Sunt Simona Patruleasa si SOC!!! Dinamo e avantajata de arbitri.
Cam asa ar trebui sa sune titlurile din ziare. Unde e frate surpriza ca dinamu fura cu arbitrii? Pai asta se stie cel putin in anii 70',e echipa fanion pentru hotii. Steaua era opusul doar ca am preluat si noi din aceasta imagine datorita ciobanasului schizofrenic. Jiji ar fi fost destept daca nu era prost. El a stat mult pe langa fotbalisti inainte sa intre in fotbal si stia cum sta treaba cu cooperativa. El le-a spus jucatorilor sa joace si daca se intampla sa nu pota mai baga el o indirecta. Desi Steaua a fost avantajata in anumite meciuri nu a fost avantajata ca dinamu sau cum a fost chefere in turul campionatului trecut. Jiji s-a bagat la indirecte,incurcand adversarele Stelei,nu cred ca s-a bagat la arbitri insa e clar ca stia ceva omul,mai ales ca sta pe langa alte lichele ca el.
Mai toate titlurile si salvarile de la retrogradare in Romania s-au facut pe indirecte,sper sa fie clar acest lucru si sa nu avem iluzii ca Steaua nu a participat la ele. Tin minte o faza din SuperSteaua: daca tin minte bine,Steaua isi indeplinise obiectivul in acel an si jucand cu nu stiu ce echipa,dadea meciul. Valentin vazand asta a mers in vestiar si i-a certat spunandu-le ca nu vor ajunge departe in cupele europene cu aceasta mentalitate,daca fac la fel ca dinamovistii. Cand o echipa isi indeplinea obiectivul(indiferent de acela) incepea sa vanda meciuri.
Daca vreti exemple recente va dau titlul nostru din 98' cand juma din echipa craiovei juca pe bune cu rapid pentru ca Steaua trimisese bani iar cealalta jumatate statea capra. Sau cum a castigat dinamu titlul cand cei de la Craiova i-au batut pe national. Toate,repet,toate au fost facute asa. Ce credeti,ca dinamu nu a trimis bani catre Timisoara cand am jucat cu ei in Ghencea titlul? Sau la Vaslui cand i-am batut pe porumbei cu 4-0.
As vrea sa-i vad pe toti smecherii din fotbal la puscarie insa nu cred ca se va intampla asta. Pana cand nu va fi un scandal de coruptie mare in care oameni influenti din fotbal sa stea la puscarie multi ani nu cred ca se va intampla asta.
Cooperativa nu va muri niciodata in Romania.
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.