Daniele,ca sa fiu sincer,nu am urmarit cum s-au miscat celelalte echipe in meciurile de pregatire.Si nu cred ca este relevant.Asta este treaba antrenorilor nostri.
Ar mai fi o explicatie,la care nu stiu de ce nu ne-am gandit pana acum.Posibil ca si jucatorii sa fie satui,pana in gat,de "maestrul"Becali,cu atat mai mult cu cat ei stiu exact ce se intampla,acolo,in interior si sa fie pe aceeasi baricada cu suporterii.Asa s-ar explica declaratiile,voalate sau mai putin voalate,date de catre jucatorii plecati de la Steaua.Nici macar unul nu a spus ceva rau despre comportamentul suporterilor,legat de razboiul contra patronului.
Asta nu este o scuza sa nu-ti faci meseria pentru care esti platit,destul de bine,dar poate fi un motiv.Se stie ca Becali te ridica in slavi dupa un meci bun si te face albie de porci la prima greseala.Asta este el,nu stie ce inseamna respectul fata de om,in primul rand si fata de jucatorii ce ii baga milioanele in desaga.Este o persoana care se suceste la 360 de grade in doua secunde,lucru daunator pentru cei au coloana vertebrala.
Nu cred,nici in ruptul capului,ca jocul slab al echipei s-ar datora scandarilor anti Becali.
Tu crezi ca cei ce duc razboiul cu patronul Stelei,ma refer la suporteri,vor raul echipei?
Sincer!