FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1324325326327328689»
valio06.05.2009 10:40

Asta cu Tiago nu e o veste prea buna.

axl06.05.2009 10:55

Ovidiu Petre in ce stare se afla?

valio06.05.2009 11:01

Daca nu ma insel eu nici nu s-a intors in tara.

razvan2806.05.2009 19:43

Ovidiu Petre e un jucator foarte bun.Daca nu se accidenta atata era foarte bine.La fel si Emeghara..

red&blue_boy07.05.2009 05:06

Da,era bine de juca Ovidiu Petre.Pacat ca e accidentat.Pacat si de Emeghara,cat ghinion a avut.Sper sa revina de la vara.Dar daca nu joaca nici Tiago,o sa avem probleme la mijloc.Cu toate astea,sper intr-un joc bun maine seara,sa se mobilizeze jucatorii,sa lupte pentru Steaua.

razvan2807.05.2009 13:38

Poate sa joace si Rusu de la Steaua II...nu conteaza cum te cheama intr-un Steaua - Dinamo trebuie sa dai mai mult de 100 %.Intr-un asemenea meci jucatorii trebuie sa alerge pentru culori sa joace pentru culori.Pentru ca in teren ei reprezinta culorile ros-albastre si trebuie sa le cinsteasca mai ales ca meciul este pe 8 mai , a doua zi dupa sarbatorirea a 23 de ani de la triumful de la Sevilla de pe Sanchez Pizjuan.

Melku07.05.2009 13:41

În ciuda apelurilor fãcute de Dinamo la FRF și UEFA, fanii liderului tot nu vor putea asista la derbyul cu Steaua de mîine.

Decizia rãmîne în picioare, chiar dacã Dinamo face presing pentru ca aceasta sã fie schimbatã și "cîinii" sã poatã avea suporteri la derby.

Stadion interzis javrelor !

"Înaintea meciului cu Dinamo de anul trecut am fost suspendat pentru cã am dat o declarație dupã meciul cu Oțelul, în care am spus cã cei din Galați au fost motivați de CFR Cluj, deci motivați, nu motivați finaciar.

Am jucat pe urmã în etapa viitoare cu FC Timișoara, dupã care cei din Comisia de Disciplinã m-au suspendat douã etape și nu am mai putut juca contra lui Dinamo. Dacã am face o comparație între mine și situația lui Gabi Tamaș, putem trage o singurã concluzie".

Sper din tot sufletul sa piarda campionatul blatistii astia nenorociti.

razvan2807.05.2009 13:50

melkule trei sferturi din suporterii din tara asta vor ca Dinamo sa nu ia titlul....sper din tot sufletul sa se intample asa si spurcatii sa nu devinda campioni.ma gandesc cu groaza daca vor ajunge acolo si vor da de rubin kazan si scot egal cu ei o sa se laude 3-4 luni.

redondo07.05.2009 14:01

Rubin Kazan e foarte tare.

Lari07.05.2009 14:39

Mie mi-ar placea un meci Rubin Kazan - Dinamo, in cazul in care... PUSCHEA PE LIMBAAA!!!

Cre'c-o sa rad de-o sa ma sparg!

Melku07.05.2009 15:04

Adrian Bumbescu, fostul mare jucãtor al Stelei, este încrezãtor în șansele "roș-albaștrilor" în fața lui Dinamo, chiar dacã gruparea din Ghencea nu se aflã în cea mai bunã formã. Bumbescu spune cã Steaua și-a revenit și e convins cã va face spectacol cu Dinamo.

"Dinamo își joacã șansa pentru titlu, iar Steaua trebuie sã câștige pentru a se califica în Europa League. Va fi un meci dificil pentru ambele formații. Steaua și-a revenit și cred cã mâine va câștiga. Am vorbit și cu Marius (n.r. Marius Lãcãtuș) și cred cã, mâine, Steaua va oferi spectacol. Aceste partide au avut mereu ceva special și au fost mereu de invidiat. Pe vremea mea, aceste meciuri erau cu adevãrat dure", a declarat Adrian Bumbescu la gsptv.

Mai destept asta, se uita in gura lui Lacatus. Putina cumpatare nu ar strica, mai ales dupa meciul cu Gloria Buzau. Primul pas pentru rezolvarea unei probleme este sa recunosti ca ai o problema. Noi avem o problema, echipa nu joaca, dar aceasta problema Lacatus nu vrea nici in ruptul capului sa o constientizeze. Aplica tactica "Daca o ignor, o sa dispara" :))))

Padrese08.05.2009 05:28

"Gloriile prezente la eveniment au fost Marius Lacatus, Adrian Bumbescu, Stefan Iovan, Ilie Barbulescu, Mihail Majearu, Miodrag Belodedici, Dumitru Stangaciu si Lucian Balan. Acestora li s-au alaturat, la banchetul de la Cercul Militar National, Tudorel Stoica, fostul capitan al Stelei din perioada de glorie a acelor ani."

sursa: site-ul oficial

De ce oare Tudorel nu a venit la stadion? Poate din cauza ciobanului care ne conduce si a modului in care se s-au purtat cu el?

red&blue_boy08.05.2009 07:14

Si din respect pentru cei care au luat Cupa Campionilor acum 23 de ani,invingeti Dinamo!!!Si sa se oftice Borcea.Forza Steaua!!!

fularultras

axl08.05.2009 07:50

FC Steaua condamna public maniera de a face presa a jurnalistilor de la Gazeta Sporturilor, Cristian Otopeanu si Bogdan Steriopol, care au publicat in editia de joi, 7 mai, un articol intitulat Capitanul contra Fiarei, in care au prezentat o informatie mincinoasa. Conform cotidianului sportiv, Marius Lacatus (foto) si Sorin Ghionea ar fi intrat intr-un schimb de replici la finalul partidei cu Gloria Buzau, antrenorul reprosandu-le jucatorilor faptul ca au fost dominati de ultima clasata. Ghionea, spun jurnalistii, i-ar fi raspuns tehnicianului urmatoarele lucruri: "Sa ne reprosam ce anume? Ca n-am jucat spectaculos, ca n-am facut show? Lasa, ca am jucat spectaculos cu Farul si s-a terminat 1-1". Atat Marius Lacatus, cat si Sorin Ghionea, isi exprima regretul pentru faptul ca Gazeta sporturilor publica astfel de informatii si condamna campania de presa purtata de acest ziar impotriva echipei noastre.

Acest articol este o mare minciuna. In primul rand, eu nu discut cu jucatorii imediat despre joc dupa meciuri, indiferent de rezultatul inregistrat. Sunt lucruri cu care ne-am obisnuit, deoarece vin din partea Gazetei sporturilor - Marius Lacatus

Nu este nimic adevarat in ceea ce au scris cei de la Gazeta sporturilor. Este inadmisibil si intolerabil ca niste ziaristi sa scrie ce le trece prin cap si sa nu-si asume nicio responsabilitate pentru aceasta. Din acest moment, am decis sa intru in silenzio stampa fata de presa din Romania - Sorin Ghionea

Ete la Otopeanu, se tine de minciunele.

razvan2808.05.2009 09:57

Sincer eu nu cred ca e o minciuna.....dar ma rog

In legatura cu gloriile steliste care n-au venit nu ii putem reprosa lui loti Boloni nimic ca e in belgia dar de Tudorel Stoica si de nea imi chiar imi pare rau ca n-au venit si ei.si mai ales Piturca care defapt e cel mai aproape de Bucuresti.

CoRsSo08.05.2009 20:17

"Cred cã puteam mult mai mult. Poate forma nu tocmai bunã a unora dintre jucãtori a fãcut ca exprimarea din teren sã nu fie tocmai bunã. " Marius Lacatus, dupa meciul cu Dinamo. Suntem pe drumul cel bun.

Asa antrenor, asa echipa.

danimarcu08.05.2009 20:31
"Cred cã puteam mult mai mult. Poate forma nu tocmai bunã a unora dintre jucãtori a fãcut ca exprimarea din teren sã nu fie tocmai bunã. " Marius Lacatus, dupa meciul cu Dinamo. Suntem pe drumul cel bun.Asa antrenor, asa echipa.

E chiar declaratia lui,cunosc stilul .Sa ne intelegem:el intotdeauna cand zice "nu tocmai bun" vrea sa spuna"dezastruos".

Nu tocmai bun este si antrenorul Lacatus!Sa nu ai nici o idee de joc,sa te "bati" de la egal la egal cu codasele campionatului,si dup-aia sa repeti mereu si mereu ca "suntem pe drumul cel bun" -asta e dovada clara ca esti o varza ca antrenor.

Multumim,Lacatus! Du-te cat vezi cu ochii,eu oricum te-am iertat deja!

axl09.05.2009 06:54

Ba astia-s chiar sodomiti. Cand plm e ala cu rapidu? Pe 15 sau pe 16?

Astristul09.05.2009 09:36

Tot vineri, la aceeasi ora. Deci 15 mai, ora 21:00!

Melku10.05.2009 21:32

"Tiago este un jucãtor bun, chiar a avut cu Dinamo cele mai mari realizãri. Îi voi spune lui Gigi Becali sã îl pãstrãm. Vom vorbi cu cei de la Amadora pentru el. Conteazã foarte mult pe ce loc vom încheia campionatul", a spus Valeriu Argãsealã

Promit sa ma cert cu toata lumea de pe forum care il injura pe Argaseala daca o sa ramana Tiago la noi. :)))))))))) BINE NEA VALIII !!!

Emeric Ienei, fost antrenor Steaua

"Pe lîngã munca de salahor pe care o face la mijlocul terenului, Tiago mai știe sã dea și o pasã filtrantã sau sã aparã la finalizare"

In sfarsit a inceput sa vada lumea...

17 acțiuni utile a avut Tiago în meciul cu Dinamo, fiind cel mai bun jucãtor din lotul Stelei la acest capitol

Szekely a revenit la antrenamente de mai bine de 10 zile, dupã ruptura fibrilarã suferitã înainte de partida cu Pandurii, din etapa 23. Cu toate acestea, "Fiara" i-a preferat în continuare pe Semedo și Ochiroșii.

"Chiar nu înțeleg de ce nu sînt nici mãcar rezervã. Sînt sãnãtos tun încã de dinaintea partidei de la Buzãu, dar degeaba!", s-a confesat mijlocașul apropiaților.

Noi nici atat...

red&blue_boy11.05.2009 05:31

Ma bucur sa aud ca vreau sa-l pastreze pe Tiago,totul e sa mai vrea si Becali.Sa nu spuna ca e prea scump...Acum sa nu exageram cu Argaseala! :photo:

Melku11.05.2009 08:46

?Echipa naționalã înseamnã totul pentru mine, nu Steaua! Sper ca Rãzvan Lucescu sã aducã un suflu nou la echipã și sã ne califice la Europenele din 2012. Dacã voi juca bine, cred cã voi intra în vederile lui. A fost neplãcut ce s-a întâmplat în aceastã campanie pentru Mondiale. Eram favoriți la calificare, alãturi de Franța, și am ajuns codași?, a spus Dicã pentru EVZ.

:tomato: :tomato: :tomato: Dica, baga fotbal tata, lasa declaratiile.

"Cei de la Dinamo au fost mai fricoși. Dacã vor juca așa, ãștia ne fac de râs în Ligã! O sã se disculpe cã au fost accidentați, așa cum a zis Borcea... Da, dar se accidenteazã prostește, nu sunt jucãtori inteligenți. Fac alunecare genunchi în genunchi la centrul terenului sau simuleazã accidentãri și se rup?, a spus nea Imi în EVZ

:))))))

D4v1dstelist11.05.2009 17:27

FC Steaua Bucuresti ii ureaza La Multi ani si multa sanatate capitanului Sorin Ghionea, care a implinit astazi, 11 mai, varsta de 30 de ani. Clubul nostru ii doreste sa aiba cel putin la fel de multe reusite ca si pana acum in tricoul ros-albastru, pentru care a obtinut doua titluri de campion, o Super Cupa a Romaniei, trei calificari in primavara europeana, o semifinala de Cupa UEFA si doua participari in grupele UEFA Champions League.

Puternicul fundas al Stelei a avut doua perioade in Ghencea. A fost transferat initial in 2002, de la Otelul Galati, fiind imprumutat, insa, inapoi la echipa sa de origine. A revenit in sezonul 2004/2005, cand s-a impus in echipa ca unul dintre titularii de drept. A cucerit doua titluri de campion cu Steaua, a jucat semifinala Cupei UEFA in sezonul 2005/2006 si a evoluat in grupepe UEFA Champions League in sezonul 2006/2007, respectiv in sezonul 2008/2009. Sorin a revenit la antrenament cu echipa in ianuarie 2008, dupa o perioada de convalescenta de aproape un an. A mai evoluat pentru Dunarea Galati si Otelul Galati.

De asemenea, clubul nostru ii ureaza La Multi Ani si mult succes in cariera fostului golgeter al Stelei, Nicolae Dica, dupa ce acesta a implinit sambata, 9 mai, varsta de 29 de ani.

sursa:www.steauafc.ro

Melku12.05.2009 12:03

"Îmi place foarte mult jocul lui Tiago, iar contra lui Dinamo a demonstrat cã are foarte mult curaj. A fost cel mai bun de pe teren. Steaua are nevoie de asemenea jucãtori cu personalitate. Trebuie pãstrat. Sper ca lucrurile sã mearga mai bine pentru ei contra Rapidului, au neaparat nevoie de victorie pentru a nu risca sã piarda Europa. În schimb, m-a impresionat atmosfera de la meciul cu Dinamo, mi s-a facut dor sa joc un meci în Ghencea. Nu știu însã dacã la varã am prea multe șanse pentru un asemenea transfer", a spus Paraschiv

:clap: :clap: :clap:

razvan2812.05.2009 13:23

Eu unul mi-as dori mult de tot sa revina Sorin Paraschiv in Ghencea.E un jucator care mie mi-a placut foarte mult.La mijloc este o solutie buna , mai ales ca nu avem un mijlocas defensiv de calitate care sa fie cel putin la fel de bun ca el sau mai bun ca el

«1324325326327328689»