FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1311312313314315689»
DanStan23.03.2009 20:56

Pai vezi ? In nici un caz cu aia n-ar trebui sa ne comparam. Deocamdata insa-s mai tari ca noi in clasamentul Ligii pe ultimii doi ani. Nu ti se pare cam jenant ?

redondo23.03.2009 20:58
Pai vezi ? In nici un caz cu aia n-ar trebui sa ne comparam. Deocamdata insa-s mai tari ca noi in clasamentul Ligii pe ultimii doi ani. Nu ti se pare cam jenant ?

Adica stau mai bine ca noi la punctajul in cupele europene? N-au cum.Nu se calculeaza asa.

Jenant mi se pare sa nu fi in stare sa intri in grupele UEFA contra unor echipe slabe.

DanStan23.03.2009 21:09

Deocamdata stau mai bine in clasamentul ligii. Pe viitor nu se stie, daca ne mai prezentam complet nepregatiti in Champions League s-ar putea ca cineva sa-si umple buzunarele dar in mod sigur coeficientul Stelei va scadea pana la un nivel pe care l-ar putea atinge pana si BATE Borisov daca-si face ambitia.

danimarcu23.03.2009 21:11

@redondo -noi am jucat in LC doar pt a se umple Jiji de bani.

Experienta nu am capatat,valoarea nu ne-a crescut...

redondo23.03.2009 21:14
@redondo -noi am jucat in LC doar pt a se umple Jiji de bani.

Experienta nu am capatat,valoarea nu ne-a crescut...

Nu imi pasa mie daca patronul ia bani sau nu....nu e asta treaba mea.Am fost acolo si gata.Acum va ajunge si Dinamo,care ca si ungurii anul' trecut profita de faptul ca nu mai jooaca tur preliminar...pe munca de 3 sezoane la UEFA a Stelei.

DanStan23.03.2009 21:29

Exact. Daca aveam conducatori destepti am fi profitat in primul rand noi. Asa insa, profita mai mult altii. Si culmea e ca mai sunt si ajutati de gibonu' nostru.

Daniel-Ionut24.03.2009 07:55
pe munca de 3 sezoane la UEFA a Stelei.

Pe munca Stelei si a Rapidului!

redondo24.03.2009 10:10
Pe munca Stelei si a Rapidului!

Nu amice...Rapidul doar un an.

Melku24.03.2009 16:56

"Sunt încrezãtor cã putem ajunge acolo sus. Sunt cinci puncte distanțã de locul 2 și nouã de locul 1, încã sunt puncte care pot fi recuperate. Nu-mi vine sã cred cã am ajuns pe locul 8, poziția e jenantã pentru Steaua, dar dacã stau și mã uit cã sunt la cinci puncte de locul 2 nu am de ce sã intru în panicã. E adevãrat cã lipsesc punctele, trec puncte pe lângã noi care ne-au adus în aceastã situație, dar sunt convins cã pânã la final vom reveni acolo unde ne este locul", a spus Marius Lãcãtuș

Mama ce ma irita atitudinea asta de parca nu el e antrenorul. De parca nu pe mana lui pierdem puncte. Sunt tare curios de ce nu ii vine sa creada, de parca jucam super fotbal si numai ghinionul ne-a aruncat pe locul asta. Eu sunt sigur ca el are impresia ca jucatorii poarta intreaga vina si el este mai tare decat Mourinho, jucatorii sunt niste prosti si nu respecta indicatiile. Imi pare rau dar a avut si stagii de pregatire, e de ceva timp la Steaua si nu a reusit sa faca jocul placut sau macar eficient. Chiar nu ii da de gandit?

anunnak24.03.2009 17:49
"Sunt încrezãtor cã putem ajunge acolo sus. Sunt cinci puncte distanțã de locul 2 și nouã de locul 1, încã sunt puncte care pot fi recuperate. Nu-mi vine sã cred cã am ajuns pe locul 8, poziția e jenantã pentru Steaua, dar dacã stau și mã uit cã sunt la cinci puncte de locul 2 nu am de ce sã intru în panicã. E adevãrat cã lipsesc punctele, trec puncte pe lângã noi care ne-au adus în aceastã situație, dar sunt convins cã pânã la final vom reveni acolo unde ne este locul", a spus Marius Lãcãtuș

Mama ce ma irita atitudinea asta de parca nu el e antrenorul. De parca nu pe mana lui pierdem puncte. Sunt tare curios de ce nu ii vine sa creada, de parca jucam super fotbal si numai ghinionul ne-a aruncat pe locul asta. Eu sunt sigur ca el are impresia ca jucatorii poarta intreaga vina si el este mai tare decat Mourinho, jucatorii sunt niste prosti si nu respecta indicatiile. Imi pare rau dar a avut si stagii de pregatire, e de ceva timp la Steaua si nu a reusit sa faca jocul placut sau macar eficient. Chiar nu ii da de gandit?

Ti se pare vreo inteligenta sclipitoare? Daca avea ceva cap pleca naiba pana nu se facea de rusine. Ce antrenor cu cap ar veni in calvarul asta?

Saramago25.03.2009 05:34

Inca o stire trista pentru iubitorii hocheiului...a murit, la numai 47 de ani, Igor Stelnov, fostul fundas al reprezentativei URSS si al team-ului CSKA Moscova in anii '80. Stelnov a castigat de doua ori titlul olimpic cu "big red machine" (1984, 1988), a devenit campion mondial in 1986, a disputat celebra finala a Cupei Canadei in 1987, a obtinut opt victorii consecutive cu CSKA Moscova in Cupa Europei (echivalentul CHL-ului de astazi), intre 1982 si 1989. A evoluat alaturi de sportivi de certa clasa precum Fetisov, Kasatonov, Larionov, Makarov, Krutov, Bykov, Khomutov, Kamensky s.a. Spre sfarsitul carierei a evoluat pentru Khimik Voskresensk, pentru suedezii de la Rogle si pentru italienii din Asiago. In ultimii ani a facut parte din staff-ul echipei HK MVD Balashikha, echipa care a participat la ultima editiei a KHL si s-a situat pe locul 18 din 24 de participante (nu a ocupat insa un loc de play-off). Dumnezeu sa-l odihneasca...

CANmaryo25.03.2009 06:17

nu stiu ce-i in capul lui Lacatus si ma intreb si eu oare chiar nu exista nimeni care sa-i spuna ca nu-i antrenor de Steaua si ca daca iubeste Steaua asa cum declara sa plece pina nu-i prea tirziu ,Steaua lui Lacatus nu joaca nimic ,sper ca ionescu sa revina si sa joace la mijloc ,prefer un tinar care stie cu mingea chiar daca o sa mai greseasca in locul lui Lovin si ias da si citeva sanse lui pedriel sa-l vedem ce stie ,

MoWeed25.03.2009 06:40
Nu-mi vine sã cred cã am ajuns pe locul 8, poziția e jenantã pentru Steaua, dar dacã stau și mã uit cã sunt la cinci puncte de locul 2 nu am de ce sã intru în panicã.

Blestematul loc 2; Laca ai uitat oare cum la Steaua orice loc in afara de 1 este un esec?

mountytoma25.03.2009 09:00
Eu chiar nu stiu de unde scoateti astfel de supozitii.Liga Campionilor e cel mai inalt nivel...nu e nici-o rusine daca iuntr-o grupa grea ai scos 1 punct.Craiova,Vaslui s.a. sa joace mai intai la UEFA si apoi sa vorbeasca de Liga.Ai vazut Timisoara cu Partizan...de fapt 5 din 5 la UEFA.

Nu mai exagerati!

hai sa fim seriosi. 1 puncy din 18, sau 2 din 36 in doi ani...

stiu, nu ma compatr cu ceilalti din ligaI cand ajung in cupele europene, dar noi ca stelisti trebuie sa vrem mult mai mult. iar Bate Borisov, de care unii radeau cand i-am scos anul trecut, au aratat ce inseamna sa ai "cohones" in CL. in timp ce noi ne-am aratat doar osanza!

referitor la caini, ca stiu ca iti plac:-) acum cateva zile am vazut meciul lor cu anderlecht. marea echipa a lui mucescu, mateut, Andone, Rednic, lupu, raducioiu. ce fotbal de rahat bai frate, ma mir cum de nu le-a fost rusine sa mai arate meciul ala la "replay"!

Nu-mi vine sã cred cã am ajuns pe locul 8, poziția e jenantã pentru Steaua, dar dacã stau și mã uit cã sunt la cinci puncte de locul 2 nu am de ce sã intru în panicã.

tot uitandu-se la locul doi s-ar putea sa se trezeasca pe locul 15 domnul carpaus! mie-mi convine, asa am avea sanse sa scapam de becakat. ca el cumpara buzaul si ia campionatul in anul viitor! (cainele meu rade si acum de chestia asta, nu stiu ce sa ii fac sa se opreasca)

weeezer25.03.2009 19:04

N-are treaba cu Steaua dar e amuzant :)

Dupa Gabi Tamas, un fost dinamovist loveste. Intrebat de catre reporter "Cat la suta a fost ghinion pentru voi si cat la suta a fost valoarea mai mare a celor de la Wolfsburg?", Vladut raspunde sec "Eu cred ca suta la suta". Clar, nu?

Saramago26.03.2009 00:32

Romania a dispus cu 6-1 de Croatia in a treia partida din cadrul mondialelor de hochei ale juniorilor din Slovenia (div II, gr.A). Stelistii din trupa lui Elod Antal s-au comportat foarte bine; astfel, Gliga jr. a inscris un gol si a oferit doua pase decisive, iar Pascaru, Tapu si Mihailescu si-au trecut la randul lor numele pe lista marcatorilor. Viitorul (Stelei) suna bine, vorba unei reclame f.f. cunoscute de acum cativa ani...

razvan2826.03.2009 14:43

lasa ca si la fotbal viitorul suna bine da din pacate nu suna prea tare ca sa auda si Laca

Lari29.03.2009 19:13

Marketing managerul gruparii din Bulevardul Ghencea, Bobby Durbac, a declarat ca femeile gravide si copiii vor avea prioritate la intrarile pe stadionul Stelei. El a precizat ca e multumit de felul in care decurge proiectul turului stadionului si sustine ca reactiile din partea fanilor sunt pozitive.

"Am hotarat ca femeile gravide si copiii sa aiba prioritate la turnicheti. De asemenea, am stabilit si ca presa sa aiba prioritate la turnicheti, la cele doua porti de acces de la tribuna oficiala", a declarat Bobby Durbac la Sport Total FM.

"Suntem multumiti de felul in care decurge proiectul cu turul stadionului si al muzeului. Este o atmosfera foarte linistita, exact ca in Occident. Am hotarat ca numarul optim de vizitatori pe un tur este intre 10 si 15. Reactiile sunt foarte pozitive, in primele doua zile. In fiecare grup sunt cam doi copii, insotiti de parinti", a adaugat el.

40 de persoane au vizitat muzeul si au facut turul de stadion, vineri, in prima zi de deschidere pentru public.

Sport Total FM

danimarcu31.03.2009 13:16

Patronul clubului din Ghencea îl pune la zid pe Kapetanos, spune cã Alex Pițurcã ar putea ajunge în Ghencea și anunțã cã Janos Szekely este de vânzare.

"Pe Kapetanos l-am luat ca era gratis, dar nu joaca nimic, n-are valoare. Pe Alex Piturca o sa-l aduc in Ghencea daca isi va rezilia contractul cu Pandurii. O sa joace in atac cu Kapetanos. Cat despre Szekely, daca Poli Timisoara imi da pe el 500.000 de euro, e liber sa plece", a declarat Gigi Becali.

Janos Szekely a fost cumparat de Steaua de la Otelul Galati, in schimbul sumei de 1,5 milioane de euro, plus TVA.

sursa:gsp

korynna31.03.2009 13:27

Nu de alta, dar vine meciul cu Pandurii... :sick:

MoWeed31.03.2009 13:30

Din nou individul din loja ne arata cat poate fi de cretin.

Astazi l-a atacat gratuit pe Hagi pe langa declaratiile scrise de danimarcu.

Va dati seama ce greu va fi dupa aia pentru Piturca daca ajunge fiu-su la Steaua. Trebuie sa-i faca loc si lui si lui Marica(vorba aia, i-a luat Mercedes mai ieftin) in primul 11 la nationala

Melku31.03.2009 14:20

Gibon nenorocit, transferuri facute dupa ureche si jucatori stricati de antrenori nuli.

Khalid01.04.2009 15:14

Banel la Inter pe 6 milioane. Asta e surprinzatoare.

danimarcu01.04.2009 15:43

Ai gresit topicul."Gluma zilei" ;) e mai la deal...

Robinson Rufay Zapata01.04.2009 16:42
Banel la Inter pe 6 milioane. Asta e surprinzatoare.

Se vrea a fi pacaleala

«1311312313314315689»