Ma bag si eu in discutie.
Pe de-o parte, Redondo are dreptate. Nu e greu de ghicit de ce a fost adus Argaseala la club si nici nu e dificil de imaginat cum ar fi decurs un caz precum "bricheta" in lipsa lui. Daca ar fi sa aleg intre Argaseala si Zotta, de exemplu, l-as lua pe Argaseala all the time.
Problema e alta. Rolul lui Argaseala ar fi trebuit sa fie unul de culise. Omul nu e pregatit de discursuri oficiale ori de interventii in presa. Jiji l-a bagat, cred eu, fortat in fata pentru ca nu mai are niciunul de mai doamne-ajuta pe acolo. E nevoie urgenta de un adevarat manager sportiv si de asta imi pare rau ca nu vine Dinu Gheorghe.
Apropo, ca tot au strigat unii impotriva lui Dinu Gheorghe din cauza behaielii, cei mai buni oameni sunt de-obicei proaspat convertitii. Ca in religie...
Dar ce a facut ma VAma de il doriti??? Ce mare manager sportiv e? ce plm jucatori a adus??Ce altceva inafara de blaturi stie sa faca acest om?Adi Ilie desi era nou in meseria asta cred eu ca e de 100 de ori mai capabil si in conditiile in care l-a avut patron pa oaie s-a descurcat exceptional.