Îngrijorat de prestațiile lui Moreno din retur, Gigi Becali l-a tras deoparte in vestiar pe columbian, impreună cu Marius Lăcătuș, in văzul tuturor colegilor. "Dayro, ce se intîmplă cu tine?", l-a intrebat finanțatorul, ajutat fiind de antrenor pentru a traduce din română in spaniolă și invers.
După cîteva momente de tăcere, mijlocașul sud-american a dat un răspuns care l-a "uns"Căderea mea este urmarea a ceea ce ați pățit dumneavostră din clipa in care ați fost inchis. M-a afectat teribil in evoluțiile mele"ribil in evoluțiile mele"[/b]. Dacă Lăcătuș a rămas blocat cîteva secunde, lui Becali i-a crescut sufletul cînd a auzit o așa replică
Explicația nu doar că "l-a scos" pe Dayro, ci a reușit să il readucă printre titulari cu CFR. "Marius, ințelege că este singurul fotbalist adevărat pe care il avem. O mai avea el fițe, dar e incă un copil. Nu concep echipa fără el cu CFR. L-ai pedepsit cu Mediaș, acum e cazul să joace", l-a pus in temă Gigi pe Lăcă. Discuția a ajuns in scurt timp la urechile colegilor, care cu greu s-au putut stăpîni să nu izbucnească in rîs de față cu patronul.
Mama frate, s-a bagat Dayro pana la gat in fundul oierului