FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1321322323324325689»
redondo29.04.2009 22:28

Conform GSP se pare ca ar fi totusi vorba de Panduru.

Fan FC Steaua29.04.2009 23:27

Pe stelisti.ro scrie ca Panduru e noul antrenor...

Misterul privind succesorul lui Lãcãtuș ca antrenor în Ghencea s-a risipit. Gigi Becali a luat decizia de a-l numi pe Basarab Panduru în locul actualului tehnician. Deja i-a informat și pe oamenii din conducerea executivã de faptul cã Panduru va fi noul antrenor al roș-albaștrilor.

Ceva experienta are:

2002-2004 FC Timișoara

2005 Oțelul Galați

2005 FC Vaslui

2006-2007 FC Farul Constanța

2007 FC Progresul București

Totusi nu cred ca e antrenorul potrivit pentru Steaua, dar peste Lacatus e sigur. Ma bucur ca e macar e Roman. Si sper totusi sa nu adopte aceeasi tinuta vestimentara ca si Lacatus, ca era penibila, si mereu cand il vedeam pe Lacatus cu vesta aceea cum iese de pe banca si gesticuleaza, imi venea sa arunc televizorul.

korynna30.04.2009 04:01

fan FC Steaua

Felicitari, ai unul dintre cele mai idioate posturi de pe site din punctul meu de vedere! Tine-o tot asa :thumbsup:

red&blue_boy30.04.2009 05:07

Nu stiu daca Panduru e antrenorul potrivit pentru Steaua,mai ales in situatia actuala.Bine,ramane de vazut daca e adevarata stirea,Gigi se schimba dupa cum bate vantul.Probabil ca-l vrea si pentru ca Panduru cred ca nu-i cere atatia bani,e mai ieftin.

valio30.04.2009 06:42

Becali l-a mai vrut si inainte insa nu l-au vrut jucatorii. Eu cred ca este adevarata stirea. Nu stiu daca este alegerea buna. L-as fi preferat pe Dan Petrescu.

il_capitano30.04.2009 07:27

- Domnule Lucescu, lîngã ideea cã e o onoare sã antrenați echipa naționalã ce mai existã?

- Mîndrie, orgoliu și o foarte mare responsabilitate.

- Spuneați cã în urmã cu trei luni nici nu vã gîndeați la așa ceva.

- Trei? Nici cu o lunã în urmã.

Rãzvan la primul interviu ca selecționer (video)

"O altã comunicare"

- În afara obiectivelor, ce credeți cã se poate realiza la echipa naționalã?

- Sînt conștient, vin într-un moment în care imaginea fotbalului nu este foarte bunã și știu cã am șansa sã contribui la schimbare. Sînt destule lucruri ce se pot realiza. Cred cã trebuie refãcutã legãtura echipei cu publicul, cu mass-media. Trebuie recîștigatã o anumitã simpatie, în contextul actual.

- Ce așteptați de la oamenii din fotbal?

- Toți trebuie sã înțeleagã cã au o contribuție directã la succesele fotbalului românesc și implicit ale echipei naționale. Toatã lumea are de cîștigat, ne referim și la cupele europene, la fel cum toatã lumea are de pierdut.

- Veți milita pentru reducerea numãrului de strãini în campionat în sprijinul echipei naționale?

- Dacã strãinii au valoare, dau valoare și campionatului.

- Ce înseamnã perioada Brașov pentru dumneavoastrã?

- O experiențã plãcutã. Cred foarte mult cã prindem Cupa UEFA.

- Dar cu echipa naționalã?

- E clar pentru toatã lumea cã trebuie sã calific echipa la Euro 2012.

"Jucãm pe ?Ghencea?"

- Mulțumit de salariul de 250.000 de euro pe an?

- Sã știți cã nu am discutat foarte mult despre acest subiect. Am venit pe același salariu pe care îl am la FC Brașov.

- Jucați pe "Ghencea"?

- Sigur cã da. Acolo e cadrul unde se pot face marile succese ale României.

- De-a lungul timpului jucãtorii s-au mai împotrivit.

- Nu e cazul sã avem astfel de discuții. Vom reglementa subiectul cu cei din conducerea federației.

- Vorbeați de reașezarea relațiilor ?naționalei? cu mass media. Cîte antrenamente sînt deschise?

- În principiu, toate. Nu am ce sã ascund.

- ªi cantonamentele?

- Reunirea luni, cantonament douã zile înainte de meci.

- Nu vã e teamã cã astfel le dați de lucru petrecãreților?

- Care petrecãreți? Nu prea vãd petrecãreți în lotul echipei naționale.

"Am multe de discutat cu Mutu"

- Mutu avea obiceiul sã vinã cu o zi întîrziere la reunirile lotului. Veți schimba acest lucru?

- Nu știu exact cum stau lucrurile. Voi merge sã discut mai multe cu el. Poate e o ?pãsãricã? a lui. (Rîde)

- Ați asistat la cicluri de antrenament ale lui Mourinho, Capello, Mancini, Ranieri. E diferit sã fi selecționer decît antrenor de club?

- Sigur cã este, dar oricînd ai ceva nou de învãțat. O sã merg la meciuri, voi studia jucãtorii, o sã stau de vorbã cu ei.

- Ce le transmiteți suporterilor echipei naționale?

- Cã o sã fac tot ce este posibil sã avem succes!

Mi se pare cel putin diplomata declaratia lui Luce Jr. si sincer cred ca ar trebui sa uitam episodul cu declaratia lui de cand era jucator, chiar daca ne este greu.

Parerea mea este ca omul a ajuns unde a vrut si este impartial, in privinta echipelor din Romania, mi se pare un bun selectioner.

Robinson Rufay Zapata30.04.2009 09:02
Pe stelisti.ro scrie ca Panduru e noul antrenor...

Misterul privind succesorul lui Lãcãtuș ca antrenor în Ghencea s-a risipit. Gigi Becali a luat decizia de a-l numi pe Basarab Panduru în locul actualului tehnician. Deja i-a informat și pe oamenii din conducerea executivã de faptul cã Panduru va fi noul antrenor al roș-albaștrilor.

Ceva experienta are:

2002-2004 FC Timișoara

2005 Oțelul Galați

2005 FC Vaslui

2006-2007 FC Farul Constanța

2007 FC Progresul București

Totusi nu cred ca e antrenorul potrivit pentru Steaua, dar peste Lacatus e sigur. Ma bucur ca e macar e Roman. Si sper totusi sa nu adopte aceeasi tinuta vestimentara ca si Lacatus, ca era penibila, si mereu cand il vedeam pe Lacatus cu vesta aceea cum iese de pe banca si gesticuleaza, imi venea sa arunc televizorul.

Daca pe tine asta te supara la Lacatus ma bucura. Insa pe mine ma supara ca nu antreneaza , ca nu face nimic ca echipa sa joace fotbal

red&blue_boy30.04.2009 09:06

@ valio

Si eu l-as prefera pe Dan Petrescu.Dar sa asteptam,cine stie pana la urma cine va fi antrenor.Important e sa reuseasca sa-l convinga pe Gigi sa ia niste jucatori.

@ il_capitano

Sper sa joace iar nationala pe Ghencea.Si eu cred ca Lucescu se va purta ca un profesionist,desi e clar ca nu simpatizeaza prea mult Steaua,dar ramane de vazut daca va face treaba,va fi greu,nu prea are nici cu cine,pe langa antrenor iti mai trebuie si ceva jucatori.

redondo30.04.2009 14:33

Conform ProSport,Dica este din vara la Iraklis Salonic,echipa antrenata de Protasov.

valio30.04.2009 14:39
Si eu l-as prefera pe Dan Petrescu.Dar sa asteptam,cine stie pana la urma cine va fi antrenor.Important e sa reuseasca sa-l convinga pe Gigi sa ia niste jucatori.

Nu o sa il convinga nimeni pe Gigi sa ia jucatori. Imi e frica ca in campionatul viitor vom fi mult mai slabi pentru ca sigur vor pleca si din jucatorii actuali si daca Gigi se bazeaza pe cei de la juniori o sa ajungem sa ne bucuram la o victoria cu o echipa de mijlocul clasamentului cum ne bucuram cand bateam pe valencia in UEFA.

mountytoma30.04.2009 15:44
Conform GSP se pare ca ar fi totusi vorba de Panduru.

nu ar fi rau. sigur va fi mai bun decat Lacatus.

l-ati vazut pe Balint la antrenamentele timisoarei? ce diferenta fata de Lacatus!

daca moare Gigi, care intr-adevar pare singura sansa a noastra sa scapam de cracanici, orice antrenor e bun. chiar si Lacatus!

stanculescu30.04.2009 20:55

Pe sport.ro apare o stire despre Becali acesta fiind acuzat de fals in declaratia de avere . Ce parere aveti despre asta ? Mai scrie ca ar fi imprumutat "prietenilor" printre care se numara si patronul Urziceniului si cel al Gloriei Buzau circa 160 de milioane de euro .

redondo01.05.2009 08:09
Pe sport.ro apare o stire despre Becali acesta fiind acuzat de fals in declaratia de avere . Ce parere aveti despre asta ? Mai scrie ca ar fi imprumutat "prietenilor" printre care se numara si patronul Urziceniului si cel al Gloriei Buzau circa 160 de milioane de euro .

Pai se stie de anul trecut ca l-a imprumutat pe Bucsaru cu 10 milioane.

redondo01.05.2009 09:26

Cea mai tare stire a anului in pro sport...Dinu Vama ar putea veni presedinte la Steaua....

r3fl3x01.05.2009 09:36

Eu cred ca Dan Petrescu ar fi mult mai bun decat Basarab Panduru ... El cred ca ne poate ajuta sa ne revenim ... il respect pe Lacatus a fost un mare jucator .. dar ca antrenor nu este de Steaua... Dan Petrescu ar fi cel mai bun pt Steaua in aceste momente

razvan2801.05.2009 20:18

Nu am nimic cu Panduru a fost un jucator care a ajutat mult Steaua , a fost un jucator foarte bun dar nu cred ca este peste Lacatus ca antrenor , mai ales ca nu a mai antrenat de mult timp

1on01.05.2009 22:40

Finanțatorul Stelei a comentat și evoluția lui Golanski pe banda dreaptã a apãrãrii Stelei și a vorbit și despre duelul sportiv al polonezului cu Ogãraru. "Eu nu am nimic cu Ogãraru, cã el nu a ținut acel banner...Dar nu poți sã nu joci cu Golanski și sã joci cu Ogãraru, care nu e jucãtorul meu. Sunt și niște lucruri aici, economice, nu ne putem bate joc de bani. Mie mi se pare mai bun Golanski, nu poți sã-l ții pe bancã. Probabil o sã-i spun lui Marius, 'ãsta-i jucãtorul nostru și trebuie sã joace'. Nu poți sã zici de Ogãraru cã e mult peste Golanski, așa cã prefer sã jucãm cu Golanski pentru cã e și o problemã economicã la mijloc. Dar dacã Marius nu o sã vrea, nu-l pot obliga. Dar Marius e un om cuminte, nu cred cã s-ar întâmpla așa ceva", a mai spus Becali.

:wall::((

MoWeed02.05.2009 07:55

Atunci de ce dracu l-a mai luat?

redondo02.05.2009 10:12

Ogararu e mai tehnic si ajuta mai mult atacul.E peste polonez chiar daca acum nu trece prin cea mai buna forma.

stanculescu02.05.2009 10:52

Am vazut pe fanatik ca Becali a declarat ca in ultimul meci cu Urziceniul Steaua va baga in teren "unsprezecele tanar" . Nu stiu daca e adevarat dar in caz ca pentru noi nu va conta rezultatul meciului ca pozitie in clasament sincer sa fiu mi-ar cam surade ideea . Nu vreau sa vad dinamovisti in CL, nu merita .

bodanelu02.05.2009 11:02

Stanculescu cu ce suntem noi superiori dinamovistilor? Care s-au lasat batuti de CFR anul trecut? Decat sa joace Dinamo in cl.. hai mai bine sa le dam meciul celor de la Urziceni.

Sansa noastra este sambata. Sa-i batem pe Dinamo.

1on02.05.2009 12:35

Noi suntem superiori dinamoviștilor prin faptul cã ei sunt complexați și frustrați de noi, dar noi de ei nu. Prin faptul cã noi sunt în primul rând steliști, ei mai întâi sunt "antisteliști" și apoi, dinamoviști

razvan2802.05.2009 21:31

Pe site pe sport.ro se spune ca MM si Dinu Gheorghe ar fi refuzat Steaua si ca in acest caz din vara presedinte va fi Gica Popescu....asta ar fi bun ca om in conducere pt ca stie multa lume si ne-ar putea ajuta dar nu cred ca ar veni

RaMs3s03.05.2009 10:31

"Usor, usor, in 5-6 ani, vreau sa lichidez totul. Vand tot in afara de casa si curte!" este anuntul bomba a lui Gigi Becali care vrea sa mai tina Steaua inca 5 ani!

"Daca vine o persoana sa cumpere, vand si Steaua. Sunt hotarat, dar deocamdata nu am cui. Am pus prea multa pasiune in toate. Politica, fotbal, afaceri. Chiar si in caritate am pus foarte multa pasiune. Acum nu mai vreau sa concurez cu nimeni. Patriciu sa fie sanatos! Cati sunt in fata mea? O suta. Sa fie sanatosi toti" este anuntul soc al lui Gigi Becali!

"Uite ce e, la Steaua nu vor fi niciodata probleme cu banii. Jucatorii sunt platiti in fiecare luna, pe 10. Insa daca nu au rezultate, nu isi mai iau banii. Eu nu mai bag mana in buzunar cat timp nu sunt rezultate, nu mai umblu in cont la mine ca sa dau clubului. Asa ca isi vor lua banii cand vine la club transa pe Radoi, de la arabi!' a spus Gigi Becali in Libertatea!

sursa : sport.ro

_yang03.05.2009 16:27
Pe site pe sport.ro se spune ca MM si Dinu Gheorghe ar fi refuzat Steaua si ca in acest caz din vara presedinte va fi Gica Popescu....asta ar fi bun ca om in conducere pt ca stie multa lume si ne-ar putea ajuta dar nu cred ca ar veni

Cum sa crezi asa ceva...? Pai Gica Popescu a refuzat Steaua intr-o perioada mult mai putin tulbure ca acum si mai e si dinamovist pe deasupra.

«1321322323324325689»