FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1326327328329330689»
Melku15.05.2009 11:43

Nicolae Dicã l-a ironizat pe Gigi Becali, dupã ce în trecut, la plecarea fotblaistului din Ghencea patronul Stelei declarase despre acesta "cã frâneazã jocul echipei".

"Da, s-a spus cã eu frânam jocul. Așa era, îl franâm cu câte 15 goluri pe sezon. Suporterii te înjurã când dai goluri, așa este în Ghencea. Eu știu cel mai bine. ªi Neaga la fel", a spus piteșteanu

- Mai vezi vreo posibilitate de a te intoarce la Steaua?

- Poate doar ca antrenor, peste vreo 6-7 ani, dupa ce ma las de fotbal. Ca jucator, nu voi reveni niciodata la Steaua!

Chiar nu il mai suport pe papagalul asta, nici macar nu a stat sa se intrebe de ce a fost injurat. In ultima vreme, in lipsa de fotbal, Dica s-a specializat in aparitii prin presa. Joaca fotbal ba baiatule !

razvan2815.05.2009 13:05

Mare pacat ca nu se mai intoarce...e unul din marii jucatori ai Stelei care au plecat din cauza oierului

anunnak16.05.2009 13:13

"Lãcãtuș: "Dacã pierdem cu Poli, nu înseamnã cã ratãm Europa League"

sursa GSP

clausblaus16.05.2009 14:18

sursa GSP

"....dar inseamna ca suntem niste ratati":ar fi trebuit sa continuie marele antrenor!

Melku16.05.2009 14:21

"Dacã pierdem cu Poli Timișoara, nu înseamnã cã șansele noastre sînt zero pentru a obține un loc de Europa League. Este un sezon nereușit, chiar dacã ne vom califica în cupele europene. Anul acesta a fost un an nefast pentru Steaua", a spus Marius Lãcãtuș la GSP TV.

Asta e declaratia completa. Socanta, dar legenda ne-a obisnuit cu declaratiile rupte de realitate. Imi place ca tonul declaratilor sunt de parca nu el ar fi antrenorul, parca ar vorbi din exterior, neasumandu-si vina pentru aceste nereusite. Cum adica a fost un an nefast pentru Steaua? :)))) Nu nene, a fost un an dezastrous datorita unui management de amatori, unui antrenor de divizia H si a unor jucatori care nu au fost folositi/tratati corespunzator...sau oare a fost alinierea planetelor impreuna cu ghinionul? Multumim Lacatus, acest maestru al evidentului, stim si noi ce fel de sezon a fost.

clausblaus16.05.2009 14:21

sursa GSP

"....dar inseamna ca suntem niste ratati":ar fi trebuit sa continuie marele antrenor!

Melku17.05.2009 07:23

Lãcãtuș: "Poate prin locul pe care îl ocupãm, ne-am fãcut de rîs, dar prin joc, nu. Îmi reproșez rezultatele, dar în rest prea multe n-am sã-mi reproșez"

Hilar.

Kekea17.05.2009 07:35

sursa GSP

Adica el stie deja ca nu vom castiga si pregateste scuzele..incredibil...

Robinson Rufay Zapata17.05.2009 08:59
Adica el stie deja ca nu vom castiga si pregateste scuzele..incredibil...

Adica tu nu stii deja ca nu vom castiga?

Kekea17.05.2009 09:54
Adica tu nu stii deja ca nu vom castiga?

Ba da..dar el reprezinta spiritul de lupta.Sa il vezi pe el dand asemenea declaratii e ca si cum ai vedea pe Osama bin Laden trecand la crestinism.

Nyghty17.05.2009 16:29

Am vazut acum pe gsp TV scris mare: ,,Lacatus a demisionat". Zvon sau adevar? :hmmm:

Fane17.05.2009 16:35
Am vazut acum pe gsp TV scris mare: ,,Lacatus a demisionat". Zvon sau adevar? :hmmm:

Da,este adevarat.

Melku17.05.2009 16:39

Era si cazul...

Nyghty17.05.2009 16:50

Asta este...Ca jucator va ramane mereu in inimile fiecarui suporter stelist,ca antrenor,insa mai are multe de invatat...

sile-jardel17.05.2009 16:50

in sfirsit,cam tirziu dar e bine si asa!au fost destul de groase "catusele" alea de care a fost prins antrenorul nostru!banii astia ce fac din oameni....

weeezer17.05.2009 16:51

Nu stiu cine va veni, dar cert e ca vom avea un antrenor mai antrenor decat vechiul antrenor.

gio_stgloria17.05.2009 16:53

BA cu echipa asta , facem o pl.

gio_stgloria17.05.2009 17:00

Mihai Stoichita pe sport.ro sustine faptul ca jucatorii sunt niste catastrofe. La fel si eu , tu-i in gura de mercenari nenorociti.

Dj17.05.2009 19:55

tocmai ce a terminat ciobanul discursul obsnuit la zero TV, unde a anuntat cu surle si trambite noul antrenor pentru cele 3 etape ramase

surpriza enorma, numele lui este ...este... Jiiiiiiiiiiiiiiiiijiiiiiiiiiiiiiiiiiii Beeeeeeeeeeeeeecaaaaaaaaliiiiiiii....

Doamne Ajuta !

Guardian17.05.2009 20:59

Sper sa vina Dan Petrescu .

danimarcu17.05.2009 21:34

in sfirsit,cam tirziu dar e bine si asa!au fost destul de groase "catusele" alea de care a fost prins antrenorul nostru!banii astia ce fac din oameni....

Si eu credeam ca de asta nu-si da demisia,dar se pare ca ne-am inselat amandoi!

Laca spune ca a plecat fara sa primeasca vreo compensatie financiara...

anti gigi17.05.2009 21:45

sa inteleg ca vine nea Gigi antrenor?...incepe sa mi para rau ca mai sunt doar 3 etape pt ca ne am fi distrat grozav.....am o nedumerire:pe unde sunt fanii lu Gigel.....alo ba becalistilor dati un semn de viata,nu vedeti ca idolul vostru e antrenor

JDERUL18.05.2009 06:34

Si Lacatus!

Acum cine urmeaza? Sau deocamdata campania de discreditare a idolilor ia o pauza? Poate viitorul antrenor va fii ,,piti",antrenor care nu se bucura de prea multa simpatie din parte noastrasi are cam acelasi grad de nesimtire ca si jjjj.Cel putin asa ciobanul nu va mai auzi din peluze eterna invitatie,,la masa"si ovatii la adresa antrenorului.

Melku18.05.2009 14:07

Președintele clubului Pandurii Tîrgu Jiu, Marin Condescu, își continuã rãzboiul la nivelul declarațiilor cu oficialii echipei Dinamo. ªeful gorjean spune cã Dinamo reprezintã ?rãul fotbalului românesc?, fãcînd referire la influența pe care conducãtorii grupãrii din ªetfan cel Mare o au la comisiile FRF:

"Eu cred cã Dinamo nu va lua campionatul. Tot rãul fotbalului românesc este Dinamo. Cerc de influențe la toate comisiile, pe unde nu te gîndești. Niciodatã nu vor sã meargã pe calea cea bunã. Nu vã mai spun cã înainte cu 3-4 zile de meciul cu Dinamo se autosesizeazã Inspectoratul General al Poliției București, vin tot felul de controale.

Dacã Dinamo nu ia campionatul anul acesta, se desființeazã, așa cã de la anul va fi mai bine", a declarat Marin Condescu la Radio Oltenia Craiova.

Sa te auda Dumnezeu ! In divizia H cu eternii blatisti.

red&blue_boy19.05.2009 11:03

Da,dar degeaba,tot Dinamo va lua campionatul,din pacate.Jocurile sunt cam facute.Desi as vrea sa-i bata Urziceni,foarte mult,nu cred ca pot.

Cat despre noi,sa vedem ce facem la Timisoara cu noul antrenor,domnul Gigi Becali!!!Sunt curios in ce sistem vom juca!!!

«1326327328329330689»