tu vorbesti de Lacatus?Daca ma uit prin arhive il desfintai atunci cand era la echipa.La cat de pervers esti nu pot sa cred ca tii cu Steaua
tu vorbesti de Lacatus?Daca ma uit prin arhive il desfintai atunci cand era la echipa.La cat de pervers esti nu pot sa cred ca tii cu Steaua
Imi cer scuze Adrian.Inainte de incepe o polemica cu tine trebuia sa ma uit pe profilul tau.Tu nu ai nicio treaba frate cu echipa asta.Pot sa te intreb de cate ori ai fost pe stadion? E usor sa-ti dai cu parerea din fata calculatorului.Poate incepi sa-ti indrepti privirea spre CFR.
Chiar vrei sa ne masuram putereaa in meciuri de-ale Stelei vazute? ![]()
Hai sa te intreb eu altceva. Tu in cate deplasari ai fost in viata ta?
E fain la tribuna 0, nu?
Nu tre sa faci bannere, nu tre sa te implici pentru echipa, nu tre sa canti, ai seminte, ai tricouri cu "free Gigi", mai primesti si apa de la creditor si cateodata vreo 100 de euro...ehehe..viata faina ![]()
Sheep first class Redondo
Giginho e creditor, nu patron. ![]()
Ba desteptule...n-are cum sa fure bani din conturile echipei,deoarece acolo sunt tot banii lui.Steaua traieste din banii lui....nu Steaua din inimile noastre ci echipa reala. Intelegi inteleptule? Vezi sa nu-ti bagi mana in buzunar ca poate furi bani din conturile lui Adrian.
Vorbeste si iubirea alb-albastra.VREAU SA VORBESC SI EU CU UN STELIST.
Adriane sunt multi oameni care din cauze economice (pe care desigur ca nu le intelegi) isi crediteaza propria societate.E clar ca habar nu ai despre ce vorbesti. Aceia sunt tot banii lui.
Nu mai ataca aiurea userii mai nou integistrati. Daca esti mare mahar al unui site nu inseamna ca esti mai stelist decat ei.De fapt,sunt tot mai multi in ultima vreme care-ti spun ca nu ai treaba cu fotbalul.
@Mihai
Daca erai mai vechi aici ai fi stiut ca acest user m-a atacat initial numindu-ma dinamovist. Aici nu exista termenul de...mai stelist...decat in mintile bolnave.Daca ai vreo problema,ataca-l pe cel care a creat topicul...cu ce echipe tin stelistii?
Ahahahahhahahh
Bravo mihaicc. Mi-a placut cum i-ai dat peste bot craioveanului.
Dar tot nu sunt de acord cu tine.
O sa va vedem la anul cand o sa ramaneti singuri in stadion. Sa vedem atunci cum incurajati voi, astia de la tribune, echipa.
Daca noi, astia din peluze, am facut rau, va lasam pe voi, cei din tribuna 0, sa faceti galerie. Sa vedem ce iasa. Sa va faceti si voi treaba pentru Steaua.
Nu?
p.s.
mi se pare genial faptul ca redondo, utilizator inregistrat in 5 august 2008, zice ca mihaicc, utilizator inregistrat in 8 mai 2008, e mai nou pe site. ![]()
Din purtator de tricou cu "Free Gigi",Mihaita devine brusc un suporter (e adevarat ca de tribuna 0) doar ca s-a legat de mine. Adriene e greu sa ma cert cu tine deoarece asta e lumea in care traiesti tu...acest site,e viata ta,inima ta,sangele tau. Esti unul dintre acei gameri ai vietii virtuale. Pt .tine tto ce conteaza este sa-ti rapui dusmanul virtual. Ideea de baza ai uitat-o. Esti patetic.
Din purtator de tricou cu "Free Gigi",Mihaita devine brusc un suporter (e adevarat ca de tribuna 0) doar ca s-a legat de mine. Adriene e greu sa ma cert cu tine deoarece asta e lumea in care traiesti tu...acest site,e viata ta,inima ta,sangele tau. Esti unul dintre acei gameri ai vietii virtuale. Pt .tine tto ce conteaza este sa-ti rapui dusmanul virtual. Ideea de baza ai uitat-o. Esti patetic.
Ai dreptate oaio redondo!
p.s. sper ca esti constient de faptul ca eu sunt pe siteul asta de 4 ani si am 4000 de postari pe cand tu esti aici de nici un an si azi, maine faci 2000.
Ai dreptate oaio redondo!
Macar oile se hranesc cu iarba.Un militian porc mananca numai rahat.
Care peluze frate?De cate ori ai fost tu in peluze pe Ghencea?
Mihaicc
Am fost de foarte multe ori la nord. Sezonul tocmai incheiat recunosc ca nu am fost in Ghencea la nici un meci. Am fost in alti ani.
Si o sa mai fiu(daca ma mai lasa Gigel al vostru. ca a zis ca nu ma lasa, ca il injur
).
Cu tot respectul pentru baietii de la Nord care au facut treaba, eu de acum inainte o sa stau la sud.
Acum te rog spune-mi si mie in cate deplasari ai fost tu.
puteti continua pe privat?
@mihaicc te rog adu si argumente cand spui ca noi am facut mai mult rau echipei decat Becali.
@Adrian un suporter cand nu e deacord cu tine nu inseamna automat ca e becalist. Eu astept argumentele.
@redondo creditor, necreditor se lauda ca a INVESTIT milioane la Steaua. A investit sau a creditat? Din cate stiu eu investitia inseamna sa bagi bani si sa astepti un profit pe care sa-l iei inapoi prin dividente. Creditarea inseamna sa bagi bani si sa-i iei inapoi cand o avea clubul profit.
A... stai... Becali nu e actionar la Steaua. El doar a imprumutat clubul din postura de persoana fizica nu? Bani care o sa trebuiasca sa-i ia inapoi daca vinde clubul (pe langa banii care ii cere el).
Am spus-o de nenumarate ori ca Becali e in primul rand om de afaceri.A vrut sa duca Steaua sus dar a dorit si sa se imbogateasca de pe urma clubului. Probabil a vrut sa aiba o mai mare siguranta a banilor lui. In fine,scuze,am zis ca nu mai vorbesc de Becali.
Da, dar a facut-o prost. A incercat sa obtina prea mult. Si bani, si stima si scandaluri. Cu ajutorul celei mai iubite echipe din tara. Si asta l-a costat. A vrut pule, pule o sa-si ia!
Da, dar a facut-o prost. A incercat sa obtina prea mult. Si bani, si stima si scandaluri. Cu ajutorul celei mai iubite echipe din tara. Si asta l-a costat. A vrut pule, pule o sa-si ia!
Am zis si eu ca daca vrei sa iei o echipa si s-o transformi in propria jucarie,faci precum ungurul de la Cluj..iei o echipa din B sau C si nimeni nu are ce sa zica.Greseala fatala a lui Becali e ca a luat o echipa foarte populara si mai devreme sau mai tarziu,indiferent de rezultate ar fi inceput revolta suporterilor oricum.
Stimati 'voi astia care aveti idei extremiste si care sunteti la fel de daunatori ca si Becali, ba chiar mai daunatori' ! (p.s : citat din clasici in viata)
Va rog ca de-acum inainte
1. sa nu va mai proclamati antrenorii echipei
2. sa nu va mai laudati ca orice problema poate fi rezolvata prin implicarea voastra la echipa
3. sa nu mai puneti botu' la ideea unei fuziuni doar pentru a prinde Sampios Lig-ul
4. sa nu mai declarati public cum ca voi hotarati cine va intra pe teren
5. sa nu mai cereti in timpul meciului ca un jucator sa fie schimbat c-asa vi s-a pus pata la ora aia
6. sa nu mai sustineti ca luati o masura sau alta pentru c-asa ati visat noaptea
7. sa nu va mai angajati tot familionu' in structurile clubului
8. sa nu-l mai impuneti pe Banel ca titular daca e complet iesit din forma
9. sa nu va mai laudati cu toate manariile pe care le faceti si mai ales cu alea pe care nici nu le faceti, si mai ales atunci cand dna-ul are ordine clare
10. sa nu mai faceti crize de isterie daca tembeliziunea nu e prezenta la ora cand vi se scoala sa dati o declaratie la palat
11. sa nu va mai puneti fularu' spurcat la gat pentru banii din sampions lig
12. sa nu mai spuneti ca va intereseaza neaparat locul 2 si ca vi se rupe de cupa
13. sa nu va mai laudati ca sunteti experti in achizitii de jucatori
14. sa nu mai porcaiti in direct persoane care in tinerete v-au ajutat (cum ar fi Hagi, de exemplu)
15. sa nu mai amestecati fotbalu cu politica facandu-va campanie electorala pe spinarea clubului de fotbal Steaua
etc ...
Ati inteles, daunatorilor ? Becali n-a facut in viata lui asa ceva. Numai voi ati facut-o si de-aia merge echipa atat de prost
@DanStan
Plecaciuni! MULTUMESC PENTRU POSTUL ANTERIOR!
Ce pacat ca nu vrei sa scrii regulat... CE PACAT!
Dan Stan habar n-are sa incropeasca doua randuri. Tot ce scrie ii dicteaza altcineva.
PS Lari, ce zici, l-am provocat?
PS Lari, ce zici, l-am provocat?
Cred ca la orice altceva, numai la scris nu.
in caz ca nu s-a mai discutat:
Plesan, anuntat sa isi caute echipa
Mijlocasul Stelei, Mihaita Plesan, a declarat, luni, agentiei NewsIn, ca a fost anuntat de conducerea clubului ca nu va face parte din lotul care va aborda sezonul 2009-2010, intrucat Gigi Becali este deranjat de comportamentul pe care jucatorul l-a avut la finalul meciului cu Unirea Urziceni.
"Argaseala mi-a transmis ca sunt liber sa plec pentru o anumita suma de bani si, daca nu, voi juca la echipa doua, ceea ce nu-mi va conveni, bineinteles. Am inteles mesajul, Gigi Becali e suparat pe mine si nu vrea sa ma mai tina. Imi doresc sa raman la Steaua, dar din moment ce mi s-a spus sa-mi caut echipa, asta e, daca nu mai e nevoie de mine nu am ce sa fac. Imi caut echipa si voi vedea ce voi face, nu a mers aici, poate o sa mearga in alta parte", a spus Mihaita Plesan, care a adaugat ca va incerca sa-si gasesca un angajament in strainatate, "iar daca nu se va materializa nimic acolo voi incerca si in tara".
Intrebat cum se simte in postura unui fotbalist care face parte dintr-o generatie care a contribuit la una din cele mai slabe clasari ale Stelei din ultimii 27 de ani, Plesan a precizat: "Stiam ca Steaua nu s-a mai clasat atat de slab din 1982. In campionatul asta am jucat 5 meciuri, nu pot sa spun ca ma simt intr-un fel anume. Daca jucam 20-30 de meciuri, cum au jucat altii, puteam spune ceva in acest sens, dar asa... Am jucat foarte putin in acest campionat, multe probleme de sanatate, atunci cand mi-am revenit nu am evoluat".
Plesan a vorbit si despre incidentul pe care l-a avut cu Sorin Ghionea la finalul meciului cu Unirea Urziceni, episod pe care l-a confirmat si Gigi Becali: "Se poate spune ca acesta a fost unul din cele mai tensionate campionate pe care l-a avut Steaua in ultimii ani. Incidentele intre colegii de echipa sunt normale, la nervi, la suparare. Astea se intampla si la alte echipe, unele se afla, altele nu. Aceste lucruri tin de bucatarie interioara si trebuie sa ramana acolo, iar o echipa care se respecta trebuie sa-si pastreze toate problemele in interior. Cearta exista intotdeauna la o echipa, sunt 30 de oameni, caractere si personalitati diferite".
Fotbalistul gruparii din Ghencea a avut numai cuvinte de lauda la adresa suporterilor ros-albastrilor, chiar daca acestia au avut o atitudine ostila fata de conducerea clubului si nu si-au incurajat intotdeauna favoritii: "Suporterii au fost intotdeauna alaturi de echipa, a fost normal sa fie suparati, mai ales ca nu s-a obtinut performanta, dar cred ca in multe momente fanii s-au purtat foarte civilizat fata de noi. Eu unul, i-am simtit intotdeauna aproape de echipa. Oricum, calificarea in Liga Europa mai indulceste ce s-a intamplat la Steaua".
Plesan a comentat si doleantele lui Cristiano Bergodi, care a cerut ca Gigi Becali sa nu intervina peste el in cazul in care va fi nevoit sa aplice masuri disciplinare, aspect la care tine foarte mult: "Am auzit numai lucruri bune de Bergodi, vreau sa-i doresc bafta, nu am ce sa-i mai spun, mai ales ca sunt pus pe lista de transferuri. De ce tine Bergodi asa mult la instituirea disciplinei la Steaua? Posibil ca disciplina sa fi lipsit de la echipa, eu nu am vazut asa ceva, dar fiecare antrenor are ideile lui. Poate pe asta se bazeaza el cand vrea sa faca performanta, sa plece de la disciplina".
Intrebat daca Steaua mai formeaza o adevarata echipa, Plesan a raspuns diplomat: "As vrea sa nu comentez. Eu unul, nu am fost in nicio bisericuta, am fost prieten si cu strainii, si cu romanii".
"La Steaua este nevoie de liniste, iar conducerea sa lase antrenorul sa-si faca treaba cum crede el mai bine", reprezinta cerintele care in viziunea lui Mihaita Plesan trebuie indeplinite la Steaua pentru obtinerea performantei. "Daca Steaua s-a calificat in Liga Europa, mai ales ca nu depindea numai de jocul ei, inseamna ca este o echipa norocoasa. Noi ne doream campionatul, dar acum e bine si asa, in loc de nimic, mai bine pe sase si in Liga Europa", a mai spus Plesan.
In incheiere, mijlocasul gruparii din Ghencea a vorbit si despre ultimul sau meci la Steaua, cel cu Unirea Urziceni: "Eu am trait meciul de la Urziceni intens, cu emotii, cu urechea la celelate rezultate. Ne doream sa ne calificam. S-a vazut ca Unirea merita pe deplin sa castige titlul, e cea mai indreptatita echipa".
NewsIn
Nici pana acum nu inteleg ce aveti cu Argaseala. Omul e foarte bun pe parte administrativa.Inclusiv MM il lauda mereu cand era la Steaua. Daca un suporter arunca o coaja de banana in teren,Argaseala lupta pe la comisii ca suporterii sa vada pe viu si urmatorul meci.Voi sunteti prea indragostiti de MM.E logic,omul e un orator infinit mai bun decat Argaseala. De fapt toata "dirty work" la Steaua o facea Argaseala,in vreme ce nu mai era loc in 2006-2007 de MM la TV. Argaseala era cel ce mun cea acolo unde era mai greu,iar MM culegea apoi roadele si primea toate laudele. De fapt atunci cand il auzi pe MM ai senzatia ca de fapt el a fost antrenor la Steaua. Argaseala nu se pricepe la fotbal bine dar face munca administrativa,pe care,fara suparare,nu cred ca o poate face orice fosta glorie...e nevoie de kestii juridice,limbi straine...
uite redondo,
ca sa vezi si tu ce om e Argaseala....
Mijlocasul si-a amintit cu tristete si dezamagire momentul in care Valeriu Argaseala a aratat ca nu-l intereseaza unde locuieste o familie iarna: "Ducandu-ma la antrenamente, aveam numai obligatii, drepturi, nu. I-am spus lui Argaseala ca trebuie sa-mi ofere o locuinta de serviciu, la care acesta a raspuns: 'Du-te si stai in masina cu sotia si copiii'. Asta-i viata...".
P.S. e vorba de Croitoru
Da Mircea,stiu asta.Insa nu stiu daca este adevarat ceea ce se spune.
nu bagati mana in foc nici pentru presa nici pentru jucatori. adevarul este cam intotdeauna pe la mijloc.
aceeasi poveste si cu Andrey, si cu Elton si mai nou cu Croitoru. ma intreb oare cand vom ajunge si noi profesionisti. deja am speriat jumatate de continent cand vine vorba de legatura patron/manager/sclav/etc - jucator, pe cand la alte cluburi astea sunt entitati paralele. l-ati vazut pe Laporta sa se ia de toata familia lui Abidal sau sa-l expulzeze prin divizia a 3a chiar daca-si ia doua cartonase rosii la luna? plus clauza aia din contractul strainilor, cum ca Steaua poate renunta la ei in orice moment fara ca acestia sa aiba pretentii financiare. lucruri de astea nu se intamplau acum 20 de ani la noi, si culmea cica fotbalul a evoluat. pana nu dispare Gigi de la club impreuna cu toti acolitii sai nimic nu se va schimba. jucatorii carora le pasa de ei vor pleca, cei care sunt multumiti de salariu si cu situatia de la club vor ramane, sub pretextul aparentei loialitati. nu stiu cui i-ar conveni ca dupa un meci bun sa fie comparat cu Hagi si dupa altul mai slab sa fie facut parasutist prin presa. noroc ca aproape nimeni din lotul nostru nu e ambitios, altfel Gigi ramanea cu mana-n orificiul care-l si hraneste.
cum a spus se7en, sunt multi jucatori care se plang de comportamentul conducerii Stelei fata de ei...pe langaAndrey, Elton si Croitoru, i-as mai enumera aici pe Iacob, Cristocea, Vali Badea, Ciocoiu, Rica Neaga(de 2 ori) si lista poate continua daca as sta putin sa ma gandesc mai bine...
@DanStan
:laugh:
Ce pacat ca nu vrei sa scrii regulat... CE PACAT!
In locul tau m-as adresa mai atent lui Dan Stan. Nu uita ca "regulat" are mai multe sensuri. Cum sa scrie mai regulat? Poate intr-un cadru organizat, la perioade de timp care se repeta. Zilnic, saptamanal, bilunar, etc. Vezi, de asta nu vor sa scrie baietii talentati. Pentru ca nu te exprimi suficient de clar. Cine stie ce le trece prin cap? Daca isi imagineaza ca vrei sa-i regulezi si apoi sa-i pui sa scrie? Parca poti sa stii? :laugh: