Becali e judecat de niste Becali ai sistemului judiciar...
Iata avantajele unui sistem corupt!
Trebuie admirata frumusetea ironiei.
Becali e judecat de niste Becali ai sistemului judiciar...
Iata avantajele unui sistem corupt!
Trebuie admirata frumusetea ironiei.
Bun, bun! Mafiotul mioritic de pipera s-a indragostit de celula.
Hai, spargatorii de seminte, sariti si bociferati! Daca e nevoie, vom fi in spatele vostru la cortegiu, si vom manca seminte, si poate vom purta niste tricouri albe pe care sa scrie cu roz "scoalã Gigi".
iar a aparut la TV la stiri agariciul ala cu tricou cu " free Gigi" :laugh:
lasandu-l pe Becali la marmelada , ceai si fasole mai bine ne uitam in propria ograda.se poate intampla ce nu s-a mai intamplat in istoria noastra - sa ne bata Pandurii....conduc cu 1-0 si la cata fantezie ofensiva avem ma doare capu deja,mai ales ca am avut un inceput se saptamana oribil din toate punctele de vedere.mi-e tare frica ca nu vom prinde nici UEFA
Laca a declarat ca e un accident...2-0 cu Pandurii...ACCIDENT...no coment.Laca e al nostru ,il iubim...il vom iubii mereu...il stiu de cand a jucat primul meci la Steaua,dar se pare ca e un antrenor de jumatatea clasamentului...zic la nervi dar asa se pare...nu mai zic de conducere!!!niste handicapati!!sa iasa Berbecali sa vanda ..sa se duca dracului ca e numai vina lui!!!!
@batranul
La nervi sau nu,zici bine!
"Trebuie sa schimbam mentalitatea asta, a jucatorilor."-declara Lacatus la conferinta de presa.
Intrebarea fireasca este:-CAND?.....ca tot asteptam de o bucata de vreme.
Daca tot este sa schimbe mentalitatea,(Laca)ar trebui sa inceapa cu el insusi!
Pe zi ce trece se face mai multã luminã în ceea ce privește "susținãtorii" lui Gigi Becali. Divizarea suporterilor steliști de la meciul cu Gloria Bistrița nu a fost chiar un rod al întâmplãrii, ci a fost o manevrã bine gânditã de cãtre oamenii lui Becali. Astfel, conform evz, mulți din "fanii" conducãtorului suprem din Pipera au fost aduși cu autocarele din localitãțile limitrofe Bucureștiului, constituind o adunare pestrițã pentru suporterii de la Tribuna 1 și Tribuna 2. De asemenea, o parter din oameni au fost cei de la firma de pazã "Zmãrãndescu Security".
"Oameni care au abonamente de ani buni la tribuna I și la tribuna a II-a mi-au spus cã nu i-au vãzut în viața lor pe cei care au venit la stadion cu tricouri imprimate cu «Free Gigi». Nu a fost nevoie de foarte mulți, pentru cã spiritul de turmã a funcționat și imediat și-au gãsit noi adepți printre oamenii de rând care considerã cã tot ce i se întâmplã lui Becali este un abuz", a spus Alexandru Tofan, unul dintre steliștii de la Peluza Sud.
Oameni chemați de primarul Rababoc
Scenariul s-a repetat și la Tribunalul București, acolo unde primarul din ªtefãnești, Anghel Rababoc a adus o mare parte din "galeria" latifundiarului prieten cu oile. De asemenea, la comanda autoritãților din Rast și Vadu Roșca au apãrut douã autocare de susținãtori ai aceluiași individ. Primarul din localitatea ªtefãnești, deși reprezentant al statului român, a acționat în numele partidului lui Becali, al cãrui reprezentant a fost la alegerile locale, informeazã EVZ.
Josnic.
Piturca a fost demis ![]()
Piturca a fost demis ![]()
Pana si la FRF se poate lua o decizie . Cand s-o intampla si la Steaua asa ceva, numai Dumnezeu stie.
Poate il cheama pe Lacatus in locul lui Piturca. ![]()
Piturca a fost demis
Cam tarziu....asta trebuia sa se intample in vara.
Hai ca poate il vedem peste cateva etape pe banca noastra.
Exact la asta m-am gandit si eu cand am vazut stirea!
Fereascã Sfântul sã vinã acest Halagian al vremurilor noastre înapoi!!!
LE:
Sau poate nu neapãrat. El a arãtat cã știe sã impunã ordinea în haos. ªi la Steaua în 2000, și la naționalã în 2005. Problema e cã el trebuie neapãrat sã plece dupã ce își atinge primul obiectiv, pentru cã nu e capabil sã treacã la un nivel superior, sã facã performanțã cu adevãrat (bãtea Steaua Valencia cu piți pe bancã???
))))). Dupã ce impune ordinea începe sã-și impunã fixurile. Doar cã haosul principal la Steaua nu e forma de moment foarte slabã a jucãtorilor (pe care cred cã ar fi capabil s-o redreseze).
Li se taie oare verilor Becali "pilele" de la nationala?
Sper sa scapam odata de ratati gen Cocis, Tamas, Codrea sau Banel.
nu l-as vrea pe piti la Steaua...visez in continuare dar sper sa vina Protasov....MARE ANTRENOR
Piturca nu va veni la Steaua, mai ales acum, cand Becali a intrat iar in politica.
Piturca nu suporta ca cineva sa se bage peste munca lui, el vrea sa controleze totul.
Becali nu vrea o astfel de personalitate in club.
Concluzie: Piturca va deveni, in mod sigur, antrenorul Stelei!
Logic... ![]()
nu l-as vrea pe piti la Steaua...visez in continuare dar sper sa vina Protasov....MARE ANTRENOR
ce va placut voua la Protasov?
Ca a luat echipa gata facuta de Zenga?
Tamas:poate renunt si eu la echipa nationala.
Nu tre sa renunti ca oricum nu te mai cheama nici dracuș.
Rezultatele proaste din acest retur au deteriorat serios atmosfera din cadrul lotului Stelei, iar cotidianul CanCan anunțã cã fotbaliștii vicecampioanei regretã deja reîntoarcerea lui Lãcãtuș pe banca tehnicã. Conform sursei citate, mai mulți fotbaliști experimentați s-au arãtat extrem de deranjați de faptul cã sunt arãtați cu degetul dupã fiecare rezultat negativ și, în acest sens, l-au rugat pe George Ogãraru sã aibã o discuție cu "Fiara".
"George, așa nu se mai poate! Roagã-l sã se potoleasca, sã nu mai dea mereu vina pe noi. Avem familii, nu se poate sã stãm în cantonament înainte de un meci cu Farul!", i-ar fi spus aceștia fundașului dreapta
Acuma doar nu se asteapta ca Laca sa recunoasca faptul ca este zero barat ca antrenor. Jucatorii sunt de vina ![]()
ce va placut voua la Protasov?
Ca a luat echipa gata facuta de Zenga?
Nu. Ne-a placut faptul ca ucraineanul avea stofa de antrenor, ne-a placut pentru ca dupa jocul anost (dar eficient) practicat pe vremea lui Zenga, Oleg a adus un stil extrem de apropiat cu cel al Stelei de odinioara...
@Melku: Laca e pulbere ca si antrenor, dar aproape jumatate din lot este penibil.
Cand ai un lot slab, fie iti aduci antrenor care sa faca din rahat bici(Protasov), fie schimbi o parte din lot. Nou nu avem nici una nici cealalta.
@Bogdan4Steaua
In situatia actuala nu exista decat o singura varianta, cea in care sa aduci un antrenor care sa faca din rahat bici, degeaba schimbi o parte din lot daca pastrezi acelasi antrenor, aceleasi idei falimentare, acelasi sistem stupid si ineficient. Noi niciodata nu cred ca o sa ajungem sa aducem jucatori de zeci de milioane, asa ca ar fi ideal sa se caute un antrenor foarte talentat. Sunt de acord cu tine ca anumiti jucatori nu fac onoare tricoului si sportului in general dar gandeste-te ca in perioada in care era Protasov, multe "rebuturi" au fost revitalizate si au facut meciuri foarte bune.
Ideea este ca eu sustin ideea conform careia rezultatele slabe sunt cauzate 80% de munca antrenorului sau lipsa ei. Un antrenor bun stie sa scoata ce e mai bun din fiecare jucator, fie el mai slab, un antrenor bun stie o gramada ce Lacatus nu stie.
Intotdeauna un antrenor face o echipa in timp ce o echipa nu face niciodata un antrenor (sunt mii de exemple de antrenor slabi la cluburi imense care nu au facut nimic si alte mii de echipe mici ridicate de antrenori mari). Vrei sa spui ca lotul Urziceniului este superior sau cel putin in aceeasi zona cu cel al Stelei, sau ca Petrescu este clar superior lui Lacatus? ![]()
Vrei sa spui ca lotul Urziceniului este superior sau cel putin in aceeasi zona cu cel al Stelei, sau ca Petrescu este clar superior lui Lacatus?![]()
Cred cu tarie ca Dan Petrescu este cu 2-3 clase peste Lacatus.
Dar constientizez si faptul ca avem tendinta de a ne supraevalua jucatorii. Chiar si comparandu-i cu cei ai Unirii Urziceni. Ce mijloc avem noi? Banel? Lovin? Ovidiu Petre? Gasesc in Liga 1 o gramada peste ei. Lasati-ma cu jucatori de echipa nationala, ca nu tine...
Dayro e jucator? E doar un columbian cu un dram de talent dar extrem de limitat. Zapata este clar sub betivul de Lobont.
Am mai spus-o in repetate randuri: jucatorii nostri de calitate sunt preponderent defensivi: Ogararu, Ghionea si Goian. Il mai adaugam pe Ochirosii... si cam atat. Poate si pe Kapetanos, un atacant mediocru dar eficient.
MM catre Argaseala: "Ti-a cazut palaria pe ochi! Cand eram la Steaua, tu vorbeai vreodata?"
MM Stoica: "Crezi ca as fi ramas la Steaua daca echipa era pe opt!Vali, ti-a cazut palaria pe ochi! Ati cazut de tot. Poate nu ai realizat: sunteti pe locul opt! Bai, Vali, cand eram eu la Steaua, tu vorbeai vreodata? Ati avut 30 de milioane buget, ce ati facut cu banii aia? E normal sa nu ma invite sip e mine macar o data la muzeul Stelei? Macar pe taica-miu, ca el sta langa satdion, ca eu am crezut ca raman pe viata acolo!", a spus MM Stoica la gsptv
Argaseala: "Stii foarte bine sa iesi in presa la greu. Nu iti doresc sa trecem prin ce trecem noi. Ai spus ca nu te mai legi de Steaua!", a ripostat Argaseala.
MM Stoica: "Nu ai fi ajuns niciodata la Steaua daca nu te aduceam eu! Tu esti bun, Vali, dar nu sa te bagi tu sa aduci jucatori!"
ciudata chestie...oare noi i-am copiat sau ei ne-au copiat.grecii de la panathinaikos canta ceva in greaca pe melodia noastra de la "ce drog ciudat".la ei se numeste "horto magico"
http://www.youtube.com/watch?v=K9da0nYVtMg...feature=related
Daca crezi ca panathinaikos la furat, ce zici despre suporterii lui CFR care l-au cantat ieri la meci ?
MM i-a tras-o lui Argaseala si il felicit pentru asta, de oameni ca MM avem acum nevoie dar asta dupa ce pleaca ciobanul. ![]()