FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1330331332333334689»
Daniel-Ionut11.06.2009 07:04

TAS a decis azi ca Timișoara sã primeascã cele șase puncte. Echipa patronatã de Marian Iancu participã în Liga Campionilor :excl:

Fane11.06.2009 07:08

Intradevar Timisoara si-a primit cele 6 puncte inapoi :yeahh:

dangeor11.06.2009 07:09

Bravo lor!

red&blue_boy11.06.2009 11:45

Bine ca le-a dat punctele la Poli inapoi!Asa ca Dinamo out din Liga!

Bogdan4Steaua11.06.2009 19:39

Chiar daca nu mor de dragul lor, au castigat punctele pe teren si meritau sa le primeasca inapoi.

redondo11.06.2009 21:03

Lasa ma ca a ajuns Dinamo pe 3.Mai bine de atat nu se putea sezonul asta.

Dj11.06.2009 23:33

cum era vorba aia? "am ajuns ca si cainii, sa ne bucuram de raul altora (rivalilor)"

da`o naibii de vorba, cand ai mei (jucatorii Stelei) nu mi fac nici o bucurie macar javrele sa o faca...

weeezer12.06.2009 09:45

Conform sport.ro, Pedrazzini e OUT de la Steaua. S-a inteles cu Zenga pentru a fi secundul acestuia la Palermo.

1 out, 2 more to go.

redondo12.06.2009 10:28
Conform sport.ro, Pedrazzini e OUT de la Steaua. S-a inteles cu Zenga pentru a fi secundul acestuia la Palermo.

1 out, 2 more to go.

Unul este Becali,am inteles.Celalalt care e?

Ronnie12.06.2009 10:29

Argaseala.

redondo12.06.2009 10:38

Nici pana acum nu inteleg ce aveti cu Argaseala. Omul e foarte bun pe parte administrativa.Inclusiv MM il lauda mereu cand era la Steaua. Daca un suporter arunca o coaja de banana in teren,Argaseala lupta pe la comisii ca suporterii sa vada pe viu si urmatorul meci.

Voi sunteti prea indragostiti de MM.E logic,omul e un orator infinit mai bun decat Argaseala. De fapt toata "dirty work" la Steaua o facea Argaseala,in vreme ce nu mai era loc in 2006-2007 de MM la TV. Argaseala era cel ce mun cea acolo unde era mai greu,iar MM culegea apoi roadele si primea toate laudele. De fapt atunci cand il auzi pe MM ai senzatia ca de fapt el a fost antrenor la Steaua. Argaseala nu se pricepe la fotbal bine dar face munca administrativa,pe care,fara suparare,nu cred ca o poate face orice fosta glorie...e nevoie de kestii juridice,limbi straine...

Ronnie12.06.2009 10:48

Argaseala e o pisda de barbat. Cica dupa parerea lui mitingul de saptamana trecuta a fost pentru a aniversa noi cei 62 de ani de la infiintare. Noi vrem oameni cu sange-n c0aie. Oameni care atunci cand se ridica tonul sa nu spuna "hai sa ne calmam" ci sa vina isi mentina punctul de vedere.

anti gigi12.06.2009 11:01
Nici pana acum nu inteleg ce aveti cu Argaseala. Omul e foarte bun pe parte administrativa.Inclusiv MM il lauda mereu cand era la Steaua. Daca un suporter arunca o coaja de banana in teren,Argaseala lupta pe la comisii ca suporterii sa vada pe viu si urmatorul meci.

Voi sunteti prea indragostiti de MM.E logic,omul e un orator infinit mai bun decat Argaseala. De fapt toata "dirty work" la Steaua o facea Argaseala,in vreme ce nu mai era loc in 2006-2007 de MM la TV. Argaseala era cel ce mun cea acolo unde era mai greu,iar MM culegea apoi roadele si primea toate laudele. De fapt atunci cand il auzi pe MM ai senzatia ca de fapt el a fost antrenor la Steaua. Argaseala nu se pricepe la fotbal bine dar face munca administrativa,pe care,fara suparare,nu cred ca o poate face orice fosta glorie...e nevoie de kestii juridice,limbi straine...

si eu care credeam ca esti suparat ca nu s a calificat Craiova in UEFA si ne vei lasa in pace.......si nici eu nu inteleg ce cauti tu pe forumul asta

zloty12.06.2009 11:15

Cica ar plleca Porcariniii

c0nVicT12.06.2009 12:42

ce veste buna...poate ii vrea Zenga si pe preparatorul fizic, pe doctorul echipei, si nu il ultimul rand pe Argaseala la palermo.

1on12.06.2009 13:09

Io aș fi mulțumit sã-l vrea pe jıjı. Preparatorul fizic, doctorul și, mai ales, moțocul Argãsealã, pot rãmâne.

dee12.06.2009 13:09
Argaseala e o pisda de barbat. Cica dupa parerea lui mitingul de saptamana trecuta a fost pentru a aniversa noi cei 62 de ani de la infiintare. Noi vrem oameni cu sange-n c0aie. Oameni care atunci cand se ridica tonul sa nu spuna "hai sa ne calmam" ci sa vina isi mentina punctul de vedere.

mah Ronnie, discutia asta se poate prelungi pana poimaine. Tu nu pricepi un lucru f clar: unii iubesc echipa Steaua Bucuresti si vor sa o vada Campioana, vor un club condus de profesionisti, un management de calitate, jucatori f buni etc.; unii iubesc suporterii Stelei si fac orice (adica ii educa, ii pregatesc etc) ca acestia sa fie profesionisti, sa se autodepaseasca, sa se perfectioneze, deci, sa fie campioni, iar altii, vor ca Steaua (club,echipa, suporteri, fani) sa fie Campioana si fac totul ca acest vis al lor sa se indeplineasca. Categoria asta, a 5-a, o poti numi moderatori, insa nu vad de ce te-ar deranja pe tine, caci ei va vor numai binele, sa fiti campioni si Steaua Campioana. Iar al 6-lea trebuie sa urmeze exemplul moderatorilor, sa lupte, sa se sacrifice, sa invete si sa devina la randul sau un campion, aparandu-i pe cei din categoria 5 stabilind conexiunile corecte intre ei si ceilalti, ca sa nu se dezbine. Daca 6 o ia prea tare inainte, apare si 7 , ca acestea sa nu piarda contactul cu grupul, ca doar e un membru important care ne poate ajuta sa evoluam s.a.m.d. Asta-i toata filosofia vietii. Unul ajuns campion depune si munca voluntara, pe langa munca sa propriu zisa, pt ca ceilalti sa se ridice si sa ajunga la randul lor campioni (in functie de nivelul fiecaruia), Romania campioana sau altii din alte tari campioni. 6+2 =8 :-) 62- un nou inceput pt romani si Romania sa ajungem campioni. Cei care sunt campioni la jocuri,Colonistii din Catania,Fifa , Triburile,Counter strike si tot felul sa faca bine sa mai iasa periodic din casa si sa aplice ceea ce au invatat jucandu-se, caci doar asa putem scapa de criza, cu un plan de strategie bine pus la punct, iar ei ajung de doua ori Campioni (virtual+real), sau campioni absoluti ,deci sunt oameni de valoare. Pariati pe Romania si pe romani ... si noi putem ajunge campioni, doar suntem oameni destepti, inteligenti, descurcareti ... oameni normali.

Dincolo de orice muzica, de orice joc, transpare un orizont spatial- spatiul mioritic.

redondo12.06.2009 13:18

@Ronnie

In cazul marsului iti dau dreptate,dar in rest esti de acord cu ce am spus eu?

@Anti-Gigi

Ba baiatule,tu poti sa comentezi strict doar ce am scris eu? Daca nu,lasa omule atacurile gratuite...e clar ca nu te da inteligenta afara din casa si nu poti crea decat postari de un rand in care nu exprimi nimic concret.Frate,daca te tine...te contrazici la subiect cu argumente,daca nu poti iti vezi de treaba...e simplu. E clar ca daca ti-ai ales un nick-name in acest fel incerci doar sa atragi atentia in cel mai copilaresc mod posibil.Dar si oamenii ca tine,traiesc printre noi!

mountytoma12.06.2009 14:20
unii iubesc suporterii Stelei si fac orice (adica ii educa, ii pregatesc etc) ca acestia sa fie profesionisti

Armata profesionista avem, inteleg de ce. dar de ce suporteri profesionisti? suporterii de profesie sunt pupincuristii lui Gigi, si de aia nu avem nevoie. pardon, eu nu am nevoie. tu ai?

dee12.06.2009 14:22
"Armata profesionista" avem, inteleg de ce. dar de ce suporteri profesionisti? suporterii de profesie sunt pupincuristii lui Gigi, si de aia nu avem nevoie. pardon, eu nu am nevoie. tu ai?

daca sunt intr-adevar profesionisti nu sunt pupincuristi, sunt disciplinati si asculta ordinele. Daca fac tampenii, se activeaza altii, care sa-i educe, sa-i faca profesionisti stand alaturi de ei si dupa vor pleca mai departe, ajutandu-i pe altii ;) buni, prosti, sunt de-ai nostri trebuie sa ne acceptam, ca sa ne educam, corectam, perfectionam, evoluam , promovand valorile si bunul gust.

Ronnie12.06.2009 16:59

Baieti, pentru declaratii de dragoste folositi mesageria privata.

Bogdan4Steaua12.06.2009 19:38
@Ronnie

In cazul marsului iti dau dreptate,dar in rest esti de acord cu ce am spus eu?

@Anti-Gigi

Ba baiatule,tu poti sa comentezi strict doar ce am scris eu? Daca nu,lasa omule atacurile gratuite...e clar ca nu te da inteligenta afara din casa si nu poti crea decat postari de un rand in care nu exprimi nimic concret.Frate,daca te tine...te contrazici la subiect cu argumente,daca nu poti iti vezi de treaba...e simplu. E clar ca daca ti-ai ales un nick-name in acest fel incerci doar sa atragi atentia in cel mai copilaresc mod posibil.Dar si oamenii ca tine,traiesc printre noi!

Argaseala are 10 clase sub Meme. Iti pot oferi o gramada de argumente.

redondo12.06.2009 19:55

Fotbalistic da...MM e mult mai bine pregatit.Ma refeream insa la alte kestii.

Alexandru H.12.06.2009 20:09

Ma bag si eu in discutie.

Pe de-o parte, Redondo are dreptate. Nu e greu de ghicit de ce a fost adus Argaseala la club si nici nu e dificil de imaginat cum ar fi decurs un caz precum "bricheta" in lipsa lui. Daca ar fi sa aleg intre Argaseala si Zotta, de exemplu, l-as lua pe Argaseala all the time.

Problema e alta. Rolul lui Argaseala ar fi trebuit sa fie unul de culise. Omul nu e pregatit de discursuri oficiale ori de interventii in presa. Jiji l-a bagat, cred eu, fortat in fata pentru ca nu mai are niciunul de mai doamne-ajuta pe acolo. E nevoie urgenta de un adevarat manager sportiv si de asta imi pare rau ca nu vine Dinu Gheorghe.

Apropo, ca tot au strigat unii impotriva lui Dinu Gheorghe din cauza behaielii, cei mai buni oameni sunt de-obicei proaspat convertitii. Ca in religie...

danimarcu12.06.2009 20:32

Parerea lui Argaseala e intotdeauna parerea lui Jiji.Argaseala e un angajat "model"(din punctul de vedere al patronului),nu-i iese din cuvant,nu il contrazice,nu are pareri personale.E muncitor,e inteligent,e bun pe latura administrativa,dar nu se poate compara cu MM,mai ales ca nu-s pe acelasi post.In alte imprejurari as avea numai cuvinte de lauda la adresa lui,dar ca sluga supusa a lui Jiji il compatimesc.L-am vazut de multe ori la TV cand i se pun intrebari deranjante evita diplomatic raspunsul,ca nu cumva sa spuna ceva ce stapanului sau nu i-ar conveni...

Ideile cu desfiintarea peluzelor si altele asemenea ne demonstreaza cat de tare tine de locul asta de munca.Cred ca ar umbla si in fundul gol daca i-ar cere-o Jiji.

Argaseala era mai util cand era mana dreapta a lui MM...

«1330331332333334689»