FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1302303304305306689»
clausblaus26.02.2009 11:38

Daniele,ca sa fiu sincer,nu am urmarit cum s-au miscat celelalte echipe in meciurile de pregatire.Si nu cred ca este relevant.Asta este treaba antrenorilor nostri.

Ar mai fi o explicatie,la care nu stiu de ce nu ne-am gandit pana acum.Posibil ca si jucatorii sa fie satui,pana in gat,de "maestrul"Becali,cu atat mai mult cu cat ei stiu exact ce se intampla,acolo,in interior si sa fie pe aceeasi baricada cu suporterii.Asa s-ar explica declaratiile,voalate sau mai putin voalate,date de catre jucatorii plecati de la Steaua.Nici macar unul nu a spus ceva rau despre comportamentul suporterilor,legat de razboiul contra patronului.

Asta nu este o scuza sa nu-ti faci meseria pentru care esti platit,destul de bine,dar poate fi un motiv.Se stie ca Becali te ridica in slavi dupa un meci bun si te face albie de porci la prima greseala.Asta este el,nu stie ce inseamna respectul fata de om,in primul rand si fata de jucatorii ce ii baga milioanele in desaga.Este o persoana care se suceste la 360 de grade in doua secunde,lucru daunator pentru cei au coloana vertebrala.

Nu cred,nici in ruptul capului,ca jocul slab al echipei s-ar datora scandarilor anti Becali.

Tu crezi ca cei ce duc razboiul cu patronul Stelei,ma refer la suporteri,vor raul echipei?

Sincer!

maye26.02.2009 12:16

"Nu e adevãrat cã aș avea ceva cu Dayro sau cã m-ar îngrijora forma lui. Când ai jucãtori ca Dayro, Szekely, Toja, care au demonstrat cã au valoare e normal sã ai pretenții de la ei. Am avut o dicuție liniștitã cu fanii, le-am explicat cã avem nevoie de ajutorul lor, de sprijinul lor. Rãmâne de vãzut cum se vor comporta mâine searã. Nu vã pot da detalii despre discuție, din punctul meu de vedere dialogul trebuia sã rãmânã între noi. S-a creat o atmosferã ostilã Stelei în ultimul timp și de aceea am cerut sã am o întrevedere cu fanii, pentru cã atunci când ei sprijinã formația, încrederea jucãtorilor crește. Nu comentez unde merge Dicã. Pe mine mã preocupã jucãtorii mei, nu ce fotbaliștii ar putea ajunge la alte echipe. Dicã e un jucãtor foarte bun, de valoare, a demonstrat asta și la Steaua și la naționalã. Nu voi face marcaj special la Wesley, prin jocul colectiv va trebui sã-l anihilãm. Nu o sã pun vreun jucãtor sã fie umbra lui pe tot terenul. Vasluiul a fãcut foarte multe tranferuri, rãmâne de vãzut la finalul returului cât de inspirate au fost."

"Nu știu nimic de transferul lui Ghionea, pânã în varã mai e. Vom vedea dacã Galata e cu adevãrat interesatã de transferul lui, vom vedea dacã cele douã cluburi vor bate palma."

"Bayern s-a chinuit în Ghencea, dar a zdrobit Sporting Lisabona. Eu am spus de la început cã Bayern și Lyon pot pune probleme oricui și am zis cã mã aștept sã ajungã departe în Ligã.", a spus Lãcãtuș la conferința de presã susținutã azi.

redondo26.02.2009 14:15

E incredibil cum pot sa afirme fotbalisti precum Cocis sau Cernat,ca ei nu se intorc in Romania din cauza scandalurilor.Au o atitudine aroganta si sfidatoare da parca ar juca la Liverpool. Dar unde joaca ei de fapt? unul la Kiev si altul la Lokomotiv Moscova...incredibil domne! Vad baietii ca nu sunt bagati in seama si vin cu astfel de declaratii din cand in cand,iar presa,ca de obicei... Sau inca una tare...Chivu l-a anihilat pe Cristiano Ronaldo!...din pacate n-a fost meciul la radio,l-am vazut si noi! Hai acum ceva si cu Radoi...abea astept!

maye26.02.2009 14:39

Pai l-a anihilat Chivu.N`ai vazut ca din primul minut l-a faultat :laugh:

razvan2826.02.2009 14:45

da cine a zis ca joaca cocis la lokomotiv...ca degera pe banca se numeste "jucat" mai nou? :laugh: vai de mama lui cocis...cernat mai misca ceva dar nu are dreptu sa zica nici el mare lucru...cocis oricum e o panarma de jucator.

razvan2826.02.2009 16:00

incredibil....rada imprumuat la cs otopeni.Doamneeeeee....ce o sa se aleaga de Steaua?

maye26.02.2009 16:08

Rada la Otopeni :(

Marius26.02.2009 16:17
"Este adevãrat, am fost împrumutat șase luni la CS Otopeni. Nu aveam absolut nicio șansã sã joc la Steaua. A fost alegerea mea sa plec la CS Otopeni" , a spus Rada pentru NewsIn.
Melku26.02.2009 16:51

Sunt pur si simplu scarbit de tratamentul la care a fost supus acest jucator! El a facut meciuri foarte bune si apoi a fost aruncat la gunoi. Nu stiu cat de reala si corecta este concurenta jucatorilor din lot. Sunt unii care sunt batuti in cuie indiferent daca dau sau nu randament (Dayro, O.Petre, Nicolita, P.Marin).

Daniel-Ionut26.02.2009 16:57
Nu cred,nici in ruptul capului,ca jocul slab al echipei s-ar datora scandarilor anti Becali.

Tu crezi ca cei ce duc razboiul cu patronul Stelei,ma refer la suporteri,vor raul echipei?

Sincer!

Nu vor raul echipei... dar nici binele nu il vrei daca 90 de minute protestezi...

Robinson Rufay Zapata26.02.2009 18:46

cum dracului sa il imprumute tocmai la otopeni...sunt nebuni de legat toti cei ce conduc Steaua

Piece of Mind26.02.2009 19:25

Laca, esti pe cale sa devii cel mai penibil antrenor pe care l-a avut vreodata Steaua! Pur si simplu, nu intelegi absolut nimic din aceasta meserie, lasa-ne si lasa-te, ca ne chinui si te chinui degeaba!

bodanelu26.02.2009 19:30

@Piece crezi ca Lacatus vede ce scri tu aici. Crezi tu ca el este principalul vinovat la Steaua? Nu, este doar un scut.. pus de babuin. Dar se pare ca nu i-a iesit, si in maxim 5 etape Lacatus o sa fie demis.

Principala problema la echipa e Gigi. hai sa ne centralizam puterile pentru a-l indeparta...

CoRsSo26.02.2009 19:41

Ciobane, PLEACA DIN Ghencea! SI IA-TI SI CARPA DE ANTRENOR CU TINE!

maye26.02.2009 19:45

@CoRsSo

Vezi pe cine faci "Carpa" prietene...Jignesti o glorie a Stelei si nu esti in masura sa o faci...

CoRsSo26.02.2009 19:48

Glorie a Stelei, prietene? Tu vezi altceva in Lacatus decat o carpa acum? Tu te uiti la el? Chiar asa mult deranjeaza ca spun lucrurilor pe nume? Lacatus e o carpa, pusa de babuin strategic ca sa mai scape de huiduieli. Tu chiar n uvezi ca nu are niciun cuvant de spus la echipa asta? Tu chiar nu vezi ca nu are nicio treaba cu meseria de antrenor? Tu inca mai crezi ca Lacatus e mare antrenor? IL IUBESC PE JUCATORUL Lacatus, si o spun din toata inima. Ii multumesc pentru tot ce a facut pentru Steaua, are tot respectul meu. Dar antrenorul Lacatus mi-a frant inima.

Daniel-Ionut26.02.2009 19:53

CoRsSo

Deja exagerezi acum... cu "carpa"

Si cu Becali exagerati multi da... tu deja...

CoRsSo26.02.2009 19:58

Si cu Becali exagerati multi? Cata rabdare sa mai avem ma? Am facut o pauza de vreo 2 luni si nu am mai postat nimic pe forum. Dar nu mai pot de nervi cand deschid televizorul. Ce vrei sa stau cu mana in san cand un dobitoc isi bate joc de echipa? Si tu zici ca exagerez. Vreau sa imi zica unul dintre voi care este parerea lui fata de antrenorul Lacatus? De ce sa ma feresc si sa nu zic direct? Ca a fost o glorie a Stelei? A fost o glorie a Stelei ca jucator. ATAT

Piece of Mind26.02.2009 20:22
Principala problema la echipa e Gigi. hai sa ne centralizam puterile pentru a-l indeparta...

Normal ca e, sa vedem daca putem face ceva.

maye26.02.2009 20:32

@corsso

Tocmai daca spui ca il respecti pe jucatorul Lacatus,ar trebui sa il respecti pe antrenorul Lacatus.Nu`ti cere nimeni sa il sustii,dar imi e greata cand un stelist il face"carpa".Deocamdata omul acela a facut mult mai multe pentru Steaua decat ai facut tu ,eu si toti de pe aici...Putin respect te rog...

CoRsSo26.02.2009 20:40

De unde stii tu ca nu am facut mai mult pentru Steaua? In fiecare an, aproape la fiecare meci tip si cant pentru o echipa pe care o iubesc. Am cantat in ploaie, la Madrid, pe furtuna, in frig, pe canicula, in Stefan cel mare, in giulesti, locuri unde tu nu cred ca ai ajuns vreodata. Am primit pumni, flegme, injuraturi, mi-am rupt hainele, mainile, tot. Si nu imi pare rau. Pentru ca iubesc Steaua. Cu ce e Lacatus mai presus decat un suporter? Cu ce ? Nu ar trebui sa existe grad de diferentiere. Sincer. Si cu ce deranjez eu cand spun ca Lacatus e o carpa, cand el asta este? Cu ce deranjez cand spun despre Becali ca e un inapt, cand el asta este?

maye26.02.2009 20:52

Cu Becali ai dreptate..e un inapt..

cu Laca n`ai dreptate nu e o carpa...N`ai de unde sa sti unde am fost eu si unde n`am fost eu,asa ca nu t arunca aiurea in afirmatii..

Ce a facut Lacatus mai mult decat tine?Cati oameni ai convins tu sa tina cu Steaua si cati oameni a convins Laca si le-a marcat viata?

redondo26.02.2009 21:04

Oricum Rada n-ar fi prins echipa.

danimarcu26.02.2009 21:22
:confused:

Daniel -dupa ce scrii pe aici tind sa cred ca figura de mai sus e chiar poza ta de buletin!...

Ori esti naiv,ori te faci.

redondo26.02.2009 21:25
Daniel -dupa ce scrii pe aici tind sa cred ca figura de mai sus e chiar poza ta de buletin!...

Ori esti naiv,ori te faci.

Pai de ce nu are ma dreptate? Aici e ca si la un proces..intai formulati concret care sunt capetele de acuzare impotriva lui Becali si apoi vedem ce dovezi aduceti.

«1302303304305306689»