FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1329330331332333689»
Alexandru H.07.06.2009 18:51

Jiji e europarlamentar :steag_cruce_invers:

Poate cade in vreo canalizare de prin Bruxelles...

mircea_1007.06.2009 18:54

Mwhahahahahaha...cat de prost tre' sa fi sa-l votezi pentru parlamentul european pe unu care nu stie vorbi nici limba romana, sa nu mai zicem de engleza... :ce_oameni:

Imi amintesc acum cativa ani cand zicea ca are oferta de la Portsmouth pentru Radoi si vrand sa pronunte numele echipei aproape si-a rupt limba :)))))) :clap:

Ronnie07.06.2009 19:24

Stirea zilei de pe Gsp: Masorul naționalei României, Sorin Mîinea, s-a însurat astãzi, cununia religioasã avînd loc în jurul orei 18 la Biserica Domnița Bãlașa. Penali! :))))

dr.adrian907.06.2009 22:18

Jiji va fi sechestrat de un belgian pedofil si bagat in beci si violat ani la rand.

redondo08.06.2009 00:38
Jiji va fi sechestrat de un belgian pedofil si bagat in beci si violat ani la rand.

Exista un belgian pedofil celebru,Marc Dutroux. Dar e pacat ca unii dintre voi sunteti chiar si sub Gigi Becali din punct de vedere al intelectului...cine ar fi crezut!

maye08.06.2009 17:05

Ciobanul:

"Ãia nu sunt suporteri, sunt derbedei care fac și ei un protest. Niște vagabonzi, s-au adunat 300 de persoane sã mã conteste. O sã organizez și eu un protest și adun 3000 de persoane sã-mi dea vagabonzii ãștia casele și mașinile lor. O sã închid Peluza Sud, sã nu mai intre toți drogații la meciuri. O sã vinã la stadion doar fanii adevãrați ai Stelei, cei 5 milioane de suporteri care iubesc acest club".

Nu se invata minte deloc!

ARKA08.06.2009 18:10

Am vazut si eu emisiunea. Maimutoiul a folosit numai apelative gen bagabonti , derbedei si drogati la adresa noastra iar rahatul de Terzian nu comenta nimic, ii canta in struna.

Robinson Rufay Zapata08.06.2009 18:36

Azi la Radoi , am auzit o declaratie de a lui Jiji: Daca nu ma descurc in Parlamentul European , imi dau demisia imediat. Sper sa nu si-o dea niciodata , sa stea acolo , poate nu il baga nimeni in seama si asa scapam si noi de nebun.

maye08.06.2009 19:12
Azi la Radoi , am auzit o declaratie de a lui Jiji: Daca nu ma descurc in Parlamentul European , imi dau demisia imediat. Sper sa nu si-o dea niciodata , sa stea acolo , poate nu il baga nimeni in seama si asa scapam si noi de nebun.

O sa il dea afara . Acolo nu se accepta prostiile de genul pe care el o sa le faca.

La cateva prezente esti sanctionat!

Robinson Rufay Zapata08.06.2009 20:38
Azi la radio , am auzit o declaratie de a lui Jiji: Daca nu ma descurc in Parlamentul European , imi dau demisia imediat. Sper sa nu si-o dea niciodata , sa stea acolo , poate nu il baga nimeni in seama si asa scapam si noi de nebun.

danimarcu08.06.2009 21:11
Dar e pacat ca unii dintre voi sunteti chiar si sub Gigi Becali din punct de vedere al intelectului...cine ar fi crezut!

Cum la fel de pacat este ca utilizatorii acestui forum sunt obligati sa te suporte pe tine si replicile tale(cate pe zi?) in apararea lui Jiji la absolut orice cavant aparut impotriva mojiciei sale...

Cum e posibil ca tu,stelist mare ce te dai,sa fii atat de suparat de cate ori este atacat Becali,dar sa te doara in c*r cand Becali ii numeste pe suporterii de la mitingul de sambata drogati si vagabonzi? :thumbdown:

redondo08.06.2009 21:21

Ce legatura are una cu alta? Gigi Becali nu este foarte dezvoltat intelectual,dar daca apar acel gen de postari cu pedofili si asasinate s.a. idiotenii,inseamna ca exista oameni mai prosti ca el. Sincer Marcule eu si gandesc inainte de a ma exprima. Iti propun ca dupa replica pe care mi-o vei da acum sa ne ignoram reciproc.Nu consider ca pot purta discutii cu tine.

danimarcu09.06.2009 05:54
Ce legatura are una cu alta? Gigi Becali nu este foarte dezvoltat intelectual,dar daca apar acel gen de postari cu pedofili si asasinate s.a. idiotenii,inseamna ca exista oameni mai prosti ca el. Sincer Marcule eu si gandesc inainte de a ma exprima. Iti propun ca dupa replica pe care mi-o vei da acum sa ne ignoram reciproc.Nu consider ca pot purta discutii cu tine.

Are legatura.Oamenii sunt frustrati de situatia in care a ajuns clubul Steaua,si il vad raspunzator pe Becali.Se descarca si ei cum pot pe un forum unde se simt intre prieteni.Nu trebuie sa sari de fund in sus de fiecare data cand cineva spune ceva de el,iar apoi sa ma intrebi "unde am spus eu ca Becali e idolul meu?"

Becali abereaza in voie pe toate posturile TV,in fiecare minut,in vazul intregii omeniri,iar asta nu ti s-a parut niciodata gresit.Nu am vazut nici o postare a ta in care sa zici un cuvintel impotriva lui Jiji.

Cred ca ai postere pe perete cu el.

Adrian09.06.2009 08:41
Becali: "ªtiu engleza, o simt în mine!"

De unde tragem concluzia ca pe Gigi il tufe limba engleza.

Oare cand a fost in puscarie ce a simtit in el?

O sa simta ceva si cand o sa fie prin Belgia?

Eu cred ca da. Eu cred ca o sa simta foarte multe lucruri in el.

JDERUL09.06.2009 09:01

@redondo

@danimarcu

Baieti nu lasati ca subiectul privind persoana lui jjjj sa astearna o cortina intre voi.Discutati in particular si explicati detaliat punctul de vedere.Amandoi iubiti Steaua!

Ronnie09.06.2009 14:02

Argaseala loveste din nou: "Partida de la Urziceni e mai importantã decât eternul derby!"

Mizerie, nimic nu poate fi mai important decat un meci contra lui Dinamo. Poate doar o finala europeana.

CoRsSo09.06.2009 21:46

Argaseala asta o sa aiba in curand capul spart...

Lari09.06.2009 23:35
Argaseala loveste din nou: "Partida de la Urziceni e mai importantã decât eternul derby!"

Mizerie, nimic nu poate fi mai important decat un meci contra lui Dinamo. Poate doar o finala europeana.

Imi vine greu sa va inteleg cum puteti pune atata suflet intr-un duel cu niste viermi.

Pentru mine, orice meci din cupele europene e mai important decat o partida cu Dinamo. Atunci cand potaile o sa reprezinte ceva in Europa, da, o sa fie important duelul cu ei. Pana atunci, pentru mine sunt niste viermi, iar meciurile contra lor reprezinta bucuria/dezamaginrea ca am ratat starpirea unui vierme. Nimic mai mult.

David^10.06.2009 05:58
Imi vine greu sa va inteleg cum puteti pune atata suflet intr-un duel cu niste viermi.

Pentru mine, orice meci din cupele europene e mai important decat o partida cu Dinamo. Atunci cand potaile o sa reprezinte ceva in Europa, da, o sa fie important duelul cu ei. Pana atunci, pentru mine sunt niste viermi, iar meciurile contra lor reprezinta bucuria/dezamaginrea ca am ratat starpirea unui vierme. Nimic mai mult.

De acord cu fiecare vorbulita, punct, virgula, slash, din ce a spus fratele meu mai mic Lari. Mai putin cu asta: dezamaginrea pe care nu-l inteleg. Nu e nici in DEX. O fi vreun cuvant nou? ;))

maye10.06.2009 07:37

Judecãtoria Sectorului 1 a respins cererea de ridicare a controlului judiciar a lui Gigi Becali. Acesta nu va putea pãrãsi România, pentru a-și exercita prerogativele mandatului sãu de europarlamentar.

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

red&blue_boy10.06.2009 09:43

Mai bine l-ar lasa pe Becali sa plece din tara.Si sa-i puna interdictie sa mai vina inapoi!!! :thumbup: Poate asa scapam de el!

Ronnie10.06.2009 12:41

Eu sunt mult mai fericit cand castigam cu Dinamo decat atunci cand eliminam Herenveen sau Lens.

1on10.06.2009 14:42

Am auzit acuma la sport total fm cã Argãsealã l-ar fi ofertat pe Bölöni care "a evitat sã dea un rãspuns concret".

LE:

"Argaseala mi-a zis ca a vorbit la telefon cu Bölöni. Acum, nu stiu daca a sunat Bölöni sau daca l-a sunat Argaseala. Daca a sunat Argaseala, foarte bine. S-a vrut Argaseala baiat destept si a zis sa arate el ce mare presedinte este", a zis becalι la o emisiune televizata.

"Dar Bölöni nu vine pe salariu mic, el vrea cam un milion de euro anual, asa ca degeaba il suna. Daca a sunat Bölöni, nu e nici un fel de problema, dar nu cred eu ca vine. Nu pot sa ii dau un asemenea salariu", a adaugat ciobanul.

deci a fost un fâs.

mircea_1010.06.2009 15:27

haha...ar fi ceva de vis...dar ma indoiesc ca va acceptaBoloni sa lucreze cu jegu de Becali dupa ce a fost facut "cu ou si cu otet" de acesta...

Ronnie10.06.2009 18:59

Cine a vazut meciul Rapid-Iasi, pana la final, si isi dorea o califcare a Stelei in Europa cred ca are probleme cu inima acum.

«1329330331332333689»