FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1297298299300301689»
Adrian16.02.2009 09:54

mutulica e omul meciului, cand e, pt ca toata echipa aia joaca pentru el. Cu ce ma incalzeste pe mine treaba asta?

Ar trebui sa ma simt bine doar pt ca un ziar il pupa pe el in fund pentru alti 10 oameni lucreaza pentru el?

mutulica poate sa fie 100 de ani de acum incolo omul meciului zilnic si sa fie scris despre el in toate ziarele din lumea asta, tot nu o sa stearga eticheta aia de drogat.

Si te asigur ca acea eticheta e aplicata intregului popor roman. Pe cand eticheta de omul meciului e doar pentru el.

A....daca era ca Hagi...sa faca ceva la nationala...sa o conduca spre campionate mondiale si europene, sa castige cu o echipa romaneasca o cupa continentala, asta e altceva.

Atunci merge cu omul meciului.

Pana atunci, el e omul meciului intr-o echipa italiana, nu in una romaneasca.

Aduce cinste Fiorentinei, nu Romaniei.

MoWeed16.02.2009 10:02
Adita, Mutu o sa fie nevoit sa te convinga pe tine doar in momentul in care ai avea o echipa, ai fi interesat de el si ai fi dispus sa-i dai 2 milioane pe an. pana atunci, omul a convis pe cine trebuie.

P.S. Mo, daca vrei sa te simti mandru, inroleaza-te frate in Romanian Army si reprezinta Romania, mandru binenteles, pe teatrele de razboi unde tara noastra trimite trupe.

De ce sa ma inrolez in Armata sa lupt in teatrele de razboi unde romanii nostri sunt trimisi pentru a le face pe plac stapanilor americani? Ce mi-au facut mie arabii? Stai tu linistit ca, daca ar fi vorba de vreun razboi de aparare a patriei m-as inrola voluntar indiferent de intentiatea agresorilor(si sa stii eu nu sunt un om violent).

Nu trebuie neaparat sa fii in Armata sa iti reprezinti tara cu mandrie. Daca stii sa te comporti, iti vei reprezenta tara cu mandrie si fara a fi o persoana publica. Daca mergi peste hotare si te comporti civilizat, dai dovada de bun simt si te prezinti ca roman iti vei reprezenta tara cu mandrie.

Eu nu am posibilitatea sa joc pentru nationala pentru ca nu am talentul lui Mutu. Dar in garantez ca sunt zeci, sute de mii de romani care daca ar avea ocazia sa joace fie si intr-un amical pentru Romania ar da absolut tot ce pot, fara sa se gandeasca la bani. Iti vine sau nu sa crezi, mai exista romani pentru care nu banul este cel mai important lucru.

Mutu joaca numai cand e vorba de bani si eu nu vreau ca un jeg disperat de bani sa ma reprezinte pe mine ca roman. Da, Mariuse, aia 11 din teren nu trebuie sa joace numai pentru ei ci pentru alte 20 de milioane de romani, romani pe care nu-i intereseaza catusi de putin ce salariu are Mutu sau cati bani trebuie sa cheltuiasca pe cocaina. Daca nu-l intereseaza nationala sa-l lase pe altul care, desi poate ca nu are aceeasi valoare ca Mutu, va juca meci de meci cu inima; va da tot ce poate mai bun.

Decat o vedeta care sa-si dea talente ca ce important e el si sa joace lamentabil atunci cand e mai mare nevoie de el, prefer un jucator mediu dar care sa joace la fel de tare indiferent de adversar.

LE: Nu suntem nici americani nici englezi, asa ca se zice Armata Romana, nu Romanian Army

DelPiero1016.02.2009 11:40
de fiecare data cand Gazzeta (aia adevarata ba :D ) scrie ca "romanul Mutu a marcat" sau "romanul Mutu a fost omul meciului", drogatul ala, asa cum il gratulati, desi majoritatea ati tras macar un joint, face cinste Romaniei.

Daca tu ai o parere asa buna despre tine si asa proasta despre el, e problema ta si numai a ta.

Indiferent de cate goluri va marca Mutu si oricat de bun jucator ar fi,caracterul sau va ramane mereu acelasi:INFECT!Nu pot suporta oamenii fara caracter,indiferent de cat talent au...

c.ronaldo1716.02.2009 12:31

Mutu este un jucator foarte bun, ce tot atat ne c***m pe noi? Ne-ar prinde unul de-asta arogant si la Steaua, care sa inscrie 3 goluri in 30 de minute. Nici nu mai tin minte de cand nu am mai vazut un hattrick la Steaua (parca Thereau a fost ultimul). Nu imi aduc aminte ca vreun jucator sa fi marcat in acest sezon un hattrick (nu Steaua, oricine), iar Mutu a dat 3 goluri in SERIE A, in deplasare. Oricat de prost jucator esti, iti trebuie niste calitati pentru a realiza acest lucru. Unde mai pui ca nu multi au trecut de borna 100 de goluri in Italia?!

Referitor la natioanla, Mutu e un jeg. Unii jucatori vin accidentati si joaca 90 de minute la nationala iar acest domnisor nu poate veni pentru ca ii este frica sa nu fie huiduit.

Echipa la Fiorentina este facuta pe placul lui Mutu deoarece el este cel mai bun. Sunt zeci de exemple si in fotbalul mare: Manchester United isi face jocul dupa Ronaldo, Liverpool dupa Gerrard, Barca dupa Messi, Arsenal 2004 dupa Henry. Mai stie cineva cat de greu s-a adaptat Henry la Barca?! De ce? Pentru ca jocul nu mai era dupa placul lui, ci dupa Ronaldinho etc etc.

Iar despre faza cu penalty-ul la Euro... soarta! Oricui i se intampla sa rateze. Si nu prea cred eu in teoriile astea cu Buffon il stia pe Mutu unde bate:

1. Mutu nu batea penalty-urile la Juventus

2. Mutu nu batea penalty-urile la AC Parma

3. Mutu nu batea penalty-urile la Chelsea

4. Mutu batea penalty-urile la Fiorentina si Romania cu niste scarite, in nici un caz cum a facut-o la Euro.

redondo16.02.2009 12:44

Pai si ce jucator roman te convinge pe tine Adrian? Ca sa nu avem impresia ca ne iei pe toti la misto,spune tu cine crezi ca e peste el. Tu semeni cu Borcea....vezi doar ce ai tu chef sa vezi.

Adrian16.02.2009 12:59

Ronaldo

Chiar crezi ca Mutu, la antrenamentele de la Juve, nu batea si penaltyuri?

Crezi ca doar un jucator batea intotdeauna penaltyuri?

Si da, ai dreptate, a incercat o scarita si atunci, cu Buffon.

Numai ca in ultimul moment si-a dat seama pe cine are in fata, si-a dat seama ca Buffon s-ar putea sa il cunoasca, a ezitat, a dat slab, nu o scarita ci o semiscarita dintr-un sut anemic si ne-a bagat in rahat.

Trebuia sa bata Chivu, ca el era capitanul. El sau oricare alt jucator pe care Buffon nu il cunostea. Dintre toti de acolo, doar pe mutulica il stia.

Si asta insemna o presiune mare pe Mutu. Iar mutulica nu a facut fata presiunii, dupa cum s-a si vazut.

Redondo

Radoi e de 10 ori fotbalistul care e mutulica. Goian la fel.

Dar acestia sunt jucatori defensivi. Foarte rar ajung jucatorii astia in lumina reflectoarelor. Mai ales ca nu prea au posibilitatea de a castiga un turneu final.

Dar ia pune-l pe mutulica sa lucreze pentru echipa, sa vedem daca mai e asa superstar.

Ia adu-l la Steaua si pune-l sa joace mijlocas stanga(si la fiorentina joaca pe acel post) dar da-i sarcini diferite, de ex sa centreze si sa dea pase de gol.

Sa vedem ce mai face.

Pune-l pe el sa lucreze pt echipa, nu invers, sa vedem ce se intampla.

Un jucator ca Danciulescu, in locul lui, ar da vreo 30-40 de goluri pe sezon. Ca are simtul golului mult mai dezvoltat ca el.

Sa ne amintin de al nostru Claudio 14 Raducanu. A fost golgeter? Da.

Cum a ajuns asa?

Pai, intai, a indepartat piti toti atacantii din lot ca sa ii faca lui loc, apoi i-a adus un coleg in atac ca Oprita, care sa ii dea 11 pase de gol(atatea a dat in acel sezon cand Claudiu a iesit golgeter) si i-a zis sa "marce" cand are ocazia.

De facut golgeteri e foarte usor. De cele mai multe ori, insa, asta prespune sacrificarea performantei adevarate. De aia a fost Mutu golgeter la Parma lui Prandelli dar nimic la restul echipelor. De aia e golgeter acum la Fiorentina aceluiasi Prandelli.

Culmea cum a fost golgeter doar la echipele care nu au facut performanta.(nici dinam0 nu a facut nimic atunci cand el a fost golgeter la ei)

c.ronaldo1716.02.2009 13:02

Asta este viata, se mai intampla sa si ratezi penalty-uri. Nu trebuie Mutu condamnat pentru ca ratat acel 11m. El trebuie candamnat pentru neprezentarea la lotul national. Penalty-urile au fost ratate si in momente mai importante, nu Mutu primul si nici ultimul care rateaza un penalty decisiv.

Terry de la Chelsea a ratat dupa parerea mea cel mai important penalty din istoria fotbalului. Acolo tragedie, nu la Mutu.

@Adrian

Eu zic ca pentru Mutu, locul 4 cu Fiorentina este totusi o performanta. Totusi, Fiorentina nu este nici AC Milan, nici Inter, nici Juventus si nici AS Roma.

maye16.02.2009 13:08
Terry de la Chelsea a ratat dupa parerea mea cel mai important penalty din istoria fotbalului. Acolo tragedie, nu la Mutu.

Exagerezi...Pe R. Baggio n-o sa-l depaseasca nimeni niciodata...

MoWeed16.02.2009 13:28
Eu zic ca pentru Mutu, locul 4 cu Fiorentina este totusi o performanta. Totusi, Fiorentina nu este nici AC Milan, nici Inter, nici Juventus si nici AS Roma.

Tinand cont ca Juventus era nou promovata si AC Milan a avut cel mai slab joc din ultimii 10 ani in campionat, nu prea e o mare performanta. Au fost doar cei mai buni dintre cei slabi...

ssinpadureacualune16.02.2009 16:10
Dar de cine vrei sa fii reprezentat? De Banel Nicolita, nu?

"

Am uitat sa zic de Nicolita. Dar cred ca era de la sine inteles.

Lari16.02.2009 22:32

Azi, la ora 10:00, primul antrenament dupa revenirea din turneul de pregatire din Antalya.

Piece of Mind17.02.2009 10:41

Cititi interviul din Pro Sport cu impresarul lui Dayro. Veti avea explicatia lipsei lui de randament.

E limpede pentru oricine ca acest fotbalist nu isi poate da masura valorii decat intr-un sistem clasic cu doi atacanti.

Culmea e ca Lacatus, dupa ce ca e un diletant notoriu in aceasta meserie, mai incearca si formule de joc savante, de genul 4-1-4-1, 4-2-3-1, 4-3-2-1....

Lari17.02.2009 11:16

Piece, da-l dracului de antrenor, Dayro nu arata determinare, oricare ar fi sistemul in care s-ar juca.

La Manchester, Wayne Rooney e in propriul careul la fiecare atac al adversarilor si in careul advers la mai toate actiunile ofensive ale echipei lui. Si mai baga si tacklinguri de rupe.

Thierry Henry la Barcelona s-a plans de nenumarate ori ca nu-i place sa joace pe extreme, dar da intr-o veselie pase de gol.

Sergio Ramos, la Euro, era pe post de extrema (desi la club juca ceva mai retras, adica pe postul lui, cel de fundas) la multe faze, dar Spania nu a luat gol din cauza lui.

Si exemple sunt o carca. Dayro e o putoare ordinara. N-ai sa auzi asa ceva niciodata din gura niciunui impresar.

Da-l incolo de sistem tactic. Steaua trebuie sa lucreze la accelerarea pe ultimii 30 de metri si, mai nou, la jocul defensiv. Acolo e buba. Toate echipele or sa joace cu o aparare supraaglomerata cu noi. Nu-ti trebuie sistem tactic pentru asa ceva, ci exercitii la suturile de la distanta, centrari excelente, un-doi-uri cat mai multe si cat mai rapide (eventual insotite de scheme, chestiune la care Lacatus nu s-a gandit si nici nu da semne), demarcari iuti pe spatiile libere... De-astea.

Vorbim de sisteme tactice cand jucam in cupele europene. Lyon, de exemplu, ne-a batut la Bucuresti pentru ca Lacatus a lasat mijlocul terenului de izbeliste. Acolo trebuia un sistem tactic, nu in meciurile cu FC Brasov sau FC Vaslui, cand aia o sa se apere si cu suporterii pe linia portii.

Adrian17.02.2009 11:35

Iar ii luati ma apararea?

V-a zis-o bine impresaru' ala. Dayro joaca prost pt ca nu joaca ce stie. Ce mai vreti?

"Ca e puturos...bu hu"

Da ce ma-sa tre sa faca? Ala e atacant, tre sa dea goluri nu sa faca faze defensive.

Noi nu avem atacant si pe voi va preocupa faza defensiva. Incredibil!!!

Ia puneti-l pe Zapata sa joace varf, sa vedem daca face ceva. Sa joace varf dar cu indicatii clare sa faca si faza defensiva. Ca la Steaua atacantii trebuie sa creeze spatii pt mijlocasi si sa faca faza defensiva.

Pe cuvantul meu ca Lacatus asa v-a bagat in cap numai prostii.

Ma enerveaza la culme cand aud rahaturi de genul:

"varf retras" sau " al doilea varf";

"varf impins";

"atacantul sa faca faza defensiva";

"4-1-4-1 = ofensiv"

Lari17.02.2009 12:10

Nu doar Lacatus este problema fotbalistica a Stelei.

Tin sa va spun ca noi si CFR am fost, in tur, in topul echipelor cu cele mai multe ocazii de gol pe meci.

Treaba unui antrenor este sa-si duca echipa la 25 de metri de poarta. Steaua ajunge acolo, dar nu marcheaza. Evident ca si Lacatus are o vina, dar nu este doar vina lui, asta am spus de fiecare data.

Dayro nu a dat gol cu Timisoara din 2 metri, cu poarta goala si voi vedeti doar un singur vinovat.

maye17.02.2009 13:20

Vechea discutie....Lacatus antrenor prost...Dayro super jucator,dar nu joaca pe postul lui...

cred ca Lari a dat exemplele cele mai bune (Rooney,Henry,Sergio Ramos) iar Lacatus cea mai bune declaratie:"Dayro trebuie sa inteleaga ca fotbalul nu se mai joaca cum se juca pe vremuri"....Cu asta am spus tot..

p.s. sa imi aratati si mie cand un impresar isi ataca propriul jucator ca e puturos.

mountytoma17.02.2009 15:45
Tin sa va spun ca noi si CFR am fost, in tur, in topul echipelor cu cele mai multe ocazii de gol pe meci.

ca tot am citit astazi SuperSteaua volumul 2...

in perioada aceea magnifica Steaua tragea la poarta 20-39 suturi spre poarta adversa intr-un singur meci!

va invit ca, in acest retur, sa numarati in cate etape va reusi sa atinga Steaua lui Lacatus 39 de suturi la poarta.

pronosticul meu: sutul 39 spre poarta va fi undeva prin etapa a 8-a a returului!

probabil tot atunci becaliotul va ajunge la concluzia ca ii trebuie un alt antrenor. un antrenor adevarat.

referitor ma mu(is)tu: nu e greu sa dai 100 goluri chiar si in italia, cand ai tupeu sa ceri toate mingile si bati toate penalty-urile. in meciurile cu adevarat tari, sau cand a jucat in echipe cu adevarat puternice, Mutu a aratat ce este de fapt. o jigodie cu mult tupeu. care plateste jurnalistii din Romania sa scrie articole favorabile. care il plateste pe Dragomir sa-i faca lobby. care ne suge p... caci e un mincinos si nu inseamna nimic ca om. e o jigodie si cu asta basta.

parerea mea doar....

MoWeed17.02.2009 15:53

@Adrian

Si Lacatus il foloseste pe alt post, dar nici Dayro nu da vreodata senzatia ca ar vrea. A, ba da, joaca mai bine putin cu adversarii din CL ca acolo il urmaresc echipele mai mari ca Steaua.

Vina e a amandurora, nu numai a lui Lacatus si nici numai a lui Dayro...

Mendoza cum a putut sa joace pe alt post?

c.ronaldo1717.02.2009 15:56

Personal, mi-a placut Dayro in turul campionatului. La fel ca Arthuro, cred ca a fost lipsit de sansa. Putea sa fie usor golgheterul Stelei, dar a lovit bara de o gramada de ori.

Problema noastra este ca am lovit bara de vreo 20 de ori in turul campionatului. Poate ca daca portile erau mai mari, Steaua era pe primul loc. :D De fapt, sigur.

Marius17.02.2009 15:58

Mircea Sandu a mai dat o lovitura. Dupa ce a obtinut organizarea finalei Europa League din 2012 la Bucuresti, "Nasul" a izbutit sa aduca in Romaniasi Campionatul European U19, editia 2011.

Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a fost cel care a anuntat ca Romania va gazdui competitia, mentionand ca Noul Stadion National ce va fi construit in Bucuresti a fost oparte importanta in luarea acestei decizii.

"Vom organiza in 2011 Campionatul European U19. Stadionul va fi gata in 2010. Am adus inca o competitie aici si eu cred ca e foarte bine, pentru ca inseamna ca cei de afara vor veni aici ne apreciaza pentru munca pe care o facem", a declarat Ionut Lupescu pentru Sport.ro.

Ultima competitie de o asemenea anvergura gazduit de tara noastra a fost Campionatul European de Tineret, editia din 1998.

mountytoma17.02.2009 16:01
Problema noastra este ca am lovit bara de vreo 20 de ori in turul campionatului. Poate ca daca portile erau mai mari, Steaua era pe primul loc. :

cred ca noua ne trebuiau porti fara bare!

iar pentru Dayro din acest tur definitorie ramane ratarea din finalul meciului cu urziceniul, cred, cand a ratat golul de 2-0 pentru ca dintr-o incercare de scarita singur cu portarul nu a iesit decat o bashina de sut slab pe langa poarta. si ela fost vinovat, si Lacatus. pentru ca l-a tinut in teren atat!

Adrian17.02.2009 16:31
@Adrian

Si Lacatus il foloseste pe alt post, dar nici Dayro nu da vreodata senzatia ca ar vrea. A, ba da, joaca mai bine putin cu adversarii din CL ca acolo il urmaresc echipele mai mari ca Steaua.

Vina e a amandurora, nu numai a lui Lacatus si nici numai a lui Dayro...

Mendoza cum a putut sa joace pe alt post?

Pai daca nu are calitati de coordonator, ce vrei sa faca?

El nu stie sa joace mijlocas. De aia macina in gol. De aia sta pe teren.

Ca nu stie ce sa faca. Nu stie sa stranga la adversar, nu stie sa joace la sustinere, nu stie acopere miscarile de la mijloc.

De aia sta pe teren. De aia pare puturos.

Ia sa joace atacant, sa stea acolo in careul advers si sa primeasca mingi.

Nu sa dea, sa primeasca!

Sa vedem daca stie cu ea.

Omul are explozie, are tehnica, are simtul portii.

Ia mingea, trece de un adversar si trage. Atat tre sa faca.

Cat despre Mendoza, nici ala nu a jucat nu stiu ce. Si ala parea ca nu isi da interesul, ca sta pe teren. Uita-te la Mendoza de la noi si compara-l cu Mendoza de acum.

Ala era jucator mediocru, asta de acum e golgeter.

Si Mendoza are cam aceleasi calitati ca si Dayro. El mai are in plus forta si experienta. Atat.

Cu Mendoza atacant anul trecut, alta era treaba.

redondo17.02.2009 16:34

Corect...nu are calitati de coordonator.Si Mendoza era de-asemenea atacant.Dar i-a bagat mijlocasi pentru ca sunt mai tehnci decat mijlocasii nostri pur-sange...nu prea are de ales.

MoWeed17.02.2009 16:49

Mendoza a jucat pentru ca nu avea cine acolo pe stanga. Varianta Ochirosii nu o mai zic, pentru ca e evident ca nici unul din ultimii 3-4 antrenori nu au avut curajul sa-l titularizeze.

Si totusi, la Mendoza s-a vazut clasa pentru cine avea ochi sa o vada, lucru care nu se vede la Dayro. Nu am vazut determinare la el....

Marius17.02.2009 16:55

Clasa-i una, determinarea e alta. Mendoza a jucat determinat doar in primele 2 meciuri, dupa care nu poti sa spui ca e vreo diferenta de atitudine intre Mendoza din primavara lui 2008 si Dayro din toamna lui 2008.

De altfel, motivul "oficial" al conciedierii a fost ca antrenorul Lacatus nu vrea jucatori puturosi in echipa. Mendoza are in plus fata de Dayro doar o vasta experienta europeana, de aceea s-a adaptat extrem de usor cerintelor antrenorului Lacatus - nu facea decat execute liberele si sa centreze.

«1297298299300301689»