FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1300301302303304689»
Lari22.02.2009 01:33

Balint a facut istorie la Sportul pentru A CREAT ceva acolo, care a durat mai multi ani. La fel Boloni pe unde s-a dus si a avut timp. A crea ceva de la 0 este infinit mai greu decat sa iei gata facuta o echipa si sa joci o Supercupa, pe care sa ai bafta sa o castigi.

Iordanescu a antrenat foarte putin dupa 1998, pentru ca a ales cu gandul la bani, nu la cariera profesionala. Pe unde s-a dus, a stat putin, cam cat Lucescu la Inter. Sau poate putin mai mult.

Stoichita a antrenat echipe mici, dar alea au aratat un fotbal foarte bun. Nu am rabdare sa caut prin arhiva presei iberice dupa acel meci sa-ti arat cam ce impresie a lasat Armenia.

Ce a creat Lucescu in afara de echipa Dinamo de la sfarsitul anilor '80? Galata o preluase gata facuta. Besiktas? A avut un singur rezultat imens: 3-0 acasa cu FC Barcelona, asta cu spaniolii in sezonul in care a mai inregistrat si urmatoarele rezultate: 1-4 la Milan, 0-6 la Leeds, 0-0 acasa cu Leeds, 0-2 acasa cu Milan, 0-5 in deplasare cu FC Barcelona. Uitandu-te pe scorurile astea, a fost Lucescu un antrenor exceptional?

Vrei sa mai stii cati bani a bagat Ahmetov in Sahtior de cand este Lucescu acolo? Fratica, FC Porto investeste mai putin si a avut rezultate mult mai bune. PSV Eindoven, de asemenea.

Eu ti-am mai spus ca Lucescu este un antrenor bun. Dar atat. Nu mi-a placut niciodata cum au jucat echipele lui: extrem de agresive (mai ales fundasii), contraatacul este arma lui preferata, mai ales cand infrunta echipe de calibru cel putin egal si o tactica care se bazeaza pe blocarea adversarului, nu pe dezvoltarea jocului propriu.

Crede-ma ca daca Lucescu ar fi avut rezultate constant bune in cupele europene cu echipe romanesti antrenate de el, mi-as fi tinut gura in multe situatii. Dar nu pot sa uit de cate ori a fost penibil cu Dinamo si cu Rapid contra unor echipe de care nu am fi auzit niciodata, poate, daca nu-l bateau pe el.

De asemenea, mi-as fi tinut gura daca ar fi stiut sa construiasca echipe precum a facut Loti Boloni cu Sporting Lisabona intr-un sezon si jumatate, intr-un campionat mai valoros decat cel turcesc sau ucrainian.

redondo22.02.2009 01:47

@Lari

A creat si o fenomenul de la inceputul anilor 80...Corvinul Hunedoara.Si a facut si din Rapid o echipa care a amenintat serios hegemonia Stelei in anii 90 inventand fotbalisti ca Marinescu de ex. Boloni nu are inca performantele lui si raman la convingerea ca gandesti cu sufletul.

Nu poti compara pe FC Porto sau PSV Eindhoven cu Sahtiorul deoarece sunt echipe de mare traditie care au fost mereu sus,spre deosebire de ucrainieni,au suporteri in toata lumea si sponsorizari pe masura.

PS Rezultatele acelea ale lui Besiktas nu sunt cu Lucescu pe banca,ci cu Nevio Scala.Atunci el antrena Galatasaray,esti in confuzie aici.

@maye

Eu cred ca Sahtior este cam la acelasi nivel cu Sporting,dar discutam ipotetic.

Repet...Boloni il poate depasi pe Lucescu,dar nu a facut-o inca...si aici vorbesc rezultatele.

Adrian22.02.2009 02:07
@Lari

A creat si o fenomenul de la inceputul anilor 80...Corvinul Hunedoara.Si a facut si din Rapid o echipa care a amenintat serios hegemonia Stelei in anii 90 inventand fotbalisti ca Marinescu de ex. Boloni nu are inca performantele lui si raman la convingerea ca gandesti cu sufletul.

I-auziti la asta! ahhahahahhahahahah :))

"A creat fenomenul corvinul" - hahahhahahahhahahah :D

Ce fenomen era ala mah?

Blaturi peste blaturi si 0 in europa?

Ce fenomen? victoria acasa si egal in deplasare? Fenomenul ala? ahahahaha

Da' fenomenal! ahahhahahahah

"Si a facut si din Rapid" acelasi lucru!

Sau ai uitat deja cum multi ziceau ca ce murdar era campionatul ala castigat de Rapid? :))

Ai uitat cum se astepta rrapidul sa se dea Craiova la o parte?

Lucescu a revolutionat blatul in Romania.

Nu degeaba dinam0 era 0 in europa desi castiga cu el tot in campionat.

Nu degeaba in 86 nu ne-am calificat la mondiale.

Ce jucatori a inventat el?

Pe Boloni? Ala juca inca de pe vremea jucatorului Lucescu.

Marinescu? Ala ce mai face? Ce a mai facut?

El a facut taticule doar pe mateo si pe ceilalti golgeteri prefabricati care la alte echipe nu faceau nimic.Si a revolutionat blatul...sa nu uit blatul :D

maye22.02.2009 02:16

N`ai dreptate.Sporting e mult peste Sahtior!

MoWeed22.02.2009 08:14
@Lari

Nu poti compara pe FC Porto sau PSV Eindhoven cu Sahtiorul deoarece sunt echipe de mare traditie care au fost mereu sus,spre deosebire de ucrainieni,au suporteri in toata lumea si sponsorizari pe masura.

PS Rezultatele acelea ale lui Besiktas nu sunt cu Lucescu pe banca,ci cu Nevio Scala.Atunci el antrena Galatasaray,esti in confuzie aici.

@maye

Eu cred ca Sahtior este cam la acelasi nivel cu Sporting,dar discutam ipotetic.

Repet...Boloni il poate depasi pe Lucescu,dar nu a facut-o inca...si aici vorbesc rezultatele.

Sporting e cam a 3-a echipa a Portugaliei dupa finantare(dupa Porto si Benfica). Numai ca Boloni si-a inventat jucatori(Quaresma, C. Ronaldo) si a reusit performante cu panarama aia de Marius Niculae in atac

Apropo, daca Sahtior si Sporting sunt la acelasi nivel cum de s-au calificat portughezii sezonul asta din CL? Lucescu avea o echipa in care bagase in vara 50 de milioane. 50! Sporting a bagat mult mai putini bani. Aici s-a vazut valoarea lui Lucescu...

Apropo, Boloni a fost sezonul acesta aproape sa se califice in CL eliminand o semifinalista de anul trecut. Si asta cu Standard Liege...

Fenomenul Corvinul:))) Imediat o sa incepi si cu fenomenul FC Olt Scornicesti, FC Victoria Bucuresti sau Flacara Moreni?:)))

Lucescu a inventat blatul in Romania si este motivul pentru care cei de la Gheata de Aur au trebuit sa schimbe regulamentul. Lucescu avea la dispozitie jucatori de nivel mondial si juca cu "copii" lui. Pai Lacatus si Piturca erau printre golgheterii campionatului si el juca la nationala cu Romica Gabor.

vlad22.02.2009 08:21

Se poate un topic dedicat lui Lucescu cel Batran???

Ca m-am saturat de el aici.

Multmesc

mountytoma22.02.2009 12:43
Se poate un topic dedicat lui Lucescu cel Batran???

Ca m-am saturat de el aici.

Multmesc

daca se poate, acel topic pentru Mircea blatulescu sa fie deschis la Bellu! si daca o gaina s-ar caca mai verde, Lucescu zice ca datorita lui e gainatul asa frumos! omul ala a fost, este si va ramane un frustrat. si dupa moarte probabil urmasii vor spune ca nu a prins loc pe aleea principala din bellu din cauza Stelei!

ps fenomenul corvinul a incasat 0-11 de la o echipa in care nu jucau supervalorile gabor, vaetus, Rednic, Andone, etc, titulari in echipa nationala "antrenata" de Lucescu :-)

razvan2822.02.2009 14:53

incercarea noastra de a stopa pe panaramele care sufla in goarne in loc sa cante nu mai are rost....pana si clubul vine goarne:(:((

venim la meci mai nou sa suflam in goarne decat sa cantam

Guardian22.02.2009 16:27
Primii 3 nu au ce cauta la Steaua.

poti sã îmi explici mai detaliat , de ce primii 3 ? ce ai cu Nicolitã ?

CoRsSo22.02.2009 18:14

Am si eu o intrebare. Luam si noi un jucator anul asta? Chiar asa buna afacere a devenit clubul asta pentru oier? Chiar v-ati oprit aici? Asta e tot ce puteti? Unde sunt stelistii? Lasati un pripas cu 3 clase sa isi bata joc de o echipa atat de iubita, de jucatori, de o legenda? Pardon, legenda si-a batut singura joc de ea.

bodanelu22.02.2009 18:35

"Vom avea o întîlnire cu firma de pazã, cu Jandarmeria și cu suporterii. Cei din galerie trebuie sã stabileascã dacã vor sã fie alãturi de echipã sau nu. Vom avea grijã ca jucãtorii și conducerea tehnicã sã dialogheze mai des prin intermediul site-ului oficial", a declarat Valeriu Argãseala la Sport Total FM.

Mi se pare mie sau asta suna ca o amenintare?

Lari22.02.2009 18:39

Nu, suna ca un plan cu bataie lunga.

Marius22.02.2009 18:44

Sau ca o declaratie "a la Argaseala"

danimarcu22.02.2009 19:39
"Vom avea o întîlnire cu firma de pazã, cu Jandarmeria și cu suporterii. Cei din galerie trebuie sã stabileascã dacã vor sã fie alãturi de echipã sau nu. Vom avea grijã ca jucãtorii și conducerea tehnicã sã dialogheze mai des prin intermediul site-ului oficial", a declarat Valeriu Argãseala la Sport Total FM.

Mie mi se pare ca da.

Anul trecut a fost chestia cu abonamentele,anul asta o dau cu amenintari voalate...

Se vad bietii de ei inghesuiti si nu mai stiu ce sa faca...Jegul de Jiji ar vrea spectatori multi la meciuri,dar ii e tarseala ca va fi huiduit meci de meci...

Nu, suna ca un plan cu bataie lunga.

@Lari , nimic nu e cu bataie lunga la Steaua.Cel putin nu cu conducerea asta...

Bogdan4Steaua22.02.2009 20:00

Mi-ai luat vorba din gura la faza cu amenintarea...

Carpa Argaseala calca pe urmele idolului Becali, a prins curaj...

Sper sa se auda unele urari "de bine" la adresa acestui pupincurist la meciul cu FC Vaslui...

Lari23.02.2009 08:35

Robert Prosinecki despre Cruyff: ªtia unde sã te așeze în teren, ce sã-ți cearã și cum sã te motiveze. Iar antrenamentele cu el erau o plãcere. Relaxare! E tehnicianul în al cãrui stil ofensiv m-am regãsit în totalitate.

weeezer23.02.2009 09:12

N-a jucat sub comanda lui Lacatus.

Melku23.02.2009 10:10

"Tiago Gomes are o clauzã de cumpãrare de 700.000 de euro, iar eu nu o sã dau atâția bani pe el. Eu vreau sã îmi continui proiectul cu jucãtori tineri români", a declarat Becali.

"În schimb, l-aș dori în continuare pe George Ogãraru, pentru cã este un jucãtor valoros, dar nu vreau sã dau douã milioane de euro celor de la Ajax. Vom cãuta o soluție de mijloc", a mai spus Becali (stelisti.ro)

Nu ma asteptam la o decizie rationala a "conducerii" noastre. De ce sa tinem un jucator care este tanar, de mare perspectiva si cam cel mai complet mijlocas din cei disponibili (care este de asemenea si ieftin)?

Mai bine sa insistam cu Lovin, poate se transforma peste noapte in Gerrard.

DelPiero1023.02.2009 10:12
Robert Prosinecki despre Cruyff: ªtia unde sã te așeze în teren, ce sã-ți cearã și cum sã te motiveze. Iar antrenamentele cu el erau o plãcere. Relaxare! E tehnicianul în al cãrui stil ofensiv m-am regãsit în totalitate.

Imagineza-ti o astfel de declaratie data de Lovin peste cativa ani despre Lacatus...

vlad23.02.2009 10:21
Imagineza-ti o astfel de declaratie data de Lovin peste cativa ani despre Lacatus...

Sau a lui Radoi despre Olaroiu.

Aaaa...a dat-o! :D

Fac pariu ca va sari Lari pe mine si pt a-i explica ca este o gluma las o icoana. :)

Lari23.02.2009 10:29

Vlade, te-ai bucurat de calificarile cu Heerenveen, Betis si Rapid?

Da, fotbalul lui Olaroiu nu era palcut ochiului, dar a avut rezultate si cu asta, basta. Mai ales ca lotul lui era net inferior astuia de acum. Te rog, nu face comparatii intre ce am avut si ce avem pe banca tehnica...

LE: In atentia huliganilor, comunicat al lui Zmarandescu:

"Suporterii trebuie sã vinã sã susținã echipa, de-asta are ea nevoie. Dar nimeni nu-i poate lega la gurã pe oameni. Dacã respectã prevederile Legii 4 cu privire la conduita pe arenele sportive, nu are absolut nimeni nimic cu ei"

vlad23.02.2009 11:18
Vlade, te-ai bucurat de calificarile cu Heerenveen, Betis si Rapid?

Da, fotbalul lui Olaroiu nu era palcut ochiului, dar a avut rezultate si cu asta, basta. Mai ales ca lotul lui era net inferior astuia de acum. Te rog, nu face comparatii intre ce am avut si ce avem pe banca tehnica...

Hai mai Lari ,

Ce esti asa de patimas ? Nu stii de gluma? Sa inteleg totusi,ca daca Steaua ia locul 2 in aceasta editie si merge in CL vei fi simpatizantul lui Lacatus? Adica, scopul scuza mijloacele???

Oricum,risti sa nu mai fi mucalit.Iti pierzi din farmec daca pici in butoiul cu melancolie.

PS Sa inteleg ca tu nu te-ai bucurat la meciul cu Galatasaray? Sau ca nu tratezi glumele cu aceleasi unitati de masura? :confused:

Lari23.02.2009 11:22

Nene Vlad, lasa si tu un emoticon, ceva, atunci cand mai dai cu gluma-n forum ;)

De data asta, am picat de fazan. :look: La 3 schimbam portile, bine? :hump:

redondo23.02.2009 12:20

@Adrian @moweed

Intrebati-i pe cei care au prins perioada in cauza.O echipa care a marcat cel putin 3 goluri pe teren propriu intr-un intreg campionat este un fenomen,cum de altfel si Urziceni este avand in vedere ca pana acum 3 ani nici nu jucasera vreodata in A.

@Adrian

Ar trebui sa razi de primul tau comentariu,de altfel delirant.Pana la urma ar trebui sa arati mai mult respect unui antrenor care practica cu succes aceasta meserie fara intrerupere de 30 de ani.Chiar daca apartine clubului rival,respectandu-l vei respecta in primul rand fotbalul.Te rog inca o data sa lasi atitudinea de pusti razgaiat!

@guardian

Nicolita este un antitalent.Marcheaza uneori din instinct,dar nu are nici-o legatura cu ceea ce ar trebui sa insemne un mijlocas pentru Steaua,adica sa fie cerebral. Nu are valoare de Steaua.

danimarcu23.02.2009 12:30
@Adrian @moweed

Intrebati-i pe cei care au prins perioada in cauza.O echipa care a marcat cel putin 3 goluri pe teren propriu intr-un intreg campionat este un fenomen,cum de altfel si Urziceni este avand in vedere ca pana acum 3 ani nici nu jucasera vreodata in A.

Eu am trait perioada aia,ba mai mult,am fost de multe ori la meciurile Corvinului de acasa(aveam rude in zona).

Corvinul juca bine doar acasa,avea o forta mare data si de publicul fanatic,dar nu pot spune ca era un fenomen...

Cum poti numi fenomen o echipa care aproape niciodata nu juca nimic in deplasare?...

«1300301302303304689»