confirma sau nu in functie,

deci sunt sanse de 80 % ca Becali sa fi candidat degeaba si sa fie inlocuit .. la cate dosare are si procese pe rol..

razvan2818.06.2009 21:28

Din 9 iulie Steaua va lansa noul kit pentru sezonul 2009/2010.

Asta arata pe siteul magazinului oficial...sper sa nu fie roz sau mov cum a fost asta verde :wall:

«1333334335336337689»