FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1331332333334335689»
zloty12.06.2009 22:39
Ma bag si eu in discutie.

Pe de-o parte, Redondo are dreptate. Nu e greu de ghicit de ce a fost adus Argaseala la club si nici nu e dificil de imaginat cum ar fi decurs un caz precum "bricheta" in lipsa lui. Daca ar fi sa aleg intre Argaseala si Zotta, de exemplu, l-as lua pe Argaseala all the time.

Problema e alta. Rolul lui Argaseala ar fi trebuit sa fie unul de culise. Omul nu e pregatit de discursuri oficiale ori de interventii in presa. Jiji l-a bagat, cred eu, fortat in fata pentru ca nu mai are niciunul de mai doamne-ajuta pe acolo. E nevoie urgenta de un adevarat manager sportiv si de asta imi pare rau ca nu vine Dinu Gheorghe.

Apropo, ca tot au strigat unii impotriva lui Dinu Gheorghe din cauza behaielii, cei mai buni oameni sunt de-obicei proaspat convertitii. Ca in religie...

Dar ce a facut ma VAma de il doriti??? Ce mare manager sportiv e? ce plm jucatori a adus??Ce altceva inafara de blaturi stie sa faca acest om?Adi Ilie desi era nou in meseria asta cred eu ca e de 100 de ori mai capabil si in conditiile in care l-a avut patron pa oaie s-a descurcat exceptional.

Alexandru H.12.06.2009 23:15
Dar ce a facut ma VAma de il doriti??? Ce mare manager sportiv e? ce plm jucatori a adus??Ce altceva inafara de blaturi stie sa faca acest om?Adi Ilie desi era nou in meseria asta cred eu ca e de 100 de ori mai capabil si in conditiile in care l-a avut patron pa oaie s-a descurcat exceptional.

Nu am vazut de la Adi Ilie nimic exceptional.

Adrian12.06.2009 23:36
Nu am vazut de la Adi Ilie nimic exceptional.

Bagi mana in foc?

Vezi sa nu te arzi!

Kapetanos, Pepe, Mendoza, Dayro - pe astia el i-a adus.

Primul a ajuns golgeterul echipei cu 11 goluri in 23 de meciuri. Ceilalti doi au ajutat mult echipa anul trecut dar au fost dati afara de patronul dobitoc. Si Dayro a jucat bine anul trecut(5 goluri in 10 meciuri) dar anul asta s-a stins din cauza reprofilarilor tampite.

Adi Ilie are ochi la jucatori. S-a inselat cu arthuro dar pe restul i-a nimerit.

Vama ce a facut? Ce jucator a adus?

In afara de a bate din gura si de a face scandal si blaturi, la ce altceva se pricepe?

korynna12.06.2009 23:44

Pai e pe gustul lui kkjj, scandaluri si blaturi...

Fan FC Steaua13.06.2009 03:11

S-a dus pedrazzini, pleaca si Dayro, Argaseala tremura de frica lui dinu Gheorghe, bergodi s-ar putea sa nu vina... Ce vesti bune!

Oare ce antrenori ascultatori (slugi) mai sunt in Romania?

Daniel-Ionut13.06.2009 06:46
S-a dus pedrazzini, pleaca si Dayro, Argaseala tremura de frica lui dinu Gheorghe, bergodi s-ar putea sa nu vina... Ce vesti bune!

Oare ce antrenori ascultatori (slugi) mai sunt in Romania?

Nicolo Napoli...

Am auzit ca la sfatuit Mititelu pe Becali sa il ia pe Napoli, ca este un antrenor ascultator, si mai poti sa mai bagi si tu 2-3 jucatori in primul 11... :thumbdown:

redondo13.06.2009 08:14
Nicolo Napoli...

Am auzit ca la sfatuit Mititelu pe Becali sa il ia pe Napoli, ca este un antrenor ascultator, si mai poti sa mai bagi si tu 2-3 jucatori in primul 11... :thumbdown:

Am vazut si eu pe sport.ro dar hai sa fim seriosi...Cine dracu a auzit discutia asta pana la urma ca sa o reproduca.E vrajeala de presa si atat...acesti pseudoziaristi vor sa puna de fapt accentul pe faza cu "baiatul ascultator".

Fan FC Steaua13.06.2009 14:57

Nicio surpriza pentru mine :) v-am zis deja demult cine va fi noul antrenor... ne va astepta o perioada grea..

A plecat un macaronar, au venit doi...

il_capitano14.06.2009 09:33

Nu stiu daca este o stire de actualitate pentru voi dar pentru mine este ! Massimo Pedrazzini a parasit Romania cu destinatia Palermo unde il va ajuta pe Walter Zenga si ii va fi antrenor secund !

razvan2814.06.2009 19:47

Mai bine ca s-a dus...e mai bine pt el.Chiar si secund la Palermo e bine , mai ales ca e si mai aproape de casa , de familie.Despre Pedrazzini s-a zis ca ar fi informatorul lui Becali dar eu unul nu prea cred.Chiar daca a ramas secund al atator antrenori am sentimentul ca si-a facut treaba la Steaua.Mi s-a parut un om care vrea sa faca treaba dar poate este o parere proasta

redondo14.06.2009 21:19

Nu stiu cine inghite gogoasa ca o echipa precum Rubin Kazan,campionana Rusiei l-ar vrea pe Lovin....eu unul nu cred nimic.

red&blue_boy15.06.2009 06:05

Da,nici eu nu prea cred de interesul celor de la Rubin Kazan pt Lovin.Poate se incearca sa i se creasca putin cota.

Adrian15.06.2009 15:48
"Suporterii mã pot înjura înainte de meci, dupã meci și în pauza meciului. Ei nu vor mai intra dacã mã înjurã în timpul meciului, pentru cã acest lucru afecteazã Steaua.

Începe era Bergodi la Steaua. Eu am stat de vorbã cu el la mine acasã dupã ultima etapã. Ca antrenor îl știam, are un joc care îmi place mie", a spus Gigi Becali la sportro.

Cum seamana declaratiile jegului cu toate postarile becalistilor jegosi si imputiti care posteaza pe siteul asta ca sa ii ia apararea!

Pacat ca nu mor toti in chinuri!

redondo15.06.2009 16:11
Cum seamana declaratiile jegului cu toate postarile becalistilor jegosi si imputiti care posteaza pe siteul asta ca sa ii ia apararea!

Esti paranoic rau de tot. Cand am spus dupa moartea lui Cozma ca toti tiganii at trebui omorati,ai editat postul si ai schimbat cu...rezolvati...Acum vad ca vorbesti tu de moarte altor useri,si nu oricum,ci in chinuri...

Adrian15.06.2009 16:15

Si uite cum sare becalistul sa ii ia stapanului apararea.

Good boy!!!

O sa iti arunce Gigi un os deseara ;)

p.s. Nu stiam ca becalistii formeaza o rasa. Interesant.

mihaicc15.06.2009 16:18

Voi astia care aveti idei extremiste sunteti la fel de daunatori Stelei cat este si Becali.Sunteti la fel de ingusti in gandire cat este si Becali.Locul din campionat este si opera voastra atat cat este si opera lui Becali.Imi este la fel de scarba de voi cat imi este si de Becali.Sper sa traiesti 100 de ani(oricum esti pedepsit de viatza).

redondo15.06.2009 16:20

Nu amice,era vorba de total altceva,dar un paranoic,care mai e si militian pe deasupra,nu poate intelege nimic. E mai bine ca te numesc in acest fel,deoarece altfel ar parea ca esti cu doua fete si ar fi mai grav.

Adrian15.06.2009 16:22

Bravo!!!

Osul pe care o sa vi-l arunce ciobanasul deseara o sa aiba si ceva carnita pe el.

Sa fiti mandri de voi. Va faceti treaba cum trebuie si omul cu barba in forma de testicole e mandru de voi!

p.s.

Asta de mai sus care da vina pe suporteri e cel mai tare. Da mah! Suporterii au vina lor ca Steaua e pe 6.

Daca intrau peste cioban si il omorau, nu mai aveam problemele astea. Da' asa...

redondo15.06.2009 16:26

Pai de ce nu-l omori tu ma? Si istoria isi va aminti numele tau...noul Gavrilo Princep.

mihaicc15.06.2009 16:27

Eu nu sunt fan Becali,dar in acest campionat a fost mai putin daunator echipei decat ati fost voi.

redondo15.06.2009 16:29
Eu nu sunt fan Becali,dar in acest campionat a fost mai putin daunator echipei decat ati fost voi.

Se vede ca esti mai nou pe site,daca incerci sa le explici asta...aici daca nu termini prin...fecali,ciobane,jegule...esti un fel de paria al site-ului.

Lari15.06.2009 16:29

Da, ca noi am protestat de bine ce merge clubul asta, de bine ce ne e conturata identitatea, de imaginea buna pe care o avem.

Si eu sper ca Becali sa traiasca 100 de ani! In alta parte!

Adrian15.06.2009 16:31

Bineinteles. Suporterii au murdarit numele Stelei tarand-o prin scandaluri gen "valiza", suporterii s-au dat mari ca au dat bani la arbitrii ca sa castige Steaua, suporterii au facut puscarie pentru rapire, suporterii l-au tinut pe Lacatus antrenor la echipa, suporterii fura bani din conturile echipei, suporterii, suporterii, suporterii.

giginho e un sfant. Suporterii sunt ai dracului.

Auzi, tu nu esti ala care a recunoscut acum ceva vreme ca sta la tribuna 0 (fain) si ca injura peluzele?

Dar nu conteaza. Suporterii sunt de vina!

mihaicc15.06.2009 16:35

Imi cer scuze Adrian.Inainte de incepe o polemica cu tine trebuia sa ma uit pe profilul tau.Tu nu ai nicio treaba frate cu echipa asta.Pot sa te intreb de cate ori ai fost pe stadion? E usor sa-ti dai cu parerea din fata calculatorului.Poate incepi sa-ti indrepti privirea spre CFR.

redondo15.06.2009 16:35

Ba desteptule...n-are cum sa fure bani din conturile echipei,deoarece acolo sunt tot banii lui.Steaua traieste din banii lui....nu Steaua din inimile noastre ci echipa reala. Intelegi inteleptule? Vezi sa nu-ti bagi mana in buzunar ca poate furi bani din conturile lui Adrian.

«1331332333334335689»