FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1316317318319320689»
Melku16.04.2009 11:57

În urma gestului din meciul cu Farul Constanța, Marius Lãcãtuș nu l-a mai inclus pe Dayro Moreno în lotul care a fãcut deplasarea la Mediaș pentru partida cu Gaz Metan.

Pentru prima oarã de când a venit în Ghencea, jucãtorul columbian s-a pregãtit separat, la București, alãturi de unul dintre asistenții lui Radu Paligora, Iulian Mircea, și de fundașul stânga Lucian Filip, aflat în recuperare dupã o accidentare. În același timp, pe unul dintre terenurile alãturate se pregãtea Steaua II, echipa antrenatã de tehnicianul Leo Strizu.

Ce porcarie, este o manevra de distragere a atentie in urma jocului execrabil pe care il prestam. Nici un jucator nu a fost scos in min. 38, indiferent cat de prost a jucat, Lovin, Semedo, Nicolita ne-au obisnuit cu astfel de prestatii. Tribuna vrea sange si asta a primit. Cel mai tare management, cumparam cu milioane si ii ducem la echipa II.

KERATOCONUS16.04.2009 12:54
Va zic ca pana Duminica nu mai e Lacatus in Ghencea.

Oi fi si tu vreo Mama Omida si noi nu stim! Poti sa ne prezici si cand va fi urmatorul cutremur in Romania?

bijoux_bz17.04.2009 10:24

" Dinamo, la un pas de tragedie! Botul avionului a fost spart dupã impactul cu o pasãre "

" Botul aeronavei a fost serios avariat, o gaura mare putind fi observata de dinamovisti dupa aterizare!"

gsp

incredibil !! putea fi cea mai fericita zi din viata mea... pacat

Ronnie17.04.2009 10:27
" Dinamo, la un pas de tragedie! Botul avionului a fost spart dupã impactul cu o pasãre "

1. Ori era un dinozaur zburator malefic

sau

2. Caroserie era de trabant.

bijoux_bz17.04.2009 10:38

cred ca era totusi o cioara... i-au blestemat gunoierii

danimarcu17.04.2009 11:08

" Botul aeronavei a fost serios avariat, o gaura mare putind fi observata de dinamovisti dupa aterizare!"

gsp

incredibil !! putea fi cea mai fericita zi din viata mea... pacat

Daca nu glumesti,e grav.

Am mai vazut pe alt topic pe unii bucurosi pt moartea sotiei unui manelist!

Nu pot sa cred ca exista oameni care s-ar putea bucura pt nenorocirea semenilor sai. :ce_oameni:

Eu nu m-as putea bucura nici macar daca Jiji Becali,omul pe care il urasc cel mai mult, ar muri!

Ma multumesc insa daca ar face puscarie pt toate faradelegile pe care le-a facut... :rolleyes:

bijoux_bz17.04.2009 11:13
Daca nu glumesti,e grav.

Am mai vazut pe alt topic pe unii bucurosi pt moartea sotiei unui manelist!

Nu pot sa cred ca exista oameni care s-ar putea bucura pt nenorocirea semenilor sai. :ce_oameni:

Eu nu m-as putea bucura nici macar daca Jiji Becali,omul pe care il urasc cel mai mult, ar muri!

Ma multumesc insa daca ar face puscarie pt toate faradelegile pe care le-a facut... :rolleyes:

ma asteptam la replica " ce oameni " ... ce sa zic.. eu in aceeasi masura in care sunt stelist sunt si anti-Dinamo. asa ca e normal sa fiu criticat pentru o astfel de atitudine pe care simplii stelisti nu o inteleg ..

Marius17.04.2009 11:13

Cainii atacati de berze :D

Astept cu interes cele 23627 de episoade de la OTV :thumbsup:

danimarcu17.04.2009 11:58
ma asteptam la replica " ce oameni " ... ce sa zic.. eu in aceeasi masura in care sunt stelist sunt si anti-Dinamo. asa ca e normal sa fiu criticat pentru o astfel de atitudine pe care simplii stelisti nu o inteleg ..

Simplii stelisti se gandesc mai mult la binele echipei proprii decat la raul rivalilor... ;)

bijoux_bz17.04.2009 12:32
Simplii stelisti se gandesc mai mult la binele echipei proprii decat la raul rivalilor... ;)

asta spuneam si eu. spre deosebire de tine eu ma gandesc la amandoua in aceeasi masura deci nu ai cum sa intelegi si sa fii de acord cu atitudinea mea .

oricum puteau sa stea si ei cateva luni prin spitale macar ca era nicio tragedie pana la urma. dar sunt norocosi rau ai dracu, au mancat mult rahat la viata lor... de fapt asa sunt cainii siin realitate, isi mananca rahatu.. pishamas pe norocu lor

Daniel-Ionut17.04.2009 12:32
Cainii atacati de berze :D

Astept cu interes cele 23627 de episoade de la OTV :thumbsup:

Cel putin 23627 :laugh:

bijoux_bz17.04.2009 12:35

va rog frumos pe elodia nu o intrece nimeni ...

razvan2817.04.2009 13:12

Ba da....sa vedeti acum daca se mai fac 2-3 arestari

O sa fie mai tare OTV decat "Tanar si nelinistit"

Marius17.04.2009 15:12

A iesit Gigi... de fapt, o sa iasa la 7 diseara...

danimarcu17.04.2009 15:30

Ma gandeam ca are si tara asta un Paste linistit dupa multi ani,dar nu a fost sa fie...

E cazul sa-mi arunc televizorul pe geam...

Daniel-Ionut17.04.2009 15:33

Gheorghițã Mateuț: "Gigi Becali nu va avea voie pe stadion"

Melku17.04.2009 18:00

"Vreau sã felicit jucãtorii pentru atitudine și pentru victoria obținutã, chiar dacã pe final am suferit mult. Este o victorie de care aveam mare nevoie și care sperãm sã ne dea liniște în continuare. Paradoxal, din momentul în care gazdele au rãmas în zece, ei eu avut mai multe ocazii de marca. Sperãm ca aceastã victorie sã nu fie doar un foc de paie și sã continuãm perioada bunã. Importante sunt punctele în acest moment, nu ne intereseazã spectacolul. Nu știu dacã Becali a vãzut meciul. Ne gândim în continuare la Liga Campionilor, chiar dacã este dificil", a spus Lãcãtuș.

*****l care traieste pe alta planeta. Aceasta declaratie arata cat de rupt de realitate si inconstient fata de lipsa lui certa de valoare si lipsa clara a rezultatelor. Ne bucuram pentru un 1-0 cu Gaz Metan, halal legenda, tot ce a cladit Lacatus-jucatorul distruge Lacatus-antrenorul.

LE : E culmea nesimtirii sa vorbeste de o perioada buna, nu pot sa cred ca astea au fost cuvintele lui, nu e nimic bun la Steaua de foarte mult timp si el vorbeste de perioada buna? Refuz sa cred ca este atat de zero barat incat sa spuna asa ceva. La meciul cu CFR, o sa ma duc sa ii dau abonamentul meu sa se stearga la fund cu el si cu perioada lui buna.

mountytoma17.04.2009 19:05
Ma gandeam ca are si tara asta un Paste linistit dupa multi ani,dar nu a fost sa fie...

E cazul sa-mi arunc televizorul pe geam...

macar tu esti baiat destept, nu esti in tara...

noi acum vrem sa-l f...m in gura pe Gigi, ca e liber, dar nu are voie pe stadion! protestez! cum sa-i dau m...e in lipsa?

Sevlow2417.04.2009 19:46
Oi fi si tu vreo Mama Omida si noi nu stim! Poti sa ne prezici si cand va fi urmatorul cutremur in Romania?

hANCutremur :)).

Sa vindem tot si sa o luam de la 0 ca alta solutie nu avem

DelPiero1017.04.2009 20:17

Free Jiji?Sa ma ierte Dumnezeu:MOooie Jiji! :D

The Game18.04.2009 13:27

Se pare le-a iesit pasenta avocatilor jegosi ai cacatului,dupa ce s-au cacait 2 saptamani sa-l scoata pe gibon din diverse motive,ba ca e persoana publica(pentru boschetarii si milogii care s-au dus pe la Directia de Cercetari Penale si la Tribunal),ba ca are familie,ba ca nu poate sa se cace din cauza conditiilor din puscarie,au reusit in sfarsit sa scoata analfabetul din parnaie.Si eu care speram ca justitia din Romania in sfarsit s-a redresat cat de ca,se pare ca am sperat de pomana....

MORI CIOBAN INFECT!!!

Ronnie18.04.2009 13:48
Nemții continuã sã surprindã. Gesturile pe care cluburile din Germania le adoptã pentru gratularea suporterilor ar putea sã ni se parã bizare, dacã ne gândim la realitatea Ligii I.

Dupã ce în urmã cu aproximativ douã luni, jucãtorii lui Bayern au îngenunchiat în fața fanilor, dupã victoriile zdrobitoare din partidele contra lui Sporting, Energie Cottbus a luat o decizie șocantã.

Formația din Bundesliga a decis sã le returneze suporterilor banii pentru biletele de la meciul din deplasare cu Schalke 04, cerându-și astfel scuze pentru evoluția slabã de vineri.

Energie Cottbus, formația la care joacã și românii Emil Jula și Ovidiu Burcã, a fost învinsã de Schalke 04, cu scorul de 4-0.

"Prin returnarea banilor pe biletele cumpãrate de suporteri, roș-albii vor sã își cearã scuze pentru prestația foarte proastã de pe Veltin-Arena", se aratã într-un comunicat al grupãrii germane.

Aproximativ 600 de fani ai echipei Energie Cottbus au asistat, vineri, la partida disputatã la Gelsenkirchen. Aceasta a fost a șasea înfrângere din ultimele șapte meciuri pentru Energie.

Sursa: PROSPORT.RO

Nu are legaura cu Steaua, dar nemtii merita tot respectul pentru acest lucru!

Robinson Rufay Zapata18.04.2009 15:30

Sa ma bucur de raul altuia. Poli Iasi 1-0 Dinamo URAAA!!!

mountytoma18.04.2009 15:39
Se pare le-a iesit pasenta avocatilor jegosi ai cacatului,dupa ce s-au cacait 2 saptamani sa-l scoata pe gibon din diverse motive,ba ca e persoana publica(pentru boschetarii si milogii care s-au dus pe la Directia de Cercetari Penale si la Tribunal),ba ca are familie,ba ca nu poate sa se cace din cauza conditiilor din puscarie,au reusit in sfarsit sa scoata analfabetul din parnaie.Si eu care speram ca justitia din Romania in sfarsit s-a redresat cat de ca,se pare ca am sperat de pomana....

MORI CIOBAN INFECT!!!

iesirea lui Gigi de la placerile fara sfarsit dovedeste, pentru cine mai avea dubii, ca becalopitecul a ciripit totul despre penescu si ceilalti... astfel "justitia" s-a milostivit de rozeta lui suprasolicitata si l-a mai trimis si la pasarica un pic. de acum e clar: nimeni nu va mai face nici o smecherie cu Gigi! deci Steaua va trebui sa joace fotbal! grele vremuri vin pentru Lacatus!

bucuria zilei: intra in hora DNA si Prunea! el il impunea pe curpodean la meciurile care trebuiau sa se termine intr-un fel anume!

redondo18.04.2009 18:02
Sa ma bucur de raul altuia. Poli Iasi 1-0 Dinamo URAAA!!!

Te bucuri pentru binele Iasiului!

«1316317318319320689»