Am sa incerc eu sa traduc din ce a scris Marius, am invatat araba la 3 ani, desi nu prea imi place. Vine cam asa:
Departamentul de Crescent Club, știri difuzate în jurul Departamentul de demisie la club decizia de a concedia fundalurile antrenor român Cosmin Olaroiu incorecte.
Al-a demonstrat de conducere și de management al lui Regalã Prințul Abdulrahman bin Abdulaziz bin Assistant Vice President și Inaltimea Sa Printul Nawaf Bin Saad, acestea continuã sã serveascã Crescent Club și satisface fani.
De partea sa, domnul Cosmin Olaroiu, astfel:
Ce-a fost când am dislocat la fusta mea am fost poartã și imaginea lui Regalã Prințul Sultan bin Abdul Aziz nu a fost intenționatã sau deliberate, și, de fapt, atunci când i-am luat de pe tricou și introduse pe platforma nu a avut loc la toate, în mintea mea, cã imaginea lui de preț și acest lucru depinde în primul rând pe severitatea de obosealã și de epuizare agitat și pentru cã nu permite ca copiii mei, pentru unele dintre jucatori a crescut de la podium și sponsorul de pace joc.
Asa ca imi cer scuze daca unii oameni înțeleg altfel, și vreau sã se adauge un punct important, în inima mea pe care am adus la Arabia Sauditã și custode din cele douã Sfinte moscheile, Regele Abdullah și Crown Prince, Sa Regalã Prințul Sultan bin Abdul Aziz și oamenii din Regatul mare dragoste în inima mea, și aceasta este de bazã și a principalelor acceptate pentru instruirea Sauditã club Al Hilal. ![]()