FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1328329330331332689»
Melku02.06.2009 12:02
@Melku

Eu nu inteleg ce vezi atat de mult la acest Tiago. Este genul de jucator care dupa un lucru bun,continua cu o greseala.Mie sincer nu mi se pare de Steaua.

Tot ce nu avem la vreun alt mijlocas, viziune, pase filtrante, deposedari, urcari in atac.

Ronnie02.06.2009 12:53

Tiago Gomes este tanar si este cel mai bun mijlocas al Stelei. Ar fi o prostie sa nu fie pastrat. Eu zic ca poate ajunge mare fotbalist.

redondo02.06.2009 13:07

Voi va raportati prea mult la ceea ce avem acum. Din pacate a fost o perioada in care toti mijlocasii defensivi ai Stelei au fost slabi (echipa de fapt).Dar daca imi amintesc cum jucau Paraschiv sau O.Petre in 2006,e altceva. Tiago face multe lucruri bune dar are si executii de zici ca a venit din divizia B.

Melku02.06.2009 13:20

Da, cum ar fi pase filtrante de care ai nostri nici nu au auzit. :ce_oameni:

ady_ultras02.06.2009 13:47

Comitetul Executiv al FRF a decis, in sedinta de luni, care a avut loc la Mogosoaia, ca echipele ce activeaza in Liga I, sa inscrie la fiecare meci, incepand cu sezonul 2009/2010, cel putin opt jucatori de cetatenie romana sau formati la nivel national, informeaza site-ul FRF.ro.

"Incepand cu anul competitional 2009/2010, cluburile sunt obligate sa prezinte si sa inscrie in raportul de arbitraj la fiecare joc: echipele din Liga I - minim 8 jucatori de cetatenie romana sau formati la nivel national; echipele din Liga a 2-a - minim 10 jucatori de cetatenie romana sau formati la nivel national; echipele din Liga a 3-a - minim 12 jucatori de cetatenie romana sau formati la nivel national; echipele de fotbal in sala - minim 7 jucatori de cetatenie romana sau formati la nivel national; echipele din alte competitii de seniori sau juniori decat cele de mai sus - minim 15 jucatori de cetatenie romana sau formati la nivel national", a decis Comitetul Executiv al FRF.

Astfel, ca un jucator sa poata fi considerat ca fiind format la nivel national, el trebuie sa fi participat la competitii pentru un club din Romania pentru minim trei ani, iar varsta sa sa fie intre 15 si 21 de ani.

Comitetul Executiv al FRF a mai decis sa interzica cesionarea dreptului de participare in competitii, precum si orice alt mecanism juridic (comasare prin fuziune sau absorbtie, divizare) care are ca efect transferul dreptului de participare in competitii si al dreptului de transfer asupra jucatorilor, iar cluburile nu mai au voie sa isi schimbe sediul social in alta localitate decat cea declarata la FRF, cu ocazia afilierii.

Incepand cu anul competitional 2009/2010, cluburile sunt obligate sa foloseasca in jocurile de baraj disputate pentru promovarea din Liga a IV-a in Liga a III-a minim doi juniori in teren in acelasi timp.

Juniorii sunt obligati sa semneze primul contract cu gruparea la care sunt legitimati incepand cu varsta de 16 ani, si nu 15 ca pana in prezent.

De asemenea, FRF a decis infiintarea unui organism de executare, care sa supravegheze modul in care cluburile aplica hotararile definitive ale organismelor jurisdictionale ale FRF.

Regulamentul agentilor de jucatori a fost modificat pentru anul 2009/2010. Printre modificarile importante se numara obligatia FRF de a reevalua cunostintele agentilor de jucatori din cinci in cinci ani.

Comitetul Executiv al FRF a aprobat si contractul pe care FRF il va incheia cu Tomas de Aquinto Rivera Amoros, in calitate de antrenor principal al echipei nationale de fotbal in sala.

mircea_1002.06.2009 14:25

In sfarsit face si FRF un lucru bun :yes:

Melku02.06.2009 15:02

Mie sincer mi se pare si aberanta. Adica cei care au in componenta lotului majoritatea jucatorilor straini ce ar trebui sa faca? Sa ii vanda pe banda rulanta sau sa nu ii foloseasca? E ca si cum ai avea un parc auto cu anumite masini si brusc se da lege sa ai mai Logan-uri. Cine acopera cheltuielile!? Poate pe termen lung ne va ajuta aceasta lege, vom fi nevoiti sa crestem jucatori dar totusi...unde mai e democratia? Piata libera de munca?

Ronnie02.06.2009 15:19

Eu zic ca prin aceasta lege fotbalul romanesc va creste enorm.

Bogdan4Steaua02.06.2009 20:30
Voi va raportati prea mult la ceea ce avem acum. Din pacate a fost o perioada in care toti mijlocasii defensivi ai Stelei au fost slabi (echipa de fapt).Dar daca imi amintesc cum jucau Paraschiv sau O.Petre in 2006,e altceva. Tiago face multe lucruri bune dar are si executii de zici ca a venit din divizia B.

Hai sa fim seriosi. Daca tu nu vezi calitatile evidente ale lui Tiago, inseamna ca nu te pricepi la fotbal, fara suparare.

Tiago este cel mai bun mijlocas central defensiv pe care l-am avut in ultimii ani, peste Lovin, Ovidiu Petre sau Paraschiv. Intr-un meci, decat 20 de pase reusite inapoi, prefer 2 pase reusite inainte. Ovidiu Petre nu si-a depasit niciodata conditia de jucator mediocru. Nu dau 2 lei pe convocarile la nationala sau pe, "perioada de aur" petrecuta la Galata. Lovin este pur si simplu egal cu zero... Paraschiv era ceva mai rasarit, dar juca mai mult cu sufletul pentru noi.

Razvypitesti03.06.2009 07:03

Am auzit azi, in timp ce veneam la servicu ca 3 echipe din Anglia vor sa il cumpere pe Goian si e posibil ca fundasul sa plece. Parerea mea, ca daca mai pleaca si Goian (cu toate ca merita sa ajunga la un club foarte mare) se duce de rapa echipa.

redondo03.06.2009 09:44
Hai sa fim seriosi. Daca tu nu vezi calitatile evidente ale lui Tiago, inseamna ca nu te pricepi la fotbal, fara suparare.

Tiago este cel mai bun mijlocas central defensiv pe care l-am avut in ultimii ani, peste Lovin, Ovidiu Petre sau Paraschiv. Intr-un meci, decat 20 de pase reusite inapoi, prefer 2 pase reusite inainte. Ovidiu Petre nu si-a depasit niciodata conditia de jucator mediocru. Nu dau 2 lei pe convocarile la nationala sau pe, "perioada de aur" petrecuta la Galata. Lovin este pur si simplu egal cu zero... Paraschiv era ceva mai rasarit, dar juca mai mult cu sufletul pentru noi.

Si daca tu nu vezi ca pe langa aceste calitati are niste stangacii de divizia B inseamna ca nu te pricepi la fenomen,fara suparare. Acum eu nu as vrea sa cred ca acest fotbalist a devenit atat de indragit dupa ce a fost atacat in public de Becali...Ar fi eronat pana la urma.La unii dintre voi a devenit o fixatie impotriva fotbalistilor romani.Pe faza de atac,corect,stam slab...pe faza de aparare insa,O.Petre este net superior lui Tiago.

mircea_1003.06.2009 11:43
O.Petre este net superior lui Tiago.

M-ai convins cat te pricepi la fotbal. :ce_oameni:

Tot repeti placa aia ca are multe stangacii...spune-le care sunt...

Melku03.06.2009 12:30
Si daca tu nu vezi ca pe langa aceste calitati are niste stangacii de divizia B inseamna ca nu te pricepi la fenomen,fara suparare. Acum eu nu as vrea sa cred ca acest fotbalist a devenit atat de indragit dupa ce a fost atacat in public de Becali...Ar fi eronat pana la urma.La unii dintre voi a devenit o fixatie impotriva fotbalistilor romani.Pe faza de atac,corect,stam slab...pe faza de aparare insa,O.Petre este net superior lui Tiago.

Mai ne intrebam de ce ne merge asa de bine. La ce este superior oare? La inaltime? Ai ochiul la fel de format precum cel al voievodului. Nu imi spune, luam 10 milioane de euro pe "Ceas". Numai imaginea e de el, a fost bine sustinut din toate partile. Olaroiu i-a intins mana si la Timisoara si la Steaua.

Tiago a stat cu capul in pamant si a jucat fotbal. Nu a fost "Ceas" sau mai stiu eu ce, el a jucat si a aratat ca stie sa joace. Este un mijlocas central foarte bun, puternic, bataios, are executii. Nu stiu ce ai vazut tu, poate confunzi jucatorii.

ytse jam03.06.2009 13:50

subscriu... din pacate, managementul extrem de prost facut (exact ca un excrement) a facut ca Steaua sa rateze un super-fotbalist, la un pret de nimic, cum foarte rar Steaua se va mai intalni.

pai fratioare, Dayro Moreno a costat 2.000.000 euro. las-o in mortii ei de treaba

Bogdan4Steaua03.06.2009 13:53

@redondo: arunca o privire la statistici, ele nu mint. Uita-te la numarul de recuperari, la numarul de pase filtrante si vei avea o surpriza.

Ovidiu Petre era atat de bun incat l-a luat si panarama de Ropotan in statistici...

Fan FC Steaua03.06.2009 14:36

Aia cu 8 jucatori romani pe teren e un pumn in fata pentru SteauaB :)) Sa-ti vedem acum jucatorii scumpi din alta tara

redondo03.06.2009 17:09
Aia cu 8 jucatori romani pe teren e un pumn in fata pentru SteauaB :)) Sa-ti vedem acum jucatorii scumpi din alta tara

8 jucatori romani incluzand rezervele cred. Nu cred ca in teren.

bodanelu03.06.2009 17:23

8 jucatori pe foaia de joc.

Bogdan4Steaua03.06.2009 19:58

Nu ne afecteaza prea mult. La fiecare meci, avem o rezerva la portar. Nu cred ca vom aduce portar strain in conditiile in care ii avem pe Tatarusanu si Vatca. Avem un cuplu de fundasi centrali romani(chiar daca pleaca Goe, raman Ghionea si Rada). Deja sunt 3 romani. Probabil ca ramane si Stancu. Ochirosii, Bicfalvi si Rusu vor fi cel putin rezerve in sezonul viitor. Contabilizam 7. Si Tudose va face, cel mai probabil, pasul la prima echipa, macar din postura de rezerva.

Problemele cele mai mari vor fi la CFR Cluj...

Adrian03.06.2009 20:06

11 titulari si 7 rezerve - asta e foaia de joc.

La noi chiar nu e problema avand in vedere ca avem 7 straini.

Melku04.06.2009 09:00

Gigi Becali nu a încheiat încã rãzboiul cu galeria, care atacã acum cu un protest, organizat tocmai împotriva patronului. Anunțul acestuia cã va închide Peluza Sud i-a scandalizat pe fani, care vor sã dãrâme definitiv mitul veșinicei lui Becali în Ghencea.

"Sãtui și obosiți de scandalurile în care clubul nostru se afundã, aflați la finalul unui sezon catastrofal și al unui ciclu care nu pare sã mai aibã niciun viitor, suporterii Stelei se vor aduna pentru a protesta împotriva conducerii clubului", așa sunã îndemnul AISS, cãtre restul fanilor steliști. Aceștia au îndemnat chiar fostele glorii sã li se alãture în acest protest, dar majoritatea acestora preferã sã stea deoparte.

Aflând de acest demers, Gigi Becali a intervenit prompt: "Suporterii vor face un mitig ca sã plece Becali. Eu anunț cã plec, dar sã-mi dea jumãtate din cele patruzeci de milioane pe care le-am bãgat" A lansat și ideea unei conspirații: "Am aflat cã este și o chestiune politicã, pentru cã ei fac acest miting exact cu o zi înaintea alegerilor europarlamentare". ªi, ca de obicei, a încheiat cu o încerare de împãcare: "ªtiu cã fãrã suporteri nu se poate, pentru cã asta e frumusețea fotbalului".

Odata cu marsul de sambata, vom fi cu un pas mai aproape de libertate. Zilele gibonului sunt numarate !

floreburada04.06.2009 14:29

As vrea sa merg in la meci la Urziceni...cum fac cu biletele?

Melku04.06.2009 15:48

Fostul mare antrenor stelist Emerich Ienei a mãrturisit cã nu este de acord cu excluderea din lot a lui Dayro Moreno, precizînd cã ar fi trebuit gãsitã o altã pedeapsã pentru toanele columbianului:

"E o chestie foarte curioasã, pentru cã jucãtorul este plãtit sã se antreneze, nu sã fie trimis la vestiare. Antrenorul se mai enerveazã, dar trebuie sã-i și explice fotbalistului ce a greșit. ªi eu am fost iritat de atitudinea elevilor mei, dar țineam în stomac nervii și gãseam altã metodã de a-i pedepsi.

Cred cã este o pierdere pentru Steaua înlãturarea lui Dayro Moreno, mi se pare un jucãtor interesant. Cred cã mai putea sã creascã și Steaua sã ia pe el mãcar banii pe care i-a dat, altfel este o mare pierdere.

CFR a fãcut o afacere bunã cu Alvaro Pereira, Steaua nu cu Dayro Moreno, dar a cîștigat de pe urma vînzãrii lui Mirel Rãdoi. Cred cã jucãtorii trebuie vînduți atunci cînd ai oferte, nu cînd vrei tu", a spus Emerich Ienei.

Cand o sa se mai nasca un antrenor asa de intelept? Oare cand...

ktalyn04.06.2009 16:11

Imi puneam mari sperante in acest jucator mai ales ca venise in postura de golgheter al Columbiei cu 16 goluri in 16 meciuri.

Sa nu uitam ca el a inceput f bine sezonul marcand impotriva celor de la Galata contribuind in buna masura la calificarea in Ch League!!!

Acestui baiat talentat ii lipseste constanta fapt ce se datoreaza lipsei de seriozitate cu care se implica in antrenamente.

Eu totusi sper sa ramana si sa joace la adevarata sa valoare.

Ronnie07.06.2009 18:50

Amigos, despre politica putem discuta p-aici.

«1328329330331332689»