FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1335336337338339689»
_yang24.06.2009 08:26

Si cu stirile zilei ce se intampla...

Cat despre asocierea dintre Becali si Vadim... Chiar m-a lasat fara cuvinte. Vadim ne mai lipsea din peisaj...

Acum incepe sa-mi fie frica sa nu ne trezim si cu Dan Diaconescu ofiter de presa s.a.m.d.

bodanelu24.06.2009 08:29

se muta in stirea zilei. Nu are rost sa discutam acelasi lucru pe 10 topice.

Virgil24.06.2009 08:50

Se pare ca ciobanul e din ce in ce mai nervos ca judecatorii nu ii admit plecarea la Bruxelles, pentru a depune juramantul in calitatea de europarlamentar pe care o are:

"Ordine, vreau ordine", repetã într-una Gigi Becali. Într-adevãr la Steaua finanțatorul vrea sã facã o curãțenie general, dar nu numai în privința vestiarului, ci și în cadrul clubului.

Evenimentele din ultima vreme l-au pus pe gânduri pe finanțatorul stelist care a început sã nu mai aibã atâta încredere în angajații sãi. Faptul cã el a aflat de tot felul de incidente petrecute în vestiarul Stelei sau pe terenurile de antrenament de la Cristiano Bergodi și Renzo Rossi l-a enervat cumplit și a început sã le reproșeze oamenilor sãi de încredere cã îi ascund lucruri pe care el ar trebui sã le cunoascã în calitate de patron. Primul care a fost tras la rãspundere a fost team-managerul Stelei, Marius Ianuli, pe care l-a certat zdravãn zilele trecute. "Bã, ce e aici? Eu nu știu ce se întâmplã în casa mea? Pãi, aflu de la alții ce se petrece în curtea mea? Vã dau afarã", a amenințat Gigi Becali, care de abia așteaptã sã se ia și de Mihai Teja dar și de Valeriu Argãsealã. Finanțatorul ar fi dispus sã renunțe chiar la președintele clubului, dar nu gãsește persoana potrivitã pe care sã o punã la șefia Stelei.

sursa: prosport

Lari24.06.2009 09:09

Din CanCan: "Becali il vrea pe Vadim Tudor presedinte la Steaua!"

Daca n-o iesi razboi civil...

MoWeed24.06.2009 09:34

Ar fi 2 tampiti in fruntea clubului...

maye24.06.2009 09:55

Ar fi Famila Bundy (fara umor) la conducerea Stelei...

Virgil24.06.2009 09:59
Din CanCan: "Becali il vrea pe Vadim Tudor presedinte la Steaua!"

Daca n-o iesi razboi civil...

Eu am citit aceeasi stire in Onlinesport si am postat-o inaintea ta. Tot la stirile zilei, dar recunosc, a ta e comentata. http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?sho...576&st=8399

Crezi ca va iesi razboi civil? In ce tara? fular-campionii

Fan FC Steaua24.06.2009 10:28

Vadim e un om foarte inteligent si corect! Nu-l bagati in aceeasi oala cu Becali!

mircea_1024.06.2009 10:41

Suntem morti...Becali & Vadim...no comment

MoWeed24.06.2009 10:45
Vadim e un om foarte inteligent si corect! Nu-l bagati in aceeasi oala cu Becali!

Spre deosebire de Becali, vadim este in mod evident un om citit, cult.

Dar se comporta exact ca Becali. Cand este contestat arunca cu jigniri sau injurii in stanga si in dreapta desi probabil ca ar putea raspunde civilizat.

Plus ca este un prefacut; face acum pe dizidentul si nationalistul cand inainte de revolutie il pupa in c*r pe Ceausescu.

Vadim este un Becali mai citit; asta e singura diferenta dintre ei

Virgil24.06.2009 10:49

Nici Becali nu e prost. Asa e el.

Fan FC Steaua24.06.2009 18:11

Eh, in fine, fiecare cu parerea lui! :) Eu zic ca v-ati uitat prea mult la carcotasi, si ati gustat din campania de rau facere initiata de psd impotriva lui vadim timp de 4 ani prin toate posturile TV si emisiunile de divertisment. :)

Lasand politica de-o parte, vadim ar putea face mult bine Stelei, chair si un stadion mai frumos. E si normal sa atace din moment ce avem o presa de rahat si plina de minciuni care sa te acuze pe nedrept de orice lucru... voi nu ati face la fel? El nu se teme de presa, la fel cum fac ceilalti maimutoi care zambesc la TV si dupa emisie te injura si totul pare ok...

A fost si sportiv... l-ar putea linisti pe Becali cu valizele, cu blaturile, cu declaratiile ... i-ar prinde bine o lectie de modestie lui Becali, si poate l-ar si convinge sa plece de la Steaua !

Si in caz ca vine vadim, puscariasul neoficial pe nume Naty Meir, nu va putea cumpara Steaua niciodata !

Si acum sincer, multi ar vrea sa n-avem patron deloc, decat sa-i avem pe Becali sau pe naty...

razvan2824.06.2009 19:18

Nu am nimic cu Vadim dar nu are treaba cu fotbalul.Ne trebuie un presedinte capabil.Insa sper sa vina ca daca se supara Vadim si pleaca ma gandesc ca pleaca si Gigi cu el si poate scapam de idiotul asta.Maine mai e si ziua lui face 51 veri spurcate si deja am pregatit o dedicatie speciala impreuna cu baietii de la Parazitii :punk:

vlad26.06.2009 09:31

STIREA ZILEI!!!

Becali poate pleca din tara!

Cu ocazia asta o sa-l vedem mai putin . Poate sta mai mult pe acolo. Si de ce nu??? Cu cat calatoresti mai mult cu avionul ,cu atat ai sanse mai mari...

Bine ca pleaca!!!

Fan FC Steaua30.06.2009 08:59

Din nou cretnii de la șport ro dau la TV tot ce citesc pe forumuri... acum ei cica stiu care-i echipamentul ... am scris eu pe forum ca s-ar putea sa aiba tricou jumate albastru jumate rosu, si hop si ei repede cu stirea...chiar au facut si niste tricouri in photoshop. Si ca sa vedeti cat de papagali si copiatori si jegosi sunt, au copiat si crucile pe care le pusesem eu la misto in tricourile "a la Gigi" cu preafericitul Dayro...

Utilizatorii de internet si activi pe forumuri sportive, au declarat oficial ca se pișã pe șport ro si Pro TV, si gsp! (Dati si stirea asta la TV)

Si acum o "intrebare intrebatoare": Care minte?

ªportro: Dimitrov e 99% al Stelei.

Gesepe: Clubul Steaua nu e interesat de bulgarul Dimitrov.

Amandoua au aparut in aceeasi zi...

PS: Sper sa nu arate asa tricoul Stelei! E penibil sa copiem Barcelona, mai ales sa copiem cu un an in urma (la echipament de joc).

Daca asta e echipamentul, imi plac culorile! Se vede ca au fost schimbate.... nu mai e acel abastru electrizant, si nici acel rosu...

tricou_steaua.jpg

bijoux_bz30.06.2009 09:08

cel mai mult ma enerveaza banda aia alba cu citi. in primul rand strica tot aspectul echipamentului si combinatia frumoasa de rosu cu albastru nu mai iese asa in evidenta; plus ca sunt o banca de rahat . sper sa se renunte cat mai repede la acest sponsor ca pur si simplu ne strica echipamentele .

ytse jam30.06.2009 12:18

Tiago e al Stelei

Gigi Becali a batut palma cu sefii formatiei portugheze Estrela Amadora si l-a cumparat definitiv pe Tiago Gomes in schimbul sumei de 250 de mii de euro.

Desi Gigi Becali le-a transmis ca nu vrea sa le ofere 400 de mii de euro in schimbul lui Tiago Gomes, reprezentantii clubului Estrela Amadora au venit marti la Bucuresti si au cazut de acord pentru transferul mijlocasului portughez.

Steaua va plati 250 de mii de euro in schimbul transferului defintiv al lui Tiago, fotbalistul urmand sa ajunga in urmatoarea perioada in cantonamentul din Austria.

Tiago Gomes a fost imprumutat la Steaua in sezonul 2008-2009, fiind unul dintre cei mai buni jucatori din retur.

Onlinesport

Fan FC Steaua30.06.2009 12:22

De fapt Steaua a platit 225.000 de euro pentru 65% din drepturile jucatorului.

dangeor30.06.2009 12:38

Sa fie asta prima veste buna dupa mult timp?

MoWeed30.06.2009 13:42

Si Pepe Moreno era sigur la Steaua

maye30.06.2009 14:06

Mai era si comunicat pe site-ul clubului...eu cred in transferuri cand ii vad pe teren.

Adrian30.06.2009 15:32
"Noi nu avem inca un contract semnat cu Kapetanos. Cand se va intoarce din Austria, ii voi spune <Ba baiatule, nu pot sa iti dau atat>. Ii voi propune 120.000 de euro anual, nu vreau sa mai dau salarii mari, indiferent de jucator. Daca nu va accepta, vom vedea ce vom face", a spus Becali la sportro.

Apoi a adaugat: "Ii voi mai da si 60.000 de euro la semnatura, asa ca va ajunge la 180.000 de euro anual. Sper ca va accepta"

Eu sper sa nu accepte si sa nu se lase umilit.

Ronnie30.06.2009 15:37

@Adrian

Ce treaba are Kapetanos cu ce inseamna spiritul Stelei? El e in Romania doar pentru bani. Doar nu crezi ca a venit aici pentru ca in copilarie era cel mai mare fan al Stelei 86.

Baiatul a venit la Steaua, castiga bani, ajuta echipa si pleaca fericit. Nu isi risca el cariera pentru noi.

Razboiul contra lui Becali il avem noi, suporterii, nu Kapetanos, Tiago sau Golanski. Ei sunt la Steaua pentru bani si glorie.

Adrian30.06.2009 15:42

Aaaa....tine de respectul de sine!!! Kapetanos a facut totusi treaba la Steaua. Ar fi pacat sa accepte sa se sclaveasca.

Omul asta merita sa i se mareasca salariul, nu sa ii fie redus.

becalii demonstreaza din nou ca nu stie sa respecte valorile. Sper sa nu accepte. Chiar daca il pierdem, sper sa nu accepte.

Imi place foarte mult Kapetanos si, daca va refuza, imi va placea si mai mult de el :D

Fan FC Steaua30.06.2009 16:32

Uitasem sa pun si a doua poza cu o posibila varianta de tricou...sper sa nu arate asa, e ORIBIL.

tricou_steaua_ii.jpg

«1335336337338339689»