FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1327328329330331689»
Bogdan4Steaua19.05.2009 16:53

Ne bat si timisorenii. Nu ca ar conta...

Calculele baietilor de pe Bega sunt simple: ne bat pe noi si suporterii lor uita de blatul cu Dinamo...

weeezer19.05.2009 17:41

Ne batem la Șampions Lig la anul. Cica Steaua vrea sa-l achizitioneze pe golgheterul lui UTA, un pusti de 19 ani si 1,90 inaltime. Pana mea, cand om incepe sa luam si noi atacanti fotbalisti, nu baschetbalisti? :(

1on21.05.2009 14:58

Steaua - Craiova fãrã spectatori. oooOOOOOOOO sugi puncte puncte Gigi.

Valeriu Argãsealã nu contestã decizia Comisiei de Disciplinã, care a luat mãsura ca meciul Steaua-Craiova sã se dispute fãrã spectatori, dupã incidentele de la partida cu Rapid, din Ghencea. Președintele "roș-albaștrilor" spune cã este o mãsurã corectã, însã nu considerã cã Steaua este vinovatã pentru evenimentele de la derby.

"Este o decizie corectã sã jucãm fãrã spectatori cu Craiova, cu toate cã noi nu suntem vinovați. Noi nu am putut sã oprim accesul persoanelor cu materiale pirotehnice pentru cã noi nu avem dreptul la perchezie. E o veste tristã, la meciul cu Craiova aveam nevoie de sprijinul suporterilor. Putem constesta aceastã decizie, dar nu are rost, decizia va rãmâne aceeași", a spus Argãsealã la Sport.ro.

Pãida bineînțeles cã n-o sã conteste decizia. Cum sã facã așa ceva? Cea mai bunã veste pentru jj. O sã poatã arãta cât fotbal știe el nestingherit de nimeni.

Melku25.05.2009 08:10

Jean Pavel, fostul lider al galeriei din Ghencea susține cã în scurt timp va încerca sã scoatã echipa de sub sceptrul actualului patron, pe care îl considerã responsabil de situația jalnicã de la club. Mai mult, acesta îl avertizeazã pe Florin Lovin cã nu va rãmâne nepedepsit.

Jean, care sunt vinovații pentru situația Stelei?

Toate problemele pleacã de sus. Nu mai e președinte, nu mai e antrenor, e doar un singur om în club: Gigi Becali. El spune cã nu mai are bani, cã s-a sãturat, dar uitã cã Steaua i-a bãgat în buzunar peste 60 de milioane de euro în ultimii trei ani.

ªi ce-ar fi de fãcut?

Gigi ori sã aducã niște profesioniști în conducere, iar apoi sã-i lase sã-și facã treaba, ori sã plece. Spune cã va mai sta 40 de ani la Steaua, dar eu mã întreb: va trãi pânã la 90? Eu știu multe, dar momentan nu vreau sã vorbesc.

Ce anume?

O sã vedeți. Oricum, dacã va continua așa, voi propune sã se boicoteze meciurile, sã nu mai vinã nimeni. Fãrã bani, Becali nu va mai sta. În plus, vreau sã îi strâng la o masã pe toți steliștii, pe Hagi, pe Iordãnescu, pe Lãcãtuș, pe Ilie Nãstase, pe Ilie Dumitrescu, sã vedem ce e de fãcut.

Dar jucãtorii nu au nicio vinã?

Ba da, cei mai mulți nu au valoare. Dar mai sunt și alții, care nu joacã nimic și au fel de fel de fițe. Unul e Lovin, care am vãzut cã nu prea iubește suporterii. Îl avertizez cã mulți s-au supãrat și cã e posibil sã o pãțeascã.

:laugh: Si voi vorbiti speriati de fuziune :laugh: Nu va dati seama ca ar fi al treilea razboi mondial? Am indurat multe de la cioban dar daca va continua in maniera caracteristica o sa vina si decontul !

red&blue_boy25.05.2009 11:38

Ar fi frumos sa fie adevarat,sa scapam de Becali.Tot respectul pentru Jean Pavel,dar nu stiu daca poate scoate Steaua din mainile lui Becali.Eventual daca l-ar ajuta si cei mai sus enumerati.Ceva ar trebui sa se intample,nu se mai poate asa.

LDS25.05.2009 12:45

Când era arestatã jigodia, Jean era la OTV și-i lua apãrarea, zicea cã e un abuz și cã nu dorește nimãnui sã ajungã "acolo" unde e Gigi.

Acum are ce și-a dorit, un Gigi liber, dezlegat, de neoprit...

Melku25.05.2009 12:54

Nu inteleg de ce dezarmam tocmai acum si ne resemnam? Nu este de neoprit, nimeni nu este de neoprit. Nu am siguranta ca se va intampla ceva dar cred cu tarie ca vom scapa intr-un final de babuinul asta. Steaua inseamna mult mai mult decat ceea ce se vede, este peste tot, in sufletele multor oameni, unii foarte influenti. Si nu in ultimul rand puterea este in mainile noastre. Eu nu am sa cedez Steaua mea fara lupta, indiferent cum o voi manifesta.

Fan FC Steaua25.05.2009 17:48

@Melku

Interesant ce zice Jean, ar fi frumos sa si poata... sper sa reuseasca... si puscariasu asta de mustata sa plece....

Lari25.05.2009 17:58

Eu cred ca Jean vorbeste ca sa se afle-n treaba.

O stii el vreo intentie a cuiva sa cumpere, da, dar asta nu inseamna decat ca vorbeste neintrebat.

Melku26.05.2009 21:55

" În ultimele meciuri pe care le-a jucat Steaua, Tiago a fost printre cei mai buni fotbaliști, iar asta a observat și Gigi. Am avut o discuție cu el și i-am explicat cã Tiago e un jucãtor de calitate și cã meritã sã joace și din varã la Steaua ", a spus agentul de jucãtori.

El și-a tatuat pe brațul drept o stea. Coincidențã sau nu, jucãtorul a apãrut cu respectivul desen la puțin timp dupã ce suporterii steliști au afișat un banner prin care îi mulțumeau în limba portughezã lui Tiago pentru tot ce a fãcut la Steaua.

Sa dea Domnu` sa mai vrea el sa ramana !

red&blue_boy27.05.2009 05:45

Sper sa ramana Tiago.Nu cred ca nu vrea,doar sa n-aiba echipa de care apartine,Amadora parca,o oferta mai buna.Si sa vrea Becali sa plateasca banii pentru el.

c0nVicT27.05.2009 08:31

Deac la Steaua?

Sincer, nu as vrea un jucator care nu a reusit sa se impuna la o alta echipa. Daca nu a fost destul de bun pentru CFR atunci nu are cum sa fie bun pentru noi.

MoWeed27.05.2009 08:33

Pregatiti-va pentru o vara plina de speculatii si fara transferuri semnificative...

c0nVicT27.05.2009 10:15

eu unul nu cred nimic din ceea ce scrie presa sportiva, dar dupa cele cateva tepe pe care ni le-am luat de la Timisoara si de la Cluj, poate e un sambure de adevar in aceasta stire.

e clar ca nu vom transfera nici un strain, vom lua numai niste romani tineri si ieftini. problema e ca nici unul din ei nu o sa joace titular. daca tot se lauda Gigi cu academia Stelei, atunci as vrea sa vad si eu niste jucatori debutand sezonul viitor. as vrea sa il vad pe Rusu jucand constant ultimele 20-30 de minute, pe Litu vandut (nu stiu cine i-a spus sa se apuce de fotbal, in afara de fizic eu nu vad nici o calitate), sa il vad pe Filip in locul lui P.Marin (fara suparare, joaca mai bine decat jumate din echipa dar la varsta lui ar trebui folosit din ce in ce mai putin).

daca in alte tari jucatori debuteaza si la 16-17 ani, nu vad de ce la noi nu ar fi posibil. nu cred ca ar putea sa joace mai prost decat Banel, Semedo, Lovin, etc.

Melku27.05.2009 10:51
Pregatiti-va pentru o vara plina de speculatii si fara transferuri semnificative...

Adevarat, adevarat :)

bodanelu31.05.2009 19:16

Becali la sport.ro: Peluzele sud si nord inchise sezonul viitor. Ca el nu da bani sa nu fie echipa motivata din cauza noastra...

anunnak31.05.2009 19:21
Becali la sport.ro: Peluzele sud si nord inchise sezonul viitor. Ca el nu da bani sa nu fie echipa motivata din cauza noastra...

Te astepti la orice de la berbec.

korynna31.05.2009 19:21

Dar nici n-o sa vrea sa piarda niste bani....e destul de constient ca putem sa ne mutam in orice parte a stadionului. Vorbeste ca sa se afle in treaba.

I.N.Money31.05.2009 21:18

Romeo Surdu: "Dedic victoria din ªtefan cel Mare tuturor suporterilor Stelei!"

Atacantul formatiei FC Brasov, Romeo Surdu (25 de ani), a declarat in aceasta noapte ca dedica victoria cu Dinamo, scor 2-0, tuturor fanilor Stelei si a adaugat ca este convins ca a produs o bucurie mare in Ghencea.

"Dedic victoria din Stefan cel Mare tuturor suporterilor Stelei, deoarece sunt sigur ca le-am produs o mare bucurie. Noi ne-am aparat corect sansele si am jucat la victorie acest meci, in ciuda speculatiilor din aceasta saptamana", a spus Surdu, care va reveni in Ghencea in aceasta vara.

GSP

_yang01.06.2009 06:11

Ii multumim lui Surdu si ii dorim si la anul' sa bata dinam0, dar tot din postura de jucator al Brasovului.

red&blue_boy02.06.2009 04:46

Da,bine Brasov,Surdu.Bravo lor.Dar nu cred ca daca revine la Steaua,Surdu va face treaba.

Melku02.06.2009 09:05

Dupã ce s-a vehiculat varianta Deportivo La Coruna, Tiago a intrat și în atenția lui CFR Cluj, care pare dispusã sã plãteascã mai mult decât Steaua Estrelei Amadora, în schimbul fotbalistului.

Chiar fotbalistul a recunoscut pentru ProSport cã e nesigur de viitorul sãu în Ghencea. ?Nu știu dacã voi continua în Ghencea, fie și dacã ei se înțeleg cu Estrela?. Urmãtoarea destinație a fotbalistului ar putea fi CFR Cluj, echipã care a intrat pe fir, fiind dispusã sã plãteascã Estrelei Amadora mai mult decât cei 700.000 de euro, cât reprezintã clauza de transfer asupra cãreia clubul portughez a convenit cu Steaua în urmã cu un an, în momentul împrumutãrii fotbalistului în Ghencea.

De ce sa mai ramai cu oierul in loja?

ytse jam02.06.2009 09:52
Dupã ce s-a vehiculat varianta Deportivo La Coruna, Tiago a intrat și în atenția lui CFR Cluj, care pare dispusã sã plãteascã mai mult decât Steaua Estrelei Amadora, în schimbul fotbalistului.

Chiar fotbalistul a recunoscut pentru ProSport cã e nesigur de viitorul sãu în Ghencea. ?Nu știu dacã voi continua în Ghencea, fie și dacã ei se înțeleg cu Estrela?. Urmãtoarea destinație a fotbalistului ar putea fi CFR Cluj, echipã care a intrat pe fir, fiind dispusã sã plãteascã Estrelei Amadora mai mult decât cei 700.000 de euro, cât reprezintã clauza de transfer asupra cãreia clubul portughez a convenit cu Steaua în urmã cu un an, în momentul împrumutãrii fotbalistului în Ghencea.

De ce sa mai ramai cu oierul in loja?

nu stiu cat de adevarata este stirea asta. din cate stiu eu, Steaua are optiune de cumparare in cazul Tiago. adica, CFR sau Deportivo poate sa dea si 5 milioane, dar daca vine Steaua cu 700.000 euro, il cumpara definitiv. acum depinde foarte mult si dorinta jucatorului, deoarece am vazut cu totii cata **** si-a luat Dinamo in cazul Mansour, jucator pentru care am tot respectul...

redondo02.06.2009 11:12

@Melku

Eu nu inteleg ce vezi atat de mult la acest Tiago. Este genul de jucator care dupa un lucru bun,continua cu o greseala.Mie sincer nu mi se pare de Steaua.

mircea_1002.06.2009 11:25
nu stiu cat de adevarata este stirea asta. din cate stiu eu, Steaua are optiune de cumparare in cazul Tiago. adica, CFR sau Deportivo poate sa dea si 5 milioane, dar daca vine Steaua cu 700.000 euro, il cumpara definitiv. acum depinde foarte mult si dorinta jucatorului, deoarece am vazut cu totii cata **** si-a luat Dinamo in cazul Mansour, jucator pentru care am tot respectul...

Clauza asta era daca platea ciobanu pana in 25 aprilie.

@Redondo: Probabil tu il preferi pe Ovidiu Petre care face 5 greseli pana sa faca un lucru bun, sau pe Lovin care fac un lucru bun si apoi greseste tot meciul...Tiago e singurul mijlocas central din lotul Stelei care poate fi numit FOTBALIST...

«1327328329330331689»