FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1317318319320321689»
Melku18.04.2009 18:34

"Marius Lăcătuș a câștigat un meci și deja se gândește la Liga Campionilor? Echipa nu joacă nimic, ieri mai era puțin și se termina 3-1 pentru Gaz Metan", a spus Becali

Na ca i-a priit lui Becali bulaul. Poate ar trebui sa intre si Laca o saptamana sa isi dea si el seama de niste lucruri :))

danimarcu18.04.2009 18:37
Sa ma bucur de raul altuia. Poli Iasi 1-0 Dinamo URAAA!!!

Ce coincidenta!

Cum a plecat Ionut Popa ,cum Iasiul castiga impotriva dinamovistilor...

razvan2818.04.2009 18:39

Eram in statie la Dristor cand m-a sunat var-miu cu niste prieteni si saream in sus de bucurie cand am auzit ca si-au luat javrele bataie.

De asemenea va urez tuturor un Paste fericit si sa va distrati bine alaturi de cei dragi !

Astristul18.04.2009 18:58

Cine nu s-ar bucura? :D

Paste fericit si tie si tuturor Stelistilor! ;)

forzateaua

sile-jardel18.04.2009 19:08

daca ar fi avut bun simt Lacatus si ar fi plecat dupa meciul asta catastrofal,chiar ca as fi avut un PASTE nemaipomenit

Robinson Rufay Zapata19.04.2009 06:02
Te bucuri pentru binele Iasiului!

Trebuie , ca-s moldoveni de ai mei. ;)

MoWeed19.04.2009 08:44
Ce coincidenta!

Cum a plecat Ionut Popa ,cum Iasiul castiga impotriva dinamovistilor...

La asta ma gandeam si eu.

axl19.04.2009 08:51

Ce vreti mai, daca n-au avut tusier din Pascani.

S.S.Lazio19.04.2009 18:13

Legat de Becali , are mai multe interdictii decat chavez in Sua :) ..nicio sansa sa-l vedem pe stadion pana nu se termina cercetarea lui penala , pana atunci relax and drink something !

_yang20.04.2009 10:04

S.S.Lazio

Din pacate : In ziua in care a fost liberat s-a spus ca Becali nu va putea asista pe Ghencea la meciurile Stelei. Insa, instanta a interpretat legea astfel incat patronul Stelei sa poata veni pe stadion.

aici

Bogdan4Steaua20.04.2009 16:21

Creditorul a inceput sa le ia apararea arbitrilor in cazul blaturilor.

Sa ne asteptam la surprize?

danimarcu20.04.2009 16:29
Creditorul a inceput sa le ia apararea arbitrilor in cazul blaturilor.

Sa ne asteptam la surprize?

Eu cred ca nu ne mai putem astepta la nimic.Daca a fost acolo si nu l-au agatat de tot,slabe sperante sa mai fie atat de prost incat sa fie prins vreodata cu ceva.

Jiji si-a inceput show-ul de cum a iesit.Atat de dor ii era de copiii de acasa incat a mai "zabovit" vreo ora in fata arestului sa dea declaratii...

Apoi si-a petrecut toata noaptea pe la diverse emisiuni.Deja isi pregateste terenul pt etapa viitoare.A spus ca de acum se implica el si ca vrea sa castigam titlul.Daca batem izbanda i se va datora 100%.Daca facem egal sau pierdem,nu a avut timpul necesar sa recladeasca ce a daramat Lacatus atata vreme cat el a fost ascuns.Deci oricum va cadea in picioare,cel mai mult ma bucura insa sutul in c*r pe care Laca il va lua cat de curand.Il va merita pe deplin,in perfecta armonie cu felul in care s-a umilit in fata unui analfabet...

Protestul trebuie sa continue!

Becali ,pleaca din Ghencea!!!

redondo21.04.2009 15:42

Asa cum era de asteptat,Bistrita a facut din nou non combat contra lui Dinamo.Mereu aceasta echipa nenorocita reuseste sa scape de retrogradare.Ii dau dreptate lui MM Stoica cand l-a numit pe Padureanu drept cancerul fotbalului romanesc.

_yang21.04.2009 16:04

Ai un ton de parca te-ai fi asteptat la altceva de la meciul asta... Singura surpriza pentru mine e scorul, da-l cinsteste Borcea pe lord cu o masa la "Doi cocosi" si-i trece supararea...

Ronnie21.04.2009 17:05

De la Sabau nu ma asteptam la nimic in fata lui Dinamo. Sabau si Padureanu fac un cuplu pe cinste la Bistrita.

PS: Nu imi place sa ma bucur la accidentarile jucatorilor, dar cand am citit ca "Lobont sta 6 luni", parca scrie in alta limba "Dinamo nu mai are sanse sa castige titlu"... :rolleyes:

danimarcu21.04.2009 17:22
PS: Nu imi place sa ma bucur la accidentarile jucatorilor, dar cand am citit ca "Lobont sta 6 luni", parca scrie in alta limba "Dinamo nu mai are sanse sa castige titlu"... :rolleyes:

Sau "Dumnezeu nu bate cu parul"...

Pt ca Lobont este piesa nÂș1 a echipei Dinamo ,i-a salvat de nenumarate ori .Accidentarea lui reprezinta o pedeapsa binevenita pt felul in care inteleg dinamovistii sa castige o competitie.

_yang21.04.2009 17:23

Daca se intampla acum macar o luna, poate... Asa, raman favoriti...

MoWeed22.04.2009 07:05
Sau "Dumnezeu nu bate cu parul"...

Pt ca Lobont este piesa nÂș1 a echipei Dinamo ,i-a salvat de nenumarate ori .Accidentarea lui reprezinta o pedeapsa binevenita pt felul in care inteleg dinamovistii sa castige o competitie.

Piesa numarul 1 a spurcatilor este Corpodean. Din fericire si ala e "suspendat"....

JDERUL22.04.2009 07:23

Vor fii fost si unii care credeau in declaratiile belicoase ale bistritenilor cum ca ar veni in groapa cu gand de victorie??????

bodanelu22.04.2009 08:27

oare cand o sa vedem si la noi un protest de genul? Oare daca s-ar cere din partea peluzelor o boicotare a meciului cu Dinamo, cati s-ar tine de protest?

http://nuvomrenunta.wordpress.com/2009/04/...sie-voievodina/

Padrese22.04.2009 08:47

Si la ce crezi ca ar ajuta un asemena protest? In afara faptului ca iar ar tipa samantarii ca nu suntem suporteri adevarati si nu incurajam echipa.

bodanelu22.04.2009 09:52

@Padrese ma refeream sa nu intre si tribunele la meci...

Melku22.04.2009 11:06

Îngrijorat de prestațiile lui Moreno din retur, Gigi Becali l-a tras deoparte in vestiar pe columbian, impreună cu Marius Lăcătuș, in văzul tuturor colegilor. "Dayro, ce se intîmplă cu tine?", l-a intrebat finanțatorul, ajutat fiind de antrenor pentru a traduce din română in spaniolă și invers.

După cîteva momente de tăcere, mijlocașul sud-american a dat un răspuns care l-a "uns"Căderea mea este urmarea a ceea ce ați pățit dumneavostră din clipa in care ați fost inchis. M-a afectat teribil in evoluțiile mele"ribil in evoluțiile mele"[/b]. Dacă Lăcătuș a rămas blocat cîteva secunde, lui Becali i-a crescut sufletul cînd a auzit o așa replică

Explicația nu doar că "l-a scos" pe Dayro, ci a reușit să il readucă printre titulari cu CFR. "Marius, ințelege că este singurul fotbalist adevărat pe care il avem. O mai avea el fițe, dar e incă un copil. Nu concep echipa fără el cu CFR. L-ai pedepsit cu Mediaș, acum e cazul să joace", l-a pus in temă Gigi pe Lăcă. Discuția a ajuns in scurt timp la urechile colegilor, care cu greu s-au putut stăpîni să nu izbucnească in rîs de față cu patronul.

Mama frate, s-a bagat Dayro pana la gat in fundul oierului :oops:

strezahuzum22.04.2009 11:11

Daca aceasta poveste e adevarata, atunci Moreno ramane o dezamagire. Hai lasa-ne dracului, din cauza arestarii lui Becali te plimbai pe teren ??

Totusi, eu n-as renunta la el. Moreno are talent, dar incapatanarea lui Laca de a-l pune sa joace orice altceva in afara de atacant e imposibil dde inteles. Bine, asta nu-i o scuza pentru aerele de mega-vedeta.

redondo22.04.2009 11:17

Adevarul e ca Lacatus nu-l baga atacant.Nu stiu de ce nu vede asta si de ce nu le da mai multe sanse lui Pedriel si Ionescu.

«1317318319320321689»