FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1299300301302303689»
Adrian21.02.2009 21:59

Din ciclul "Sa radem cu Il buce":

"Eu am venit în locul lui Schuster ?i am performan?e mai bune ca el. El a ajuns la Real ?i pentru cã a avut ?ansã. El e neam?, iar eu sunt român. Asta poate spune totul", a comentat Lucescu pentru EVZ.

Incredibil!!!

Nea Mirciulica e, evident, cel mai ghinionist om de pe pamant. Dupa ce ca Ienei a luat CCE-ul cu Steaua, dupa ce ca altii au facut performanta cu Nationala pe care el a reusit sa o infunde, dupa ce a distrus nenumarate echipe ca Galata sau Inter, acest om da din nou de ghinion.

Vedem acum ca, parerea lui, el trebuia sa ajunga la Real ca antrenor, nu Schuster!

Dar, a naibii natie, din cauza ca e Roman nu a reusit acest lucru.

Ah!

Daca s-ar fi nascut macar sarb... :(

Lasa nea mircica, ca aia buni care au greutati in timpul vietii sunt rasplatiti dupa moarte.

Vei antrena matale dupa moarte o echipa mare, asa cum meriti.

Sa speram ca vei prinde un contract in campionatul iadului. Nu de alta dar in campionatul Raiului am inteles ca nu se prea fac blaturi, nu se vand meciuri, arbitrii arbitreaza corect si golgeterii se fac pe valoare. In astfel de mediu nu se poate antrena, asa-i nea mircica?

Ce bulanos e Schuster ala. Sa ajunga el la Real fara sa faca nimic.

Aa...dar a facut. A facut din Getafe o echipa foarte buna! Aia l-a propulsat la Real.

A luat o echipa medie, Getafe, si, cu un buget modest pentru primera, a facut performanta.

Tu, nea mirciulica, ce ai facut?

Ai bagat n milioane de euro in Sahtior si ai reusit sa iei cateva cupe si campionate. In europa?! :))

catelele sunt varza!

In incheiere, draga Il Muce, poti sa zici "FRUSTRAT PANA LA MOARTE"?

maye21.02.2009 22:05

Frustrat batran...

Lari21.02.2009 22:13

Si pe mine m-au socat spusele lui Lircea Mucescu.

Este incredibil cat de bolnav poate fi omul ala si nimeni nu-i face un bine, sa-l interneze.

Eu spun ca viitoarea lui tinta va fi Federatia Braziliana de Fotbal, care a avut nerusinarea sa nu-l puna selectioner atata amar de vreme. Si sunt sigur ca a negociat si cu argentinienii, dar el are un anume nivel, nu se poate cobori intr-atat sa-l antreneze el pe Messi...

maye21.02.2009 22:30
Eu spun ca viitoarea lui tinta va fi Federatia Braziliana de Fotbal, care a avut nerusinarea sa-l puna selectioner atata amar de vreme.

:gathering: tare asta...

redondo21.02.2009 22:44

Omul a facut o paralela cu germanul deoarece ambii au antrenat la Sahtior. Si e normal ca fiind german,Scuster sa ajunga mai usor sa antreneze o echipa precum Real Madrid...asta a vrut sa spuna Lucescu.

Nu sunteti mai stelisti daca il parodiati pe Lucescu.Este si laudaros,ce-i drept,dar este si cel mai bun antrenor roman...si asta o spun rezultatele.

Adrian21.02.2009 22:53

Se putea oare ca(fara virgula intre) catelul din redondo sa nu sara in apararea jegului numit in satra "il muce"?

Nu!

Normal ca acest fost catel frustrat a facut o comparatie.

E foarte normal. Mai ales ca amandoi au antrenat la Sahtior exacta aceiasi jucatori. Schuster i-a avut la dispozitia lui tot timpul pe Srna, Jadson, Matuzalem, Elano, Nery Castillor,etc. Si, desi i-a avut la dispozitie pe toti acesti jucatori luati pe bani foarte multi, nu a reusit nimic.

Dar stai!

Schster nu i-a avut pe acesti oameni la dispozitie.

Pe vremea lui Sahtior cumpara ieftin. Vedetele erau Vorobey si Agahowa.

Apararea era "sudata" cu aparatori sigur ca stoican (ahahahhah...ce am mai ras aici!) Mijlocul nu avea brazilieni peste brazilieni iar in atac nu erau golgeteri ca Lucarelli adusi din alte campionate pe bani multi.

Deci ... daca gandim normal...il muce nu trebuia sa faca acea comparatie.

Dar totusi, a facut-o. De ce?

Pentru ca el e cel mai bun...la dat explicatii.

Da, el e ghinionist. Faptul ca e un antrenor mediocru si ca sunt n antrenori in lumea asta mai buni ca el nu are nimic de a face cu cariera lui.

El e ghinionist. A avut ghinion ca nu a antrenat Steaua in 86, ca nu a antrenat Romania in 94 si ca e tigan...scuze, Roman...nu neamt.

Draga Redondo, daca palmaresul lui il buce zice ca el e cel mai bun antrenor roman, eu intreb atat doar: Cu ce echipa a castigat stralucescu CCE-ul sau Champions Leagueul?

Pana una alta, Ienei are in palmares o astfel de cupa.

P.S.

Pun punct aici daca te-ai suparat

Sar de la o idee la alta

Ca mama lui il luce la batranete

Din pat in pat

:D

Hai ca a fost tare rima.

Dar serios, nu mai am chef sa discut despre acest infect jegos si fara valoare.

Oricat l-ai apara, tot un mare 0 barat e.

Palmaresul lui o spune. (iti propun sa te uiti ce a facut atunci cand tactica lui favorita, blatul, nu-i era la indemana)

Lari21.02.2009 22:58

Dupa ce a antrenat Sahtior, Schuster a ridicat o echipa mediocra din Primera Division la statutul de forta a Spaniei, ducandu-i in cupele europene cu un joc absolut superb. Sub comanda sa, Getafe era un echipele en vogue in Primera, lucru deosebit de greu de atins.

Orice-ar fi, nu te poti autopropune antrenor la echipe gen Real, Barcelona, Manchester United, Liverpool, AC Milan, Juventus, Bayern Munchen sau VfB Stuttgart fara un CV solid. Lucescu are un parcurs profesional bun, dar nu este unul dintre marii antrenori ai Europei. Face parte din Liga a doua, lucru onorant, fara indoiala. Doar ca cei din aceasta categorie ar trebui sa fie ceva mai modesti.

redondo21.02.2009 23:01

@Adrian

Nu are rost sa facem comparatii intre Jenei si Lucescu....performantele lui Jenei sunt intr-o alta perioada.Lucescu a ales un alt drum si a antrenat afara ceea ce face foarte grea o comparatie intre cei 2.

DAca Lucescu ar fi fost stelist ai fi urlat pe forum daca cineva se lega de el.Despre Mutu,,,la fel.Ceea ce dovedeste foarte clar ca tu nu poti fi obiectiv cand e vorba de Steaua.

Ti-am mai spus ca nu esti judecator suprem aici si ca a nu suporta gargara ieftina si mistocareala nu inseamna a avea vreo legatura cu clubul Dinamo...ceea ce pentru tine e prea greu de inteles.

PS daca vezi 2 scolarei tinandu-se de manute,unul imbracat cu Steaua si altul cu Dinamo...tu automat esti sigur ca primul are numai 10 iar celalat e corigent.

MoWeed21.02.2009 23:50

Saracul Il Muce nu a apucat sa antreneze pe Real ca ar fi roman. Nici nu are legatura cu faptul ca, desi are an de an vreo 50 de milioane pentru transferuri nu e capabil sa treaca de grupele CL.

Presupun ca aceeasi nesansa l-a ingropat la Inter. Doamne ce frustrat!

maye21.02.2009 23:58

@redondo

compari in performante(strict din punct de vedere al antrenoriatului) un tehnician de 49 cu unul de 64?

15 ani diferenta intre ei...timp berechet de a face performanta...

pariu ca la 64 de ani Schuster se va uita de sus la Lucescu(strict din punct de vedere al performantelor)?

redondo22.02.2009 00:02
@redondo

compari in performante(strict din punct de vedere al antrenoriatului) un tehnician de 49 cu unul de 64?

15 ani diferenta intre ei...timp berechet de a face performanta...

pariu ca la 64 de ani Schuster se va uita de sus la Lucescu(strict din punct de vedere al performantelor)?

Sau poate se va pierde precum Cuper sau Santini.

maye22.02.2009 00:05

@redondo

probabil ca da...probabil ca nu...timpul o va arata...

dar Lucescu a gresit cand a facut comparatia asta...prin simplul fapt ca e frustrat...daca nu era n`ar fi spus niciodata asa ceva...simplu :yes:

Presupun ca aceeasi nesansa l-a ingropat la Inter.

Acolo l`a ingropat un adevarat tehnician(Alex Ferguson) + Dwight Yorke de 2 ori si Andy Cole o data! :thumbup:

redondo22.02.2009 00:15
@redondo

probabil ca da...probabil ca nu...timpul o va arata...

dar Lucescu a gresit cand a facut comparatia asta...prin simplul fapt ca e frustrat...daca nu era n`ar fi spus niciodata asa ceva...simplu :yes:

Poate ca s-a referit la antrenorii din est in general,nu numai la el.Se stie doar ca e un antrenor laudaros,dar nici nu trebuie facut cu ou si otet pentru ce a zis deoarece e o farama de adevar si acolo si nici nu a jignit pe nimeni.Acum 10 ani,cand antrena Rapidul si s-a ivit oportunitatea de a antrena la Inter,antrenorii rivalelor Jenei si Dinu au spus ca ei nu s-ar fi dus.Acum sa fim seriosi...era Inter Milano,o sansa unica pentru un antrenor roman,deci Lucescu a avut dreptate sa-i acuze de ipocrizie atunci.

Macar e sincer si spune ce crede,iar Schuster nu e chiar Mourinho.

maye22.02.2009 00:20

@redondo

Schuster nu e Mourinho...si Mourinho nu e Ferguson...

dar hai sa te intreb ceva...asa dupa tine...cat crezi ca a contat influenta fratilor Becali in propunerea de antrenorat pentru Lucescu?

redondo22.02.2009 00:22
@redondo

Schuster nu e Mourinho...si Mourinho nu e Ferguson...

dar hai sa te intreb ceva...asa dupa tine...cat crezi ca a contat influenta fratilor Becali in propunerea de antrenorat pentru Lucescu?

In Turcia si Ucraina...da,dar a si confirmat.la Inter nu cred,deoarece a fost tot timpul simpatizat de Moratti.

maye22.02.2009 00:24

@redondo

eu cred ca a contat destul de mult si la Inter...plus ca a fost adus ca solutie de avarie...

redondo22.02.2009 00:33
@redondo

eu cred ca a contat destul de mult si la Inter...plus ca a fost adus ca solutie de avarie...

Da frate...solutie de avarie,dar a ajuns acolo. Iordanescu,Hagi,Lacatus,Stoichita,Piturca,Balint,Rednic,Andone s.a. nu vor antrena niciodata echipe de asemenea calibru...nici ca solutii de avarie si nici adusi de fratii Becali.

PS Chiar n-are rost sa ne kkm pe noi aici.

maye22.02.2009 00:39

@redondo

Nu ne c***m pe noi.cel putin eu nu o fac.

A confirmat in Turcia si Ucraina,unde a avut la dispozitie toti jucatorii ce si i-a dorit.A confirmat insa doar pe plan intern.

Intrebarea vine acum.De ce nu a confirmat la Inter?Unde a avut super-jucatori.

Vrei o parere din partea mea?Boloni e mult mai bun ca Lucescu...si asta se vede dupa ce lasa in urma...deci uite.ajung si romanii la echipe din Vest si au performante...

Nu talentul de antrenor l`a oprit sa ajunga si sa confirme in Vest , ci caracterul prafuit si pe alocuri infect...

redondo22.02.2009 00:45

@maye

Cu Galata a ajuns in sferturile Ligii lasand acasa Milanul si a castigat Supercupa Europei.

Cu Besiktas a jucat de asemenea in Liga si a invins chiar la Chelsea.

La Inter a fost eliminat de o forta care avea sa mature tot in cale in acel an.

Cum ai fi vrut tu sa confirme pe plan extern? Sa joace cel putin o finala de cupa europeana cu fiecare?

Boloni este cel care inca nu a confirmat decat pe plan intern,unde are un titlu in Portugalia si probabil va avea si in Belgia.

Lari22.02.2009 00:49

Redondo, stii ca Piturca a fost un pas de Lens prin 2004, dupa ce s-a certat cu Becali? Era echipa de Cupa UEFA.

Stii ca Iordanescu se afla in discutii cu mai multe echipe din Vest dupa CM din 1994?

Oamenii au refuzat si ei stiu de ce.

Lucescu a plecat la prima oferta din strainatate in 1991, parca, si i-a prins foarte, foarte bine. Sunt multi care au refuzat, stai calm.

Balint, Lacatus si Hagi sunt inca foarte tineri, mai au de invatat.

Eu ma indoiesc sincer ca Rednic sau Andone vor face treaba la alte echipe decat cele romanesti. Asta nu pentru ca sunt dinamovisti, ci pentru ca eu ii banuiesc puternic de faptul ca au castigat campionat in mod dubios cu Rapid, Dinamo si CFR.

Balint a facut istorie cu Sportul Studentesc si cu Seriff Tiraspol, Lacatus a calificat o echipa in Liga Campionilor in dauna unui adversar net superior, Hagi a castigat o Cupa a Turciei in conditii dure (se tiganea des cu aia din conducere).

Intreb de curiozitate: ai vazut vreodata vreun meci al nationalei Armeniei conduse de Stoichita? Eu am vazut chiar un meci contra Spaniei si crede-ma ca, daca Nationala juca pe jumatate asa la Euro, eram sigur in semifinale.

Asta ca sa nu te intreb ce buget a avut la dispozitie Lucescu la turci si la ucrainieni, ca intram in detalii inutile.

Ca sa ajungi antrenor la o echipa mare nu-ti trebuie numai valoare, ci si relatii pe masura. Lucescu are foarte multe conexiuni si este un antrenor ok.

Il consider pe Boloni mai bun decat el. Ce a facut Loti in Franta sau Portugalia este incredibil. Si nu a avut nici rabdare, nici bani.

redondo22.02.2009 00:59

@Lari

Lasand la o parte ca esti subiectiv iti amintesc ca Iordanescu dupa ce a plecat de la nationala in 98 a facut kkt praf peste tot pe unde a fost...Lens nu nici macar de calibrul Galatei,ce sa mai vorbim de Inter...Stoichita a antrenat afara doar echipe mici...Balint a avut o promovare cu Sportul ceea ce nu poate fi numita ca "a facut istorie acolo"...despre Hagi prefer sa nu mai comentez.

Faza cu eram sigur in semifinale facand o comparatie cu un meci al Armeniei mi se pare prea puerila. Romania nu avea nici pe departe fotbalisti de valoarea echipelor calificate in sferturile Euro 2008.

maye22.02.2009 01:00

Asa...

Galata...a preluat o super echipa de la Fatih Terim..Supercupa Europei..printre primele meciuri ale stagiunii...victorie 2-1 contra lui Real...gol din penalty plus gol de aur...marca Jardel...sper k sti si tu ce jucator era Jardel...

Sferturile Ligii era putin pentru acea echipa...plus rezultatele din grupa..gen 3-0 infrangere la Graz...Cum s-a castigat Supercupa s-a vazut mai tarziu...dubla cu Real 3-5..misto:)

cu Besiktas a obtinut o victorie la Londra..recunoaste si tu..Chelsea nu era echipa de acum...si atat!

Cum as fi vrut sa dovedeasca pe plan extern?simplu..sa antreneze o echipa buna..nu f buna..din Vest...

Poate nu are performante(inca) pe plan extern Boloni,dar intreaba`l pe Rafa Benitez de calitatea lui ca antrenor...

weeezer22.02.2009 01:19

Bai, sunteti offtopic, vedeti ca va dau ban :P

redondo22.02.2009 01:24

@maye

Depinde la ce te referi cand spui echipa buna din vest.Ca daca te referi la Standard Liege,fara suparare, nu e peste Sahtior.

Cand analizam calitatea unui antrenor nu putem face referire la un meci anume,cum a fost cel cu Liverpool,ca asa putem sa-l intrebam si pe antrenorul lui Braga despre calitatea lui de antrenor.

maye22.02.2009 01:28

@redondo

Nu ma refer la Standard.Ei sunt sub Sahtior.ai dreptate.dar daca ma refer la realizarile lui.Cum crezi ca ar arata un meci Sporting 2002-Sahtior...perioada o alegi tu.

Standard nu e Sahtior,dar nici Sahtior Sporting niciodata...dam voie sa cred ca Boloni e peste Lucescu...

«1299300301302303689»