am castigat si noi un meci si Gigi deja se vede campion...
mai, asta ori e prost, ori e prost.
cine stie sa-mi spuna si mie raspunsul la dilema asta din care nu pot iesi!
am castigat si noi un meci si Gigi deja se vede campion...
mai, asta ori e prost, ori e prost.
cine stie sa-mi spuna si mie raspunsul la dilema asta din care nu pot iesi!
Ma...e PROST
si asta e cea mai buna calitate a lui. Eu unul, nici nu imi mai doresc sa fim campioni decat daca meritam si daca jucam fotbal. ![]()
o stire care-sper-sa nu se confirme
stirile din sport Pro TV de azi: prosportul de maine anunta ca suporterii Stelei sunt gata sa renunte la protest iar conducerea le da 300 de bilete gratis pt meciul cu Arges
daca e asa, atunci ne`am furat singuri caciula, ne`am taiat craca de sub picioare, ne`am merita soarta!
totusi, sper sa fie un fasssssssss al presei!
Este o aberatie totala, protestele nu se vor opri pana la inlaturarea gibonului, nu vorbesc ca reprezentat ci ca un om care a inteles total ce ii mana pe suporteri si care este in asentimentul lor.
Stai linistit.
"Szekely și-a mai revenit, îl vãd la antrenamente. Își dorește enorm sã revinã în lot și sã joace, iar asta nu poate decât sã mã bucure. ", a mãrturisit Lãcãtuș
Bai marioneta, era treaba ta sa il faci sa isi revina, era treaba ta sa il aperi, era treaba ta sa il joci pe postul pe care da randament. Forma slaba a jucatorilor si a echipei este exclusiv VINA TA. Bine ca il vezi la antrenamente, pacat ca nu il si antrenezi
))
"Patronul a fost tot timpul alãturi de echipã. Chiar dacã la supãrare a mai criticat unii din bãieți, a fost și va fi alãturi de echipã.", a conchis "Fiara".
Mi se rupe inima vazand o fosta mare glorie, cea mai mare glorie cum face ceva pe trecutul lui si pe valorile lui, luand apararea unui troglodit. Nici Hagi nu e mare antrenor dar nu l-a lasat pe cioban sa il dezbrace de onoare.
"Nu s-ar mai întîmpla ce s-a întîmplat atunci. Un Iacob de atunci aș mai vrea acum la Steaua. Era o echipã de rãzboinici, Rãdoi și cu Victoraș erau foarte montați, dãdeau tonul agresivitãții în teren!" a spus Becali la sportro.
Ah, sa inteleg ca nu mai sunt la moda Paraschiv cu Radoi, acuma e cu Iacob si Radoi. Acum doua saptamani a spus acelasi lucru dar cu Paraschiv. Cineva sa ii puna capat suferintei...
macel....Universitatea batura cu 4-1 pe CFR
ma bucur ca si-au luat-o ungurii....da nu ma bucur ca suntem sub Craiova
macel....Universitatea batura cu 4-1 pe CFR
ma bucur ca si-au luat-o ungurii....da nu ma bucur ca suntem sub Craiova
Cand o sa jucam un fotbal mai bun decat ei vom fi peste si in clasament! ![]()
Cand o sa jucam un fotbal mai bun decat ei vom fi peste si in clasament!
A juca frumos e una...a fi si eficient si a face ceva in Europa e mult mai greu.Craiova nu se poate inca compara cu Steaua!
A juca frumos e una...a fi si eficient si a face ceva in Europa e mult mai greu.Craiova nu se poate inca compara cu Steaua!
Vrei sa spui ca nu ar reusi sa ia un punct in Champions League? ![]()
Ar lua cu siguranta... Insa nu ar trece niciodata de o echipa ca Galatasaray in turul 3 preliminar, asa cum nici CFR-ul nu ar fi reusit daca ar fi fost cazul sezonul asta...
cand spui a fi eficient te referi la 1 punct din cele 18 posibile?
sincer, mi-e teama ca oltenii ne-o vor trage urat returul asta! daca nu cumva moare Gigi intre timp si pleaca antrenorul mileniului de la noi!
sincer, mi-e teama ca oltenii ne-o vor trage urat returul asta! daca nu cumva moare Gigi intre timp si pleaca antrenorul mileniului de la noi!
Facem un pariu? Daca Lacatus va fi antrenor la ora jocului cu Universitatea, noi vom castiga?
Facem un pariu? Daca Lacatus va fi antrenor la ora jocului cu Universitatea, noi vom castiga?
pe cat? macar 1% din cat ia mititelu de la Gigi?
catre redactori, administratori, moderatori: faceti ceva sa nu mai apara behaitul cu G cand il scriu cu g ca turbez!
N-are importanta pe ce pentru ca nu stiu daca ne intalnim ![]()
PS: Pe 5 stelute la profil.. ca sa fie totusi ceva ![]()
Becali: "Echipa m-a convins, luam titlul cu 6 puncte avans!"
Da-te in gatu matii ca nu te mai suport ![]()
cand spui a fi eficient te referi la 1 punct din cele 18 posibile?
Eu chiar nu stiu de unde scoateti astfel de supozitii.Liga Campionilor e cel mai inalt nivel...nu e nici-o rusine daca iuntr-o grupa grea ai scos 1 punct.Craiova,Vaslui s.a. sa joace mai intai la UEFA si apoi sa vorbeasca de Liga.Ai vazut Timisoara cu Partizan...de fapt 5 din 5 la UEFA.
Nu mai exagerati!
Ar fi totusi o problema. BATE Borisov a scos 3 puncte intr-o grupa cu Real, Juventus si Zenit. In 6 meciuri. Noi am scos 2 puncte in 12 meciuri (2007-2009). Poate c-au avut noroc. Poate c-am avut ghinion. Dar sigur e ca intr-o competitie gen Champions League inferioritatea valorica nu poate fi compensata prin declaratii bombastice, laude cretine, management dupa ureche si o echipa tehnica de mijlocul clasamentului in Liga romaneasca.
p.s : marele profet de doi lei din Pipera ar face bine sa-si tina gura. In ra*atul in care suntem o noua alianta a tuturor descultilor din Liga 1 impotriva Stelei s-ar putea sa ne trimita in afara Europei. Anul trecut toti au stat capra in fata clujenilor iar dobitocul, in loc sa-i acuze pe blatistii aia si-a gasit sa se impauneze cu marea lui potenta. Anul asta probabil potaile vor castiga titlul cu arbitrii, cu adversarii, cu federatia, cu tot ce exista. Si tocmai cand incepusera comentariile impotriva hotiilor potailor se gaseste iar un cioban tembel care vrea neaparat, da' NEAPARAT sa se bage in seama. Jiji, cu cat te platesc potaile sa atragi atentia asupra ta (si asupra Stelei, ca "e familia ta") ca sa poata fura ei in liniste ?
@DanStan
Fotbalul nu e matematica.Oricum vrei s-o iei,acolo unde a ajuns Steaua nu vor mai ajunge altii in Romania.
redondo... si ne dorim cat mai multe calificari de pe locul 2 nu?
Pai,in caz ca nu te-ai prins,faceam referire la locul in clasamentul romanesc,nu european... ![]()
redondo... si ne dorim cat mai multe calificari de pe locul 2 nu?
Asta-i altceva. Eu am vorbit doar de Europa.
redondo, pai as prefera sa ajungem macar unde a ajuns BATE Borisov. Sau si aia sunt prea tari pentru noi ?
Unde a ajuns?In optimi?
A ajuns sa scoata 3 puncte. Mai multe decat am scos noi in doi ani. Nesemnificativ, nu ?
A ajuns sa scoata 3 puncte. Mai multe decat am scos noi in doi ani. Nesemnificativ, nu ?
Tot pe 4 a terminat.Si ti-am spus ca fotbalul nu e matematica.Ce dracu ma frate...ne comparam cu BATE Borisov acum?!