FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1304305306307308689»
Daniel-Ionut28.02.2009 11:29

Shon Mekyten, omul de afaceri israelian care intenționeazã sã cumpere Steaua, are planuri mari în eventualitatea în care ar ajunge la conducerea grupãrii din Ghencea. Pe lîngã Ben Sahar sau Tamit Cohen, Mekyten spune cã îl va aduce la Steaua și pe starul lui FC Liverpool,Yossi Benayoun:

"Aș aduce în Ghencea 3-4 jucãtori de mare calibru, de la care cei tineri sã aibã ce deprinde. Pot da chiar și cîteva nume. Unul este mijlocașul lui Liverpool, Yossi Benayoun. Chiar am vorbit cu el despre acest lucru. Sîntem prieteni buni și i-am spus cã îl aduc în Ghencea dacã preiau clubul. Cum sã nu vinã în România dacã eu îl asigur cã va avea același contract ca în Anglia?"

Multe viseaza Mekyten :yawn:

Nu prea cred eu ca va vinde Becali Steaua prea curand...

_yang28.02.2009 11:56

Daca-ar avea bani sa il cumpere pe Benayoun si sa-i ofere acestuia salariul de la Liverpool atunci ar trebui sa ii faca o o ferta de nerefuzat lui Becali... Oricum asta nu se va intampla, ca de-alde Negoita, Taher, Valvis si Nati Meier am mai vazut si noi, chiar daca am privit indiferenti pana acum...

Guardian28.02.2009 12:17

OLÃROIU A FOST DEMIS DE LA AL HILAL !

Becali: "Lãcãtuș e antrenor, nu se pune problema sã vinã Olãroiu"

mountytoma28.02.2009 13:38

o fi Lacatus antrenor, dar e loc de un director tehnic pentru olitaroiu, nu crezi?

asta ca sa nu zicem ca mai rau decat acum nu se poate!

Guardian28.02.2009 13:58

I s-ar potrivi , dar nu cred cã ar accepta altceva înafarã de postul de antrenor.

shack3r28.02.2009 14:12
OLÃROIU A FOST DEMIS DE LA AL HILAL !

Becali: "Lãcãtuș e antrenor, nu se pune problema sã vinã Olãroiu"

Se anunta vremuri cacacioase..

axl28.02.2009 14:13

Dar de ce a fost ala demis? Stiu ca aseara tocmai ce-a castigat nu stiu ce cupa.

Guardian28.02.2009 14:16

1- Cosmin Olãroiu a aruncat tricoul de campion pe care era imprimata poza prințului Sultan Bin Fahad Bin Abdulaziz, nimeni altul decât vicepreședintele țãrii. Un gest inacceptabil!

2- Refuzul lui Cosmin Olãroiu de a se prezenta la festivitatea de premiere de dupã finala câștigatã în fața celor de la Al-Shabab

3- Comportamentul inacceptabil si violent al lui Cosmin Olãroiu fațã de cei care asigurau paza pe stadion

Din aceste motive, Cosmin Olãroiu a fost demis de la Al-Hilal și nu va mai putea antrena niciodatã în Arabia Sauditã!

MoWeed28.02.2009 14:20

Dupa atata timp acolo, te-ai gandi ca macar ar fi stiut regulile de conduita...

c.ronaldo1728.02.2009 14:23

Motivul acestui comportament ar fi ca gardienii nu i-au lasat pe jucatorii de rezerva sa intre pe gazon la finalul meciului. Sau ceva de genu'.

Guardian28.02.2009 14:29

conform prosport Olãroiu ar fi fost iertat , la interventia regelui Arabiei !

c.ronaldo1728.02.2009 14:31

Update: Olãroiu trebuie sã pãrãseascã Arabia Sauditã în 48 de ore. Se pare cã insulta a fost cu atât mai mare cu cât prințul Sultan Bin Fahad Bin Abdulaziz este bolnav.

Daca este adevarat atunci in Arabia e plin de muieri.

LE: Becali a spus in direct la Sport.Ro ca se va intalni zilele urmatoare cu cineva pentru a vinde Steaua.

Daniel-Ionut28.02.2009 15:30

"Am avut sansa sa cumpar Rapidul cu 10 milioane, dar mai bine iau Urziceniul cu 5 si iau Cupa anul acesta. Daca ma duc si la Medias, urmatorul an iau titlul. Am vorbit cu Nati Meir, mi-a zis ca e la Poiana Brasov cu miliardarul israelian. A rãmas sã ne întâlnim.

Oricum, eu daca iau alta echipa devin campion cu ea. L-am sunat pe Copos, am mai vorbit cu inca o persoana, dar daca vand Steaua, iau alta echipa. Astea sunt gandurile mele.

Daca vand Steaua, ma duc la Urziceni. Nu il dau afara pe Dan Petrescu daca ajung acolo. Argaseala si Gherghisor o sa vina cu mine la Urziceni. Sub 80 de milioane nu dau Steaua", a spus Gigi Becali la sportro.

Kekea28.02.2009 16:05

Eu zic sa nu ne grabim sa ne bucuram cu israelianul pentru ca $acali e lacom si probabil nu o sa se ajunga la un compromis.

Daniel-Ionut28.02.2009 17:06
Eu zic sa nu ne grabim sa ne bucuram cu israelianul pentru ca $acali e lacom si probabil nu o sa se ajunga la un compromis.

Sunt de aceeasi parere :)

Sunt simple speculatii...

Guardian28.02.2009 17:10

"Strãtilã, Rusu, Filip, Bicfalvi, Ionescu, Tudose și cu Stancu o sã vinã cu mine. Cu echipa asta visez cã voi face treabã. Sunt cam 10 jucãtori sub 20 de ani. Îi iau și la revedere. Cu tot cu școala de fotbal. La orice echipã mã duc, iau titlul din primul an!"

Mã cine îl învatã pe ãsta chestiile astea , cã pe el nu îl duce mintea la asa ceva

"Mã intereseazã sã cumpãr Steaua și mã bucur cã domnul Becali este dispus sã o vândã. Totuși, în momentul de fațã nu aș da mai mult de 40-50 de milioane pe echipã. E bine cã Becali vrea 80 de milioane, dar poate și eu vreau sã vând un Mercedes cu 2.000.000 de euro și nu-mi dã nimeni banii ãștia. Cred cã putem bate palma dacã vom ajunge la o cale de mijloc", a spus Mekyten

"L-am sunat pe domnul Becali și mã bucur cã a rãspuns pozitiv la propunerea noastrã. Ne vom întâlni cu el și sperãm sã încheiem afacerea", ne-a spus și fostul deputat Nati Meir.

RaMs3s28.02.2009 17:53

80 milioane :ohmy:

caaaat ma....pai dupa ce ai distrus Steaua si ne-ai facut de ras ( vezi Champions League....vezi Cupa Romaniei) atat vrei tu...

Vinde Steaua !!!

PS: mi-e mila de echipa unde vei ajunge...daca vei ajunge in alta parte daca o sa aplici aceiasi "tactica" vinzi toti jucatorii ce au salarii mari si nu cumperi nimic ! Esti praf !

Lasa-ne !!!

Daniel-Ionut28.02.2009 17:58
ne-ai facut de ras ( vezi Champions League....

Aici nu am cum sa fiu de acord cu tine...

Pai de ce ne-am facut de ras? ca am participat in Liga Campionilor... ca nu am facut puncte este una... da cand o sa putem sa ne comparam cu marile forte ale Europei sa imi dai un PM...

Sau era mai bine cant te uitai la TV si sperai sa ajungem si noi din nou acolo...

Pe cand noi ne chinuiam sa trecem in primul tur de echipe al'de Gorica... etc... :confused:

clausblaus28.02.2009 18:12

Becali negociaza vanzarea Stelei!!!

Patronul Stelei a recunoscut,in direct la GSP-TV,ca negociaza vanzarea clubului,zicand in acelasi timp,ca de data asta nu este o gluma.

Doamne ajuta!

:steag_cruce_invers:

lupu8928.02.2009 19:34

Chiar acum se vorbeste despre asta la GPS TV insa ma indoiesc ca se va intampla asa, totusi Doamne ajuta !

Tocmai au spus la GPS ca ultima oferta pe care a primit-o Becali este de 30 mil pentru 50% din actiunile Stelei.

c.ronaldo1728.02.2009 19:34
EXCLUSIV » Becali: "M-am înțeles sã cedez 50% din Steaua pentru 30 de milioane"
weeezer28.02.2009 20:02

ProSport-ul pe de alta parte ne readuce cat de cat cu picioarele pe pamant: "Mekyten îmi dã 30 de milioane pentru 50% din club! Tot eu rãmân șef, el vrea doar sã stea cu mine în lojã!"

Oricum, usor usor, baiatu' incepe sa dispara din peisaj. Sunt euforic. Doamne ajuta.

strezahuzum28.02.2009 20:27
ProSport-ul pe de alta parte ne readuce cat de cat cu picioarele pe pamant: "Mekyten îmi dã 30 de milioane pentru 50% din club! Tot eu rãmân șef, el vrea doar sã stea cu mine în lojã!"

Da, da, il si vad pe Shon asta gata sa plateasca 30 de milioane doar pentru privilegiul de a sta la loja. DACA vanzarea asta chiar are loc, stati calmi ca nu s-a nascut inca ciobanul care sa pacaleasca un evreu :D

Marius28.02.2009 20:58

Ia sa va vad bai, uite stirea zilei:

تؤكد إدارة نادي الهلال أن أي أخبار تم تناقلها حول تقديم إدارة النادي استقالتها على خلفيات قرار إقالة المدرب الروماني اولاريو كوزمين غير صحيحة .

وأبانت الإدارة الهلالية بقيادة صاحب السمو الملكي الأمير عبدالرحمن بن مساعد بن عبدالعزيز وسمو نائبه الأمير نواف بن سعد بأنهم ماضين في خدمة نادي الهلال وإرضاء عشاقه .

من جانبة صرح السيد أولاريو كوزمين بالتالي :

إن ما صدر مني عندما قمت بخلع القميص الذي كنت أرتديه وعليه صورة صاحب السمو الملكي الأمير سلطان بن عبدالعزيز لم يكن مقصوداً أو متعمداً، والحقيقة أنني عندما خلعت القميص ووضعته على المنصة لم يخطر في ذهني إطلاقاً أن صورة سموه الكريمة عليها وذلك عائد أولاً لشدة التعب والإرهاق ولانفعالي لعدم السماح لبعض أبنائي اللاعبين بالصعود إلى المنصة والسلام على راعي المباراة .

لذا أعتذر إذا فهم البعض خلاف ذلك، وأرغب أن أضيف نقطةً هامةً وهي أنني أحمل في قلبي للملكة العربية السعودية وإلى خادم الحرمين الشريفين الملك عبدالله وإلى وليّ عهده صاحب السمو الملكي الأمير سلطان بن عبدالعزيز ولشعب المملكة محبةً كبيرةً في قلبي، وكان هذا هو العامل الأساسي والرئيسي لقبولي تدريب نادي الهلال السعودي .

أشكر السعودية حكومةً وشعباً .

danimarcu28.02.2009 21:01

Confirm,tot ce scrie mai sus e adevarat!... :crazy:

«1304305306307308689»