FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1305306307308309689»
c.ronaldo1728.02.2009 21:03

Am sa incerc eu sa traduc din ce a scris Marius, am invatat araba la 3 ani, desi nu prea imi place. Vine cam asa:

Departamentul de Crescent Club, știri difuzate în jurul Departamentul de demisie la club decizia de a concedia fundalurile antrenor român Cosmin Olaroiu incorecte.

Al-a demonstrat de conducere și de management al lui Regalã Prințul Abdulrahman bin Abdulaziz bin Assistant Vice President și Inaltimea Sa Printul Nawaf Bin Saad, acestea continuã sã serveascã Crescent Club și satisface fani.

De partea sa, domnul Cosmin Olaroiu, astfel:

Ce-a fost când am dislocat la fusta mea am fost poartã și imaginea lui Regalã Prințul Sultan bin Abdul Aziz nu a fost intenționatã sau deliberate, și, de fapt, atunci când i-am luat de pe tricou și introduse pe platforma nu a avut loc la toate, în mintea mea, cã imaginea lui de preț și acest lucru depinde în primul rând pe severitatea de obosealã și de epuizare agitat și pentru cã nu permite ca copiii mei, pentru unele dintre jucatori a crescut de la podium și sponsorul de pace joc.

Asa ca imi cer scuze daca unii oameni înțeleg altfel, și vreau sã se adauge un punct important, în inima mea pe care am adus la Arabia Sauditã și custode din cele douã Sfinte moscheile, Regele Abdullah și Crown Prince, Sa Regalã Prințul Sultan bin Abdul Aziz și oamenii din Regatul mare dragoste în inima mea, și aceasta este de bazã și a principalelor acceptate pentru instruirea Sauditã club Al Hilal. :rolleyes:

Marius28.02.2009 21:04

Hai ma ca intrat si traducerea :D

The Board of Al Hilal Club confirmed that the resignation of the Board is not consonantal and it has announced that the board is serving the club in lead of His Royal Highness Prince Abdallrhman Bin Musaad, The President of Al Hilal, His Highness Prince Nawaf Bin Saad, The Vice President of Al Hilal.

On the other hand, Mr Cosmin Olaru, the coach of first team, stated "what I did by taking off the shirt ,which had a picture of The Crown Prince Sultan Bin Abdallaziz, I did not mean to do that. My mind was out of control due to the stressing because my player was not allowed to get in and crowned. Thus, I apologized for the misunderstanding."

LE: Ronnie, gugal translate nu mai e ce-a fost odata :D

sabin130728.02.2009 21:06

Inafara de penultimul alineat pare destul de valabila stirea. Marius, daca mentionai si sursa erai mai convingator.

LE: Asa da.

razvan2828.02.2009 21:08

daca pleaca Gigi si vor pleca si Argaseala si ghirghisor asa cum zice oieru o sa fie bine.de ghirghisor am auzit lucruri bune dar de Argaseala vad numai prostia lui...adica el defapt a fost tusier nu ma pot astepta de la un tusier sa faca mare lucru...ma rog , daca ai creier poti sa fii manager bun si dupa ce ai fost ospatar.cred ca si eu as fi un manager mai bun la 16 ani de activiate vietuiasca ai mei

c.ronaldo1728.02.2009 21:37

Auziti ce a zis Nati Meir la OTV: "Noi am putea sa il aducem si pe Avram Graant la Steaua, suntem prieteni foarte buni cu el".

Si inca una buna: "Nu s-a discutat despre Benayoun, dar putem aduce un atacant care a fost la Liverpool si acum s-a intors la Tottenham" (adica Robbie Keane).

Eu pana ieri ma multumeam cu Varga, Bourceanu si Grigoras ca antrenor.

weeezer28.02.2009 21:57

Ce sa faca maaaaaa???? Ala e jucator de 20 de meleoane!

maye28.02.2009 23:02
Auziti ce a zis Nati Meir la OTV: "Noi am putea sa il aducem si pe Avram Graant la Steaua, suntem prieteni foarte buni cu el".

Si inca una buna: "Nu s-a discutat despre Benayoun, dar putem aduce un atacant care a fost la Liverpool si acum s-a intors la Tottenham" (adica Robbie Keane).

:laugh: rad cu lacrimi..chiar ca buna asta :laugh:

razvan2828.02.2009 23:55

robbie keane va fi vedeta echipei Steaua II

cateva dintre micile achizitii ale clubului FC Steaua vor fi fernando torres , xavi hernandes si modestul jucator al nationalei argentinei - lionel Messi.

cu aceasta echipa Steaua ataca in continuare campionatul Romaniei pe care spera sa il castige cu frank rijkard la carma

da ma sigur.....si ce ma scris eu e valabil nuh :rolleyes:

Robinson Rufay Zapata01.03.2009 06:24

asta ne face sa visam ca prostii , nu vin in Romania super jucatori nici pe bani multi , ei vor competivitate , rezultate nu sa ajunga intr'un campionat anonim

Ripper01.03.2009 06:27

E ceva cat de cat serios in toata povestea cu vanzarea Stelei?

Pentru ca eu nu cred o boaba din tot ce spune Imbecilul cu oile-n curte...

mq_messi01.03.2009 08:06

ceva pare sa fie adevarat.parte cu benayoun, ben sahar keane si grant cam greu de crezut,dar totusi israelianu a venit in Romania si a negociat,deci exista sanse sa scapam de cioban

PS:"Eu bag milioane de euro in echipa si suporterii ma injura" declaratie Becali, care bani , ca ciobanu are profit de cand e la Steaua pe putin 10 milioane + o campanie de publicitate imensa , pe orice canal numai pe cioban vezi , sper sa plece cat mai curan :steag_cruce_invers:

Ripper01.03.2009 10:21

Nu ma intereseaza partea cu Roy Keane, fiindca acest lucru tine de scenarii de tip science fiction, ci de posibilitatea reala a preluarii clubului de catre un investitor (oricare ar fi el) ce nu poate fi in niciun caz mai idiot decat Imbecilul din Pipera.

Guardian01.03.2009 11:55

Ne-am ajuns si noi , facem mofturi :))

redondo01.03.2009 15:09

Vi s-a parut ceva suspect la Bistrita-Rapid?

weeezer01.03.2009 15:16

Nati Meir, citat sau inventat de GSP: "La ora 13:00 am vorbit cu domnul Becali și mi-a spus cã nu mai vinde clubul. S-a sfãtuit cu apropiații sãi și a decis sã nu mai renunțe la acțiuni."

Deliric101.03.2009 15:23
Nati Meir, citat sau inventat de GSP: "La ora 13:00 am vorbit cu domnul Becali și mi-a spus cã nu mai vinde clubul. S-a sfãtuit cu apropiații sãi și a decis sã nu mai renunțe la acțiuni."

si asa sa terminat ultima farama de speranta , bine nu cred ca s a pus vreodata problema sa plece ...pacat .

Daniel-Ionut01.03.2009 15:28

Cu toate ca jucatorii bistritei nu stiau ce sa faca cu mingea... (ma refer la faza dinaintea primului gol al rapidului...) singuri cu portarul dribleaza paseaza... da NU suteaza...

Nu cred ca a fost nimic nucurat la mijloc...

danimarcu01.03.2009 15:41

La Bistrita nu e ceva suspect doar cand joaca impotriva Stelei!

Meciul de azi se incadreaza perfect in normalitatea de la Bistrita.Cei mai mari blatisti...

Nu ma mir ca Padureanu dormea pe scaun,doar stia rezultatul...

mountytoma02.03.2009 06:54

in afara de faptul ca Bistrita a marcat un gol, restul e perfect "normal"

asa cum am citit pe undeva, se pare ca e valabila chestia aia cu "lasa sa mai castige si altii, ca ne-am saturat de Becali!". Bistrita face figuratie cu rapid, Pandurii nu suteaza la poarta lui Dinamo mai aproape de 30 de metri, la noi Ghionea si Stancu sunt macelariti sub ochii arbitrului, deci se cam incadreaza in scenariul unui retur plin de suferinte pentru noi.

ah, am uitat. la CFR meciul a fost prelungit 7 minute, desi clujenii reusisera sa marcheze in minutul 88!

_yang02.03.2009 09:18
ah, am uitat. la CFR meciul a fost prelungit 7 minute, desi clujenii reusisera sa marcheze in minutul 88!

Probabil transmisese arbitrul catre rezerva minutele de prelungire deja si nu mai avea cum sa se intoarca...

redondo02.03.2009 09:50

Pai a fost si un penalty clar pentru Otopeni.Dar stiti de ce ne omoara arbitrii acum...pentru ca nimanui nu-i mai pasa.Stelistii au ajuns sa fie dezbinati si au pierdut marele atu pe care l-au avut mereu in fata adversarilor.De ce sa facem acum scandal pe seama arbitrajelor,cand e mai lejer un nou articol despre Gigi...

Lari02.03.2009 10:01

Redondo, ma ierti, nu ma ierti, nu ma pãot abtine: intreaba-i pe prietenii tai dinamovisti daca nu cumva campionatul asta e deja jucat...

S-au scris o groaza de articole despre arbitraje, despre modul cum joaca unele echipe contra noastra si contra "lor", despre cum ne batem joc de un lot valoros samd.

Dar spune-mi si mie, te rog: cum te-ai simtit ca stelist toata ziua de ieri, cand Becali a pishat in diverse jeturi pe Steaua? Tu iti poti da seama ce inseamna pentru un sportiv de performanta instabilitatea (tu iti dai seama cum s-au simtit jucatorii daca il sunau pe Lacatus sa-l intrebe de vanzarea Stelei?) sau faptul ca ala care il plateste critica in public pe un ton de bulevard (vezi declaratiile de dupa meci), sau ce inseamna faptul ca spune ca daca vinde Steaua cumpara Rapidul?

Becali se scarpina peste tot cu Steaua si voua va arde de incurajarea echipei, de liniste pe stadion sau de arbitraje potrivnice. Adica doar asta ne lipseste pentru performanta, nu? In rest, indeplinim toate conditiile...

:huh:

redondo02.03.2009 10:07

Si anul trecut se spunea ca jocurile sunt facute pentru Steaua si n-a fost chiar asa.

Dinamo are un scop clar pe care il urmareste,atingerea grupelor Ligii.pentru asta are nevoie de titlu deoarece nu poate trece de un tur preliminar nefiind cap de serie.Ceea ce stiu de acolo este ca ei se tem doar de Steaua,iar acest scandal a picat cum nu se poate mai bine pentru ei.Daca pe ei i-ar fi furat arbitrul,cum ne-a furat pe noi,era mare scandal acum si pe viitor nu s-ar mai fi intamplat.

Dar noi tacem si se va mai intampla.

Repet,noi avem alte griji se pare.

Daca tu si altii spuneti la jumatatea campionatului ca este deja pierdut,ce sa mai vorbim...

MoWeed02.03.2009 10:12
Daca tu si altii spuneti la jumatatea campionatului ca este deja pierdut,ce sa mai vorbim...

Tu vezi cum jucam?

Chiar tu ai zis ca pentru a accede in grupele CL, spurcatii trebuie sa castige campionatul. Stiind mijloacele lor specifice si vazand jocul nostru execrabil ce ar trebui sa ne faca sa credem ca putem castiga campionatul?

Si, da, acum avem alte probleme mult mai mari. Cel mai important lucru e sa scapam de acest cancer numit Becali; numai asa Steaua va redeveni ce a fost. Un club la care se face performanta fara valize, scandaluri, jigniri, etc..

Marius02.03.2009 10:13
Si anul trecut se spunea ca jocurile sunt facute pentru Steaua si n-a fost chiar asa.

Nu, anul trecut jocurile au fost facute pentru cefere si am spus asta (nu numai eu) inca din tur.

«1305306307308309689»