Din ciclul "Sa radem cu Il buce":
"Eu am venit în locul lui Schuster ?i am performan?e mai bune ca el. El a ajuns la Real ?i pentru cã a avut ?ansã. El e neam?, iar eu sunt român. Asta poate spune totul", a comentat Lucescu pentru EVZ.
Incredibil!!!
Nea Mirciulica e, evident, cel mai ghinionist om de pe pamant. Dupa ce ca Ienei a luat CCE-ul cu Steaua, dupa ce ca altii au facut performanta cu Nationala pe care el a reusit sa o infunde, dupa ce a distrus nenumarate echipe ca Galata sau Inter, acest om da din nou de ghinion.
Vedem acum ca, parerea lui, el trebuia sa ajunga la Real ca antrenor, nu Schuster!
Dar, a naibii natie, din cauza ca e Roman nu a reusit acest lucru.
Ah!
Daca s-ar fi nascut macar sarb... ![]()
Lasa nea mircica, ca aia buni care au greutati in timpul vietii sunt rasplatiti dupa moarte.
Vei antrena matale dupa moarte o echipa mare, asa cum meriti.
Sa speram ca vei prinde un contract in campionatul iadului. Nu de alta dar in campionatul Raiului am inteles ca nu se prea fac blaturi, nu se vand meciuri, arbitrii arbitreaza corect si golgeterii se fac pe valoare. In astfel de mediu nu se poate antrena, asa-i nea mircica?
Ce bulanos e Schuster ala. Sa ajunga el la Real fara sa faca nimic.
Aa...dar a facut. A facut din Getafe o echipa foarte buna! Aia l-a propulsat la Real.
A luat o echipa medie, Getafe, si, cu un buget modest pentru primera, a facut performanta.
Tu, nea mirciulica, ce ai facut?
Ai bagat n milioane de euro in Sahtior si ai reusit sa iei cateva cupe si campionate. In europa?! ![]()
catelele sunt varza!
In incheiere, draga Il Muce, poti sa zici "FRUSTRAT PANA LA MOARTE"?