FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1318319320321322689»
Melku22.04.2009 11:20
Adevarul e ca Lacatus nu-l baga atacant.Nu stiu de ce nu vede asta si de ce nu le da mai multe sanse lui Pedriel si Ionescu.

Au mai fost momente in care a jucat si atacant si tot degeaba. Omul nu poate si gata, sigur ca stie sa faca o preluare mai acatarii decat Lovin sau Kapetanos, Nicolita, dar de fapt e la fel de "folositor" echipei. Ineficient 100 %. Nu e in stare nici macar sa faca un dribling, uitati-va la el cand ajunge pe banda si are adversar in fata, daca dribleaza :)).

vlad22.04.2009 12:04

Se pare ca pentru Dinamo ghinioanele incep sa se tina lant. Dupa ce ieri l-au pierdut pe Bogdan Lobont,accidentat,astazi au primit iar o lovitura grea.Lotul cainilor a fost decimat prin retinerea lui Corpodean si a lui Savaniu!

GREA LOVITURA!

Fane22.04.2009 12:16

@vlade

Astea-s blestemele lui Jiji :thumbup:

Padrese22.04.2009 12:22
ma refeream sa nu intre si tribunele la meci...

Iti dai seama ca asa ceva are sanse 0(zero) sa se intample. Pe 90% din cetateni ii doare in c** de suporteri indiferent daca sunt batuti, daca drepturile lor sunt calcate in picioare sau daca protesteaza impotriva pseudo-conducerii clubului.

Din punctul de vedere al solidaritatii noi nu o sa-i ajungem pe sarbi niciodata.

bodanelu22.04.2009 12:29

@Padrese stiu asta. Dadeam doar un exemplu. Nu o sa se intample asta la noi.

Daca ar fi un prostest si ai ruga oamenii de la t2 sa nu intre pe stadion ti-ar raspunde ceva de genul: Si-mi dai tu banii pe bilet inapoi?

_yang22.04.2009 12:45
oare cand o sa vedem si la noi un protest de genul? Oare daca s-ar cere din partea peluzelor o boicotare a meciului cu Dinamo, cati s-ar tine de protest?

http://nuvomrenunta.wordpress.com/2009/04/...sie-voievodina/

Steaua Rosie - Voivodina nu e echivalent cu Steaua-dinam0...

Si fata de ce protestau sarbii...?

bodanelu22.04.2009 13:23

nu, nu e echivalent.. e un fel de Steaua-Timisoara...

Nu stiu pentru ce protestau... dau doar un exemplu..

razvan2822.04.2009 14:20

eu as vrea sa-i vad cat mai mult la echipa pe ionescu , Ochirosii , bicfalvi , rusu , mustata , Alexandru lazar , Alexandru Iacob , abuzatoaie si poate peste un an chiar si pe matei.

suntem clubul cu cele mai mari talente si nu ii exploatam , in schimb il trimitem in teren pe Semedo , Dayro sau szekely cand ii avem pe lazar , ionescu , Ochirosii sau abuzatoaie

mircea_1022.04.2009 15:02
crysty1422.04.2009 15:10

@mircea_10

Ce penibili...

danimarcu23.04.2009 16:30

Antrenorul Stelei, Marius Lãcãtuș, a fost suspendat o etapã la meciurile din Liga 1, dupã reacțiile necontrolate la adresa arbitrului Teo Crãciunescu din meciul pe care formația din Ghencea l-a jucat duminicã searã în fața CFR-ului (1-1).

De altfel, Lãcãtuș a fost trimis în tribunã de Crãciunescu la mijlocul reprizei secunde. Tehnicianul a fost amendat și cu suma de 780 de lei.

Totodatã, Florin Lovin, cel care a fost eliminat în prima reprizã a meciului Steaua - CFR Cluj, a fost suspendat 2 etape și amendat cu 3000 de lei. Aceeși pedeapsã a primit-o și Cornel Cernea, care l-a înjurat pe Teo Crãciunescu la finalul partidei și cãruia i-a fost reținut carnetul de jucãtor dupã meci.

...zice gsp-ul.

axl23.04.2009 16:34
Florin Lovin a fost suspendat 2 etape și amendat cu 3000 de lei.

WTF? De ce?

razvan2823.04.2009 16:38

Tie de Lovin iti pasa sau ca nu avem antrenor pe banca la otopeni:))

Lovin in continuare chiar daca este injurat eu continui sa spun ca este util echipei , este un jucator care munceste si pe postul sau adica cel de inchizator este unul dintre cei mai buni din tara

axl23.04.2009 16:42

Mie de Lovin imi pasa pentru ca e absurd. Laca isi merita suspendarea, Lovin nu merita nici galben.

danimarcu23.04.2009 16:53

Nici mie nu-mi place de Lovin,dar nu merita sa mai fie si suspendat +amendat,pe langa ca a luat cartonasul rosu in mod eronat.

razvan2823.04.2009 17:00

Asta asa e...in mod normal era un tackling superb nu a luat piciorul adversarului sau ceva pur si simplu a fost la minge.

In Anglia o asemenea deposedare era aplaudata copios

Ronnie23.04.2009 17:14

Aici e Romania, nu e USA! :)

Lovin merita doar galben pentru ca a intrat cu talpa si daca, Doamne fereste, Culio avea piciorul mai in lateral, am fi putut asista la o accidentare groaznica deoarece argentinianul avea piciorul in pamant.

axl23.04.2009 17:34
a intrat cu talpa si

Culio avea piciorul mai in lateral

o accidentare groaznica

argentinianul avea piciorul in pamant.

Avea pe dracu. Nici nu l-a atins si o sa-ti arat imediat.

axl23.04.2009 18:20
o sa-ti arat imediat.

strezahuzum24.04.2009 06:30

Nu-mi vine sa cred ca sunt stelisti care nu se bucura de lipsa marelui Lovinho. :ce_oameni: Eu unul speram la vreo 4 etape de suspendare, sa scapam dracului macar de unul din antitalentele din echipa, pe langa Nicolita. Si sa nu-mi bagati prostia aia cu "Lovin e distrugator", pentru ca unicul lucru pe care-l distruge Lovin meci de meci este jocul ofensiv al Stelei, care si asa e vai de capul lui.

SteelBoy24.04.2009 07:51

Tiago la pușcãrie, Dayro în libertate

Fotbalistic, patronul Stelei le face jucãtorilor nedreptãțile pe care justiția le comite fațã de el. "A trebuit sã ies eu din pușcãrie ca sã-l bag pe Dayro din nou titular", a rãbufnit Gigi Becali în lojã, imediat dupã ce columbianul a marcat miercuri searã. În afara atacului fãțiș la Lãcãtuș, patronul a dovedit încã o datã cã poate comite nedreptãți cu gura mai mari decît judecãtorii cu litera legii.

Gigi Becali a fost impresionat de gol, cel mai ușor de înțeles lucru din fotbal. Așa s-a întîmplat de-a lungul timuplui, cînd și-a terorizat antrenorii impunîndu-le folosirea lui Andrei Cristea sau Badea, doar pentru faptul cã în anumite momente, e adevãrat importante, bãieții au concretizat în gol munca echipei. Cu timpul, rezultatele i-au dovedit cã nu avea dreptate, dar meteahna și-a menținut-o. Acum, favoritul e Dayro. Pe care a plãtit vreo douã milioane și care a marcat 10 goluri în 41 de meciuri pentru Steaua. Dintre care douã în paranghelia cu Buzãul din finalul campionatului trecut. Asta înseamnã un gol la 4 meciuri. Reamintim cã tipul e atacant. Iar cu CFR-ul a beneficiat de o pasã genialã a lui Tiago și de un portar mediocru, Stãncioiu, dupã ce, corect!, și-a folosit excelent corpul pentru a proteja mingea și pentru a se întoarce cu fața la poartã.

"Golul e cel mai simplu lucru din fotbal. Îl înțeleg și copiii, și femeile. Dar cel mai greu lucru din fotbal e sã ajungi la gol"

Arsene Wenger

În același timp, acum vreo lunã, Becali declara cã pe Tiago Gomez nu mai vrea sã-l vadã la Steaua. Tiago Gomez e un fotbalist pe care a plãtit 250.000 de dolari, adicã o optime din Dayro, e mai tînãr ca Dayro, dar e împrumutat. Pentru un transfer definitiv ar trebui sã mai scoatã din buzunar încã 700.000. Tiago a jucat în naționala de tineret a Portugaliei, cea care scoate generații de campioni pe bandã rulantã, și, spre deosebire de favoritul lojei, aleargã, paseazã, ajutã apãrarea și dã consistențã atacului. Cifrele vorbesc de la sine

Mai mult, caracterul sãu diferã total de cel al ciocolatiului. El pune suflet și profesionalism pentru o echipã al cãrei patron l-a anunțat prin intermediul TV cã trebuie sã-și vadã de drum, în vreme ce rîzgîiatul dã cu piciorul în reclame, se antreneazã în dorul lelii și sfîrșește meciul vieții lui, cel cu CFR, în care a dat tot ce putea pentru a arãta lumii cã Lãcãtuș a greșit fațã de el, cu multiple contracturi musculare. Cu toate astea Dayro, e eroul, iar Tiago renegatul. Strict fotbalistic, asta s-ar traduce printr-o frazã nedrept de adevãratã: "Eu la pușcãrie, iar hoții în libertate!".

Virgil24.04.2009 09:39

Antrenorul Marius Lacatus si jucatorii Florin Lovin si Cornel Cernea au fost suspendati de Comisia de Disciplina a FRF, in urma partidei dintre Steaua si CFR Cluj, disputata miercuri, 22 aprilie, pe stadionul Steaua.

Tehnicianul ros-albastrilor a fost suspendat pentru o etapa dupa ce a fost eliminat de pe teren de arbitrul Teodor Craciunescu, urmand sa asiste din tribune la partida cu CS Otopeni, de duminica.

Florin Lovin a primit o suspendare de doua etape dupa eliminarea directa din prima repriza a meciului cu CFR Cluj, ratand deplasarea de la Ploiesti si partida cu Otelul Galati, din Ghencea.

Cel de-al treilea suspendat din echipa noastra, Cornel Cernea, va sta pe margine tot doua etape, fiind sanctionat pentru injurii la adresa brigazii de arbitri, conform raportului oficial de joc.

De asemenea, antrenorul si cei doi jucatori au fost sanctionati si pecuniar.

site-ul oficial

axl24.04.2009 13:31
Nu-mi vine sa cred ca sunt stelisti care nu se bucura de lipsa marelui Lovinho. :ce_oameni:

Streza, eu n-am zis ca ma bucur sau nu ma bucur. Eu am zis ca mi se par absurde suspendarea si amenda pentru un fault si cartonas inexistent.

anti gigi24.04.2009 13:59

sunt oare singurul care observa ca jucam mai bine fara Lovin si Nicolita?

Fan FC Steaua24.04.2009 14:52

@anti Gigi

Nu, domnule! Am observat toti! Dar voi ati observat ca jucam mai bine si fara Lacatus pe banca? Cum s-a dus in tribune, cum a inceput Steaua sa joace si mai bine decat atunci cand a iesit Lovin...

«1318319320321322689»