FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1315316317318319689»
bodanelu13.04.2009 19:38

oare de ce tace mitica in tot scandalul asta? :D

MoWeed13.04.2009 19:47

De cinstit ce e....

Respect Ogararu!

razvan2813.04.2009 20:22

Respect George !

Not Free Gigi

Acum ca e si Penescu la bulau ma gandesc ca le vine inspiratia la astia de la Fox si scot si ei seria 5 din Prison Break..ar fi ceva ca Gigi Scofield si Cornel Burrows sa evadeze din DNA River.

maye13.04.2009 20:38
oare de ce tace mitica in tot scandalul asta? :D

Oare de ce , probabil , va fi urmatorul saltat?

Respect George Ogararu!

Melku14.04.2009 06:06

Pot sa pun pariu ca poate sa ii aresteze pe toti mai putin pe Mitica, cred ca a suflat si in iaurt si a fost destul de abil incat sa nu aiba probleme. De ce tace? Pai cine mai spune ceva? Toti sunt cu frica in san, Becali nu a fost cu gura mare? Eu unul as vrea mai degraba sa intre Sandu.

bodanelu14.04.2009 06:37

Sandu, Mitica si fratii Becali. Si fotbalul se curata...

clausblaus14.04.2009 06:49
Sandu, Mitica si fratii Becali. Si fotbalul se curata...

Ar fi minunat,dar ma indoiesc!

Mircea Sandu este rechinul cel mare,dar cu siguranta are spatele bine acoperit.

Nu stiu ,de ce nu se intreaba nimeni,ce cauta Raluca Sandu in FRF?A stat fugara pana s-a inchis dosarul "prafurilor" si acum a fost cocotata pe un post caldut,in federatia lui taticu.

Desi nu prea mai am incredere in justitia romaneasca,sper din toata inima sa se mearga pana la capat si sa-i traga la raspundere pe pe toti cei implicati.

Daniel-Ionut14.04.2009 07:26

Penescu a primit mandat de 29 de zile :excl:

maye14.04.2009 07:32

Penescu și Constantin au fost arestați pentru 29 de zile! :bananadance:

Melku14.04.2009 09:56
Penescu și Constantin au fost arestați pentru 29 de zile! :bananadance:

Stau cu inima stransa si sunt foarte curios daca acestea sunt niste manevre de imagine sau de distragere a atentiei sau se lasa cu condamnari. Sper sa nu fie un foc de paie.

Fane14.04.2009 11:07

Facem pariu ca urmatorul de pe lista este Mitica ?

Melku14.04.2009 16:17

Cererea de revocare a mãsurii de arestare preventivã asupra lui Gigi Becali a fost respinsã de judecãtori, fiind consideratã neîntemeiatã! Astfel, patronul Stelei va fi nevoit sã rãmânã în arest pânã la finalul celor 29 de zile!

Se cam ingroasa gluma, nu pot sa cred ca dosarul nu e beton daca s-au luat deciziile astea agresive impotriva oierului.

"Sunt șocat de aceastã decizie! Cum putem fi altfel, dupã atâtea respingeri. Ne vom conforma deciziilor justiției! Ne pare rãu, dar sperãm ca celelalte demersuri ale avocaților sã aducã alt rezultat. Pânã la terminarea celor 29 de zile mai existã încã douã cãi de atacare a deciziei. Deocamdatã ne gândim cum sã calmãm familia", a declarat Ioan Becali

razvan2814.04.2009 16:54

Toti sunt parati de cineva....si am o banuiala ca acea persoana care ii paraste este mitica Dragomir

dalexandru2014.04.2009 16:59

29 de zile... pana nu va cadea definitiv unul mare, sper sa fie Becali primul, nu putem sa vorbim de nici un fel de dreptate, poate de circ, sau altceva, dar trebuie sa faca ani de bulau astia ca sa lase fotbalul in pace.... iar sincer, avocatul ala al lui Gigi pare cam slabut si cam pe dinafara, vorbea mai mult ca un preot decat ca un avocat, despre nedreptati, ca sunt iertati altii care nu merita si alte bazaconii in loc sa vina cu articolele din lege prin care sa demonstreze nevinovatia lui Gigi...

mountytoma14.04.2009 17:03
O fi inceput ciobanelul sa ciripeasca... :whistle:

Gigi sigur a spus tot. l-ati vazut cum aproape plangea astazi cand spune ca baraba e afara si hristos in arest? cred ca il ustura cuurul rau de tot deja. din pacate insa, plansul lui nu era plans de om spasit, ci era plansul de furia neputintei, neputinta de a se razbuna pe cei care l-au pus dupa gratii!

cum bine zice acineva mai sus, Gigi daca nu era prost era destept... ma bucur ca e asa cum e, ca tot dand din gura se afunda tot mai mult. eu sper sa fie de tot. sa dispara intre ccti de oaie, de unde a aparut.

despre penescu: si ftt si cu banii luati! ala a dat bani ca sa piarda echipa lui? super tare chestia asta! ce ma doare pe mine: aparea si corpodean la centru la o partida banuita de manarie, dar pe corpodel nu l-a saltat nimeni! pe ala mi-l doresc la puscarie mai tare decat pe Gigi chiar! pentru meciul ala pierdut cu 1-0 cu Dinamo cand l-a eliminat pe Banel, cand ne-a macelarit...

oare cat o mai tine chestia asta cu oamenii de fotbal la puscarie? nu de alta, dar imi place!

Daniel-Ionut14.04.2009 17:13

Probabil...

Da'... trebuie sa fie cineva si de la Dinamo... Turcu, Borcea...

Si probabil va fi si Sandu Mircea... Netoiu... incet, incet vom vedea patronii din Liga1, ca vor finanta echipele din campionatele de penitenciar... :rolleyes:

dalexandru2014.04.2009 17:16

mi-as tatua " FREE Gigi" pe fund ca atunci cand merg la wc sa simt cum e eliberat...

KERATOCONUS14.04.2009 17:58

La puscarie, Mitica la puscarie!!!

danimarcu14.04.2009 18:45

Ar fi bine!

De fapt,daca ar fi sa fac un top al preferintelor mele despre viitoarele arestari,acesta ar fi cam asa:

1.Borcea+turcu+porcodean

2.Mitica+Sandu

3.Lupescu+Prunea

4.fratii Becali

5.Jabba,Porumboyu,Copos.

dee14.04.2009 19:07

eu nu doresc nimanui din Liga sa intre in arest, vreau doar sa iasa la lumina; il vreau pe Arpi :rolleyes:

Fan FC Steaua14.04.2009 19:17

Daca mai urmeaza cineva, acela o sa fie mititelu sau Vasile turcu. Mitica e batran si stie sa se fereasca...

Melku15.04.2009 16:48

"Victoria la Medias este singurul medicament pentru noi. Traversam o perioada grea, in care ne confruntam cu probleme de ordin psihic. Sper ca in aceste zile ramase sa ne gandim la ce e de facut si sa gasim cele mai bune solutii", a spus Argaseala

Se refera clar la conducere cand spune probleme de ordin psihic :))))) ! Ei spera sa gaseasca solutii, noi speram sa vedem fotbal...si tot asa.

Fan FC Steaua15.04.2009 21:27
"Victoria la Medias este singurul medicament pentru noi. Traversam o perioada grea, in care ne confruntam cu probleme de ordin psihic. Sper ca in aceste zile ramase sa ne gandim la ce e de facut si sa gasim cele mai bune solutii", a spus Argaseala

Se refera clar la conducere cand spune probleme de ordin psihic :))))) ! Ei spera sa gaseasca solutii, noi speram sa vedem fotbal...si tot asa.

Incompetentul mai face si pe prostul, al dracu' prost. Nu mai pot sa-l sufar nici pe Argaseala asta. Si Lacatus si Argaseala, vad ca fac rau, si de-ai dracu' nu pleaca...sa ne faca noua in ciuda...

Melku16.04.2009 09:33

Pai au invatat de la cioban sa fie surzi la contestari si sa isi imagineze conspiratii atunci cand sunt contestati. :death:

D4v1dstelist16.04.2009 11:44

Va zic ca pana Duminica nu mai e Lacatus in Ghencea.

«1315316317318319689»