FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1298299300301302689»
Guardian17.02.2009 19:56

si totusi prosportul mãnâncã iar kkt nu ?

cicã Lãcãtus s-a hotorât : Joacã 4-4-2 :) e adevãrat ?

razvan2817.02.2009 20:03

pai ar putea fi adevarat...in 4-1-4-1 Steaua a jucat destul de slab.nu stiu cum ar fi jucat in 4-4-2 dar avand in vedere jocul din pregatiri trebuie sa batem OBLIGATORIU toate echipele cu exceptia lui Dinamo , CFR , Poli si astfel am fi sigur campioni...daca am reusi sa ii batem pe cei mentionati mai devreme ar fi si mai bine.

danimarcu17.02.2009 22:03
@Adrian

Si Lacatus il foloseste pe alt post, dar nici Dayro nu da vreodata senzatia ca ar vrea. A, ba da, joaca mai bine putin cu adversarii din CL ca acolo il urmaresc echipele mai mari ca Steaua.

Vina e a amandurora, nu numai a lui Lacatus si nici numai a lui Dayro...

Mendoza cum a putut sa joace pe alt post?

Intrebarea mea este:de ce trebuie mereu sa fie pusi jucatorii sa joace pe alte posturi decat cele pe care dau cel mai bun randament?

Nu e logic,mai @Mo,ca un jucator obisnuit cu golul sa fie folosit in atac?

De ce nu-l pune "libero",sa stim o treaba?...

MoWeed18.02.2009 07:57

@danimarcu

La intrebarea ta nu pot sa-ti raspund eu, ci numai Lacatus. Nici eu nu pot intelege cum de se reprofileaza atatia jucatori cand, pe hartie, avem acoperite toate posturile.

Eu ziceam doar ca nu e numai vina lui Lacatus ca Dayro nu joaca nimic. Chiar daca l-a pus coordonator tot ar trebui sa fie in stare sa alerge, sa lupte pentru mingie, sa dea ceva pase. Normal ca impresarul lui zice ca Dayro nu are nici o vina, si giovani Becali zice ca panarama aia de Tamas e jucator de clasa...

danimarcu18.02.2009 13:21

@Mo,nu pot sa-l intreb pe Lacatus,pt ca as risca sa primesc un cliseu din arsenalul sau bogat...

Ce ma deranjeaza pe mine este ca Lacatus da impresia ca toate problemele Stelei ar fi rezolvate daca Moreno ar juca bine in aparare!...Probabil ca pt el asta e singura problema a Stelei.Nu vede ca atacul e inexistent,nu vede ca avem 2 ocazii pe meci?... :thumbdown:

mountytoma18.02.2009 16:31
si totusi prosportul mãnâncã iar kkt nu ?

cicã Lãcãtus s-a hotorât : Joacã 4-4-2 :) e adevãrat ?

probabil ca s-a hotarat in sfarsit sa joace 4-4-2. dar la mijloc cu doi inchizatori si doi atacanti reprofilati, iar in atac un mijlocas reprofilat.

cred ca va trebui sa ne reprofilam si noi creierele, ca sa intelegem unde bate antrenorul Lacatus

redondo18.02.2009 17:35

Daca iar jucam cu 2 inchizatori vom avea in continuare mari probleme in atac.

Daniel-Ionut18.02.2009 18:43

Probabil ca FIARA s-a transformat intr-o "pisicuta"...

Nu mai inteleg ce vrea Lacatus... joaca prea prudent... ciudat pentru un om care a dat goluri toata cariera...

Acum sa vedem ce se va intampla si sa nu ne mai luam dupa tot ce scrie in presa...

Adrian18.02.2009 23:48
"Eu nu mai pun pasiune la echipã. Nu-mi mai e fricã de nimeni. Nu am mai vorbit cu Marius de cîteva zile. Astãzi am vorbit cu el, voia sã se împace cu mine cu toate cã nu eram certați. Lãcãtuș nu are nici un obiectiv. Chiar dacã terminãm pe locul cinci, Marius poate sã stea liniștit, el nu va pleca de la echipã", a spus Becali la GSPTV.

Si uite asa s-a incheiat campionatul pentru Steaua.

Lacatus, marele antrenor, beneficiaza de increderea totala a lui beh-k-lee si de ce nu? Doar e mare antrenor. Si ca orice mare antrenor, nu are obiectiv si mai ales are postul asigurat pe viata.

Si toate asta pentru ca Lacatus iubeste Steaua.

Acum, haideti toti cu mine:

La-ca-tus

La-ca-tus

La-ca-tus

Ca va trebe ma sa strigati de Steaua? Lasati Steaua. Steaua nu conteaza.

Hai! Sa va aud!

La-ca-tus

La-ca-tus

La-ca-tus

bodanelu19.02.2009 08:21

a mai zis el ca multi antrenori au postul asigurat pe viata.

redondo19.02.2009 09:58

LA-CA-TUS

LA-CA-TUS

LA-CA-TUS

Probabil ca Becali vrea sa-l mai elibereze de presiune inaintea returului. Dar nu cred ca va mai ramane daca rateaza titlul.

mountytoma19.02.2009 10:09

Lacatus zboara dupa cateva meciuri, nu atat din cauza rezultatelor negative, care nu vad cum ar putea fi evitate, ci din cauza ca suporterii i-o vor da in gura ciobanului non-stop. si cum Lacatus a fost adus antrenor pentru a il proteja pe cioban de furia suporterilor... adevaratul obiectiv al lui Lacatus in Ghencea nu va fi atins asa ca...

@bodanelu

erau pusi antrenori pe viata, dar uita sa spuna boul ca era vorba de viata singurului neuron din capul lui, care neuron nu traieste prea mult...

Daniel-Ionut19.02.2009 17:45

Preturile abonamentelor pentru retur:

Fotolii - 500 LEI

Tribuna 0 - 250 LEI

Tribuna I - 150 LEI

Tribuna II - 100 LEI

Peluze - 35 LEI

maye19.02.2009 22:12

fiorentina - Ajax 0-1... :bananadance: mai scap de drogat cateva zile :yeahh:

Lari20.02.2009 10:26

Becali isi indeasa buzunarele cu bani:

În plinã crizã financiarã, Steaua se poate lãuda cã rãmîne în continuare numãrul 1 în România din punctul de vedere al banilor. Începînd din finalul lunii iulie, de cînd a început actualul campionat, și pînã acum, adicã în fix 7 luni, în conturile clubului au intrat deja 21,5 milioane de euro!

În afara banilor pe care deja i-a încasat, pînã la finalul sezonului, Steaua mai mizeazã aproape sigur pe alte cel puțin 5 milioane de euro. De unde vor proveni? Patru milioane de euro vor fi plãtiți în douã tranșe de arabii de la Al-Hilal pentru transferul lui Rãdoi, iar un milion de euro va fi strîns cu ușurințã din biletele din retur, mai ales cã toate derby-urile cu Dinamo, CFR, Rapid și Craiova vor avea loc în Ghencea.

Steaua n-a investit nimic în campania de achiziții din iarnã, dar, în schimb, a realizat o economie importantã dupã ce au plecat o serie de jucãtori cu salarii foarte mari: Arthuro (300.000 de euro pe an), Rãdoi (220.000), Abel (220.000) sau Neaga (200.000). Celor 4 li s-au adãugat Vâtcã, plecat la Mediaș, plus Croitoru și Cristocea, plecați și ei de la echipa a doua, cu totul Becali economisind în urma cedãrii acestora nu mai puțin de 150.000 de euro lunar!

Pentru prima datã în ultimii ani, Steaua nu a cumpãrat nici mãcar un fotbalist în aceastã pauzã de iarnã. Au venit la echipã Tudose, Bicfalvi, Lițu, însã ei erau jucãtorii roș-albaștrilor, care au revenit dupã expirarea împrumuturilor la Gloria Buzãu.

bilant.jpg

Daniel-Ionut20.02.2009 11:42

Top salarii Steaua conform prosport.ro

Semedo: 250.000 euro

Plesan: 250.000 euro

Nicolita: 240.000 euro

Dayro: 220.000 euro

Ovidiu Petre: 200.000 euro

Zapata: 180.000 euro

Goian: 150.000 euro

Emeghara: 150.000 euro

Ghionea: 150.000 euro

Nu mi se pare corect ca Semeedo sau Plesan sa castige cu 100.000 euro peste Goian :cursing:

Ce a jucat Plesan sau Semedo in acest tur de campioant... :thumbdown:

Parca Becali vroia sa scape de jucatorii cu salarii mari... ar trebui sa inceapa cu Semedo si Plesan :excl:

redondo20.02.2009 11:49

Primii 3 nu au ce cauta la Steaua.

Raul198820.02.2009 12:07

poate sa imi spuna cineva daca meciul cu echipa a doua se va transmite la televisor

am citit acum doua zile ca Antena 1 va transmite meciul la ora 19.00 :|

Daniel-Ionut20.02.2009 14:00

Primii 2 ;)

Daniel-Ionut20.02.2009 14:05

Steaua - Steaua II 3-2

Intr-un joc-scoala desfasurat astazi pe terenul 6 de antrenament din Ghencea, echipa mare a Stelei a invins cu scorul de 3-2 formatia secunda a clubului, dupa ce la pauza scorul a fost egal, 1-1! Durata fiecarei reprize a fost de 45 de minute.

11-Marius Lacatus :Zapata - Ogararu, Ghionea, Baciu, Golanski - Nicolita, Ov. Petre, Toja, Semedo - Dayro, Kapetanos

11-Leo Strizu : Cernea - Mustata, Goian, I. Mihai, P. Marin - Stratila, Lazar, Onicas, Abuzatoaie - Neagoe, Rusu

Pentru Steaua au marcat Kapetanos si Stancu (2), in timp ce pentru formatia secunda a clubului au inscris Mustata si Vl. Rusu

Lari20.02.2009 14:15

Atunci se mai explica evolutia scorului...

vlad20.02.2009 15:09

in curand nici n-or sa mai fie la Steaua.

Asta e politica lui Becali :Peste 150000-out de laSteaua!

Cand va incepe returul va pune Becali tunul si pe Semedo si pe Plesan! Ii va demola psihic!

Nici Banel nu va scapa!

redondo20.02.2009 15:44
in curand nici n-or sa mai fie la Steaua.

Asta e politica lui Becali :Peste 150000-out de laSteaua!

Cand va incepe returul va pune Becali tunul si pe Semedo si pe Plesan! Ii va demola psihic!

Nici Banel nu va scapa!

Eu ma refeream fotbalistic...nu au valoare de Steaua.

vlad20.02.2009 15:55
Eu ma refeream fotbalistic...nu au valoare de Steaua.

Pe argumente fotbalistice nimeni nu are valoare de Steaua.Asa ca nu este un criteriu sa scapam de ei.Mizam pe salariile mari care nu-i convin Ciobanului.

weeezer20.02.2009 17:48

Eu am zis sa astept primele etape din primavara, si abia dupa aia sa propun redeschiderea threadului "Ar trebui Lacatus sa demisioneze?".

Dar mai bat si eu unele apropo-uri pe-aici :P

«1298299300301302689»