FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1314315316317318689»
Melku11.04.2009 07:52

@Bogdan4Steaua

Hai mai ca nu sunt chiar anonimi, sunt aceeasi cu care am avut ceva performante, e acelasi Banel care a rapus Sevilla, acelasi Zapata care ne-a salvat de atatea ori, avem jucatori buni pentru nivelul Ligii I. Atata ca sunt iesiti total, dar TOTAL din forma. Un antrenor capabil sunt sigur ca ar reusi sa obtina un randament cu mult superior de la jucatorii astia.

Ok Dayro e limitat, dar oare nu e rolul antrenorului sa il faca pe jucator sa creasca? El se naste cu talent dar este cizelat de un antrenor capabil, eu cu mana pe inima iti spun ca Ronaldo este la nivelul actual din cauza lui Ferguson care a stiut sa il duc la cel mai inalt nivel, asa cum a facut cu nenumarati jucatori. Cat de valoros este un jucator, tot de antrenor depinde, de locul unde este asezat, indicatiile care i se ofera, sarcinile pe care le indeplineste.

r3fl3x11.04.2009 08:02

"Omul de incredere al patronului Gigi Becali, varul Virgil a ramas fara cuvinte dupa Steaua - Farul 1-1. In razboi cu Becali, fanii Stelei au preferat sa fie alaturi de moldoveni." asta scria pe sport.ro de dimineatza... pai cum sa nu fim alaturi de ei cand sunt batutzi si sechestratzi ...

se7en11.04.2009 10:21

degeaba schimbam antrenorul, daca o sa ramana la fel conducerea nu am facut nimic.

CoRsSo11.04.2009 15:13

Daca de la Steaua pleaca behecali, implicit va pleca si nea argaseeala si tovarashu mare antrenor Lacatus.

Sa vina MM si Dan Petrescu.

Bogdan4Steaua11.04.2009 18:33
@Bogdan4Steaua

Hai mai ca nu sunt chiar anonimi, sunt aceeasi cu care am avut ceva performante, e acelasi Banel care a rapus Sevilla, acelasi Zapata care ne-a salvat de atatea ori, avem jucatori buni pentru nivelul Ligii I. Atata ca sunt iesiti total, dar TOTAL din forma. Un antrenor capabil sunt sigur ca ar reusi sa obtina un randament cu mult superior de la jucatorii astia.

Ok Dayro e limitat, dar oare nu e rolul antrenorului sa il faca pe jucator sa creasca? El se naste cu talent dar este cizelat de un antrenor capabil, eu cu mana pe inima iti spun ca Ronaldo este la nivelul actual din cauza lui Ferguson care a stiut sa il duc la cel mai inalt nivel, asa cum a facut cu nenumarati jucatori. Cat de valoros este un jucator, tot de antrenor depinde, de locul unde este asezat, indicatiile care i se ofera, sarcinile pe care le indeplineste.

Eu unul m-am saturat de Banel, omul care a rapus Sevilla, Banel muncitorul, etc. E acelasi Banel care ne-a bagat mortul in casa in mai multe randuri, pe Bernabeu, cu Poli Iasi si nu numai. Daca ar fi un jucator cel putin mediocru eu unul as fi dispus sa ii iert si doua-trei autogoluri...

Dar repet pentru a mia oara: Banel este atat de penibil incat atunci cand joaca mediocru ni se pare ca este intr-o zi de gratie.

Melku11.04.2009 20:59

Ok, respect parerea dar nu o impartasesc, nu spun ca e cel mai bun, nu spun ca e super jucator ci doar ca poate mai mult, asa cum si ceilalti jucatori pot dar au nevoie de un antrenor de calitate.

razvan2813.04.2009 09:40

Penescu , Gheorghe Constantin si alti 3 arbitri bagati 24 de ore la bulau :punk:

adrianx2213.04.2009 09:48

nu imi place aceasta prostie din partea unor asa zisi stelisti, toti spuneti ca a jucat.., a fost mare.., a facut aia.., super-jucator..., ba da vorbiti ma nene de PREZENT, exact ce trebuie sa se afle, ce joaca Steaua AZI????? ce sistem de joc e asta????? ce tactica joaca Steaua AZI. Cand va aud ca spuneti de lacatust "ca a facut multe" okey a facut multe, dar se pare ca unii dinamovisti, rapidisti, au drepatate ca traim din trecut cu toata parerea de rau nu imi plac deloc aceste cuvinte/fraze. Va rog eu traiti in prezent, Lacatus nu face nimik bine echipei, asta e clar si se poate vedea din joc !!!! Pleaca Lacatus te rog eu pleaca sustin echipa dar nu pe tine, vin la stadion sa vad ceva sa vad cum joaca Steaua, nu cum nu joaca Steaua, nu vreau sa te vad pe tine, oricine altcineva poate sta pe banca si sa vada ca sistemul acesta de toata jena(ti-e frica sa joci fara inchizator), fara tactica de joc (acel desen pe care Steaua il tragea frumos pe teren), joci cu Banel(ca sa poata fi vandut), cu ov.Petre (ca deeee, e de nationala), stricand jucatori {Dayro(a venit ca atacant cu 16 g din 20 de meciuri-joaca mijlocas chiar si la inchidere cateodata ca vrei tu defensiva), toja(a venit mijlocas stanga joaca mijlocas -central-inchidere, noroc ca sa adaptat ca altfel......era injurat si el de fani), sekely(jucator f bun mijlocas dreapta -joaca stanga ca tre sa stea unicul Banel in teren rapciuga asta de jucator) Semedo- un fel de omr-un fel de mijlocas ofensiv dreapta, el il baga pe stanga mijlocas) suntem de tot rasul. Tin sa cred ca tu ii bagi intetionat numai pentru ai strica si ai fluiera fanii alungand atentia asupra lor la meciurile pierdute, dupa care jucand cu ovidel, Banel, lovinel, marinel, ca astia joaca mai bine decat acesti straini care dee sunt prea slabi. Pleaca ma nene odata si lasa-ne ai stricat o parte din Steaua !!! destul de mare ! Pleaca Lacatus si lasa-ne

Melku13.04.2009 10:41
Penescu , Gheorghe Constantin si alti 3 arbitri bagati 24 de ore la bulau :punk:

Imbucuratoare vestea, sper sa se lase cu condamnari si nu doar cu vizite. Sper sa intre si Borcica, prea s-a pregatit el de CL anul asta.

Bogdan4Steaua13.04.2009 10:50

Sunt sigur ca Borcea fierbe la foc mic.

Daca arbitri precum Lajos au fost pusi sub urmarire, sunt absolut convins ca Dinamo nu mai are scapare.

strezahuzum13.04.2009 11:17

Vai, vai, arbitri luati la intrebari .. si culmea, n-au treaba cu Steaua ! Dar vai, nu-mi vine sa cred, ca eu am invatat din gazete cu fetite semi-dezbracate ca numai Steaua e rea, ceilalti sunt buni ... numai Steaua a fost avantajata, alte greseli sunt "omenesti". Oare o fi posibil sa fi mintit gazetele ? Nu-mi vine sa cred ... :hypocrite: :hypocrite:

predatorpulse713.04.2009 11:35

Sunt Simona Patruleasa si SOC!!! Dinamo e avantajata de arbitri.

Cam asa ar trebui sa sune titlurile din ziare. Unde e frate surpriza ca dinamu fura cu arbitrii? Pai asta se stie cel putin in anii 70',e echipa fanion pentru hotii. Steaua era opusul doar ca am preluat si noi din aceasta imagine datorita ciobanasului schizofrenic. Jiji ar fi fost destept daca nu era prost. El a stat mult pe langa fotbalisti inainte sa intre in fotbal si stia cum sta treaba cu cooperativa. El le-a spus jucatorilor sa joace si daca se intampla sa nu pota mai baga el o indirecta. Desi Steaua a fost avantajata in anumite meciuri nu a fost avantajata ca dinamu sau cum a fost chefere in turul campionatului trecut. Jiji s-a bagat la indirecte,incurcand adversarele Stelei,nu cred ca s-a bagat la arbitri insa e clar ca stia ceva omul,mai ales ca sta pe langa alte lichele ca el.

Mai toate titlurile si salvarile de la retrogradare in Romania s-au facut pe indirecte,sper sa fie clar acest lucru si sa nu avem iluzii ca Steaua nu a participat la ele. Tin minte o faza din SuperSteaua: daca tin minte bine,Steaua isi indeplinise obiectivul in acel an si jucand cu nu stiu ce echipa,dadea meciul. Valentin vazand asta a mers in vestiar si i-a certat spunandu-le ca nu vor ajunge departe in cupele europene cu aceasta mentalitate,daca fac la fel ca dinamovistii. Cand o echipa isi indeplinea obiectivul(indiferent de acela) incepea sa vanda meciuri.

Daca vreti exemple recente va dau titlul nostru din 98' cand juma din echipa craiovei juca pe bune cu rapid pentru ca Steaua trimisese bani iar cealalta jumatate statea capra. Sau cum a castigat dinamu titlul cand cei de la Craiova i-au batut pe national. Toate,repet,toate au fost facute asa. Ce credeti,ca dinamu nu a trimis bani catre Timisoara cand am jucat cu ei in Ghencea titlul? Sau la Vaslui cand i-am batut pe porumbei cu 4-0.

As vrea sa-i vad pe toti smecherii din fotbal la puscarie insa nu cred ca se va intampla asta. Pana cand nu va fi un scandal de coruptie mare in care oameni influenti din fotbal sa stea la puscarie multi ani nu cred ca se va intampla asta.

Cooperativa nu va muri niciodata in Romania.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

danimarcu13.04.2009 12:54

O fi inceput ciobanelul sa ciripeasca... :whistle:

paolo13.04.2009 12:54

sa speram ca arestarile astea preventive si prechezitiile sa nu fie doar de decor... sa se faca anchete ca lumea si sa se lase cu ceva condamnari si retrogradari. daca macar jumatate din fleacurile si nulitatile care ne-au invadat fotbalul (Becali borci, coposi etc) sunt bagate la bulau atunci poate ca o sa avem si noi un campionat mai curat si mai puternic.

MoWeed13.04.2009 14:32

Tare sunt curios cand o sa se duca si dupa borcica si turcu...

Melku13.04.2009 14:46
Tare sunt curios cand o sa se duca si dupa borcica si turcu...

Si daca nu or sa se duca, e clar ca Borcea cu Badea (Popoviciu e neam cu Badea) l-au bagat pe Gigi ca sa scoata Steaua din cursa pentru titlu :naughty:

D4v1dstelist13.04.2009 15:21

" Gheorghe Constantin se aflã în acest moment la sediul DNA Pitești, acolo unde va fi audiat în urmãtoarele ore de procurori.

Alãturi de președintele CCA, anchetatorii vor analiza probele și documentele adunate în timpul zilei. Avocații lui Cornel Penescu, reținut dimineațã în același dosar, au confirmat cã numele lui Gheorghe Constantin se aflã printre cele mai importante din acest caz, alãturi de cele ale arbitrilor Aurelian Bogaciu, Marcel Savaniu și Cristian Nica.

Constantin a refuzat sã facã declarații în momentul în care a ajuns la DNA Pitești."

sursa:GSP.ro

Astia lasa fotbalul fara finantatori si arbitri :thumbsup:

KERATOCONUS13.04.2009 15:44

Cate-un Pic, Pic, Pic...pana n-o mai ramanea nimic... :)

maye13.04.2009 16:08

Asa , asa ... incet , incet scapam de toti viermii!

Robinson Rufay Zapata13.04.2009 16:41

Ce frumos va fi fotbalul cand toti blatistii vor fi curatati , daca vor fi.

Fan FC Steaua13.04.2009 18:12

Camilostrutzul i-a dat lui Argaseala un pumn in ochi:

Lovin: "Avem nevoie de un om ca Mihai Stoica. Argãsealã nu știe sã ia atitudine"

Daca pana si prostul echipei spune asta...atunci ce mai....daca si un manager bun precum M. Stoica ii zice asta lui Argaseala, daca pana si cel mai prost jucator din europa de est ii zice, atunci e clar ..

razvan2813.04.2009 18:19

ce aveti mai cu Lovin ?

la distrugere e printre cei mai buni din Romania , la creatie e printre ultimii.

Sa fim alaturi de echipa !

Nu conteaza ca echipa merge prost , este echipa noastra de suflet si orice s-ar intampla trebuie sa fim alaturi de ea.

Daca o vom huidui nu se va rezolva nimic.

Haideti sa incercam sa sustinem echipa la fiecare meci , sa facem din nou acea atmosfera care facea din Ghencea un "vulcan" pentru adversari si era un impuls pentru echipa.

Bogdan4Steaua13.04.2009 18:45

Una e sa fii alaturi de echipa, alta e sa fii alaturi de creditorul infect.

Melku13.04.2009 19:00

"Dayro Moreno este ca un copil cãruia dacã-i iei jucãria se supãrã. El e cel mai narcisist dintre noi, stã cel mai mult sã-și aranjeze pãrul la vestiare. Nu prea s-a adaptat aici, încã nu știe limba și e o persoanã mai închisã, spre deosebire de Zapata. Probabil cã nu-i place în România, cã timp a avut destul sã se adapteze", a spus Lovin

Jenant sa fie nevoie sa iasa tocmai Lovin cu declaratiile astea dar de ce nu, laudabil.

Ogararu n-a vrut sa tina bannerul de sustinere pregatit de fotbalistii Stelei pentru patronul arestat.

N-a semnat petitia ProBecali de pe siteul clubului si n-a mers alaturi de stelisti nici macar la OTV sa ceara dreptate pentru sef.

Ogararu a fost criticat de mai multe ori de Becali, care nu vrea sa-l transfere definitiv de la Ajax.

"N-am nimic cu omul Becali. Nu sunt de acord insa cu patronul Becali" - spune Ogararu

Na ca se poate sa fi si fotbalist, sa ai si coloana vertebrala. Sigur, e mai usor cand esti jucator imprumutat dar totusi.

john_8613.04.2009 19:13

Ogararu e singurul fotbalist al Stelei care nu-l sustine pe Gigi Becali. ProSport a aflat de ce.

Ogararu n-a vrut sa tina bannerul de sustinere pregatit de fotbalistii Stelei pentru patronul arestat.

N-a semnat petitia ProBecali de pe siteul clubului si n-a mers alaturi de stelisti nici macar la OTV sa ceara dreptate pentru sef.

Ogararu a fost criticat de mai multe ori de Becali, care nu vrea sa-l transfere definitiv de la Ajax.

"N-am nimic cu omul Becali. Nu sunt de acord insa cu patronul Becali" - spune Ogararu in Pro Sport.

sursa :sport.ro

Jos palaria!

LE : Te-ai miscat bine pentru un melc :))) Am postat la diferenta de o fractiune de secunda

«1314315316317318689»