www.gsp.ro/fotbal/Liga-1/Banel-in-ghips-135185.html
URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
![]()
![]()
www.gsp.ro/fotbal/Liga-1/Banel-in-ghips-135185.html
URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
![]()
![]()
Subscriu !! Nu-i frumos, dar multumesc Doamne ca ne-ai salvat de teroarea "atletului" !
Gigi Becali a anunțat cã mai mulți jucãtori din actualul lot al Stelei vor pãrãsi la varã echipa. "Îl voi pãstra doar pe Kapetanos și nu voi mai cumpãra niciun jucãtor", a spus finanțatorul roș-albaștrilor.
Kapetanos l-a convins pe Becali dupã ce a marcat un nou gol aducãtor de 3 puncte, duminicã, în meciul cu CS Otopeni.
"Pe Kapetanos cred cã îl pãstrãm, cred cã va rãmâne. Toja îmi place, a jucat foarte bine. Tiago avea clauzã, dar nu o vom plãti. Cu Semedo v-am spus cã e circ. O sã vedem ce o sã facem și cu el. Din varã trebuie sã iau niște mãsuri, jucãtori care vor pleca... De venit nu vor veni, pentru cã eu nu mai dau niciun ban. Nu mai cumpãr niciun jucãtor" , a spus Becali.
De asemenea, Becali a spus cã se va întâlni personal cu liderii galeriei pentru a discuta despre eventualele propuneri pentru banca tehnicã. "Dacã nu îl mai vor pe Lãcãtuș, o sã mã întâlnesc cu șefii de galerie și le spun: «Bã bãieți, cum vreți voi? Nu mai vreau sã mã cert, sã mã înjurați. Spuneți voi cum vreți». Așa am sã le spun", a anunțat Becali.
Ce cioban nenorocit, nu mai vrea sa bage bani dar nici nu vrea sa vanda. Cred ca vrea sa ne bage in B, asta e pohta ce o pohteste.
Gigi Becali a anunțat cã mai mulți jucãtori din actualul lot al Stelei vor pãrãsi la varã echipa. "Îl voi pãstra doar pe Kapetanos și nu voi mai cumpãra niciun jucãtor", a spus finanțatorul roș-albaștrilor.
Kapetanos l-a convins pe Becali dupã ce a marcat un nou gol aducãtor de 3 puncte, duminicã, în meciul cu CS Otopeni.
"Pe Kapetanos cred cã îl pãstrãm, cred cã va rãmâne. Toja îmi place, a jucat foarte bine. Tiago avea clauzã, dar nu o vom plãti. Cu Semedo v-am spus cã e circ. O sã vedem ce o sã facem și cu el. Din varã trebuie sã iau niște mãsuri, jucãtori care vor pleca... De venit nu vor veni, pentru cã eu nu mai dau niciun ban. Nu mai cumpãr niciun jucãtor" , a spus Becali.
De asemenea, Becali a spus cã se va întâlni personal cu liderii galeriei pentru a discuta despre eventualele propuneri pentru banca tehnicã. "Dacã nu îl mai vor pe Lãcãtuș, o sã mã întâlnesc cu șefii de galerie și le spun: «Bã bãieți, cum vreți voi? Nu mai vreau sã mã cert, sã mã înjurați. Spuneți voi cum vreți». Așa am sã le spun", a anunțat Becali.
Ce cioban nenorocit, nu mai vrea sa bage bani dar nici nu vrea sa vanda. Cred ca vrea sa ne bage in B, asta e pohta ce o pohteste.
Nu cred ca ar fi bine sa se duca cineva sa "negocieze" antrenorul...asta daca e adevarat, mi-e ca e o diversiune sa arunce in carca suporterilor porcariile care le face el. Poate sunt paranoic dar il cred in stare de orice...
Asta e problema? Problema e ca nu o sa cumparam nimic, din contra, poate o sa pierdem un jucator, doi. Vezi Tiago, Ogararu, poate Semedo, Szekely, cine stie cine mai pleaca. Dar de venit nici un semn....
Orice antrenor vine nu o sa faca mare lucru. Nu o sa aiba cu ce.
@Melku
Te cam contrazici singur...
AiciTrebuia insistat cu Ochirosii si Bicfalvi, chiar si cu Tudose in dauna unor falimentari gen Lovin, Semedo, Nicolita.
Te cam contrazici singur...
Mai exact cu ce?
De plecat vor pleca,asta este sigur,de veni nu v-a veni nimeni,asta este aproape sigur.
Viitorul suna "bine"!
Cele mai bune transferuri ale verii ar fi alaturi de Kapetanos nevanzarile lui Ghionea si Goian...daca Ghionea si Goian vor pleca va fi rau de noi.deja scartaim in aparare , dar daca ar pleca si cei doi colosi ai defensivei
@razvan28
Deja scartaie foarte tare apararea cand sunt cei doi pe teren... foarte multi jucatori pe care ii stiam buni s-au stricat cu Lacatus... au fost ca niste stalpi de otel, iar la fundatie s-a folosit nisip de mare (Lacatus), care a mancat tot Otelul... si acum riscam sa ne prabusim de tot... bine ca nu jucam cu FC Cutremurul Faurei sau cu FCM Seism, ca era de rau..ne dadeau cel putin 3 pe scara fotbali.
Extraordinar,ce are de gand Becali,sa ajungem o echipa de pluton,sa ne batem sa scapam de la retrogradare?Daca acum mergem asa rau,majoritatea spune ca avem lot slabut,ce facem daca nu aducem nimic si mai si vrem sa vindem?Cat despre plecari,Ogararu are sa plece,mirare ar fi sa i se prelungeasca imprumutul de la Ajax,dar de pleaca si Ghionea,Goian,ce facem?Iar pe Tiago de ce nu-l pastreaza,de ce nu-i achita clauza de transfer?Ramanem cu Lovin.Iar in atac,daca nu-l ajuta nimeni pe Kapetanos...
Se pare ca Razvan Lucescu e noul selectioner. Si totusi mie imi pare rau ca nu a fost adoptata varianta Dan Petrescu , un antrenor , cred eu , mult mai valoros.
ªtirea zilei e ca tocmai am mancat o inghetata veche de doi ani si-acuma parca-mi pare rau.
ªtirea zilei e ca tocmai am mancat o inghetata veche de doi si-acuma parca-mi pare rau.
Iti pare rau de inghetata sau de tine? ![]()
de doi ce? doi lei sau doi ani?
Fãrã Liga I la GSP TV!
CNA ia astãzi în discuție cererea pentru licențã a grupului RCS&RDS pentru noul post TV cu profil sportiv, Digi Sport.
Mișcarea aratã clar intenția RCS&RDS de a continua pe forțe proprii proiectul începul acum un an și ceva, când a achiziționat alãturi de Intact (Antena 1&gsptv) drepturile TV pentru Liga 1. Dupã ce Dumitru Dragomir a confirmat pentru ProSport cã Antena 1 intenționeazã sã renunțe la transmiterea opțiunii 1 din Liga 1, crearea de cãtre RCS a canalului TV propriu este un nou semnal care duce la concluzia cã gsptv nu va mai transmite meciurile din prima ligã. Paginademedia.ro prezintã mai multe detalii și oferã în exclusivitate date despre proiectul viitorului post de televiziune. Dupã cum se aratã în proiectul editorial, "grila serviciului de programe Digi Sport se bazeazã pe meciurile din campionatele României, Spaniei și Germaniei". Iatã alte detalii din grila de programe:
Aia de la ProSport il dau ca sigur pe Dan Petrescu pe banca tehnica din sezonul viitor.
Cica jegali ar fi purtat mai multe runde de discutii, iar, aseara, Dan a acceptat.
S-a pus si problema venirii lui MM Stoica, iar asta a spus ca vine doar daca pleaca Argaseala. Gigi s-a opus si...
am auzit ca din vara antrenorul nostru o sa fie Dan Petrescu:)
ce parere avetii?cu Lacatus
sau fara ??![]()
Dan Petrescu a pierdut lupta cu Razvan Lucescu pentru banca nationalei, dar tot raul e spre bine pentru el. Gigi Becali l-a convins pe Dan Petrescu sa vina la Steaua, anunta Pro Sport. Mutarea se va face la vara.
Dan Petrescu va fi noul antrenor al Stelei. La vara va veni in locul lui Lacatus. Petrescu a renuntat la conditia pe care a pus-o initial - sa vina in Ghencea cu tot cu Meme Stoica. Nici Becali nu era de acord cu revenirea lui Meme, care oricum a jurat ca nu se mai intoarce la Steaua.
am auzit ca din vara antrenorul nostru o sa fie Dan Petrescu:)ce parere avetii?cu Lacatus
sau fara ??
Cu Pedrazzini sau fãrã? Mã rog... eu n-aș prea pune botul la faza asta. Nu cred cã Petrescu ar accepta apucãturile jjdiotului. ªi nici nu cred cã mai pune botul cineva la eventuale promisiuni de-ale lui cã nu va mai face.
Lacatus tocmai a dat cu mucii in ciorba..
Lacatus: "Nu plec a doua oara! Rezultatele nu m-au ajutat dar asta nu inseamna ca voi renunta! Merg inainte!"
Domnule "simbol" Lacatus, am doar doua cuvinte pentru rezultatele tale ca antrenor, si pentru declaratiile tale: ESTI PENIBIL!
Cum merge el inainte? A dus Steaua in spate de tot, unde n-a mai fost de 30 de ani, asta inseamna inainte pentru el? N-are pic de bun simt sa plece? Ce vrea sa faca cu Steaua? Unde sunt fanii care l-au chemat inapoi? Unde sunt cei care meci de meci tipa "la-ca-tus" ? ...
LE: Sper ca din vara sa plece si Lacatus, si pedrazzini si Argaseala...cu sau fara Gigi, daca pleaca acei oameni tot o va duce mai bine echipa... ideal ar fi sa plece si ciobanul, impreuna cu tot staff-ul tehnic.
A dus Steaua in spate de tot, unde n-a mai fost de 30 de ani, asta inseamna inainte pentru el?LE: Sper ca din vara sa plece si Lacatus, si pedrazzini si Argaseala...cu sau fara Gigi, daca pleaca acei oameni tot o va duce mai bine echipa... ideal ar fi sa plece si ciobanul, impreuna cu tot staff-ul tehnic.
Unde era Steaua in 79? Sau in 81? sau in 91? sau in 2000? (sunt doar niste cifre aleatorii)
A.. deci antrenorul e principalul vinovat.. Gigi.. mergem inainte..
Sper ca Balint sa castige primul trofeu ca antrenor principal.
Sper ca Balint sa castige primul trofeu ca antrenor principal.
pai daca a trecut in sseara asta de Dinamo:)castiga sigur:)
dinamu3 - Timisoara 1-4 !