Ce meci frumos...
Ce meci frumos...
Se implinesc 3 ani de la dezastrul de la boro....
inca imi aduc aminte clipele alea cand conduceam...si in cateva minute am vazut acel dezastru..
a fost prima data care l-am vazut pe Becali ca l-a durut sufletu dupa un meci... ![]()
![]()
Nu fac spurcatii sarbatoare din asta...?
Ma voi credeti ce scrie in prosport? Chiar vine Dan Petrescu sau iar e abureala ?
Dupã un an complet ratat pe plan intern și internațional, Steaua a demarat înaintea de toate rivalele sale pregãtirea sezonului viitor. Primul obiectiv? Gãsirea unui antrenor competent. De ce? Pentru cã dupã plecarea lui Olãroiu, Hagi, Lãcãtuș, Pedrazzini, Dorinel Munteanu și iarãși Lãcãtuș nu au reușit sã se impunã în Ghencea. În aceste condiții, Gigi Becali s-a convins cã primul pas spre construirea unei formații puternice, asemãnãtoare cu cea care în sezonul 2005 – 2006 a ajuns în semifinalele Cupei UEFA, ar fi angajarea unui tehnician reputat. Punct ochit, punct lovit! Dupã mai multe runde de negocieri, luni searã, patronul Stelei a bãtut palma cu Dan Petrescu.
Nu stiu,eu nu cred,desi as vrea sa vina un antrenor strain,l-as prefera si pe Petrescu,dintre autohtoni,decat Piti.Dar nu stiu daca-i convine sa se bage peste el Gigi,ce atmosfera face la echipa.Si cine stie daca vine fara MM Stoica.Sa vedem.
Daca vine Piturca, ne-am lins pe bot de performante. De orice fel!
@ Lari
Da,cam asa e,inainte abia a luat in cinci sezoane un titlu.Poate singurul lucru bun ar fi ca nu cred ca l-ar lasa pe Gigi sa se bage peste el la echipa.Si ca am juca la mijloc cu trei inchizatori!
Bine,daca avem atati.O sa jucam pe posesie si daca dam primii un gol bine,daca nu iar bine.Lasand la o parte gluma,sper sa nu vina Piti.
Sa vina Petrescu,dar singur...
Sa vina Piturca! ![]()
De ce singur?
Adica fara Mihai Stoica,a carui ingamfare e greu de suportat.
Nu stiam de ce nu-l vrei pe Meme, daia te-am intrebat.
MM e inganfat...Gigi e perfect... Argaseala cel mai bun!!! Ura ura...
Ca sa se poata implica becalii linistit la echipa in continuare.
Evident ca, prezenta unuia ca MM, ar face ko autoritatea ciobanului. (jucatorii sunt inca cu MM)
MM Stoica are impresia ca Steaua e creatia lui personala.Amintiti-va cum jignea la fel de usor ca Becali fostele glorii,doar ca aveau tupeul nemaivazut sa-si mai spuna parerea.Omul nu este stelist adevarat...el are propriile razboaie personale.Amintiti-va ca pentru doua zile a fost instalat ca presedinte la Rapid.Ati vazut ce a strigat galeriei rapidiste...Cat sa va mai bat ma?...Adica el,MM,nu echipa Urziceni sau inainte Steaua.De fapt,n-a ratat nici-un prilej de a ataca Steaua de cand a plecat.
Personal, prefer unu' "ingamfat" fata de ce e acum...
Razvan Lucescu noul selectioner!!
Ce parere avetii?![]()
![]()
![]()
Proasta
intr-un an maxim o sa fie demis ![]()
E imposibil deoarece abea peste un si jumatate vor incepe preliminariile viitoare.Nu poate fi demis dupa amicale sau ce a mai ramas din campania actuala,deoarece calificarea e pierduta.
Razvan Lucescu noul selectioner!!Ce parere avetii?
Aceeasi ca si despre tacsu' http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?sho...amp;#entry54773
Atata timp cat o sa vina Dan Petrescu la noi, nu o sa fiu suparat pe faptul ca a ajuns Razvanel selectioner. Erau alte solutii mai bune, Olaroiu, chiar Andone. Putea sa fie si mai rau, putea sa vina Hagi. Sa vedem ce o sa se intample inainte sa aruncam cu pietre.
Eu ma indoiesc sincer ca un antrenor ca Dan Petrescu ar accepta sa lucreze cu debilul asta de Jiji...
Eu ma indoiesc sincer ca un antrenor ca Dan Petrescu ar accepta sa lucreze cu debilul asta de Jiji...
Esti naiv.Vom trai si vom vedea...
Dan Petrescu la Steaua? Cred ca e o pura inventie. Nu inteleg cum se pot intelege 2 nebuni in aceiasi oala si nu cred ca poate lasa Petrescu de la el , iar Gigi il va expedia imediat.
Cat despre numirea lui Razva Lucescu ca selecționer , cred ca e o alegere buna. Andone sau Hagi nu cred ca sunt peste Razvan. Acum sa lasam rivalitatile si sa fim de acord ca alta varianta ca selectioner nu era , din Romania. Avand in vedere ca Dan Petrescu nu e agreat de federatie , iar Ladislau Beloni ne putea lasa balta cand ne era lumea mai draga.